-
Μήπως αγόρασες τπτ χέρια από τον μπακάκο;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το μενού τους και η μπαταρία λιθίου θα 'ναι!Το ήξερα ότι η μπαταρία λιθίου είναι πιο ελαφριά, άρα λιγότερη αναρτώμενη μάζα!
drdino
Μπα, όσο κουλός ήμουν, τόσο παραμένω! Τα βιονικά χέρια βγαίνουν ακριβά, στον Παπαποστόλου τα έβρισκα με έκπτωση 20% και πάλι ήταν φωτιά η τιμή!Το 'πόρισμα' από τα ελαστικά το έβγαλα καθαρά συγκριτικά και όχι απόλυτα...μπορεί δηλαδή με ένα άλλο λάστιχο να πάει ακόμα καλύτερα. Ίδιος οδηγός, ίδιες συνθήκες, ίδιο αυτοκίνητο και με αρκετή εμπειρία στη συγκεκριμένη στροφή. Όσο πιο ceteris paribus δηλαδή γίνεται.
-
Το μενού τους όμως που μπαίνει;
-
θα βαλει κανεις απο το grc καμια φωτο απο τη φωτογραφιση για τους 4Τ???????????????????
αμα την ειχε κανει κανα αλλο κλαμπ, παραρτημα θα χε βγει...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
θα βαλει κανεις απο το grc καμια φωτο απο τη φωτογραφιση για τους 4Τ???????????????????αμα την ειχε κανει κανα αλλο κλαμπ, παραρτημα θα χε βγει...
Υπαρχουν μερικες φωτογραφιες στο forum μας...
- Δεν θεωρω σωστο,το να εμφανισουμε φωτο εδω,τουλαχιστον μεχρι να βγει το περιοδικο...Οταν με το καλο βγει,θα ανεβασω εγω μερικες εδω.
-
θα βαλει κανεις απο το grc καμια φωτο απο τη φωτογραφιση για τους 4Τ???????????????????αμα την ειχε κανει κανα αλλο κλαμπ, παραρτημα θα χε βγει...
Ναι ρε γμτ, θέλω κι εγώ να δώ photos!
Πήγε κι ενας φίλος συμφοιτητής απο Πάτρα με το Κλιάκι του...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
θα βαλει κανεις απο το grc καμια φωτο απο τη φωτογραφιση για τους 4Τ???????????????????
αμα την ειχε κανει κανα αλλο κλαμπ, παραρτημα θα χε βγει...
Ναι ρε γμτ, θέλω κι εγώ να δώ photos!
Πήγε κι ενας φίλος συμφοιτητής απο Πάτρα με το Κλιάκι του...
ΩΠ ο φίλος μου ο Κώστας είναι συμφοιτητής σου?
Φυσικός κ εσύ? αααχαχαχαχα έλα να γίνουμε πολλοίΜάλιστα ο Κώστας ήρθε κ με παρέα ακόμα έναν φίλο από το GRC!
Έπρεπε να είχατε έρθει όλοι παρέα!BTW έχω κ εγώ μερικές φώτος οπότε όπως είπε ο Βάγγος μετά την διμοσίευση θα τις ανεβάσουμε όλες μαζί!
Φιλικά
Νικόλας -
Kainouria ekdosh megane me mploke!!!
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=53444 -
ενδιαφερον...
-
Για σας παιδιά και απο μένα .Εχω λίγο καιρό που παρακολουθώ το forum εδώ αλλά αρκετοί θα με ξέρουν απο το grc.
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ ΧΩΛΙΔΗΣ έγραψε:
Για σας παιδιά και απο μένα .Εχω λίγο καιρό που παρακολουθώ το forum εδώ αλλά αρκετοί θα με ξέρουν απο το grc.nick?
-
Για σας παιδιά και απο μένα .Εχω λίγο καιρό που παρακολουθώ το forum εδώ αλλά αρκετοί θα με ξέρουν απο το grc.
nick?
diavolos (περίεργε )
Καλώς μας ήρθες Κώστα !
-
Mπα, μπα...Κοίτα ποιά μας θυμήθηκε!
-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Mπα, μπα...Κοίτα ποιά μας θυμήθηκε!το παιζει βεντετα...
welcome diavole..
-
Σας έλειψα ε ????
-
Εννοείται όχι!
-
Ρε μλκς, πώς μιλάτε έτσι;
...Με κάτι λάστιχα ποδηλάτου, τι θα γίνει τελικά; Δεν μπήκα στο groupbuy τελικά με τον adis4gr!
-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
Σας έλειψα ε ????επιτρεπονται γυναικες στο φορουμ?
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ρε μλκς, πώς μιλάτε έτσι;...Με κάτι λάστιχα ποδηλάτου, τι θα γίνει τελικά; Δεν μπήκα στο groupbuy τελικά με τον adis4gr!
Βλέπεις πως μου φέροντε ?
Αφού αποφασίσατε να παρετε NOKIA τελικά το ακυρώσαμε ...
RENAULT FORUM