-
Γεια σου Miss Clio.
-
Ο χρήστης Mariana έγραψε:
Γειά κι από εδώ.Καλως την Μαριαννα.
-
Καλως την
-
Λοιπον έκανα ενα σερβις - ας πούμε - στα 60000χλμ. 4 τακάκια. 4 μπουζι bosch, φίλτρο λαδιού προς 43 ευρω!!!! Λαδάκι Oleoblitz δωρεαν
Το μονο πρόβλημα ειναι ότι η ένδειξη 'change oil soon' υπάρχει ακόμα. Το ξέρω ότι πρεπει να παω στην αντιπ να μου το σβησουν αλλά πόσο κόστος θα εχει αυτο; -
Σε εξουσιοδοτημένο αυτές οι τιμές?
Λογικά για να σου σβήσουν την ένδειξη δεν θα πάρουν τπτ! Στο Α3 που μου έτυχε πήγα και μου το σβήσανε στο τσακ μπαμ free.
-
αι ιδου το διλημμα απο υποψηφιο αγοραστη (εμενα)
Twingo η i10 ???
-
Twingo τι περίμενες να σου απαντήσουμ εδώ φίλε Citroenακια
-
δε ξερω με τους χωρους του i10 τι γινεται και αν ειναι καλυτεροι...αλλιως δε νομιζω να υπαρχει συγκριση στο δρομο..
-
Το βγαζουν παντως καλο στο δρομο και το Χιουνται.
Τα περιοδικα -
To twingo δεν έχει δοκιμαστεί από τα ελληνικά περιοδικά και πολύ...Επεσε πάνω στην αλλαγή αντιπροσώπευσης και έχασε χρόνο. Ισως βρεις κάποια λίγα tests που έχουν το Gt κυρίως. Ουσιαστικά το μοντέλο ξεκίνησε καριέρα στην Ελλάδα από τον Ιούλιο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα πάρεις ενα test drive και τα 2 να σχηματίσεις από μόνος σου άποψη.
-
Το χουν οι 4 τροχοι σε παλιοτερο τευχος, και το 76ρι και το 100ρι
-
Συγκριτικά με άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας του ή και συνολικά με όλη την κατηγορία δύσκολα θα βρεις πάντως...Τα θυμάμαι τα test των 4τ!
-
Το twingo έχει φοβερή διαχείρηση χώρων - από τις καλύτερες όχι μόνο στην κατηγορία αλλά και γενικά -συγκρίνεται άνετα και με πολυμορφικό-
Πετάξου αν θες και σε μια αντιπροσωπεία να δεις ότι ουσιαστικά πρόβλημα χώρου δεν θα έχεις ποτέ.
Εγώ άνετα το συγκρίνω με το νέο clio και το punto τώρα που ψάχνω για αντικαταστάτη του clio II... -
Απο clio ΙΙ γιατί δεν πας στο ΙΙΙ το TCE?
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Σε εξουσιοδοτημένο αυτές οι τιμές?43 ευρώ σε εξουσιοδοτημενο ειναι παααααρα πολύ λίγα θα έλεγα. Τουλαχιστον τα 2πλάσια θα μου έπερναν.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Απο clio ΙΙ γιατί δεν πας στο ΙΙΙ το TCE?Από ένα test drive που έκανα μου άρεσε ένα κλικ περισσότερο το Twingo GT -θυμίζει αρκετά το II- παρά το νέο Clio. Τίποτα δεν αποκλείω πάντως...
Στο παιχνίδι μπαίνει και το Punto 1.4T λόγω τιμής...Εμφανισιακά το Twingo μ'αρέσει περισσότερο από τ'άλλα. Μπορεί λόγω μεγέθους να χάνει σε χώρους αλλά κερδίζει σε πρακτικότητα. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει πάντως...
-
Εναντι του Punto απλώς σκέψου το οικονομικό όφελος που έχεις κ μελλοντικά με τα Renault! Σηματάκια, ασφάλιστρα κλπ κλπ αφού είναι 1.2 και όχι 1.4 που πάει μια κατηγορία πάνω + την όποια οικονομία βενζίνης! Βέβαια το Punto υπερισχύει σε επιδόσεις λόγω κυβισμού και ισχύος.
-
Τα κυβικα του Τουινγκο -1.2- ειναι ενας ακομα λογος που με βαζει σε δελεαρ
-
Σε περιόδους που κάθε euro μετράει σίγουρα...!
-
Φίλοι σύντεκνοι, το Megane πλέον περπαταει με 61000 χλμ. Πρέπει να κάνω έλεγχο σε αναρτησεις, ευθυγράμηση κλπ;
Το αμάξι πάει μια χαρά στο δρόμο. Ίσως μονη παραφωνία (;) εδω και λίγο καιρο όταν πέφτω σε λακκουβες, ανωμαλιές οδοστρωματος, το τιμόνι σα να χτυπάει λίγο. Να το ψάξω καλά;
RENAULT FORUM