-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αχέμ.....έχουμε και τα αυτοκολλητάκια που κάποιος καλός κύριος (koyk) μας είχε στείλει...να 'ναι καλά!
Αλήθεια, πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε 5-6 ακόμα?
Δεν έχουμε άλλα! Σε λίγο που θα έχουμε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αχέμ...
..έχουμε και τα αυτοκολλητάκια που κάποιος καλός κύριος (koyk) μας είχε στείλει...να 'ναι καλά!
Αλήθεια, πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε 5-6 ακόμα?
Δεν έχουμε άλλα! Σε λίγο που θα έχουμε!
Κάτι αυτοκόλητα που έχω, να τα βάλω στις 'Αγγελίες'; Όλο και κατι θα πιάσουν!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Κάτι αυτοκόλητα που έχω, να τα βάλω στις 'Αγγελίες'; Όλο και κατι θα πιάσουν!Μπα μωρέ, μόνο σκόνη θα πιάσουν... Ασε καλύτερα, θα στα πάρω εγώ. Κάνε μόνο τον κόπο να τα φέρεις στην πίτα.
-
Κανενα νεο εχουμε για τα της εκδηλωσης ???
Το μερος ποτε θα ανακοινωθει ? ?
-
Μην βιάζεστε!
-
-
Το γοργον και χαρην εχει ρε παιδια
Κ μη μου πειτε σπευδε βραδεως......
-
Μην βιάζεσε Βαγγέλη, η αναμονή 'γεννά' μεγαλύτερη επιθυμία ή αλλιώς μας ... 'γκαστρώνει'
-
Μακάρι να γίνει Κυριακή για να μπορέσουν να παρευρέθουν οσο περισσότερα μέλοι διοτι αρκετοι δουλεύουν και το Σαββατο, σαν και την αφεντομουτσουνάρα μου. Νικό pls εχω χαθεί απο ολους και απο ολα.
-
Λοιπόν,το Σάββατο 21/1/2006 στον χώρο που φιλοξενεί την κλασική συλλογή αυτοκινήτων της ALMAN SPORT, στην οδό Πειραιώς 83 (Πειραιάς) στο ύψος του γηπέδου Καραϊσκάκη, στον 2ο όροφο (με είσοδο από την οδό Καστάνιτσης)....ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΜΑΣ!
Πάμεεε....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λοιπόν,το Σάββατο 21/1/2006 στον χώρο που φιλοξενεί την κλασική συλλογή αυτοκινήτων της ALMAN SPORT, στην οδό Πειραιώς 83 (Πειραιάς) στο ύψος του γηπέδου Καραϊσκάκη, στον 2ο όροφο (με είσοδο από την οδό Καστάνιτσης)....ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΜΑΣ!Πάμεεε....
τι ωρα προεδρε?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λοιπόν,το Σάββατο 21/1/2006 στον χώρο που φιλοξενεί την κλασική συλλογή αυτοκινήτων της ALMA SPORT, στην οδό Πειραιώς 83 (Πειραιάς) στο ύψος του γηπέδου Καραϊσκάκη, στον 2ο όροφο (με είσοδο από την οδό Καστάνιτσης)....ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΜΑΣ!Πάμεεε....
Να υποθέσω ότι θα κόβουμε από το πρωί;
Count me in -
Έχω μάθημα το Σάββατο, δυστυχώς. Δε θα μπορέσω να έρθω
-
τι ωρα προεδρε?
Στις 17:00
-
Στις 5 μπορώ!!!!
-
ΟΚ .... θααα προσπαθήσω !!
-
Τι ώρα θα γίνει???
-
OXI ρε γμτ!
Έχω να πάω σε γάμο το απόγευμα...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
OXI ρε γμτ!Έχω να πάω σε γάμο το απόγευμα...
Άσε το γάμο κι έλα για ... πουρνάρια!
-
Κοπή πίττας χωρίς γύρο-πίστα γίνεται?
:: Κοπή πίτας 4TF 2006 :: [την κόψαμε :)]