-
Θανάση, απλά τα πράγματα: οι από κάτω, πληρώνουν τους από πάνω. Τίποτα ασυνήθιστο μέχρι εδώ. Έτσι γίνεται και στον εξωπυραμιδικό κόσμο (κατά το 'βοήθα με φτωχέ μη γίνω σαν κι εσένα' ).
Οι από κάτω όμως, παίρνουν τα προιόντα, όχι απλά επειδή τα χρειάζονται, αλλά... (κι εδώ είναι η διαφορά της πυραμίδας...) με την ελπίδα να βγάλουν χρήμα.
Τώρα, τα πιο πολύπλοκα τα καταλαβαίνει ο sv2. Είναι οκταπύρηνος εικοσαβάλβιδος. -
Ξερει κανεις πως διακιολογουνται τα κερδη απο συμμετοχη σε πυραμιδες;
Υπαρχουν παραστατικα;
Δηλωνονται στην εφορια; -
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Υπαρχουν παραστατικα;
Δηλωνονται στην εφορια;Νομίζω ότι μέχρι ένα ποσό (8.000 το χρόνο; Με επιφύλαξη) δικαιολογούνται και από εκεί και πάνω χρειάζεται δελτίο παροχής υπηρεσιών.
Αυτά στην LR τουλάχιστον. -
Πυραμίδα σίγουρα πραγματικά όμως αν το τρέξεις βλέπεις λεφτά
Για την ΕΚΟ 3% -1 μπόνους φιλίας 2% στον κουμπαρά μετά από τις αγορές ΟΛΩΝ και αφού μαζευτούν 70 κουμπαράδες από τους γιλους των φίλων κλπ κλπ παίρνεις πίσω το ποσό της έκπτωσης επί 11,63 πχ
100 ευρώ αμόλυβδη 2% στον κουμπαρά 2 ευρώ επί 11.63 23,26
Λάστιχα 500 ευρώ με 5% 232,60 το ίδιο για ασφάλεια ρούχα τρόφιμα και όλα όσα καταναλώνουμε ούτος η άλλως -
Ο χρήστης solon_tolo έγραψε:
Πυραμίδα σίγουρα πραγματικά όμως αν το τρέξεις βλέπεις λεφτά
Για την ΕΚΟ 3% -1 μπόνους φιλίας 2% στον κουμπαρά μετά από τις αγορές ΟΛΩΝ και αφού μαζευτούν 70 κουμπαράδες από τους γιλους των φίλων κλπ κλπ παίρνεις πίσω το ποσό της έκπτωσης επί 11,63 πχ
100 ευρώ αμόλυβδη 2% στον κουμπαρά 2 ευρώ επί 11.63 23,26
Λάστιχα 500 ευρώ με 5% 232,60 το ίδιο για ασφάλεια ρούχα τρόφιμα και όλα όσα καταναλώνουμε ούτος η άλλωςΣτο ξενοδοχειο ποσο δινετε;
-
Εξαρτάται αν είναι ημιδιαμονής ή λουξ.
-
Δεν είμαι μέλος ακόμα το σκέπτομαι σοβαρά είναι στην αρχή άρα συμφέρει να μπεις
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Υπαρχουν παραστατικα;
Δηλωνονται στην εφορια;Φορολογικά τώρα οι επιχειρήσεις για την έκπτωση που δίνουν και το 1% της προμήθειας της lioness παίρνουν τιμολόγιο. Τα μέλη παίρνουν βεβαίωση για τα κέρδη τους τα οποία και δηλώνουν στη φορολογική τους δήλωση ως έσοδα από το εξωτερικό για τα οποία ΣΗΜΕΡΑ δεν φορολογούνται
-
Edit[mod]
-
Ελληνικά , ημαρτον δηλαδή
-
Φίλη με κάλεσε σε παρουσίαση πασίγνωστης 'εταιρίας' σε ξενοδοχείο των Αθηνών. Πρόκειται για κλασσική περίπτωση απάτης (mlm, όπου κάθε μέλος αμοίβεται με βάση την εγγραφή νέων μελών - κάθε νέο μέλος πρέπει να αγοράσει ένα βασικό σετ προιόντων πληρώνοντας 50 ευρώ). Βασικά, πρόκειται για τσαρλατάνους που υποτίθεται ότι πουλάνε προιόντα 'υγείας'. Μάλιστα, κάποια αρχικά σεμινάρια είναι δωρεάν, αλλά στη συνέχεια πρέπει να πληρώσεις. Αρνητική εντύπωση μου έκανε και το γεγονός ότι η όλη 'παράσταση' θύμιζε τελετή προσηλυτισμού.
Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής. Η φίλη δεν δέχεται κουβέντα περί απάτης λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού, οπότε δεν ξέρω τι να κάνω. Αν της πω την αλήθεια, θα μαλώσουμε και μάλλον δεν πρόκειται να με πιστέψει. Προσωπικά σκέφτομαι να την αφήσω να συνεχίσει με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα καταλάβει από μόνη της.
Τι προτείνετε;
-
Καλύτερα να της το πεις τώρα παρά να το καταλαβει μόνη της αργότερα έστω και εάν σε πάρει με τις ...
Έστω και εάν δεν σε πιστεψει, θα την ψυλλιάσεις ώστε να καταλάβει μόνη της τι παίζεται...
-
Πες της ότι έχεις πάρα πολύ ακριβό φυλακτό που πήρες από μάγο και δεν πρέπει να χρησιμοποιείς προϊόντα υγείας γιατί βλάπτουν το φυλακτό.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πες της ότι έχεις πάρα πολύ ακριβό φυλακτό που πήρες από μάγο και δεν πρέπει να χρησιμοποιείς προϊόντα υγείας γιατί βλάπτουν το φυλακτό.@travelman
Thanks. Μάλλον έχεις δίκιο. Παρεμπιπτόντως, μιλάμε για αυτά τα λαμόγια. -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής. Η φίλη δεν δέχεται κουβέντα περί απάτης λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού, οπότε δεν ξέρω τι να κάνω. Αν της πω την αλήθεια, θα μαλώσουμε και μάλλον δεν πρόκειται να με πιστέψει. Προσωπικά σκέφτομαι να την αφήσω να συνεχίσει με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα καταλάβει από μόνη της.
Τι προτείνετε;
Θες να μας πεις οτι εισαι ανδρας και εχεις φιλη που την βλεπεις μονο ως φιλη;
-
Αν έχει ψηθεί τόσο πολύ η φίλη σου πες της για την LR που απ' όσο ξέρω* δεν ζητάει λεφτά για σεμινάρια.
Αν καταφέρει να στήσει δίκτυο θα βγάζει κανά ψιλό, αν όχι γεια χαραντάν.*επειδή έχω γνωστό που ασχολείται πολύ με τη συγκεκριμένη εταιρεία δεν μου έχει αναφέρει τέτοιου είδους θεματάκια
-
@EDDIE_147
Άντε, να τα πω όλα. Είχα πάει χθες στην παρουσίαση στο Ledra Marriott και μιλώντας με τη 'manager', εκτός των άλλων, μου είπε ότι για τα 'προχωρημένα' σεμινάρια (υποθέτω αυτά που αφορούν τις πωλήσεις - γιατί τα αρχικά είναι μια μορφή εταιρικής παρουσίασης απ' ό,τι κατάλαβα), πρέπει να πληρώσεις.@Tiger
Ναι. Αν και υφίσταμαι πιέσεις, δεν έχω ενδώσει γιατί η συγκεκριμένη δεν είναι του στυλ μου. -
Αν δίνουν και ένα χαρτάκι που υποτίθεται ότι γράφει πως υποτίθεται ότι παρακολούθησες σεμινάριο πωλήσεων τυπικά μπορούν να το χρεώσουν.
Στην LR αναφέρεσαι ή σε άλλη εταιρεία;
-
Στην Forever Living. Χαρτί δεν πήρε κανένας (από assistant supervisor μέχρι golden top manager).
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)