-
Πολλή γκαντεμιά ρε παιδί μου.
Δυο χρόνια στο UK έχω κάνει δεκάδες αγορές (μπορεί κι εκατοντάδες ) από amazon, ebay και διάφορα άλλα μαγαζιά, έχουν έρθει με όλους τους τρόπους και κούριερ, και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Ειδικά το Super saver του amazon το έχω ξετινάξει! Λες να φταίει ότι βρίσκομαι στο Milton Keynes και μου έρχονται σε 2 μέρες;
-
Εγώ στο Leicester (που ήμουν) αλλά και στο Liverpool, δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.
-
ούτε εγώ σ'ένα αγελαδοχώρι της Ουαλίας
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εξαρτάται από το προϊόν.μηπως γνωριζησ το αφορολογητο οριο για πραγματα απο η.π.α
-
υπάρχει τρόπος να φιλτράρω τα αποτελέσματα στο ebay?? π.χ. δεν θέλω να βλέπω κινέζικες μαιμουδιές...
-
Γράψε : 我不希望看到中国maimoudies
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γράψε : 我不希望看到中国maimoudies[spoiler:1yhozd9e]I do not want to see China maimoudies[/spoiler:1yhozd9e]
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Πολλή γκαντεμιά ρε παιδί μου.Εγώ στο Leicester (που ήμουν) αλλά και στο Liverpool, δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.
ούτε εγώ σ'ένα αγελαδοχώρι της Ουαλίας
Εμ βέβαια, μόνο εγώ έχω parcel repellent!
Ειδικά το Super saver του amazon το έχω ξετινάξει! Λες να φταίει ότι βρίσκομαι στο Milton Keynes και μου έρχονται σε 2 μέρες;
Εσένα είναι απέναντι η αποθήκη, στα φέρνουν και με τα πόδια αν είναι!
Update:
το φλας ήρθε κανονικά, την επόμενη μέρα. Το περιβόητο δέμα ήρθε κι αυτό, έστω και με τη 2η. Στο μεταξύ, πήρα και 2 ψιλολόγια από εταιρίες μεν, μέσω των ebay outlets τους δε. Όλα καλά, μόνο που δεν γράφουν στην αγγελία shipped όταν το στέλνουν, αλλά μέρες μετά, αφότου το έχω παραλάβει. Τώρα περιμένω ένα πακέτο κι από το 7dayshop, στο Guernsey. Για να δούμε.Πάνω όμως που νόμιζα ότι άλλαξε η τύχη μου, συνέβη το εξής: τη Παρασκευή έστειλα 2 επιστολές σε μια εταιρία στο Gatwick. Το Σάββατο το πρωί, βλέπω στο γραμματοκιβώτιο ...τον έναν από τους δύο φακέλους που έστειλα τη προηγούμενη! Χωρίς κάποιο σημείωμα 'returned to sender' κλπ
Παίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών του Royal Fail, εξηγώ το τι συνέβη και ο τύπος μου λέει ότι το μηχάνημα διαλογής τα σκάτωσε -και ότι συμβαίνει αυτό ενίοτε- αλλά θα έπρεπε να το είχαν προσέξει και να το είχαν στείλει με το χέρι, αντί να το παραδώσουν σαν να μη συνέβη τίποτα. Άνοιξε complaint case, μου ζήτησε συγνώμη, μου είπε ότι το θέμα θα διαβιβαστεί στο διευθυντή του κέντρου διαλογής και ότι θα μου έρθει επιστολή απολογίας, μαζί με ένα σετ 6 (?) γραμματόσημα ως αποζημίωση.
Το παράδοξο είναι πάντως ότι οι 2 φάκελοι είναι πανομοιότυποι εξωτερικά, τυπωμένοι στον εκτυπωτή και ευανάγνωστοι. Απορίας άξιον το πώς έφαγε άκυρο μόνο ο ένας. Αφήστε που προς στιγμή σκεφτόμουν ' εδώ οδηγούν ανάποδα, μήπως στέλνουν και τα γράμματα ανάποδα;'
-
Zorz:
Για γέλια είναι
-
Μπορεί να μην είναι άθικτο, αλλά τουλάχιστον ξέρεις που είναι! (πολύ Heisenberg φάση )
Εγώ παρηγγειλα 2 κάρτες CF, από Amazon και mymemory. Έφυγαν και οι δύο στις 2/11, με προσδοκώμενη παράδοση στις 7-8, αλλά δεν ήρθαν ποτέ. Πήγα στο τοπικό RM delivery office και δεν είχαν τίποτα για τη διεύθυνση μου. Τώρα, το να χάθηκαν ταυτόχρονα και τα 2 το βλέπω πολύ χλωμό. Μάλλον υπάρχει 'ποντικός' στη πολυκατοικία.
Οι Αμαζόνες ξηγήθηκαν καλά, έστειλαν άμεσα άλλο και σήμερα το παρέλαβα. Για το άλλο, πρέπει να περιμένω 21 μέρες μέχρι να ξεκινήσει claim.
-
Με royal mail ήρθαν μαζί 2 παραγγελίες από ebay. Η μια είχε γίνει 7/11 και η άλλη 15/11. Ήρθανε εχθές.
Μέσα σε 2 ημέρες δεν μου έχει ξανατύχει.
Τις τελευταίες 32 εβδομάδες έχω πάραγγείλει 18 αντικείμενα... Παπούτσια, αξεσουάρ τηλεφώνου, μικροδώρα κλπ....
Από Άμερική παρολίγο θα την πατόύσα με το τελωνείο, αλλά ήμουνα φάρδος γιατί πέρασε χωρίς εκτελωνισμό. Ο τρόμπας ενώ έγραφε USPS, τα έστειλε με DHL... Το μόνο καλό ότι ήρθανε σε 4 ημέρες, αντί 10-15 που κάνουν συνήθως. -
Βοηθάει το ebay. Aπό ebay.de αγόρασα λάδια μισή τιμή σε σχέση με έξω... 8 λίτρα aral 10w/40 26€, 33 με μεταφορικά...
Motul 5w/40 3 λίτρα 29,5€.Τώρα περιμένω να μου κάτσει μία αγγελία με μεταχειρισμένα χειμερινά ζαντολάστιχα για το γκολφ... Θα δούμε...
Μήπως ξέρουμε κανένα online μαγαζί από Γερμανία που να πουλά εξοπλισμό για σκι?
Δικηγόρε μου έχεις καμία ιδέα?
-
το amazon δεν στέλνει Ελλάδα κάποια πράγματα. (πχ μια ξυριστική που θέλω)
έχει όμως μια υπηρεσία που τη λέει amazon locker http://www.amazon.co.uk/gp/help/custome ... =200742950
σκέφτομαι λοιπόν αν γίνεται να τους πω να τη στείλουν σε locker και μετά να τη στείλει κάποιος σε εμένα,
πχ μέσω κάποιου courier broker (http://www.interparcel.com, www.parcel2go.com)
ξέρετε εσείς κάποιο παρόμοιο τρόπο? έχετε, οι Έλληνες του Λονδίνου, κάποιον μεταφορέα απο Ελλάδα που κάνει αυτή τη δουλειά? (έχω ακούσει οτι υπάρχουν) -
Απορώ με το ebay πως εμπιστεύεστε τις αγορές σας?
Κυριολεκτικά το άνδρο των απατεώνων και των μαιμουδιάρηδων.
Ζήτω η παγκοσμιοποίηση..... -
θέλω να πάρω ένα ζευγάρι παπούτσια nike που δεν κυκλοφορούν πια. Πού μπορώ να τα βρω; υπάρχουν στο amazon de αλλά είναι out of stock, ή έστω κανά άλλο φθηνό και εγκεκριμένο eshop ώστε να βρω εδώ το νούμερο κ να παραγγείλω
G60 έρευνα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
θέλω να πάρω ένα ζευγάρι παπούτσια nike που δεν κυκλοφορούν πια. Πού μπορώ να τα βρω; υπάρχουν στο amazon de αλλά είναι out of stock, ή έστω κανά άλλο φθηνό και εγκεκριμένο eshop ώστε να βρω εδώ το νούμερο κ να παραγγείλωG60 έρευνα
Σιγά μην κάτσω να ψάξω αν το Χ ρολόι είναι fake ή original.
Και πως να το διαπιστώσω δηλ αλλά και δεν με ενδιαφέρει,να γλυτώσω 40 ευρώ και να το παίξω κορώνα γράμματα?
Δε γαμείς το παίρνω από δω και τελείωσε η δουλειά.
Και στο κάτω κάτω ξυπνήστε,θα δώστε δουλειά σε μαγαζί και στην εισαγωγική εταιρία που δουλεύει κόσμος στην Ελλάδα.
Τι προτιμάς να γλυτώσεις 40 ευρώ και να μείνεις αύριο από δουλειά ή να στηρίξεις τον αγώνα και να έχουν όλοι δουλειά?
Μα τι κακία είναι αυτή που έχει ο Ελληνας ρε π@@στη μου να βγάλει ο ένας το μάτι του άλλου......ρε πνιγόμαστε το καταλαβαίνετε και μυαλό πάλι δεν βάζετε? -
G60 όταν δεν με σέβονταν ως καταναλωτή - πελάτη ήταν καλά τότε; Τα ευρά είναι λίγα και ο έλληνας ζητά όσα του λείπουν.-
-
Ευτυχώς ο Έλλην έμπορας δεν πρόκειται ποτέ να σου πουλήσει μαϊμού για original, οπότε δεν κινδυνεύεις.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
G60 όταν δεν με σέβονταν ως καταναλωτή - πελάτη ήταν καλά τότε; Τα ευρά είναι λίγα και ο έλληνας ζητά όσα του λείπουν.-Kατά πάσα πιθανότητα είσαι ΔΥ για να σκέφτεσαι έτσι ,αύριο αν ψωμολυσάς μην ψάχνεις το γιατί.
Δώστε τα στους τίμιους -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ευτυχώς ο Έλλην έμπορας δεν πρόκειται ποτέ να σου πουλήσει μαϊμού για original, οπότε δεν κινδυνεύεις.Δηλ από ΕΔΩ ας πούμε ή απ το oroloi.gr θα το πάρεις fake?
Κι έτσι να είναι αν έχεις αμφιβολία πας στο μαγαζί και βλέπεις επί τόπου τη γκάμα,απ το ebay που θα δεις τον αγγλοπακιστανό τι θα σου στείλει?
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)