-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Αν έδινε εστω και μια δραχμή ο Κωτσόβολος, θα το διαφήμιζε με 1000 τρόπους.
Αυτό που έγραψες λοιπόν ('ο Κωτςόβολος δίνει') είναι ψέμα.δεν εχει κανενα λογο να το κανει ο κωτσο αυτο. θα πανε μετα ολοι να παρουν μια τσαμπα καρτα και μετα θα αγοραζουν με εκπτωση
η L σκαει πχ 95.000 ευρω στον Κωτσο και παιρνει απο αυτον δωροεπιταγες αξιας 100.000 ευρω τις οποιες μετα μοιραζει στα μελη της με το δικο της τροπο (αμεσες επιστροφες, πολλαπλασιασμενες επιστροφες, bonus φιλιας κτλ κτλ).
ετσι ο κωτσο και ο ΑΒ και ο jumbo εχουν προπληρωθει για μελλοντικες αγορες των lyoness μελων.
γιαυτο και δινουν την σχετικη εκπτωση.
Κακή επιλογή οι αγορές από τον Κωτσόβολο.
Έχουν αυξημένες τιμές και εικονικές εκπτώσεις.
οπως τη δει ο καθενας, εγω παντως οσο μπορω απο Κωτσο αγοραζω.
-
Ο χρήστης X-ELTASSOS έγραψε:
παντωσ εμενα στο Πλαισιο μου δινουν εκπτωση 15% επειδη ειμαι εταιρικος πελατης (με τιμολογιο). Ειναι περασμενο στην καρτελλα μου και αυτοματα παιρνω εκπτωση. Αρα και αυτα τα προιοντα εχουν περιθωριο.Παίρνεις 15% εκπτωση σε είδη τεχνολογιάς? (πχ μελανια εκτυπωτών, κινητα, λαπτοπ, φωτογραφικές κτλ)
Επειδή ξέρω πως δουλεύει το Πλαισιο, αφενος αποκλειεται να σου κάνει έκπτωση 15% σε όλα τα είδη, αφετερου αν σου κάνει έκπτωση κατα πασα πιθανότητα στην κανει απ'ευθειας χωρις να αναγραφει ποσοστο.
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Που το λέει αυτό στο site του Κωτσόβολου;
δε το λεει.... και δε με νοιαζει.
λεφτα κερδιζω για καθε αγορα που κανω στον Κωτσο μεσω lyoness.
μου αρκει.
Παπαγαλακι...κόψε τα ψέματα και πήγαινε αλλου για θύματα. Αλλιως απαντα στα λινκ που σου παρέθεσα και ακομα βουλωνεις.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
μου αρκει.
Παπαγαλακι...κόψε τα ψέματα και πήγαινε αλλου για θύματα. Αλλιως απαντα στα λινκ που σου παρέθεσα και ακομα βουλωνεις.
για ριχτο ξανα ρε μαστορα να δουμε τι λεει
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
δες τις μεγαλες αλυσιδες πολυκαστηματων. χαζους τους εχεις, που δεν μπαινουν; λες να μη θελουν πελατες;
Ιδιαίτερα αλυσίδες που εμπορεύονται είδη τεχνολογίας (τα οποία έχουν χαμηλό % κέρδους) δεν συμφέρει να δίνουν 2%. Φαντάσου να κάνεις τζίρο 100.000€, να σου αποφέρουν κέρδος 8000-10000 (αισιόδοξο σενάριο) και εσύ από αυτά να δίνεις τα 2000€ στη lyo... (περίπου το 1/4 των κερδών σου δλδ)
Το 2% ακούγεται λίγο, αλλά αν το δούμε σαν ποσοστό επι των καθαρών κερδών και όχι της τιμής πώλησης...
παρολα αυτα υπαρχουν τετοιες αλυσιδες για παραδειγμα ο κωτσοβολος ο οποιος δινει 5% συνολικο προνομιο μελων
https://www.lyoness.net/internal/gr/sto ... n-Siskevon
Γιατί στο τηλ επικοινωνίας έχει το τηλέφωνο της lyo? Και γιατι εξαιρείται το eshop?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
δες τις μεγαλες αλυσιδες πολυκαστηματων. χαζους τους εχεις, που δεν μπαινουν; λες να μη θελουν πελατες;
Ιδιαίτερα αλυσίδες που εμπορεύονται είδη τεχνολογίας (τα οποία έχουν χαμηλό % κέρδους) δεν συμφέρει να δίνουν 2%. Φαντάσου να κάνεις τζίρο 100.000€, να σου αποφέρουν κέρδος 8000-10000 (αισιόδοξο σενάριο) και εσύ από αυτά να δίνεις τα 2000€ στη lyo... (περίπου το 1/4 των κερδών σου δλδ)
Το 2% ακούγεται λίγο, αλλά αν το δούμε σαν ποσοστό επι των καθαρών κερδών και όχι της τιμής πώλησης...
παρολα αυτα υπαρχουν τετοιες αλυσιδες για παραδειγμα ο κωτσοβολος ο οποιος δινει 5% συνολικο προνομιο μελων
https://www.lyoness.net/internal/gr/sto ... n-Siskevon
Γιατί στο τηλ επικοινωνίας έχει το τηλέφωνο της lyo? Και γιατι εξαιρείται το eshop?
γιατι την εξυπηρετηση των lyoness μελων την κανει η ιδια η lyoness στις μεγαλες επιχειρησεις.
για να μπορει να δωσει εκπτωση και στο eshop ειναι αλλο συμβολαιο που κανει η επιχειρηση με τη lyoness
διαβασε εδω: www.lyoness.net/gr/lyoness-nutzen-opk.aspx
-
Γιατι ο Κωτσόβολος δεν έχει ιδέα φυσικά
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
μου αρκει.
Νυσταζεις πάλι και δε τα βρίσκεις? Κόψε τα ψέματα για την απάτη που πουλάς και κάνε μας τη χάρη, πες στο αφεντικό οτι δεν έχει αλλους μαλακές.
-
Ο χρήστης X-ELTASSOS έγραψε:
πρεπει να περασεις απο τα γραφεια να σου κανει επιδειξη ο Κοτσωβολος
Ψέματα και πάλι.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Γιατι ο Κωτσόβολος δεν έχει ιδέα φυσικάλεμε λοιπον πως η lyoness ειναι λαμογια. εσυ σα κωτσοβολος θα αφηνες τα λαμογια να εκμεταλευονται το ονομα σου ;;;
το νομικο τμημα του κωτσου τι κανει ;;;
μηπως το εψαξαν καλυτερα απο εσενα ;;;
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
μου αρκει.
Νυσταζεις πάλι και δε τα βρίσκεις? Κόψε τα ψέματα για την απάτη που πουλάς και κάνε μας τη χάρη, πες στο αφεντικό οτι δεν έχει αλλους μαλακές.
ριχτο ρε τωρα που μπορω να το δω να σου απαντησω.
μαλακες δεν υπαρχουν.
εξυπνοι καταναλωτες υπαρχουν που μπαινουν στη lyoness.
σημερα το πρωι ξεπερασαμε τους 105.000 στην Ελλαδα
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Αυτό που έγραψες λοιπόν ('ο Κωτςόβολος δίνει') είναι ψέμα.δεν εχει κανενα λογο να το κανει ο κωτσο αυτο. θα πανε μετα ολοι να παρουν μια τσαμπα καρτα και μετα θα αγοραζουν με εκπτωση
η L σκαει πχ 95.000 ευρω στον Κωτσο και παιρνει απο αυτον δωροεπιταγες αξιας 100.000 ευρω τις οποιες μετα μοιραζει στα μελη της με το δικο της τροπο (αμεσες επιστροφες, πολλαπλασιασμενες επιστροφες, bonus φιλιας κτλ κτλ).
ετσι ο κωτσο και ο ΑΒ και ο jumbo εχουν προπληρωθει για μελλοντικες αγορες των lyoness μελων.
Όταν έκανα έρευνα αγοράς για ένα Ψυγείο Side by Side και μια κουζίνα με κεραμικές εστίες ο Κωτσόβολος είχε το ψυγείο 300 ευρώ πιο ακριβά και την κουζίνα 100 ευρώ επιπλέων ζητούσε και πληρωμή γερανού περίπου 250+ ευρώ για να τα μεταφέρει στον τέταρτο όροφο και 150 ευρώ για να τα συνδέσει γιατί όπως μου ανέφερε ο πωλητής του θα έχανα την εγγύηση.
Συνολική ζημιά 300+100+250+150=800 ευρώ.
Για να τα πάρω αυτά τα χρήματα μέσω lyoness πρέπει να κάνω αγορές 800/0,005=160.000 ευρώ.
Άμα ξοδεύω 1000 ευρώ τον μήνα !!! σε συμβεβλημένα καταστήματα θα πάρω πίσω τα χρήματα αυτά σε 160 μήνες ή 13,3 χρόνια.
Για τρελούς ψάχνετε …
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Γιατι ο Κωτσόβολος δεν έχει ιδέα φυσικά
λεμε λοιπον πως η lyoness ειναι λαμογια. εσυ σα κωτσοβολος θα αφηνες τα λαμογια να εκμεταλευονται το ονομα σου ;;;
το νομικο τμημα του κωτσου τι κανει ;;;
μηπως το εψαξαν καλυτερα απο εσενα ;;;
Αν ο Κωτσόβολος είχε την οποιαδήποτε σχέση με την όποια Lyoness, θα το ανέφερε και θα το διαφήμιζε οπως κανουν όλες οι σοβαρές εταιρείες. Ο Κωτσόβολος δεν γνωρίζει καν την ύπαρξη της lyoness.
Η lyoness τον επικαλείται για να κερδίσει κύρος. Κλασική τακτική πυραμιδοεταιρειας. -
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
μου αρκει.
μαλακες δεν υπαρχουν.
Ασε τα ρε παπαγαλακι και απάντησε. Το κουμπακι με τις προηγουμενες σελιδες το βλεπεις? Εκει ειναι. Θυμασαι ποτε νυσταζες γιατι δεν ειχες τι να πεις? Εκπροσωπεις μια πυραμίδα απάτη η οποία εκμεταλλεύεται ανθρώπους με προβλήματα υποσχόμενη χρήματα.
Πρέπει να δώσεις πολλά λεφτά για να πηδήξεις επίπεδα στη πυραμίδα σου και ακόμα και τοτε πάνε στις τσέπες των απο πανω. Εσύ μένεις με χρέη και τις υποσχέσεις για λεφτά που ποτέ δεν έρχονται. Εντωμεταξυ εχεις γίνει Γελοιος πλασαροντας καρτουλες και γίνεσαι άθελά σου υπαλληλακος του κάθε απατεώνα.
Αλλά πες και αλλά ψέματα γιατι τα μαζευω, ενδιαφέρονται πολλοι. -
#lyoness-απάτη-πυραμίδα
Να μην ξεχνιόμαστε.
ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ. -
Το site της Lyoness τα λέει πολύ ξεκάθαρα (δεν θα μπορούσε διαφορετικά).
Όλοι οι μεγάλοι πελάτες δέχονται κουπόνια (...) γι' αυτό και δεν αναφέρουν τίποτα για Lyoness και δεν έχουν ιδέα.
Η μαγική καρτούλα περνάει στα μικρά μαγαζιά (που μπορεί να είναι και ένα 10% πιο ακριβά από άλλα, οπότε το 1-2-3% επιστροφή είναι φιστίκια).Το ψέμα και πολύ μεγάλη απάτη είναι να διαδίδεται εντέχνως η ιστορία 'με την καρτούλα κερδίζω από όλες μου τις αγορές'.
Αυτό προφανώς παίζει μόνο στο προφορικό και σε φόρα γιατί αν γραφτεί κάπου θα επέμβει ο μπόγιας.
Το αν ο επιχειρηματίας που σκάει το 2.000αρο το παίρνει ποτέ πίσω είναι μια άλλη δική του ιστορία.
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Όταν έκανα έρευνα αγοράς για ένα Ψυγείο Side by Side και μια κουζίνα με κεραμικές εστίες ο Κωτσόβολος είχε το ψυγείο 300 ευρώ πιο ακριβά και την κουζίνα 100 ευρώ επιπλέων ζητούσε και πληρωμή γερανού περίπου 250+ ευρώ για να τα μεταφέρει στον τέταρτο όροφο και 150 ευρώ για να τα συνδέσει γιατί όπως μου ανέφερε ο πωλητής του θα έχανα την εγγύηση.
Συνολική ζημιά 300+100+250+150=800 ευρώ.
Για να τα πάρω αυτά τα χρήματα μέσω lyoness πρέπει να κάνω αγορές 800/0,005=160.000 ευρώ.
Άμα ξοδεύω 1000 ευρώ τον μήνα !!! σε συμβεβλημένα καταστήματα θα πάρω πίσω τα χρήματα αυτά σε 160 μήνες ή 13,3 χρόνια.
Για τρελούς ψάχνετε …
288€ θα παρεις πισω απο τη lyoness αν δωσεις 800€ στον κωτσο.
-
E, αφου του αρκει να νομιζει οτι κερδιζει λεφτα εμας μας περισσευει. Λουτρινο λιονταρακι
Success pack λεμε (κατι σαν το σχολικο pack τωρα για το Σεπτεβριο σου δινουν και στυλο με σημειωματαριο )
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
μου αρκει.
μαλακες δεν υπαρχουν.
Ασε τα ρε παπαγαλακι και απάντησε. Το κουμπακι με τις προηγουμενες σελιδες το βλεπεις? Εκει ειναι. Θυμασαι ποτε νυσταζες γιατι δεν ειχες τι να πεις? Εκπροσωπεις μια πυραμίδα απάτη η οποία εκμεταλλεύεται ανθρώπους με προβλήματα υποσχόμενη χρήματα.
Πρέπει να δώσεις πολλά λεφτά για να πηδήξεις επίπεδα στη πυραμίδα σου και ακόμα και τοτε πάνε στις τσέπες των απο πανω. Εσύ μένεις με χρέη και τις υποσχέσεις για λεφτά που ποτέ δεν έρχονται. Εντωμεταξυ εχεις γίνει Γελοιος πλασαροντας καρτουλες και γίνεσαι άθελά σου υπαλληλακος του κάθε απατεώνα.
Αλλά πες και αλλά ψέματα γιατι τα μαζευω, ενδιαφέρονται πολλοι.whatever... μη παρεις ποτε σου καρτα. ναι ;;;
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
288€ θα παρεις πισω απο τη lyoness αν δωσεις 800€ στον κωτσο.
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)