-
Aν δεν εχεις προβλημα να περιμενεις καλο θα ηταν να τα εχει.
Δυσκολα ενεργοποιουνται, αλλα οταν τα χρειαστης θα κανουν την δουλεια τους ,οταν εσυ δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα.
Ειδικα το brake assistans ειναι απαραιτητο.-
Εγω μετανιωσα που δεν εβαλα VCS, TRC κατ΄επιλογη μου, και σε μερες με βροχη και γλιστερο δρομο νοιωθω αβολα, με αυτα τουλαχιστον ψυχολογικα θα ενιωθα καλυτερα.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Aν δεν εχεις προβλημα να περιμενεις καλο θα ηταν να τα εχει.Δυσκολα ενεργοποιουνται, αλλα οταν τα χρειαστης θα κανουν την δουλεια τους ,οταν εσυ δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα.
Εγω μετανιωσα που δεν εβαλα VCS, TRC κατ΄επιλογη μου, και σε μερες με βροχη και γλιστερο δρομο νοιωθω αβολα, με αυτα τουλαχιστον ψυχολογικα θα ενιωθα καλυτερα.
δεν εχεις????
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Δυσκολα ενεργοποιουνται, αλλα οταν τα χρειαστης θα κανουν την δουλεια τους ,οταν εσυ δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα.
δεν εχεις????
Οχι... μεχρι στιγμης δεν μου χρειαστηκε οσο και αν το ζορισα, αλλα ποτε δεν ξερεις ποτε θα το χρειαστης.......
Σε περιπτωσεις που το θελησα το πισω μερος γλυστρα αλλα ελεγχομενα..... ειδικα στην διαδρομη απο Διονυσο προς Ν.Μακρη....
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
δεν εχεις????
Οχι... μεχρι στιγμης δεν μου χρειαστηκε οσο και αν το ζορισα, αλλα ποτε δεν ξερεις ποτε θα το χρειαστης.......
Σε περιπτωσεις που το θελησα το πισω μερος γλυστρα αλλα ελεγχομενα..... ειδικα στην διαδρομη απο Διονυσο προς Ν.Μακρη....
let the force be with you
-
παρε το απο τωρα. 3-4 μηνες ειναι πολλοι και τα ηλεκτρονικα μαλλον για μοστρα αφου εβαλε ενας κατασκευαστης πρεπει να βαλλουν ολοι
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
παρε το απο τωρα. 3-4 μηνες ειναι πολλοι και τα ηλεκτρονικα μαλλον για μοστρα αφου εβαλε ενας κατασκευαστης πρεπει να βαλλουν ολοιτα παραλεμε μηπως????
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
παρε το απο τωρα. 3-4 μηνες ειναι πολλοι και τα ηλεκτρονικα μαλλον για μοστρα αφου εβαλε ενας κατασκευαστης πρεπει να βαλλουν ολοι
τα παραλεμε μηπως????
το ξερω οτι τα παραλεω αλλα αν το σκεφτει καποιος απολυτα λογικα ισως καπου εκει κοντα να ειναι η ψυχρη αληθεια.εγω παντως ειπα παραπανω να τα μην βαλει οχι γιατι ειναι αχρηστα αλλα 3-4 μηνες ειναι πολυ
-
Αφού προβληματίζεσαι αν θα περιμένεις ή όχι, καλύτερα περίμενε. Δεν είναι μεγάλο διάστημα 3 μήνες.
Και με την ευκαιρία βάλε και κάνα έξτρα ακόμα που δεν υπάρχει στα ετοιμοπαράδοτα, δεν μπορεί όλο και κάτι ενδιαφέρον θα υπάρχει (ηλιοροφή πχ?)
DSC και TSC στο MAZDA 6 1.8 touring