-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Μια φορα μετα απο μεδενισμο ειχε δειξει για καμποση ωρα καταναλωση 5,8 λιτρα/100χλμ , αλλα απο τοτε δεν το ξαναδα...ξερετε που πηγε??To anemometro ti egrafe?
-
Θα ήταν καλύτερο παιδιά να μην αφήνετε το ρεζερβουάρ να μπαίνει στην ρεζερβα, να μην καταβαίνει πολύ χαμηλά. Η βενζίνη λειτουργεί ως ψυκτικό μέσο για την αντλία, κατά συνέπεια με πολύ χαμηλή στάθμη δεν μπορεί να ψύξει καλά, και η αντλία υπερθερμαίνεται. Αυτό μόνο καλό δεν είναι.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
........
Αθήνα - Μονεμβάσια (~350 χλμ.) δεν μου έφτασε το 70αρι ντεπόζιτο και έβαλα βενζίνη μετά την Τρίπολη (μέσω Αχλαδόκαμπου βεβαίως-βεβαίως)Το ευχαριστηθηκες ομως
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
........
Αθήνα - Μονεμβάσια (~350 χλμ.) δεν μου έφτασε το 70αρι ντεπόζιτο και έβαλα βενζίνη μετά την Τρίπολη (μέσω Αχλαδόκαμπου βεβαίως-βεβαίως)Το ευχαριστηθηκες ομως
Eννοείται
-
Εγώ με clio 1.2 16V έχω δει minimum 5.9λ/100km στην πρώτη μέτρηση που έκανα όταν το πρωτοαγόρασα. Το έπαιρνα τότε και πήγαινα βόλτες μες την άγρια νύχτα. Πόλη πάντως. Αλλα ουσιαστικά μόνο τα φανάρια με επιβάρυναν. Πιστεύω, πως κατεβαίνει κι άλλο αλλά σπάνια πάω ταξίδια και όποτε πάω όλο και θα το πατήσω λίγο παραπάνω. Απο τότε έχω δει κι άλλες φορές 6άρια. Μέσο όρο στην πόλη έχω 7l/100km με max 7.8 νομίζω.
Αν και τελευταία δεν μπορώ να μετρήσω γιατί σπάνια φουλάρω. Άσε που έχει βαρύνει και το πόδι μου τελευταία.
Πως θα γίνει να κάνω ρεκόρ ρε γμτ! Θέλω να κάνουμε Economy-run ΤΩΡΑ!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
5,5 lt/100km στο Polo της συζύγου...με την σύζυγο παραπλεύρως!6,0 lt/100km στο Cinque Sporting...επίσης με τη σύζυγο παραπλεύρως!
Υπόδειγμα συζύγου . Δεν πάει πουθενά μόνος του .
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
... autostrada πηγαίνοντας προς Γαλλία .. κάθε 200-250 χλμ. άναβε το λαμπάκι και έβαζα 60+ λίτρα !!
Petal to the metal! Distihos vrisko oti to halogelo tis odigisis ine andistrofos analogo me tin katanalos poles fores!
-
Ο χρήστης trailBraker έγραψε:
Πως θα γίνει να κάνω ρεκόρ ρε γμτ! Θέλω να κάνουμε Economy-run ΤΩΡΑ!Στο Economy-run στόχος σου δεν είναι να γράψεις τη μικρότερη κατανάλωση αλλά να είσαι όσο γίνεται πλησιέστερα στην εργοστασιακή τιμή. Βέβαια, επειδή κάποια εργοστάσια έλεγαν λίγα ψεμματάκια (παλιότερα_δε λέω ποια )είναι και ένας καλός τρόπος για να δούμε ποιος κοροϊδεύει ποιον, ποιος συντηρεί πιο καλά το αυτοκίνητό του κλπ κλπ!!
-
Καρατσεκαρισμένα 600-620 χλμ με 47 lt ρεζερβουάρ Mitsubishi Colt 1300 !Με πολύ ελαφρύ πόδι (2500-3000 rpm) κάθε μέρα πηγαίνοντας στην δουλειά (Σεπόλια - Μεταμόρφωση Κηφισό 8:40 το πρωί είναι όλο σταματημένα) λίγο πιο βαρύ στον γυρισμό (μετά την Φιλαδέλφεια βέβαια γιατί πάλι είναι τα πάντα σταματημένα) Απογεύματα συνήθως normal αλλά με πιο συχνά ανοιγματάκια όπου το επιτρέπει η κίνηση. Σαββατοκύριακο όλο και κάποια εκδρομή μέχρι το εξοχικό (Βίλλα ΑττικήςΠαλιά Εθνική Αθήνα - Θήβα) με κατανάλωση κάπου στο 7,5-8 lt με αρκετά σβέλτο ρυθμό
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ρε συ, να το πατάμε και καθόλου το γκαζάκι...Πες τα, πες τα!!!
Γερμανία, οδηγεί η κοπέλα μου, 1 ώρα με 170+. Σταματάμε σε πάρκιν και αλλάζουμε θέσεις χωρις καν να σβήσουμε τον κινητήρα και πάω 1,5 ώρα περίπου με 190+.
Κατανάλωση οριακά πάνω από 7.
Απεναντίας διασχίζοντας το Λουξεμβούργο με 90-100 χαώ σταθερά κατανάλωση 3.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ρε συ, να το πατάμε και καθόλου το γκαζάκι...
Πες τα, πες τα!!!
Γερμανία, οδηγεί η κοπέλα μου, 1 ώρα με 170+. Σταματάμε σε πάρκιν και αλλάζουμε θέσεις χωρις καν να σβήσουμε τον κινητήρα και πάω 1,5 ώρα περίπου με 190+.
OMG!!!!
τι νουμερα ειναι αυτα??? -
Κατανάλωση οριακά πάνω από 7.Απεναντίας διασχίζοντας το Λουξεμβούργο με 90-100 χαώ σταθερά κατανάλωση 3.
Fovera numera George Tabs, me ti aftokinito? glp
Pote den tha do tetia numera
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Θα συμμετάσχω και εγώ με τα καινούργια μου Weber 40DCOE...
(εμείς προτιμούμε τα 40 IDF, βεβαίως βεβαίως...)
Edoardo Weber, Bologna, Italia, capisci?
-
100% diesel
-
Ενα θα σας πω:
με το ίδιο αυτοκίnητο (subaru impreza 1.6) στην ίδια διαδρομή με τις ίδιες συνθήκες είχα διαφορά στην αυτονομία 250χλμ... και δυο ώρες διαφορά στον χρόνο!!!!!!!!!!(αφορά διαδρομή Αθήνα - Σέρρες) -
Ρε συ, να το πατάμε και καθόλου το γκαζάκι...
Πες τα, πες τα!!!
Αχ αυτό το κράτος...
Βλέπετε τα νέα diesel ρυπαίνουν και καίνε και ένα κάρο καύσιμα... -
Αν σας έλεγα πως τα παραπάνω.... ρεκόρ έγιναν με αμάξι στέησιον βάρους 1500 κιλών και 2400 κυβικών εκατοστών θα με λέγατε καραψεύτη, εεεεεε;;;;;;
Κι όμως, έτσι είναι!
Άλφα Ρομέο 156 Σπορτβάγκον.
2,4 JTD, όπως diesel.Όπως απαγορευμένος καρπός σε μια χώρα που σκάει ΤΡΕΛΛΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ για καύσιμα, και που προτιμά να μας τα αρπάζει διπλά, μία για τα καύσιμα που δε μας αφήνει να εξοικονομήσουμε ατομικά, άλλη μία για να πληρώσει τα χρέη προς αυτούς από τους οποίους εισάγαμε τα καύσιμα...
-
:lol:Αν σας έλεγα πως τα παραπάνω.... ρεκόρ έγιναν με αμάξι στέησιον βάρους 1500 κιλών και 2400 κυβικών εκατοστών θα με λέγατε καραψεύτη, εεεεεε;;;;
Κι όμως, έτσι είναι!
Άλφα Ρομέο 156 Σπορτβάγκον.
2,4 JTD, όπως diesel.Θελώ και εγώ!!!!!!!
-
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΕΡΟΤΑΤΟΤΑΤΟ Φίλος με Grand Cherokee Diesel μού έλεγε νούμερα κατανάλωσης, όχι χαμηλότερης αλλά μέσης, που ήταν ακριβώς τα ίδια με του δικού μου (ΜΧ, σα να λέμε το μισό βάρος και τα μισά κυβικά). Κάπου στα 9.5-10 στο ταξίδι και 11 μέσα στην πόλη .
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Edoardo Weber, Bologna, Italia, capisci?
D-Jetronik, Robert Bosch, Stuttgart, Deutschland, verstehst du?
(Πίνουν τα ρημάδια; Εμένα με είχαν ξεπαραδιάσει...Έχω ένα καλό manual κάπου αν χρειαστείς!)
Το ρεκόρ αυτονομίας σας?