-
δε πηγα να ρωτησω σε γιοκοχαμα...ξερω οτι μερικοι φορουαν το Α539 αν δε κανω λαθος...αλλα εχουμε να βαλουμε γιοκοχαμα απο την εποχη του πρωτου νισαν σανι...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δε πηγα να ρωτησω σε γιοκοχαμα...ξερω οτι μερικοι φορουαν το Α539 αν δε κανω λαθος...αλλα εχουμε να βαλουμε γιοκοχαμα απο την εποχη του πρωτου νισαν σανι...τα Α539 ειναι πολυ καλα αλλα εχουν μειωμενη διαρκεια ζωης....
πανε ρωτα για το C drive
-
Παιδια βοηθεια!!!
Εχασα τη καρτα του Megane και μου ειπαν στη Renault οτι κανει 263 Ευρω!!! Πανε καλα; -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Παιδια βοηθεια!!!
Εχασα τη καρτα του Megane και μου ειπαν στη Renault οτι κανει 263 Ευρω!!! Πανε καλα;megane ηθελες να παρεις..... και κατα επεκταση renault ηθελες να παρεις....
με τις υγειες σου...
-
Φταίει η Renault που έχασε την κάρτα του;
Για το ποσό του κλειδιού ή κάρτας, νομίζω ότι πολλές εταιρείες (σωστότερα: πολλά μοντέλα) κινούνται σε αυτά τα βαλάντια...
-
...Λοιπόν, Megane98HP, μια που είσαι συρ-ρενάκιας, θα σου πω τι πρέπει να κάνεις για να μην έχεις ποτέ πρόβλημα...
...την κάρτα θα την έχεις μαζί με τα κλειδιά του σπιτιού σου, το πορτοφόλι και το δίπλωμα-ταυτότητα κλπ. σε ένα συγκεκριμένο σημείο και αν γίνεται φυλαγμένο σε ντουλαπάκι ή κάτι τέτοιο, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να χαθεί...επίσης, μην μπαίνεις στη θάλασσα με την κάρτα μέσα στο μαγιό σου...το έκανε ο πατέρας μου και μας χρέωσε εκατονφεύγα ευρώ...αλλά ήμασταν εκτός εγγύησης και οι αλήτες της Ρενό δεν μας το άλλαζαν...
...τώρα που το έχασες, ακολούθα τη συμβουλή μου, γιατί πέρασαν τα χρόνια που είχαμε ένα κλειδάκι και το πηγαίναμε στον κλειδαρά και βγάζαμε 20 αντικλείδια για όλη την οικογένεια με 5 ευρώ. Τώρα με immobilizer, συναγερμούς και 150 λειτουργίες μέσα από το κλειδί, επόμενο είναι να χρεωνόμαστε ανάλογα...
Προτιμάω αυτοκίνητο σύγχρονο και με τις ανέσεις μου και ας κοστίζουν τα κλειδιά, παρά το Sunny (και οποιοδήποτε άλλο 20ετίας) και κλειδί των 2 ευρώ...
-
μου δωσαν και μια προσφορα για κοντινενταλ εκο-κοντακτ στα 220Ε...ειναι χειροτερα απο τα ενερτζυ?
Αυτά τα έκο-μπούρδα τα φοράει το Πάντα (13άρια) και είναι επιεικώς άθλια.
Αφού το αμαξάκι προορίζεται κυρίως για 'μεταφορική' χρήση, βάλε τα energy που είναι σίγουρα. Απλά την επόμενη φορά άλλαξέ τα πριν τελειώσουν!
-
+1! Άντε, το ζάλισες!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Παιδια βοηθεια!!!
Εχασα τη καρτα του Megane και μου ειπαν στη Renault οτι κανει 263 Ευρω!!! Πανε καλα;Δυστυχώς φίλε μου πρέπει να γίνει παραγγελία στη Γαλλία για νεο ζευγάρι κλειδιών, να επαναπρογραμματιστούν εγκέφαλος-immobilizer κ.λ.π.
Προσοχή με τα κλειδιά παιδιά...
Πάντως το μόνο σίγουρο ειναι οτι η κάρτα του Μεγκαν ΑΝΤΕΧΕΙ, όπως έχω ξαναγράψει (1 ώρα στη θάλασσα, 2-3 πλυσίματα σε πλυντήριο, πεσίματα κ.λ.π. AND STILL WORKING! )
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
μου δωσαν και μια προσφορα για κοντινενταλ εκο-κοντακτ στα 220Ε...
ειναι χειροτερα απο τα ενερτζυ?
Αυτά τα έκο-μπούρδα τα φοράει το Πάντα (13άρια) και είναι επιεικώς άθλια.
Αφού το αμαξάκι προορίζεται κυρίως για 'μεταφορική' χρήση, βάλε τα energy που είναι σίγουρα. Απλά την επόμενη φορά άλλαξέ τα πριν τελειώσουν!
Φιλαράκο, και εγώ που τα ξέρω τα Energy, μάλλον εκεί κλίνω...βέβαια, εγώ τα στύβω, τους πετάω τα λινά έξω, οπότε δεν ξέρω αν θα μου κάνουν τη δουλειά...Τελικά, θα κάνουμε group buy να γλιτώσουμε κάνα φράγκο;
-
group buy??????
group therapy μαλλον...
-
group buy??????group therapy μαλλον...
Family therapy ακόμα πιο σωστά..
-
Βασικά πρέπει να κόψετε τα μαλακά τα μέτρια και τα σκληρά...ο ένας φίλος παρέσυρε τον άλλο νομίζω
-
Τελικά λάστιχα βρήκες Άδη ? Έχω μια λύση αν σε ενδιαφέρει .... Μου περισσεύουν 4 λάστιχα απο ποδήλατο ... αν τα θες ενημέρωσέ με αλλιώς να τα δώσω στον funkyreverend ...
-
Έχω και εγώ μια τετράδα ποδηλάτου, αλλά πρέπει να αλλάξω ζάντες για να τα φορέσω στο Clio...Χαλάει και το βήμα, άσε, θα δείχνει το κοντέρ ό,τι θέλει...
Συμπέρασμα: Εγώ θα βάλω τα Michelin ή τα Yokohaman (που πρότεινε ο popol@ros) και ο adis4gr ας βάλει ό,τι θέλει!
-
Εσύ θα βάλεις τα μπροστινά ή τα πίσω ?
-
Επειδή εγώ το στρίβω, σε αντίθεση με τον ευθειάκια adis4gr, θα βάλω τα μπροστά!
-
Ο popol@ros είχε πιεί πορτοκαλάδα εκείνο το Αυγουστιάτικο απόγευμα δεν ήταν νηφάλιος...Εγώ περίμενα να σου πεί πέτα τον ημιάκαμπτο και βάλε γονατάκια στις 4 γωνίες και αυτός μιλούσε για Yokohama
-
μετά από ένα 2μηνο απουσίας (λόγο δουλειάς) επέστρεψα κ θα προσπαθήσω να παραμείνω, αν κ ο χρόνος μου πλέον είναι λιγοστός
τι έχω χάσει?
τι κάνει η παρέα εδώ?
-
Γειά σου Νικόλα... ...εδω όλα καλά!
Καλά κουράγια!!!
RENAULT FORUM