-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
JTGANG είναι το μέλος και είχε αναφέρει ότι παρέλαβε το R27 Ιούλιο αν θυμάμαι καλά.
Ναί εγώ είμαι παιδιά που περίμενα με τους μήνες ....το R27 ΔΕΝ έχει μπλοκέ ....
Φοβερό εργαλείο να το χαίρεσαι! Τελικά πόσους μήνες περίμενες για την παραλαβή? Είσαι ικανοποιημένος με τις επιδόσεις του? Τί χρώμα το πήρες? Απο άλογα ανακάλυψες οτι έχει περισσότερα απο αυτά που αναφέρουν?
-
βρηκα αυτο
http://www.telegraaf.nl/autotelegraaf/3101329/Renault_lanceert_1.6_Tce-motor.htmlκαι λεει για 1.6 tce και κάπου για 1.8 turbo . Γνωρίζει κανεις τίποτα περισσότερο?
-
Νοτ βαδ ...
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
βρηκα αυτο
http://www.telegraaf.nl/autotelegraaf/3101329/Renault_lanceert_1.6_Tce-motor.htmlκαι λεει για 1.6 tce και κάπου για 1.8 turbo . Γνωρίζει κανεις τίποτα περισσότερο?
1.6 Tce δεν θα βγει
-
Αυτά είναι νέα:
http://www.sportdrive.gr/2009/2/18/rena ... gine-range
- Κινητήρες TCE από 0,9 μέχρι 1,2 cc με απόδοση από 90 μέχρι 115 άλογα από τη Renault
και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη το 2010!!!
Υ.γ: Τρέμε VAG! (αν κ λίγο αργοπορημένα)!!!
-
Βασικά το ολίγον κουκουρούκου άρθρο αναφέρει για ''νέους κινητήρες TCE προδιαγραφών euro 5 και 6 από το 2012'' ενώ είναι γνωστό ότι οι προδιαγραφές euro 5 θα ισχύουν υποχρεωτικώς από τον Σεπτέμβριο του 2009.
Δεν πειράζει την επόμενη φορά. -
Και το επίσημο σχετικό δελτίο τύπου:
-
Eντάξει, 5-7 χρόνια άργησε
-
Ειδα σημερα Renault megane coupe... στην αρχη το περασα για αστρα gtc,δεν μου πολυαρεσε να πω την αληθεια,το περιμενα ωραιοτερο.Το ειδα πανω σε νταλικα που το μετεφερε με αλλα ρενω.
-
Ενταξει μενει να το δω και απο πιο κοντα να βγαλω πιο ασφαλες συμπερασμα,αλλα σαν πρωτη γευση..
-
εσυ πρεπει να ψηφιζεις αναποφασιστος..
σε 'παω' ομως...αντε να σου ρθει το λαχανο και κανε το σταυρο σου μη πετυχεις κανενα 2λιτρο τουρμπομεγκαν..( αυτο και αν ειναι φαντασιωση, λεμε και κανα αστειακι να σπαει ο παγος )
-
Ρε παιδιά δεν ξέρω αν ειπώθηκε κάπου αλλά είναι τόσα τα τοπικ που δεν μπόρεσα να το βρω όσο έψαξα.
είναι δυνατόν η τηλεοπτική διαφήμιση του νέου megane να τελειώνει με το μότο
¨περιμένατε ποτέ ένα renault να σας εντυπωσιάσει τόσο?' (ή κάτι πολυ παραπλήσιο)Η καινούργια εταιρεία που ανέλαβε τη Renault Ελλάδος στο βωμό των πωλήσεων αποφάσισε να ακυρώσει όλη την ιστορία της Renault???!!
είχα 18, twingo, clio. να νιώθω ότι είχα μοντέλα μιας μέτριας μέχρι τώρα μάρκας?
δεν ντρέπονται λίγο???αυτά
-
Ο χρήστης asterix έγραψε:
JTGANG είναι το μέλος και είχε αναφέρει ότι παρέλαβε το R27 Ιούλιο αν θυμάμαι καλά.
Ναί εγώ είμαι παιδιά που περίμενα με τους μήνες ....το R27 ΔΕΝ έχει μπλοκέ ....
Φοβερό εργαλείο να το χαίρεσαι! Τελικά πόσους μήνες περίμενες για την παραλαβή? Είσαι ικανοποιημένος με τις επιδόσεις του? Τί χρώμα το πήρες? Απο άλογα ανακάλυψες οτι έχει περισσότερα απο αυτά που αναφέρουν?
Καλησπέρα φίλε asterix και σόρρυ για την αργή απάντηση.......7 μήνες περίμενα λόγω της αλλαγής αντιπροσωπείας.....Χρώμα είναι τι μπλέ το μεταλλικό , τα bucket είναι τρομερά αλλά κουραστικά στις πολλές ώρες οδήγησης και σίγουρα για αδύνατους.....Χαμηλά το αυτοκίνητο είναι πραγματικά ψόφιο και για να πας γρήγορα πρέπει να το δουλεύεις συνέχεια πολύ ψηλά.Έχει τρομερά φρένα και τρομερό στήσιμο δεν γυρνάει στο άφημα γκαζιού και σε φρένα μέσα σε στροφή ή με στριμμένους τροχούς δεν κουνιέται....Τα λέω αυτά σαν πρώην κάτοχος Peugeot Rallye....Απλά θέλει μια συνήθεια γιατί λόγω καλής μόνωσης μαζεύεις πολλά χλμ και δεν το καταλαβαίνεις και τυχαίνει να φτάνεις σε στροφές με αρκετά περισσότερα χλμ από όσα έπρεπε να έχεις
Σίγουρα δεν μπορώ να πω ότι έχω ανακαλύψει περισσότερα άλογα απο όσα λέει η Ρενω...Μάλλον λιγότερα
Φιλικά
Γιάννης -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εσυ πρεπει να ψηφιζεις αναποφασιστος..σε 'παω' ομως...αντε να σου ρθει το λαχανο και κανε το σταυρο σου μη πετυχεις κανενα 2λιτρο τουρμπομεγκαν..( αυτο και αν ειναι φαντασιωση, λεμε και κανα αστειακι να σπαει ο παγος )
Καλα αν πετυχω κανενα τουμπομεγκαν δεν θα κανω το κοπο !Πηγα και το ειδα απο κοντα τελικα.Δεν ηταν κακο εξωτερικα(πηγαινοντας στην αντιπροσωπεια ειχα αγχος μηπως μου αρεσε πιο πολυ απο το λαχανο αλλα ευτυχως οχι (περναει ο ερωτας ):lol: ,μπροστα με χαλαει λιγο που μοιαζει στη laguna),μονο μεσα δε μου αρεσε.Υστερει πολυ σε μικρους κινητηρες προς το παρον τουλαχιστον μιας και θα ερθει και ο 1.4 Τ.Ειχε στην εκθεση το κλιο το F1...και γαμω τα αμαξακια,τι καθισματαρες αν και η τιμη του τσιμπημενη(ελεω 2λιτρου φυσικα...τι αμαρτιες πληρωνουμε ρε φουστη...)
edit:Πλακα ειχε ο πωλητης που ηταν ψιλοασχετος(ως συνηθως )και τον ρωταω εχει ημιακαμπτο ή πολλαπλους και φυσικα δεν γνωριζε καν τι ειναι αυτο! ...μετα εγω μονος μου εμαθα οτι ο ημιακαμπτος του 5θυρου εχει αντικατασταθει απο αξονα ''H''...μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ειναι αυτο??Α!Και πισω μου αρεσε πολυ αν και επιμενω πως μοιαζει με gtc.Το χρωμα το πορτοκαλι το χρεωνουν 600 ευρω. -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
edit:Πλακα ειχε ο πωλητης που ηταν ψιλοασχετος(ως συνηθως )και τον ρωταω εχει ημιακαμπτο ή πολλαπλους και φυσικα δεν γνωριζε καν τι ειναι αυτο! ...μετα εγω μονος μου εμαθα οτι ο ημιακαμπτος του 5θυρου εχει αντικατασταθει απο αξονα ''H''...μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ειναι αυτο??Ημιάκαμπτος είναι πάλι, δεν αντικαταστάθηκε από κάτι! Α, και το πλήρες όνομα του είναι νομίζω 'άξονας τύπου Η προγραμματισμένης παραμόρφωσης'. Αλλά ρε γμτ, δεν είναι πολλαπλών συνδέσμων... και κοπανάει παντού, αλλά κυρίως στις εγκάρσιες ανωμαλίες.
-
Oπου προγραμματισμένη παραμόρφωση ισούται με χαρακτηριστικά παθητικής τετραδιεύθυνσης. Αναμένουμε το καλο
-
Τότε είναι υπερστροφικό και επικίνδυνο στο άφημα του γκαζιού.
-
και θα είναι το χειρότερο hot hatch γιατί δεν θα κυκλοφορήσουν πολλά, και θα σπάει βάσεις , θα καίει πολλαπλασιαστές και εννοείται θα κανει σαν κουδουνίστρα (σκληρες ρυθμίσεις+ημιακαμπτος+renault)
-
Καλύτερα να περιμένουμε να έρθει στην Ελλάδα για να το κρίνουμε τότε.
-
Στα κατσαρά?
RENAULT FORUM