-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Εδώ και κάποιο διάστημα, διαβάζω για τον 'σάλο' που έχει γίνει στη Μ.Βρετανία με το ζήτημα των ασφαλειών των καπώ (κυρίως) των Clio II (phase 1 μάλλον), που ανοίγει απροειδοποίητα εν κινήσει κι όταν η πίεση του αέρα είναι αρκετή (=μετά από κάποια km/h) !! Συγχωρήστε με αν το 'χουμε ξανασυζητήσει, αλλά μιλάμε για εκατοντάδες περιστατικά, που έχουν οδηγήσει σε μαζικές αγωγές στα δικαστήρια, χωρίς η εταιρεία να έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση, παρά μόνον στο παρακάτω βίντεο, που δεν ξέρω αν είναι χρήσιμο ή όχι.
Έχετε ακούσει εσείς κάτι σχετικό ;;άσχετο,αλλά κοίταζα στη σελίδα που είναι αυτό το βιντεάκι και δεν υπάρχει τίποτα για megane gt
-
εχω την εντυπωση οτι προκειται για παλιο θεμα...
-
Δεν μου αρεσε το συγκρητικο των 4Τ με Laguna και Mondeo.
Γιατι συγκρητικο 2.5 με 2.0Τ και οχι διλιτρο με διλιτρο; Να γιατι πεφτει αγριο θαψιμο. Ακομα και η ιπποδυναμη των δυο ειναι πιο κοντα στα διλιτρα παρα ετσι οπως το παρουσιαζουν Τουλαχιστον να ξεραμε την τιμη ισως να ειχε καλυτερο νοημα αλλα και παλι ειναι συγκρητικο κομμενο και ραμενο για το Mondeo. -
Εντάξει, δεν είναι και υπόδειγμα πετυχημένου συγκριτικού, αλλά δεν είναι ανάγκη να το διαβάζουμε σαν σύγκριση. Προσπάθησα και τα είδα ξεχωριστά τα 2 μοντέλα και κατάλαβα μέσες άκρες τι παίζει.
Θετικό ότι μάλλον όντως η ποιότητα άρχισε να ανεβαίνει. Καινούρια όμως εύκολα εντυπωσιάζουν τα αυτοκίνητα, ο χρόνος δείχνει την πραγματικότητα.
Active Drive περιμένω να διαβάσω και μόλις ο Θεός επιτρέψει, να βάλω χέρι.
-
Ναι ρε Funky αλλα ο ταδε θειος που το διαβαζει βγαζει ευκολα συμπερασμα υπερ του Μοντεο.
-
Ε, ο τάδε θείος ας αγοράσει το Mondeo, που σιγά μην το αγοράσει αφού είναι 2,5 λίτρα.
Εσύ θα το πληρώνεις;
-
Ε καλα αν το θετεις ετσι το θεμα...
-
το καινούριο scenic 4X4...???
τι παίζει με αυτό..???
το είδα σήμερα στο δρόμο ενώ νόμιζα ότι δεν πουλιέται ελλάδα...ήταν πολύ όμορφο
-
-
Άψογο!!!
-
Δύο απορίες...
Μεταξύ Μεγκάν 5πορτο και Κλιό 5πορτο είνια τόσο μεγάλη η δαφορά στο χώρο των επιβατών πίσω που να δικαιολογεί την απόκτηση του μεγκάν;Με κριτήριο τις επιδόσεις μεταξύ 1.6 Μεγκάν και 1.2 τούρμπο κλιό, ποιο λέτε είναι πιο γρήγορο;
-
Στον χώρο των επιβατών, και εγώ νομίζω ότι δεν δικαιολογείται το 5θυρο Megane. Στις αποσκευές υπάρχει διαφορά 40 λίτρα νομίζω, σεβαστή αλλά όχι και κάτι τρομερό (330 έναντι 288).
Αυτό φυσικά σημαίνει ότι το επόμενο Megane θα έχει αρκετή διαφορά σε χώρους.
Για τη διαφορά στις επιδόσεις, λογικά ο 1.6αρης πρέπει να είναι λίγο πιο καλός από τον 1.2αρη. Η διαφορά στο βάρος δεν είναι τραγική, οπότε μένουν τα κιβώτια να καθορίσουν μάλλον την πορεία. Στο greekrenaultclub σαν να είχα διαβάσει κάπου ότι το Clio έβγαινε μπροστά.
-
Για τους χώρους Φάνκυ κι εγώ κινούμαι προς την άποψη σου
Για τις επιδόσεις ένα παληκάρι είχε πει ότι ο πωλητής του ανέφερε ότι το 1200ρακι έριξε 2 αμάξια στο 1600Ένα άλλο παιδί είπε ότι σε άνοιγμα 1600 με 1200 ο μεγαλύτερος κυβισμός έδειξε τα δόντια του, αλλά το θέμα είνια ότι τα τουρμπάκια ακόμα δεν έχου να ανοίξει το μοτέρ τους...
-
Η ζωη ειναι πολυ ωραια ρε παιδια. Ειδικα τωρα που ξεπληρωσα το Μεγκαν. Και τωρα το ερωτημα. Να το πουλησω να παρω Accent;
Ψηνομαι πολυ. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Για τους χώρους Φάνκυ κι εγώ κινούμαι προς την άποψη σου
Για τις επιδόσεις ένα παληκάρι είχε πει ότι ο πωλητής του ανέφερε ότι το 1200ρακι έριξε 2 αμάξια στο 1600Ένα άλλο παιδί είπε ότι σε άνοιγμα 1600 με 1200 ο μεγαλύτερος κυβισμός έδειξε τα δόντια του, αλλά το θέμα είνια ότι τα τουρμπάκια ακόμα δεν έχου να ανοίξει το μοτέρ τους...
Επειδη ημουν συνοδηγος στην «δοκιμη» αυτη,ας πω 2-3 πραγματακια....
MeganeII 1,6 16v με φιλτρο,μεσαιο,τελικο vs ClioIII 1,2 T με μολις 3000 χλμ αν θυμαμαι καλα κ εκδοση Rip Curl με ζαντες 15αρες ή 16αρες..
Σκορ 3-1 υπερ του Megane αλλα το clio το οδηγουσαμε τελειως λαθος(μιας κ ειμαστε κατοχοι Rs κ οι 2 κ το «κοφτιαζαμε» ενω η δυναμη του ειναι οι χαμηλομεσαιες...Ειμαι σιγουρος οτι σε μαμα μορφη κ τα 2 κ με τα ιδια χλμ,το clio θα ειναι μπροστα ενω το Megane θα εχει υψηλοτερες τελικες μονο...
Το 1,2 Τ νομιζω οτι υπερεχει καθοτι πληρωνεις χαμηλοτερα ασφαλιστρα,τελη κυκλοφοριας κ εχεις παραπλησια δυναμη.Αν μιλησουμε για «σκαλισματα» τοτε το Τ κανει τη διαφορα κ ειναι θεμα χρονου να σκασει κανενα 1,2 με 120 ή ακομα κ με περισσοτερα αλογα...
-
Βάγγο, το 1600ρι που άνοιξε ήταν του Μάκη;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Η ζωη ειναι πολυ ωραια ρε παιδια. Ειδικα τωρα που ξεπληρωσα το Μεγκαν. Και τωρα το ερωτημα. Να το πουλησω να παρω Accent;
Ψηνομαι πολυ.η cee'd
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Βάγγο, το 1600ρι που άνοιξε ήταν του Μάκη;Ναι.
-
Χτες και προχθες εκανα βολτα με Αγωνιστικο Clio RS2 RAGNOTTI GROUP N
Τρελα...
-
με το scenic II 4X4 τι γίνεται..??
έχω δει ένα καινούριο να κυκλοφορεί, αλλά δεν έχει αναφερθεί τπτ για το αν εισάγεται κανονικά στην Ελλάδα..
RENAULT FORUM