-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Σας έλειψα ε ????
επιτρεπονται γυναικες στο φορουμ?
Μισογύνη ......
-
Λοιπόν, για να ανεβάσουμε τη θεαματικότητα του θέματος, ευπειθώς αναφέρω ότι ακούγεται τρίξιμο όταν αφήνω το πεντάλ του φρένου, κυρίως όταν το κάνω απότομα. Τακάκια αλλάχτηκαν όταν αλλάξαμε και λάστιχα δηλαδή ούτε 2.000 χιλιόμετρα. Υπάρχει περίπτωση να είναι από τις ελαφρά στραβωμένες δισκόπλακες ή λέτε να είναι τα ελατήρια επαναφοράς του δισκόφρενου; Καμιά άλλη ιδέα; Το τρίξιμο ακούγεται σαν να είναι δυο μεταλλικά μέρη αλάδωτα (κούνια σε παιδική χαρά ίσως; Για να πιάσουμε και το παιδικό κοινό!)
Υ.Γ. Το φρενάρισμα δεν έχει επηρεαστεί καθόλου, ενώ ο θόρυβος δεν είναι μέσα από την καμπίνα-δηλαδή από το πεντάλ.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Λοιπόν, για να ανεβάσουμε τη θεαματικότητα του θέματος, ευπειθώς αναφέρω ότι ακούγεται τρίξιμο όταν αφήνω το πεντάλ του φρένου, κυρίως όταν το κάνω απότομα. Τακάκια αλλάχτηκαν όταν αλλάξαμε και λάστιχα δηλαδή ούτε 2.000 χιλιόμετρα. Υπάρχει περίπτωση να είναι από τις ελαφρά στραβωμένες δισκόπλακες ή λέτε να είναι τα ελατήρια επαναφοράς του δισκόφρενου; Καμιά άλλη ιδέα; Το τρίξιμο ακούγεται σαν να είναι δυο μεταλλικά μέρη αλάδωτα (κούνια σε παιδική χαρά ίσως; Για να πιάσουμε και το παιδικό κοινό!)Υ.Γ. Το φρενάρισμα δεν έχει επηρεαστεί καθόλου, ενώ ο θόρυβος δεν είναι μέσα από την καμπίνα-δηλαδή από το πεντάλ.
Συγνώμη,άλλα για να καταλαβω τί αυτο/το έχεις για μας που δεν ξέρουμε?μήπως καί σε βοηθήσουμε στο τεχνικό πρόβλημά σου?
-
Μετρησα σημερα το 1,4 16ν τερας της αρραβωνιαστικιας μου
Με bmc βαρελακι κ ενα τελικο Ssprint και 7000χλμ ακριβως στο κοντερ εγραψε 104,1 αλογα κ 13 κιλα ροπης...
Καθολου ασχημα για το πιτσιρικι
-
Λοιπόν, για να ανεβάσουμε τη θεαματικότητα του θέματος, ευπειθώς αναφέρω ότι ακούγεται τρίξιμο όταν αφήνω το πεντάλ του φρένου, κυρίως όταν το κάνω απότομα. Τακάκια αλλάχτηκαν όταν αλλάξαμε και λάστιχα δηλαδή ούτε 2.000 χιλιόμετρα. Υπάρχει περίπτωση να είναι από τις ελαφρά στραβωμένες δισκόπλακες ή λέτε να είναι τα ελατήρια επαναφοράς του δισκόφρενου; Καμιά άλλη ιδέα; Το τρίξιμο ακούγεται σαν να είναι δυο μεταλλικά μέρη αλάδωτα (κούνια σε παιδική χαρά ίσως; Για να πιάσουμε και το παιδικό κοινό!)Υ.Γ. Το φρενάρισμα δεν έχει επηρεαστεί καθόλου, ενώ ο θόρυβος δεν είναι μέσα από την καμπίνα-δηλαδή από το πεντάλ.
Τσέκαρε τα ελασματάκια που κρατούν τα τακάκια...
-
Όποιος έχει παραγγείλει κάτι Clio* από Ρενκα/Θησεως να ετοιμάζεται...
- ένα κεραμμυδί με ζάντες και ένα ασημί με τάσια
Αν τα περιμένει κανείς αυτές τις μέρες, μόλις ξεφορτώθηκαν .. καλοτάξιδα...
-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
Σας έλειψα ε ????
Μισογύνη ......
ειμαι και το χαιρομαι...
τρεχουν τα μεγκαν σε ντραγκστερ?
-
Ο χρήστης RENOBIL έγραψε:
Συγνώμη,άλλα για να καταλαβω τί αυτο/το έχεις για μας που δεν ξέρουμε?μήπως καί σε βοηθήσουμε στο τεχνικό πρόβλημά σου?Clio 1.4 16V 2001 είναι το αμαξάκι!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Σας έλειψα ε ????
Μισογύνη ......
ειμαι και το χαιρομαι...
τρεχουν τα μεγκαν σε ντραγκστερ?
το άλλο 'μισό' τι είναι?
-
έχω ένα ρενώ 9 στη Θεσσαλονίκη για ανταλλακτικά . Ξέρει κανείς ποιοί αγοράζουν παλιά αυτοκίνητα ?
Ευχαριστώ -
καλημέ φίλε,
δεν περνάς μία βόλτα από το http://www.greekrenaultclub.gr μπας κ ενδιαφέρεται κανείς?
Φιλικά
Νικόλας -
Συγνώμη,άλλα για να καταλαβω τί αυτο/το έχεις για μας που δεν ξέρουμε?μήπως καί σε βοηθήσουμε στο τεχνικό πρόβλημά σου?
Clio 1.4 16V 2001 είναι το αμαξάκι!
Έλα,τώρα το διάβασα.Λοιπόν θεωρώ ότι μπορεί ο θόρυβος-τριξιμο,να είναι απο τα πίσω φρένα καί όχι απο εμπρός.Απο τις πίσω σιαγόνες.Θέλουν βγάλσιμο οι πίσω τροχοί,καθάρισμα,καί λάδωμα οι σιαγόνες απο τα ταμπούρα του clio.Παρατήρισε οταν βρέχει και μπεί υγρασία-νερό στα πισω φρένα, ο 'ήχος'αυτός πρέπει να σταματά για λίγες μέρες.Τσέκαρέ το καί πές μου.
-
Ο ήχος σταμάτησε ως διά μαγείας να ακούγεται πριν αρχίσουν οι βροχές ξανά. Θα ξαναέχω το νου μου μπας και ακουστεί εκ νέου, για πίσω...αν και νομίζω ότι ακούγεται από το εμπρός τμήμα!
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
-
Ο ήχος σταμάτησε ως διά μαγείας να ακούγεται πριν αρχίσουν οι βροχές ξανά. Θα ξαναέχω το νου μου μπας και ακουστεί εκ νέου, για πίσω...αν και νομίζω ότι ακούγεται από το εμπρός τμήμα!Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
μπας και ειναι ιδεα σου?
-
Αλλαγη τακακίων σημερα στα 28600 χλμ. Μαζι με καρτα καυσαεριων 84 ευρα.
-
Μόνο μπροστά να υποθέσω, έτσι; Σε τι αμάξι; Εξουσιοδοτημένο συνεργείο;
Ερωτήσεις, ερωτήσεις, ερωτήσεις...
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Μόνο μπροστά να υποθέσω, έτσι; Σε τι αμάξι; Εξουσιοδοτημένο συνεργείο;Ερωτήσεις, ερωτήσεις, ερωτήσεις...
- Ναι
- Megane 1.4 sedan τί αλλο;
- Ναι
-
Ίσως και να 'χει ξανασυζητηθεί, μα ομολογώ πως το παρατήρησα μόλις χθες στην έκθεση αυτοκινήτου: το 6άρι κιβώτιο που έχει τοποθετηθεί στο 1600άρι Scenic από πού προέρχεται (και γιατί δεν έχει τοποθετηθεί και σε κανένα άλλο μοντέλο με τον κινητήρα αυτόν); Γνωρίζει κανείς άλλες λεπτομέρειες (όπως σχέσεις μετάδοσης κλπ.);
-
Ρε συ Govus, έφτασες στο ζενίθ της οικονομικής οδήγησης; Εγώ κάτω από 7 λίτρα δεν θυμάμαι να έχω φτάσει με το ίδιο αυτοκίνητο!
...εκτός και αν η μέτρηση έγινε κατεβαίνοντας τον Όλυμπο (ή το Έβερεστ)!!!
-
Ρε συ Govus, έφτασες στο ζενίθ της οικονομικής οδήγησης; Εγώ κάτω από 7 λίτρα δεν θυμάμαι να έχω φτάσει με το ίδιο αυτοκίνητο!...εκτός και αν η μέτρηση έγινε κατεβαίνοντας τον Όλυμπο (ή το Έβερεστ)!!!
Θα ενημερώσω τις τιμές μόλις βάλω ξανά βενζίνη... .Τελευταία, βάζω ανά δίμηνο περίπου (για τόσο συχνή χρήση μιλάμε ) ... 'Αρα, προς το παρόν, 0 για το αυτοκίνητο και ό,τι βλέπεις για το δίτροχο !
RENAULT FORUM