-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Γιατι ο Κωτσόβολος δεν έχει ιδέα φυσικά
λεμε λοιπον πως η lyoness ειναι λαμογια. εσυ σα κωτσοβολος θα αφηνες τα λαμογια να εκμεταλευονται το ονομα σου ;;;
το νομικο τμημα του κωτσου τι κανει ;;;
μηπως το εψαξαν καλυτερα απο εσενα ;;;
Αν ο Κωτσόβολος είχε την οποιαδήποτε σχέση με την όποια Lyoness, θα το ανέφερε και θα το διαφήμιζε οπως κανουν όλες οι σοβαρές εταιρείες. Ο Κωτσόβολος δεν γνωρίζει καν την ύπαρξη της lyoness.
Η lyoness τον επικαλείται για να κερδίσει κύρος. Κλασική τακτική πυραμιδοεταιρειας.τοτε μαγκες στη lyoness αφου εκμεταλευονται το brandname του κωτσο και αυτος δεν εχει ιδεα
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Απάντηση για το μοντέλο της Porsche δεν πήραμε πάντως...
boxster του 1999 ειναι 2.5L με 205 ψοφια αλογα, ουτε 5.000 δε πιανει στην αγορα.
ασε που ειναι και 1/18
που λεφτα για κανονικη.
Α, σαν αυτή που είχε ο Braker δηλαδή;
Εντάξει μωρέ, φαντάζομαι πως σύντομα, χάρη στις χρηματοροές από την Lyoness, θα αγοράσεις μια 911, δεν είναι δύσκολο.
Δεν είδες ο κος Γιώργος; Mercedes SL στην κόρη, χάρισμα το Cayenne στο φίλο του, Ferrari στο γκαράζ γι'αυτόν (δεν ξέρω βέβαια τι έγινε και δεν την κυκλοφορεί...) και μην ξεχνάμε και το καρα-φτιαγμένο Yaris γι'αυτόν!
Και στα δικά σου εύχομαι! -
Κάτσε γιατί μπορεί να πήγε το πρωί για service την SL και να φυγε με καμιά AMG.
Μην τα γελάς αυτά. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Απάντηση για το μοντέλο της Porsche δεν πήραμε πάντως...
boxster του 1999 ειναι 2.5L με 205 ψοφια αλογα, ουτε 5.000 δε πιανει στην αγορα.
ασε που ειναι και 1/18
που λεφτα για κανονικη.
Α, σαν αυτή που είχε ο Braker δηλαδή;
Εντάξει μωρέ, φαντάζομαι πως σύντομα, χάρη στις χρηματοροές από την Lyoness, θα αγοράσεις μια 911, δεν είναι δύσκολο.
Δεν είδες ο κος Γιώργος; Mercedes SL στην κόρη, χάρισμα το Cayenne στο φίλο του, Ferrari στο γκαράζ γι'αυτόν (δεν ξέρω βέβαια τι έγινε και δεν την κυκλοφορεί...) και μην ξεχνάμε και το καρα-φτιαγμένο Yaris γι'αυτόν!
Και στα δικά σου εύχομαι!εχω δρομο ακομα. μετα την 1/18 πρεπει να παρω 1/8 και μετα 1/1
δυσκολα τα πραγματα.
θα πρεπει να δουλεψω και υπερωριες.
για ενα ονειρο ζουμε, χαλαλι...
-
-
Ο χρήστης X-ELTASSOS έγραψε:
παντωσ εμενα στο Πλαισιο μου δινουν εκπτωση 15% επειδη ειμαι εταιρικος πελατης (με τιμολογιο). Ειναι περασμενο στην καρτελλα μου και αυτοματα παιρνω εκπτωση. Αρα και αυτα τα προιοντα εχουν περιθωριο.
Παίρνεις 15% εκπτωση σε είδη τεχνολογιάς? (πχ μελανια εκτυπωτών, κινητα, λαπτοπ, φωτογραφικές κτλ)
Επειδή ξέρω πως δουλεύει το Πλαισιο, αφενος αποκλειεται να σου κάνει έκπτωση 15% σε όλα τα είδη, αφετερου αν σου κάνει έκπτωση κατα πασα πιθανότητα στην κανει απ'ευθειας χωρις να αναγραφει ποσοστο.
σωστα δεν αναγραφεται στο τιμολογιο αλλα ειναι τσεκαρισμενο με την τιμη που εχει στο ραφι η στην σελιδα του.
Επισηε εχω και καλη συμβουλευτικη υπηρεσια σαν εταιρικος πελατης και μιλαω παντα με τον ιδιο υπαλληλο, 0νομαστικα (με εχει χρεωθει κατα καποιον τροπο, δηλ εμενα και καμμια 500αρια αλλους φανταζομαι)Το % της εκπτωσης ειναι στην καρτελλα του λογ/ριου του, sto PC, και υπολογιζεται αυτοματα καθε φορα που ζηταω τιμολογιο με το συγκεκριμενο ΑΦΜ. Σαν ιδιωτης δεν μου κανει εκπτωση δηλαδη για πραγματα που δεν ειναι της εταιρειας (πχ τηλεοραση, ντιβιντι, παιχνιδια..κλπ)
Μελανια αγοραζω μαιμου (αναγομωση)
Μερικες φορεσ στο σκρουτζ βρισκω τιμες που οσο να χτυπιεται το Πλαισιο, οτι εκπτωση και να κανει, δεν τις πιανει. Πολυ καλες τιμες παιρνω και απο ΚΟΣΜΟΝΤΑΤΑ σαν εταιρικος, σε ορισμενα προιοντα, και μου στελνει καθε τοσο ειδικες προσφορες στο ημεηλ....αλλα το timing δεν καθεται (τι θελω εγω, τι προσφερουν αυτοι)
με την αναγομωση ειχα προβλημα στην επιχειρηση, μας χαλασαν 2 μηχανηματα και ξαναγυρισαμε σε original HP
-
Τελικά, σου κάνει εκτύπωση σε όλα τα είδη η όχι?
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
288€ θα παρεις πισω απο τη lyoness αν δωσεις 800€ στον κωτσο.
Βασικά όταν μαζευτούν 10-15 απορίες-παράπονα από καταναλωτές του ΑΒ-Κωτσόπουλου κλπ ότι 'μας είπε ένας κύριος ότι με την καρτούλα θα βγει ο κύριος Κωτσόβολος ο ίδιος να στήσει κώλο, γιατί δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο;' τότε θα αμολήσουν τα μαντρόσκυλα.
Αφού στο site λέει ότι ο Κωτσόβολος δέχεται κουπόνια, εννοείς Lyce ότι αν έχεις κουπόνια αξίας 288 ευρώ θα τα πάρεις πίσω ως επιστροφή;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
288€ θα παρεις πισω απο τη lyoness αν δωσεις 800€ στον κωτσο.
Βασικά όταν μαζευτούν 10-15 απορίες-παράπονα από καταναλωτές του ΑΒ-Κωτσόπουλου κλπ ότι 'μας είπε ένας κύριος ότι με την καρτούλα θα βγει ο κύριος Κωτσόβολος ο ίδιος να στήσει κώλο, γιατί δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο;' τότε θα αμολήσουν τα μαντρόσκυλα.
Αφού στο site λέει ότι ο Κωτσόβολος δέχεται κουπόνια, εννοείς Lyce ότι αν έχεις κουπόνια αξίας 288 ευρώ θα τα πάρεις πίσω ως επιστροφή;
καμια σχεση.
-
https://www.lyoness.net/internal/gr/sto ... geID=el-GR
Κωτσόβολος --> κουπόνια και όχι κάρτα
Τα οποία ...μπορείτε να τα παραγγείλετε από τα γραφεία της Lyoness της χώρας σας τηλεφωνικά, online ή γραπτώς. Το πληρωτέο ποσό θα συμψηφιστεί μετά από το Lyoness-λογαριασμό αγορών σας.
Το boldarismeno τι λέει ακριβώς lyce;
Μήπως αναλόγως του ποσού που έχεις χαλάσει σε άλλες συμβεβλημένες έχεις δικαίωμα για κάποια κουπόνια Jumbo, AB, Κωτσόβολο κλπ;
-
24ωρη υπηρεσια forum-online υποστηριξης δυνητικων πελατων....
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
https://www.lyoness.net/internal/gr/stores/el-GR/25301373-KOTSOVOLOS-Emporio-Ilektronikon-Siskevon?partnerLocationid=b60c13b0-9b91-4fea-a652-a084010a2b88&dealerLanguageID=el-GRΚωτσόβολος --> κουπόνια και όχι κάρτα
Τα οποία ...μπορείτε να τα παραγγείλετε από τα γραφεία της Lyoness της χώρας σας τηλεφωνικά, online ή γραπτώς. Το πληρωτέο ποσό θα συμψηφιστεί μετά από το Lyoness-λογαριασμό αγορών σας.
Μήπως αναλόγως του ποσού που έχεις χαλάσει σε άλλες συμβεβλημένες έχεις δικαίωμα για κάποια κουπόνια Jumbo, AB, Κωτσόβολο κλπ;
δε το καταλαβαινω. μαλλον εχουν κανει λαθος στη διατυπωση.
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Που το λέει αυτό στο site του Κωτσόβολου;
δε το λεει.... και δε με νοιαζει.
λεφτα κερδιζω για καθε αγορα που κανω στον Κωτσο μεσω lyoness.
μου αρκει.
Παπαγαλακι...κόψε τα ψέματα και πήγαινε αλλου για θύματα. Αλλιως απαντα στα λινκ που σου παρέθεσα και ακομα βουλωνεις.
για ριχτο ξανα ρε μαστορα να δουμε τι λεει
Νυσταζεις πάλι και δε τα βρίσκεις? Κόψε τα ψέματα για την απάτη που πουλάς και κάνε μας τη χάρη, πες στο αφεντικό οτι δεν έχει αλλους μαλακές.
ριχτο ρε τωρα που μπορω να το δω να σου απαντησω.
μαλακες δεν υπαρχουν.
εξυπνοι καταναλωτες υπαρχουν που μπαινουν στη lyoness.
σημερα το πρωι ξεπερασαμε τους 105.000 στην Ελλαδα
Ασε τα ρε παπαγαλακι και απάντησε. Το κουμπακι με τις προηγουμενες σελιδες το βλεπεις? Εκει ειναι. Θυμασαι ποτε νυσταζες γιατι δεν ειχες τι να πεις? Εκπροσωπεις μια πυραμίδα απάτη η οποία εκμεταλλεύεται ανθρώπους με προβλήματα υποσχόμενη χρήματα.
Πρέπει να δώσεις πολλά λεφτά για να πηδήξεις επίπεδα στη πυραμίδα σου και ακόμα και τοτε πάνε στις τσέπες των απο πανω. Εσύ μένεις με χρέη και τις υποσχέσεις για λεφτά που ποτέ δεν έρχονται. Εντωμεταξυ εχεις γίνει Γελοιος πλασαροντας καρτουλες και γίνεσαι άθελά σου υπαλληλακος του κάθε απατεώνα.
Αλλά πες και αλλά ψέματα γιατι τα μαζευω, ενδιαφέρονται πολλοι.whatever... μη παρεις ποτε σου καρτα. ναι ;;;
Ασε τα whatever παπαγαλακι και απαντα με επειχηρηματα. Εγώ σου έδωσα αριθμους, καταδίκεςνκαο αποζημιώσεις και δεκάδες απάτες.
Τώρα δε μπορείς να τα βρεις για να απαντησεις. Πριν δεν απαντούσες γιατί ηταν αργά και νυσταζες. Ελεγες οτι ειναι δωρεάν και εμένα μου ζήτησαν χρήματα στην Ελλάδα. Στην Αγγλία δε γραφεσαι χωρίς να πας με άλλο μέλος. Οσα λες είναι ψευδή. Για επιβεβαιωσε παλι γιατί τα γραπτά σου τα κρατάω για σωστη χρηση, δεν είναι πυραμίδα η εταιρία σου σωστα? -
δε μου εδωσες τιποτα...
μπορεις να ρωτησεις τη lyoness UK για τα θεμτα που εχεις με την εγγραφη σου
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
δε μου εδωσες τιποτα...Ασε τα ψοφια και απαντα στο συνολο του μηνυματος. Οταν νυσταζες επειδη ηταν αργα τα λινκ τα εβλεπες αλλα δε μπορουσες. Τωρα δε τα βρισκεις. Είναι πυραμίδα η όχι τελικά δε μας είπες. Για να έχω ενα print screen.
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
με την αναγομωση ειχα προβλημα στην επιχειρηση, μας χαλασαν 2 μηχανηματα και ξαναγυρισαμε σε original HPΑυτά γίνονται όταν επιλέγετε προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας. Αν θες σωστά και καλά συμβατά μελάνια η τόνερ, στείλε μου πμ ( για να μην είμαστε οφ τοπικ μιας και λειτουργούμε υπό καθεστώς αυτοδιαχείρησης) και θα σου στείλω τιμές, προδιαγραφές και όρους εγγύησης. Θα σε χρεωσω 2% λιγότερο χωρίς κάρτα lyoness.
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
δε μου εδωσες τιποτα...μπορεις να ρωτησεις τη lyoness UK για τα θεμτα που εχεις με την εγγραφη σου
Δεν είχα κανένα θέμα. Έται γίνεται, πας Χερακι με άλλο μέλος.
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Κωτσόβολος --> κουπόνια και όχι κάρτα
δε το καταλαβαινω. μαλλον εχουν κανει λαθος στη διατυπωση.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
δε μου εδωσες τιποτα...
μπορεις να ρωτησεις τη lyoness UK για τα θεμτα που εχεις με την εγγραφη σου
Δεν είχα κανένα θέμα. Έται γίνεται, πας Χερακι με άλλο μέλος.
whatever
-
Ο χρήστης X-ELTASSOS έγραψε:
Σε ινκτζετ επαγγελματικους κανω εισαγωγη σε λιτρα (50 δολαρια το λιτρο + 10% τελωνεια μεταφορικα + 23% φπα). Μιλαω απ ευθειας με εργοστασιο παραγωγης, οχι εμπορους.
40 λιτρα καθε εισαγωγη καθε 2 μηνες.
Ποιο εργοστάσιο είναι αν επιτρέπεται?
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)