-
Σε μένα έκανε κάτι παρόμοιο (vista).
Απενεργοποίησα προσωρινά το τείχος προστασίας, έκανα κανονικά login και ξαναενεργοποίησα το τείχος προστασίας. -
Μπήκα με Opera τελικά.
ΙΕ + ΦΦ ...τίποτα. Τι είναι αυτό τώρα...
-
Για δοκιμασε να καθαρισεις τα cookies.
-
τα καθάρισα, έκλεισα το adblock, δοκίμασα με ΙΕ8 ....τίποτα.
μόνο με Opera.
-
lol
σου βγαζει καποιο συγκεκριμενο μήνυμα και δεν σε αφηνει να μπεις ? δοκιμασε να κλεισεις το antivirus -
όχι απλά φορτώνει και φορτώνει και φορτώνει η σελίδα που είναι να κάνω login αλλά δεν φορτώνει ποτέ.
τώρα είδα ότι ούτε το paypal ανοίγει...
κάτι παίζει με τα https ?
-
Tελικά ήταν το kwloAVIRA ...
To ξαπόστειλα και έβαλα της microsoft το antivirus και τέλος οι αηδίες.
ΑVs που μόνο την ζωή μας δύσκολη κάνουν.
-
γιατι δεν δοκιμαζεις το NOD32??
-
NOD 32 μακραν οτι καλυτερο εχει βγει σε antivirus και μετα ερχετε το endpoint της symantec !(δοκιμαστε το ) ναι ναι της εταιρείας που βγαζει το εμετικο norton . παντως και το avira για δωρεαν μια χαρα ειναι , το οτι δεν έμπαινες σε συγκεκριμενα sitee εχει σχεση με το protection level που το εχεις ρυθμισει , αν το εψαχνες λιγο στις ρυθμισεις θα το έβρισκες
-
και το NOD για δωρεαν μια χαρα ειναι......
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
και το NOD για δωρεαν μια χαρα ειναι......μα φυσικα και εγω δωρεαν Nod εχω
-
στις πόσες μέρες επικοινωνώ με τον αγοραστή όταν δεν μου έχει παραδοθεί ακόμα το πακέτο;
και τι του λέω; να μου το ξαναστείλει ή να μου στείλει τα λεφτά πίσω στο paypal;
μιλάω για μαγαζί στο γερμανικό ebay...
αν ξαναγοράσω από γερμανία να μου κοπεί το...........χέρι.
αγγλία κ πάλι αγγλία.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αγγλία κ πάλι αγγλία.
+50010547
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αγγλία κ πάλι αγγλία.
+50010547
ρε συ τι ελλάδα κ αηδίες, μου είχαν κλέψει το 2din-navi του αυτοκινήτου όταν μου το είχε στείλει ο άγγλος με οδικό κούριερ και είχε διανυκτερεύσει γερμανία. Και μου είπε ότι του το είχαν κάνει άλλες 4 φορές.
τέτοιοι γύφτουλες κλέφτες...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
στις πόσες μέρες επικοινωνώ με τον αγοραστή όταν δεν μου έχει παραδοθεί ακόμα το πακέτο;και τι του λέω; να μου το ξαναστείλει ή να μου στείλει τα λεφτά πίσω στο paypal;
αγγλία κ πάλι αγγλία.
Μετα απο 3 βδομαδες(συνηθως 2.5 κανουν να ρθουν) του γραφεις πως δεν παρελαβες ακομα το δεμα ωστε να το κοιταξει.Αν σου πει θα ξαναστειλει ΟΚ αν δεν απαντησει κανεις dispute στο paypal.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
στις πόσες μέρες επικοινωνώ με τον αγοραστή όταν δεν μου έχει παραδοθεί ακόμα το πακέτο;και τι του λέω; να μου το ξαναστείλει ή να μου στείλει τα λεφτά πίσω στο paypal;
αγγλία κ πάλι αγγλία.
για δες εδω http://resolutioncenter.ebay.com/
και εδω http://pages.ebay.com/help/policies/buy ... tml#policy
-
Tracking number έχεις;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Tracking number έχεις;- υπόψιν ότι μπορεί να χει φύγει με τη δική τους dhl, αλλά πολύ πιθανόν να σου παραδοθεί από τα κλασσικά ΕΛΤΑ, οπότε κοιτάς εδώ για tracking
-
Οχι δεν έχω.
Μου είπαν ότι το έστειλαν με registered mail. Eίναι κάτι μικρό που μπαίνει σε φάκελο.
Επικοινώνησα χτες, μου ζήτησε στοιχεία και από τότε δεν μου ξαναπάντησε.
Περιμένω...αλλά μέσ'τα νεύρα.
-
Πότε στο έστειλε;
Απο Γαλλία κάνουν 3 εργάσιμες στην καλύτερη και 5 στην χειρότερη. Το αντίστοιχο από Ελλάδα κάνει 7 με 10 μέρες
Αν είναι υπάρχει νούμερο θα βρεθεί άκρη πιστεύω
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)