-
Ο χρήστης italakias- έγραψε:
μπραβο Braker/nickstam και τωρα Lyko....
φορτωσες το θεμα με καμια 10αρια σελιδες για να γραψεις τα ιδια πραγματα που ειχες γραψει και πριν μερικες μερες....
Τι νομιζεις οτι κερδισες ?- bonus loyalty ?
- θυματα ?
- μοχλευσεις ?
- χρηματορες ?
Ξεφτυλισμενοι...κανατε ενα φορουμ μπουρδελο μονο και μονο για την τσεπη σας και για να κρυψετε τις βρωμιες σας....
Μιλησε και ο κυριος με τις 0,24 δημοσιευσεις την ημερα.
Δηλαδη εσυ τωρα,μπηκες στο προφιλ μου,ειδες ποσες δημοσιευσεις και καθε ποτε ποσταρω και εγραψες αυτην την μαλακια ?
Και θεωρεις τωρα εσυ οτι κατι εκανες ?
Οχι....δεν βρεχει italakias...
Συνεχισε να μας διασκεδαζεις.... -
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
μαθηματικοι τυποι κτλ απο κοντα μονο. οποιος θελει μπορει να παει και στις δωρεαν ενημερωσεις lyoness να ακουσει. σιγα μη κανουμε και πληρη ενημερωση lyoness μεσα απο ενα φορουμ που διαβαζει ο καθενας.
μπορείς να αναπαράγεις τον μαθηματικό συλλογισμό με τον οποίο προκύπτει η κατάσταση γουιν-γουιν για όλους τους εμπλεκόμενους?
σελίδες σελίδων υπερασπίζεσαι σθεναρά την εταιρία γράφοντας διθυραμβικά σεντόνια και κωλύεσαι στο κομμάτι που θα πείσει και τους πλεον δύσπιστους ?
το μονο που πειθει ειναι οταν τους εχω διπλα μου, κανω login στο online γραφειο και βλεπουν τι παιζει καθως και τις εκταμιευσεις στον τραπεζικο λογ/μο. ολα τα αλλα ειναι να γραφουμε να λεει καθενας τα δικα του και να περναει η ωρα.
και εγω μπηκα στη lyoness μονο οταν ειδα με τα ματια μου τα αποτελεσματα που ειχε αυτος που με εβαλε.
καλά εκπαιδευμένε πασά μου, άσε τις αερολογίες και μην προσπαθείς να πετάξεις την μπάλα εκτός γηπέδου... σε ρώτησα κάτι (όπως έχει ρωτηθεί πολλάκις) πολύ ειδικευμένο και στοχευμένο, ξέρεις να μου το απαντήσεις , ναι ή ου ?
ξερω αλλα δε προκειται.
άρα, αυτόματα αυτοαναιρείσαι και μας τονίζεις οτι εμμέσως πλην σαφώς είστε μια καλά μασκαρεμένη οργάνωση που τάζεται λαγούς με πετραχήλια για να αποσπάσετε χρηματικά ποσά από κατώτερου μορφωτικού επιπέδου ομάδες...
π.σ.
όσο συνεχίζεις να γράφεις σεντόνια χωρίς να γράφεις ένα μαθηματικό συλλογισμό (δεν ζήτησα την εξίσωση της επιτυχίας) που να αποδεικνύει το αληθές και ορθό του ισχυρισμού σου θα σε κοουτάρω αντιγράφοντας το άνωθεν -
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Μιας και λέγαμε για την Μαρία ή οποιονδήποτε άλλο που έχει χρηματοροές...
¨Εστω οτι μοιράζει τις κάρτες στον κύκλο της για να έχεις 0,5% επιστροφή...... Έτσι όμως δεν τους χαντάκώνει γιατί απο την στιγμή που έχουν κάρτα αυτοι και οι φίλοι της , δηλαδή ο κυκλος στον οποίο ανοίκει , αυτοί δεν μπορούν εκ νέου να μοιράσουν κάρτες στους κοινους φίλους και άρα χρηματοροή γιοκ.....γιαυτο λεμε 'δωσε εσυ καρτα πριν δωσει καποιος αλλος'
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αν υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν παραμύθια σαν τα παραπάνω, γράψτε τους κανονικότατα από κάτω σας ή όπου αλλού θέλετε.
Μόνο κάντε μια χάρη στην ανθρωπότητα, όταν δεν έχουν άλλα λ7 να τους πάρετε, σκοτώστε τους.Εναλλακτικά, και για ανθρωπιστικούς κ μόνο λόγους, βρείτε ένα ακατοίκητο νησί στη μέση κάποιου ωκεανού κ βάλτε τους εκεί, δεμπαστοδιάολο...
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
¨Εστω οτι μοιράζει τις κάρτες στον κύκλο της για να έχεις 0,5% επιστροφή...... Έτσι όμως δεν τους χαντάκώνει γιατί απο την στιγμή που έχουν κάρτα αυτοι και οι φίλοι της , δηλαδή ο κυκλος στον οποίο ανοίκει , αυτοί δεν μπορούν εκ νέου να μοιράσουν κάρτες στους κοινους φίλους και άρα χρηματοροή γιοκ.....γιαυτο λεμε 'δωσε εσυ καρτα πριν δωσει καποιος αλλος'
άρα, αυτόματα αυτοαναιρείσαι και μας τονίζεις οτι εμμέσως πλην σαφώς είστε μια καλά μασκαρεμένη οργάνωση που τάζεται λαγούς με πετραχήλια για να αποσπάσετε χρηματικά ποσά από κατώτερου μορφωτικού επιπέδου ομάδες...
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Οι πολλαπλασιασομενες αγορες ειναι απατη ΙΜHO.
Καποιος εχει χασει.
Για ακομα μια φορα οπως και σε προηγουμενο posthttp://behindmlm.com/companies/lyoness- ... t-returns/
Αν δεν επενδυσεις δεν εχει λεφτακια.
Καλη τυχη με την επενδυση σε πυραμιδα.καμια απατη. ξερω ατομο το οποιο ξοδευει 50.000 - 60.000 ευρω τον μηνα μεσω lyoness και εχει καταφερει να παιρνει πισω το 18% απο τα χρηματα έτσι και αλλιως εδινε. (και χωρίς να γραψει κανεναν).
αλλα λογικο αυτο που σκεφτεσαι, απλα δεν εχεις πληρη γνωση γιαυτο.
Lyco, μιας και σε πετυχα στο ηλεκτρονικο σου γραφειο, για πες μου λιγο...στη Ελλαδα της κρισης, ποσες Μαριες ξοδευουν 50-60000ευρω το μηνα?
Α, και κατι αλλο...εσυ τι level εισαι? -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μαθηματικοι τυποι κτλ απο κοντα μονο. οποιος θελει μπορει να παει και στις δωρεαν ενημερωσεις lyoness να ακουσει. σιγα μη κανουμε και πληρη ενημερωση lyoness μεσα απο ενα φορουμ που διαβαζει ο καθενας.
μπορείς να αναπαράγεις τον μαθηματικό συλλογισμό με τον οποίο προκύπτει η κατάσταση γουιν-γουιν για όλους τους εμπλεκόμενους?
σελίδες σελίδων υπερασπίζεσαι σθεναρά την εταιρία γράφοντας διθυραμβικά σεντόνια και κωλύεσαι στο κομμάτι που θα πείσει και τους πλεον δύσπιστους ?
το μονο που πειθει ειναι οταν τους εχω διπλα μου, κανω login στο online γραφειο και βλεπουν τι παιζει καθως και τις εκταμιευσεις στον τραπεζικο λογ/μο. ολα τα αλλα ειναι να γραφουμε να λεει καθενας τα δικα του και να περναει η ωρα.
και εγω μπηκα στη lyoness μονο οταν ειδα με τα ματια μου τα αποτελεσματα που ειχε αυτος που με εβαλε.
καλά εκπαιδευμένε πασά μου, άσε τις αερολογίες και μην προσπαθείς να πετάξεις την μπάλα εκτός γηπέδου... σε ρώτησα κάτι (όπως έχει ρωτηθεί πολλάκις) πολύ ειδικευμένο και στοχευμένο, ξέρεις να μου το απαντήσεις , ναι ή ου ?
ξερω αλλα δε προκειται.
π.σ.
όσο συνεχίζεις να γράφεις σεντόνια χωρίς να γράφεις ένα μαθηματικό συλλογισμό (δεν ζήτησα την εξίσωση της επιτυχίας) που να αποδεικνύει το αληθές και ορθό του ισχυρισμού σου θα σε κοουτάρω αντιγράφοντας το άνωθενδεν ταζουμε τιποτα. το μονο σιγουρο ειναι πως οποιος παρει τη δωρεαν καρτα λαμβανει επιστροφες απο τις αγορες του και αν συστησει θα λαμβανει το 0,5%. τα υπολοιπα προσωπικα τα εξηγω μονο απο κοντα ωστε να μπορω οτι λεω να τα δειχνω κιολας.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Καποιος εχει χασει.
Για ακομα μια φορα οπως και σε προηγουμενο posthttp://behindmlm.com/companies/lyoness- ... t-returns/
Καλη τυχη με την επενδυση σε πυραμιδα.καμια απατη. ξερω ατομο το οποιο ξοδευει 50.000 - 60.000 ευρω τον μηνα μεσω lyoness και εχει καταφερει να παιρνει πισω το 18% απο τα χρηματα έτσι και αλλιως εδινε. (και χωρίς να γραψει κανεναν).
Lyco, μιας και σε πετυχα στο ηλεκτρονικο σου γραφειο, για πες μου λιγο...στη Ελλαδα της κρισης, ποσες Μαριες ξοδευουν 50-60000ευρω το μηνα?
Α, και κατι αλλο...εσυ τι level εισαι?μαριες οχι, επιχειρησεις ναι. level up
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
ξερω αλλα δε προκειται.
π.σ.
όσο συνεχίζεις να γράφεις σεντόνια χωρίς να γράφεις ένα μαθηματικό συλλογισμό (δεν ζήτησα την εξίσωση της επιτυχίας) που να αποδεικνύει το αληθές και ορθό του ισχυρισμού σου θα σε κοουτάρω αντιγράφοντας το άνωθενδεν ταζουμε τιποτα. το μονο σιγουρο ειναι πως οποιος παρει τη δωρεαν καρτα λαμβανει επιστροφες απο τις αγορες του και αν συστησει θα λαμβανει το 0,5%. τα υπολοιπα προσωπικα τα εξηγω μονο απο κοντα ωστε να μπορω οτι λεω να τα δειχνω κιολας.
-
whatever...
-
...παλι χάθηκαν πόστ......
-
διπλο κλικ.....
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
δεν ταζουμε τιποτα. το μονο σιγουρο ειναι πως οποιος παρει τη δωρεαν καρτα λαμβανει επιστροφες απο τις αγορες του και αν συστησει θα λαμβανει το 0,5%. τα υπολοιπα προσωπικα τα εξηγω μονο απο κοντα ωστε να μπορω οτι λεω να τα δειχνω κιολας.Σου έχουν πει πολλές φορές ότι με τις κάρτες του ΑΒ, του καρφούρ, ..., ακόμα κ του συχωρεμένου του DIA, οι 'επιστροφές' είναι περισσότερες (κ δεν χρειάζεται να πλακωθεί κανείς κ με τους φίλους του, ποιος θα πιάσει πρώτος τους κοινούς γνωστούς).
Οι χρηματοροές είναι έτσι κ αλλιώς παραμύθια της Χαλιμάς κ σιγά μη μας τις πεις σ' ένα φόρουμ που διαβάζουν όλοι, άλλωστε δεν θέλεις καινούργιους πελάτες, τι να τους κάνεις;
[άλλως είναι σωστές, αλλά για κάποιον δικό σου λόγο προτιμάς έναν - δυο υποψήφιους (άντε, 10) δίπλα στο πισί σου αντί μερικών εκατοντάδων - τουλάχιστον - που θα έπειθες με τη μία εδώ]. -
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Καποιος εχει χασει.
Α, και κατι αλλο...εσυ τι level εισαι?μαριες οχι, επιχειρησεις ναι. level up
Αυτος που τον συστησε δηλαδη παιρνει 250-300 ευρω το μηνα, και ο επιχειρηματιας 9000-10800...δηλαδη συνολο 9250-11100 το μηνα...να υποθεσω οτι αυτα τα 10 χιλιαρικα εμφανιστηκαν με τη μεθοδο...
Γιατι δεν λες τι level εισαι? Φοβασαι μην πουν οτι ειστε πυραμιδα
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
εμενα η πιστωτικη μου δινει 3% εκπτωση σε συμβεβλημενα μαγαζια (και βενζιναδικα), ειναι νομιμη εταιρεια και ολα καλα.
αν τωρα η ΛΙΟΝΕΣ δινει παραπανω και σου δινει και μια εξτρα γκαμα επιχειρησεων, γιατι οχι.Δεν με ενδιαφερει αν ενας αλλαο βγαζει πολλαπλασια, αφου εστησε το συστημα, αρκει να ειμαι και εγω κερδισμενοσ.Εβαλα 2000 ευρω πετρελαιο με οιστωτικη και πηρα 60 ευρω μπονουσ και στο επομενο φουλαρισμα δεν πληρωσα τιποτα.
Το μεσο μηνιαιο κερδος μου ειναι περι τα 40 ευρω απο μια καρτα, ενω μια αλλη με ποιντς συστεμ, παλι πιστωτικη, μας δινει 4 αεροπορικα εισιτηρια το χρονο για ευρωπη
σωστος, ετσι ειναι. το θεμα ειναι να βλεπουμε τα οφελη που εχουμε εμεις.
για την ιστορια και η lyoness ειναι νομιμοτατη επιχειρηση.
Κοτζαμ διεθνης εταιρια πολυεπιπεδης προσφορας με μουλτιμυρια απολαβων προσφορων κλπ και ειναι μονοπροσωπη περιορισμενης ευθυνης;Και η φορολογικη της δραστηριοτητα ειναι υπηρεσιες πιστωτικων καρτων;
τo παράρτημα στην Ελλάδα. η μαμα εταιρια ειναι ΑΕ.
Γιατι όχι και στην Ελλαδα ΑΕ;Γιατί υπηρεσία πιστωτικων καρτων και οχι μηχανη παραγωγης χρηματων;
-
Γιατι που αλλου δεν ειναι ετσι?
Country organisation
The country offices are subsidiaries of the continental stock corporations and are registered as privately owned, limited-liability companies.[4]
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Nαι, να γινεις ενας γλοιωδης πλασιες για το ονειρο των χρηματορροων. Να πηγαινεις σε φιλους και να προμοταρεις τη πυραμιδα.
Ονειρεμενh ζωη.
Τωρα που δεν ειναι αργα το βραδυ σχολιασε τους αριθμους των λινκ που σου εδωσα και σταματα να μας λες μαλακιες μπας και τσιμπησεις πελατακια απο την απατη αυτη.
Δωσε και το τυπο. Ολα τα αλλα ναχαμε να λεγαμε, αν δεν ειναι απατη δωσε αριθμους οπως σου εδωσα εγω. Βεβαια εγω σου εδωσα και μηνυσεις και καταδικες και αποζημιωσεις. Εσυ μονο παρλα.
Θα τα ξανακανω quote να σε φρεσκαρω αν χρειαστει, μην ανησυχεις.
Επισης (θα το λεω συνεχεια, εγινα bot σαν τον braker aka lyco ) εχει επιπεδα η πυραμιδα lyoness, εγω θα ημουν στο κατωτερο, δε θα κερδιζα τιποτα και για να πηδηξω επιπεδα επρεπε να δωσω χρηματα.
Τιποτα free! -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Γιατι που αλλου δεν ειναι ετσι?Country organisation
The country offices are subsidiaries of the continental stock corporations and are registered as privately owned, limited-liability companies.[4]Δεν κατάλαβες, έτσι του είπαν του Lyco, ότι δλδ αλλού είναι ΑΕ, το πίστεψε. Δεν 'ερεύνα' εκεί, μόνον 'πίστευε'.
Γιατι όχι και στην Ελλαδα ΑΕ;
Αν τον ρωτούσαμε σε ποια χρηματιστήρια του Κόσμου είναι εισηγμένη, θα μας έλεγε, λες;
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Επισης (θα το λεω συνεχεια, εγινα bot σαν τον braker aka lyco ) εχει επιπεδα η πυραμιδα lyoness, εγω θα ημουν στο κατωτερο, δε θα κερδιζα τιποτα και για να πηδηξω επιπεδα επρεπε να δωσω χρηματα.
Τιποτα free!Αμαν πια g47...ολο τα ιδια πραγματα λες...ειναι free λεμε!
In most countries, in order to become a Lyoness 'Premium Member', one needs to put in **a down-payment of at least 2000 euros **on future discounts.[14] In several other countries, there is another way to become a 'Premium Member'. If a Lyoness member (and the people brought in by this member) shops for 20,000 euros in one year, this member reaches the status of 'Premium Member'. There is also a possibility to combine the two other ways, i.e. by putting in a partial down-payment (of less than 2000 euros) and fill up the other positions with residual discounts from shopping.[15] However, certain media and Lyoness critics have suggested that by far most premium memberships are acquired by members through down-payments of 2000 euros, and not formed by residual discounts saved up while shopping at Lyoness 'Loyalty Merchants'.[14]
Commonly, the down-payments of 2000 euros are used to acquire 7 positions of 50 euros, 3 positions of 150 euros and 3 positions of 400 euros. The partner companies (entitled ‘Loyalty Merchants’) offering discounts to Lyoness members, need to become a ‘Premium Member’ as well, meaning they also have to put in a down-payment on future discounts of at least 2000 euros as well, if they want to enrol in the ‘loyalty merchant program’ for a flat fee of $570 per shopping location.[16] If companies do not wish to become a ‘Premium Member’ of Lyoness, the sign-up fee is $1999 per location.[16] Additionally, they may be required to pay $26 per month in ‘network charges’.[17] (ONLY FOR ONLINE SHOPS)
-
φαπππππππ
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)