-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
τελικα ο funky εχει το Megane sedan και ο nickval το Clio 3 η κανω λαθος?
ΑΥτο το civic τι ακριβως ειναι?Τα μπέρδεψες... το civic που λές είναι του popolarou! Εγώ έχω τη Λαγκούνα τη τούρμπο, κατευθείαν από το γκάράζ του Αλόνζο (με Λαγκούνα πάει στο Carrefour...), και ο funky εθεάθει τελευταία φορά με MEGANE CC και τις γκόμενες να χαζεύουν τα μπούτια του από το λεωφορείο...
-
nickval εγραψε:
Τα μπέρδεψες... το civic που λές είναι του popolarou! Εγώ έχω τη Λαγκούνα τη τούρμπο, κατευθείαν από το γκάράζ του Αλόνζο (με Λαγκούνα πάει στο Carrefour...), και ο funky εθεάθει τελευταία φορά με MEGANE CC και τις γκόμενες να χαζεύουν τα μπούτια του από το λεωφορείο...
Οκ το χω...
Παμε?
Ο Αλονζο αγορασε ενα Megane CC(μπας και ο αερας του στρωσει επιτελους το μαλλι) απο τα Carrefour που ανηκουν στον popolaro(o οποιος χρησιμοποιησε τηναριστερη προσεγγιση για να εξαπατησει τις μαζες και να μαζεψει το χαρτι)
Ο funky πρωταγωνιστησε στην ταινια Blue Lagoon,παιρνοντας τον ρολο χαρις στα μπουτια του
Τελος εσυ οδηγεις ενα λεωφορειο(φυσαρμονικα αραγε?) που για καποιον δικο σου λογo το αποκαλεις civic
-
Omikrone3 πλησιάζεις...
-
Προτείνω ψηφοφορία με τίτλο 'Σας αρέσουν τα μπούτια του funky?' asap!
-
Ηρεμα ρε συ...(καρφωνεσαι...)
-
Ε είναι γνωστό ότι είμαι ημιάκαμπτο αγόρι!
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Ε είναι γνωστό ότι είμαι ημιάκαμπτο αγόρι! -
Ε είναι γνωστό ότι είμαι ημιάκαμπτο αγόρι!
Ετσι ειναι,τον ημιακαμπτο παντα στον πισω αξονα τον βαζουν...
-
Άκου τον Omikrone3 , χρόνια απολάμβανε τους ημιάκαμπτους μέχρι που πήρε χαμπάρι την ανεξάρτητη ανάρτηση, όπου το ένα μισό του πίσω μέρους ήταν ανεξάρτητο από το άλλο... Τότε ήρθε το νέο Civic και του θύμησε τα πέτρινα χρόνια...
-
παλιό-νέο-civic...
-
Άκου τον Omikrone3 , χρόνια απολάμβανε τους ημιάκαμπτους μέχρι που πήρε χαμπάρι την ανεξάρτητη ανάρτηση, όπου το ένα μισό του πίσω μέρους ήταν ανεξάρτητο από το άλλο... Τότε ήρθε το νέο Civic και του θύμησε τα πέτρινα χρόνια...
Α ολα κι ολα!Εγω πριν το Leon δεν την ηξερα τη Seat(το μαρτυραν και τα ποστ μου που ξεκινησαν περιπου με τον ερχομο του)
Kαποιοι αλλοι ηταν ωραια και καλα με 2πλα ψαλιδια και ανεξαρτητες και τωρα στα γεραματα αποφασισαν να το γυρισουν και να δοκιμασουν και το αλλο φρουτο(τον ημιακαμπτο)
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Προτείνω ψηφοφορία με τίτλο 'Σας αρέσουν τα μπούτια του funky?' asap!Εεεεεεπ!!! Σας έπιασα! Ώστε εσείς είστε που λέτε ότι δεν έχω ταλέντο και ότι πήρα το ρόλο στο Blue Lagoon χάρη στα μπούτια μου, ε;
Ζήλεια ψώρα! Κλεμμένα τα έχω; Γιατί να μην τα δείξω μέσα από την οροφή του Megane CC μου;
-
Κάτι πήρε τ'αυτί μου για Laguna; Επίσης και για ημιάκαμπτο;
-
Μερικοί μόλις ακούσουν το επίθεμα -άκαμπτος, λυσσάνε! Και μόλις ακουστεί και η λέξη Ρενώ, ηρεμούν...η μοναδική περίπτωση που η Ρενώ βουλώνει στόματα, αντί να εγείρει φασαρίες και ειρωνικά σχόλια!
-
αναζητουν και αυτοι 30 κιλα ροπης...
-
Μερικοί μόλις ακούσουν το επίθεμα -άκαμπτος, λυσσάνε! Και μόλις ακουστεί και η λέξη Ρενώ, ηρεμούν...η μοναδική περίπτωση που η Ρενώ βουλώνει στόματα, αντί να εγείρει φασαρίες και ειρωνικά σχόλια!
Με ενισχυσεις υποπλαισια και μια RF1 απο πισω να σμπρωχνει...
-
esterday we had the new Citroen concept car reveiled and now it's Renault's turn. Should we expect to see a concept revieled from Peugeot tomorrow? lol
Renault Nepta
Renault today unveiled the Nepta concept car, a four-seater cabriolet with a very unique door system. The entire sides of the car can lift in a gullwing-like fashion to provide access to the front and rear seats. A 420 horsepower V6 powerplant means the car is more than just a pretty convertible. The car is capable of accelerating to 62 mph in 4.9 seconds, according to Renault. It also features LED headlights and taillights, carbon bodywork, anti-roll bars, digital and analog instruments, Michelin's latest prototype tires, advanced air turbulence deflectors, and DVD screens. The car will be on display later this month at the Paris Motor Show.
-
Σαν νεκροφορα μοιαζει στην τελευταια φωτο
-
Οι καθρέφτες που είναι σαν κολώνα φωτισμού;
Να δούμε τι από αυτά θα περάσει στην παραγωγή. Σαν σουλούπι ωραίο και αυτό γενικά, αλλά το Fluence που είναι και πιο 'παραγωγής' μου άρεσε πιο πολύ...
-
Πολύ μου αρέσει και θέλω να δω τι απ' όλα αυτά θα καταφέρουν να περάσουν στη Laguna. Γιατί τα τελευταία photoshops δείχνουν ένα άχαρο υβρίδιο της παρούσας γενιάς και του Megane sedan.
RENAULT FORUM