-
Η Ολυμπιακή Ιδέα (Olympic Idea) είναι μια νέα κοινότητα καταναλωτών η οποία συνδιάζει την υποβοήθηση των επιχειρήσεων στο να προωθήσουν τα προιόντα και τις υπηρεσίες τους και παράλληλα την παροχή εκπτώσεων και προσφορών προς την μεριά των καταναλωτών – μελών. Θέτει νέα δεδομένα στην σχέση που έχουν οι πελάτες και οι επιχειρήσεις και επιδοτεί με σημαντικά χρηματικά bonus, τα μέλη τα οποία βοηθούν στην ανάπτυξη της κοινότητας των μελών ή των επιχειρήσεων. Πρόκειται για μια εταιρία που χρησιμοποιεί δομή multi-level marketing και Affiliate Marketing και καλέι όλους τους νέους και παλιούς δικτυωτές να επωφεληθούν απο την ανάπτυξη της.
Eπιπλέον,η συνεχώς αναπτυσσόμενη κοινότητα μας συνδέει τις επιχειρήσεις σας με τα μέλη της λέσχης μας και εσείς θα έχετε τηδυνατότητα προσφέροντας τους σημαντικές εκπτώσεις να τους ξέρετε άμεσα στο κατάστημα σας.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχουν σβηστεί ποστ;Νομίζω ότι είχε περισσότερες σελίδες το θέμα.Ναι.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://olimpic-idea.gr/Η Ολυμπιακή Ιδέα (Olympic Idea) είναι μια νέα κοινότητα καταναλωτών η οποία συνδιάζει την υποβοήθηση των επιχειρήσεων στο να προωθήσουν τα προιόντα και τις υπηρεσίες τους και παράλληλα την παροχή εκπτώσεων και προσφορών προς την μεριά των καταναλωτών – μελών. Θέτει νέα δεδομένα στην σχέση που έχουν οι πελάτες και οι επιχειρήσεις και επιδοτεί με σημαντικά χρηματικά bonus, τα μέλη τα οποία βοηθούν στην ανάπτυξη της κοινότητας των μελών ή των επιχειρήσεων. Πρόκειται για μια εταιρία που χρησιμοποιεί δομή multi-level marketing και Affiliate Marketing και καλέι όλους τους νέους και παλιούς δικτυωτές να επωφεληθούν απο την ανάπτυξη της.
Eπιπλέον,η συνεχώς αναπτυσσόμενη κοινότητα μας συνδέει τις επιχειρήσεις σας με τα μέλη της λέσχης μας και εσείς θα έχετε τηδυνατότητα προσφέροντας τους σημαντικές εκπτώσεις να τους ξέρετε άμεσα στο κατάστημα σας.
Η olympic idea από όσο γνωρίζω ζητάει χρήματα για την εγγραφή ακόμα και ως απλός καταναλωτής (δλδ με το καλημέρα σας ταμειακά είσαι πλην), επίσης από ότι έχω μάθει δεν έχει φυσική έδρα στην Ελλάδα, ΑΦΜ κτλ αλλά ως έδρα έχουν ένα δικηγορικό γραφείο στη Γενεύη και ένα ακόμα γραφείο στο Delaware (το οποίο το μεταφέρανε σε άλλη πολιτεία).
Διορθώστε με αν κάνω λάθος γι'αυτά που έγραψα.
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Με την οποια νεκταρ εχω ηδη ενα 20αρι να ξοδεψω με 2-3 αγορες.
Και δεν χρειαστηκε να με συστησει καποιος.ναι αλλά να το ξοδέψεις σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις με τη Nectar. ανάληψη το 20άρι μπορείς να το κάνεις ;;;
Παω σε οποιο σουπερ μαρκετ θελω και δινω 20 λιρες λιγοτερα. Τα χρηματα στο χερι δε με ενδιαφερουν, αφου παλι σε καταστημα θα γυρισουν. Μολις εκανα ακομα μια αγορα και πηρα αλλο ενα 30λεπτο. Αγορα την οποια θα μπορουσα να κανω δωρεαν.
-
Braker δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το καταναλωτικό κομμάτι αλλά με το επιχειρηματικό το οποίο αν δεν κάνω λάθος δεν προσφέρεται από άλλη εταιρεία.
-
Θελω να μπει promoter της Ολυμπιακης Ιδεας τυπου sv2 και braker και να γινει εδω μεσα πολεμος.
-
Braker δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το καταναλωτικό κομμάτι αλλά με το επιχειρηματικό το οποίο αν δεν κάνω λάθος δεν προσφέρεται από άλλη εταιρεία.παρακαλώ, εξήγησε μου....
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Braker δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το καταναλωτικό κομμάτι αλλά με το επιχειρηματικό το οποίο αν δεν κάνω λάθος δεν προσφέρεται από άλλη εταιρεία.
παρακαλώ, εξήγησε μου....
Δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις (μικρές προφανώς) να έχουν δική τους ιστοσελίδα και e-shop με 120 ευρώ το χρόνο.
Στην τελευταία διαφημιστική-ψιλικατζίδικο να πας ξεκινάς με 4ψήφιο νούμερο, οπότε για κάποιον που θέλει να κάνει ένα πρώτο βήμα στο κομμάτι αυτό αξίζει τον κόπο. -
παρακαλώ, εξήγησε μου....
Δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις (μικρές προφανώς) να έχουν δική τους ιστοσελίδα και e-shop με 120 ευρώ το χρόνο.
Στην τελευταία διαφημιστική-ψιλικατζίδικο να πας ξεκινάς με 4ψήφιο νούμερο, οπότε για κάποιον που θέλει να κάνει ένα πρώτο βήμα στο κομμάτι αυτό αξίζει τον κόπο.αλλο προιον... why not... ολοι χωρανε..
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Θελω να μπει promoter της Ολυμπιακης Ιδεας τυπου sv2 και braker και να γινει εδω μεσα πολεμος.μπα, δε το βλέπω... θα ξαναγινω banned (σωστο και δικαιο)
-
Αν γινεις ποτε ban εγω θα γραφτω στη lyoness.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Αν γινεις ποτε ban εγω θα γραφτω στη lyoness.ετοιμασου να μπεις στην ομαδα μου τοτε...
-
Μπαινω, στειλε pm οσο προλαβαινεις, ολα κι ολα, δεσμευτικα.
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Θελω να μπει promoter της Ολυμπιακης Ιδεας τυπου sv2 και braker και να γινει εδω μεσα πολεμος.
μπα, δε το βλέπω... θα ξαναγινω banned (σωστο και δικαιο)
Γιατι σωστο και δικαιο τωρα;
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Μπαινω, στειλε pm οσο προλαβαινεις, ολα κι ολα, δεσμευτικα. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
μπα, δε το βλέπω... θα ξαναγινω banned (σωστο και δικαιο)
Γιατι σωστο και δικαιο τωρα;
αφου μπανιαρίστηκε και ο αλλος χρηστης που εγινε unbanned δε λεει να ειμαι ο μονος unbanned.
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Μπαινω, στειλε pm οσο προλαβαινεις, ολα κι ολα, δεσμευτικα.
Για τα ποστ που εσβησες θα μας πεις κατι;
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Αλήθεια για πες μου, μπορεί κάποιος άλλος (πλην Lyoness) να σου επιστρέψει χρήματα από αγορές μέσω e-Bay ;;;
Για να καταρρίψουμε και αυτή την 'απορία', αυτή τη στιγμή κερδίζω τριπλά στις αγορές μέσω ebay:
1)επειδή πληρώνω με τη πιστωτική cashback που έχω
2) ταυτόχρονα και με τη κάρτα Nectar που έχω συνδέσει με το λογαριασμό μου στο ebay και
3) επειδή δεν χρειάζεται να κάνω το καραγκιόζη σε κάθε φόρουμ μπας και μαζέψω ψώνια.έχει ενδιαφέρον αυτή η 'nectar', είδα πως είναι αποδεκτή και σε αλλες μεγάλες επιχειρήσεις εκτος απο το ebay, βέβαια δε σου επιστρεφει μετρητα αλλά πόντους. από Ελληνικές επιχειρήσεις είναι αποδεκτή η nectar ??
Είναι καρτα σουπερμάρκετ που μαζευει ποντους από μια σειρα επιχειρήσεις που εχουν συμφωνια με το συγκεκριμενο σουπερμάρκετ. Η εξαργυρωση γινεται στο σουπερμάρκετ, αδιαφορο αν σου δινει μετρητα γιατι ετσι και αλλοιως θα ψωνισεις στο σουπερμάρκετ.
Καρτες loyalties ή επιστροφης χρηματων ή ποντων υπαρχουν παμπολες. Η διαφορα με το πυραμιδικο σχημα είναι αυτή η αλυσιδα με τα μελη κλπ
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Κανείς δεν υπόσχεται στο κομμωτήριο πως θα έχει ουρά από πελάτες, ένα πρόγραμμα loyalty είναι και πριν το επιλέξει ξέρει πολύ καλά τι του παρέχει και τι όχι. Το αν θα το επιλέξει είναι καθαρά θέμα του επιχειρηματία.
Οι επιστροφές δεν πολλαπλασιάζονται μαγικά, υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία που συμβαίνει αυτό.
Πίσω από την Qantas mastercard βρίσκεται η Heritage Bank.Το γράφει πάνω πάνω στα FAQ: http://www.qantascash.com/help/frequent ... questions/
Η οποία διαδικασία είναι τόσο πολύπλοκη που πρέπει να είσαι απόφοιτος του LSE για να την καταλάβεις φαντζομαι.
Για την κάρτα που σου έβαλα το ίδιο ακριβώς σχήμα είναι. Με την τράπεζα ούτε έχεις συναλλαγές ούτε καταθέτεις χρήματα για να την φορτίσεις ούτε έχει κάποιο logo πάνω στην κάρτα. Όλα τα κάνει η qantas και σε αυτήν καταθέτεις χρήματα (που διαχειρίζεται και το υπόλοιπο σου μέχρι να το χρησιμοποιήσεις) και στην lyoness κάποια τράπεζα την εκδίδει.
-
Τελικά τι θα γίνει με τα σβησμένα post;
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)