-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Eγω εχω χρησιμοποιησει το JBidWatcher (http://www.jbidwatcher.com/) με επιτυχια. Αυτο επειδη μου το προτειναν. Ειναι πολυ απλο κ ευκολο στη χρηση software. Μονο που δεν 3ερω ποσο με 'παιρνει' χρονικα να κανω snipe και το εχω στα 25'. Check it out, εχει ορισμενα καλα features.απλά με αυτό ρισκάρεις αν πάει κάτι στραβά στο pc σου ή στην σύνδεση σου.
-
Αν αγοράσω τώρα κάτι από το e-shop, αύριο θα έχει έρθει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν αγοράσω τώρα κάτι από το e-shop, αύριο θα έχει έρθει;Αν έχει αποθήκες στην Σαλόνικα μάλλον ναι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν αγοράσω τώρα κάτι από το e-shop, αύριο θα έχει έρθει;όχι
-
Να κάνω και εγώ μία ερώτηση μήπως γνωρίζει να βοηθήσει κάποιος...
Παρείγγειλα κάτι ευτελές (αυτοκόλητα) στο ebay για να χαλάσω κάποιο υπόλοιπο που είχα στο paypal.
Δεν ήρθαν ποτέ.
Δεν θέλω να βάλω αρνητική αξιολόγηση στο παληκάρι, για τέτοιο ποσό γιατί δεν μπορώ να αποκλείσω την πιθανότητα κάποιος να τα βούτηξε. (μένω στο κέντρο της Αθήνας, και η πολυκατοικία μου έχει 52 διαμερίσματα, τα περισσότερα με ξένους, οπότε τρέχα - γύρευε τι έγινε).Τι μπορώ να κάνω; Δεν θέλω να βάλω ούτε αρνητική αξιολόγηση αλλά ούτε θετική. Εν τω μεταξύ, ακόμα και με ουδέτερη αξιολόγηση χαλάω το 100% του πωλητή. Παίζει να μην ψηφίσω καθόλου; Κρίμα είναιο και μάλλον δεν φταίει το παλικάρι... αλλά και πάλι δεν είμαι και σίγουρος...
-
ε, βαλε τοτε θετική... αφου δεν θελεις να τον στιγματίσεις, άρα δεν θα βάλεις αρνητική ή ουδέτερη... αρα θα βάλεις θετική... βέβαια μετά απο 1 μήνα ίσως ακυρώνεται το feedback...
-
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
Να κάνω και εγώ μία ερώτηση μήπως γνωρίζει να βοηθήσει κάποιος...Παρείγγειλα κάτι ευτελές (αυτοκόλητα) στο ebay για να χαλάσω κάποιο υπόλοιπο που είχα στο paypal.
Δεν ήρθαν ποτέ.
Δεν θέλω να βάλω αρνητική αξιολόγηση στο παληκάρι, για τέτοιο ποσό γιατί δεν μπορώ να αποκλείσω την πιθανότητα κάποιος να τα βούτηξε. (μένω στο κέντρο της Αθήνας, και η πολυκατοικία μου έχει 52 διαμερίσματα, τα περισσότερα με ξένους, οπότε τρέχα - γύρευε τι έγινε).Τι μπορώ να κάνω; Δεν θέλω να βάλω ούτε αρνητική αξιολόγηση αλλά ούτε θετική. Εν τω μεταξύ, ακόμα και με ουδέτερη αξιολόγηση χαλάω το 100% του πωλητή. Παίζει να μην ψηφίσω καθόλου; Κρίμα είναιο και μάλλον δεν φταίει το παλικάρι... αλλά και πάλι δεν είμαι και σίγουρος...
Πόσος καιρός έχει περάσει; Από ποιά χώρα έρχονται; Έχεις επικοινωνήσει με τον πωλητή να σου πει πότε και με ποιό τρόπο το έστειλε;
-
με ενημέρωνε από μόνος του. Τα έστειλα έτσι, τότε κλπ.
Σωστότατος ήταν ο άνθρωπος
Προσανατολίζομαι να βάλω θετική αλλά λέγοντας ότι δεν τα είδα ποτέ στα χέρια μου.
Υπάρχει ακόμα η επιλογή αξιολόγησης, δεν την γλυτώνεις έτσι εύκολα...
-
με ενημέρωνε από μόνος του. Τα έστειλα έτσι, τότε κλπ.Σωστότατος ήταν ο άνθρωπος
Προσανατολίζομαι να βάλω θετική αλλά λέγοντας ότι δεν τα είδα ποτέ στα χέρια μου.
Υπάρχει ακόμα η επιλογή αξιολόγησης, δεν την γλυτώνεις έτσι εύκολα...
Αν αφήσεις τώρα θετική, αν το έπαιρνες τότε τι θα έκανες? Θα του έδινες και λεφτά? Πλάκα κάνω ε?
Νομίζω ένα ουδέτερο είναι το καλύτερο αν αυτός είναι ευγενικός
-
Εγώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις δεν βάζω καθόλου feedback.
-
και τι γίνεται αν δεν βάλω feedback?
-
Τίποτα. Το πολύ πολύ να μην σου βάλει και ο πωλητής
-
OK, thanx, μάλλον έτσι θα το χειριστώ...
-
Για να χαλασεις καποιο υπολοιπο που ειχες στο Paypal;
Γιατι δεν εστειλες τα λεφτα στην τραπεζα. Ειναι τζαμπα. Η τα αφηνεις στο Paypal. Αν αγορασεις κατι τα χρησιμποποιεις οποτε θελεις. Δεν χρειαζεται να τα χαλασεις απλως για να τα χαλασεις.
Για το θεμα της αξιολογησης κανε οτι θελεις αλλα εφοσον δεν πηρες το προιον θα το εβαζα στα σχολια. Ουδετερο και σχολιο 'καλος πωλητης, καλη επικοινωνια αλλα ποτε δεν παρελαβα τιποτα'. Πες το στον πωλητη. Δεν εχω παρει τιποτα. Πηγαινε στο ταχυδρομειο κανε καμμια αιτηση, παραπονα κτλ..
Να κάνω και εγώ μία ερώτηση μήπως γνωρίζει να βοηθήσει κάποιος...Παρείγγειλα κάτι ευτελές (αυτοκόλητα) στο ebay για να χαλάσω κάποιο υπόλοιπο που είχα στο paypal.
Δεν ήρθαν ποτέ.
-
-
αμάν με τους κλέφτες του ebay...
18 πλήρωσα για μεταφορικά και το κουτί έλεγε 11 !!!
60%+ ??? για να μου λέει ότι πληρώνω το paypal, και τον χρόνο που χρειάστηκε? -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
αμάν με τους κλέφτες του ebay...18 πλήρωσα για μεταφορικά και το κουτί έλεγε 11 !!!
60%+ ??? για να μου λέει ότι πληρώνω το paypal, και τον χρόνο που χρειάστηκε?Ξέχασες το κουτί και τα λοιπά υλικά συσκευασίας...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
αμάν με τους κλέφτες του ebay...
18 πλήρωσα για μεταφορικά και το κουτί έλεγε 11 !!!
60%+ ??? για να μου λέει ότι πληρώνω το paypal, και τον χρόνο που χρειάστηκε?Ξέχασες το κουτί και τα λοιπά υλικά συσκευασίας...
εγώ πάνω από 2 ευρώ ποτέ δεν έχω βάλει...
-
Επειδη μου ανεθεσαν το αχαρο εργο να βρω πληροφοριες και να αγορασω ενα ζευγαρι κυαλια,εχει κανεις ιδεα?Μου ζητησαν να μπορουν να παρεχουν ζουμ τετοιο ωστε να βλεπουν καθαρα περι τα 10 χλμ μακρια...Κανεις???
ΥΓ Το εβαλα εδω γιατι μαλλον μεσω ιντερνετ θα γινει η δουλεια,αλλα και γιατι δεν βρηκα τιποτα σχετικο...
-
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Επειδη μου ανεθεσαν το αχαρο εργο να βρω πληροφοριες και να αγορασω ενα ζευγαρι κυαλια,εχει κανεις ιδεα?Μου ζητησαν να μπορουν να παρεχουν ζουμ τετοιο ωστε να βλεπουν καθαρα περι τα 10 χλμ μακρια...Κανεις???ΥΓ Το εβαλα εδω γιατι μαλλον μεσω ιντερνετ θα γινει η δουλεια,αλλα και γιατι δεν βρηκα τιποτα σχετικο...
Εδώ είσαι καλύτερα....
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)