-
Τόσο άγχος για 1,5 ευρώ! Ακόμα κι αν δεν ζητήσετε πίσω το ποσό, αφαιρείται αυτόματα από την επόμενη αγορά μέσω Paypal. Ο δε κωδικός είναι εμφανέστατος στο extrait.
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Τόσο άγχος για 1,5 ευρώ! Ακόμα κι αν δεν ζητήσετε πίσω το ποσό, αφαιρείται αυτόματα από την επόμενη αγορά μέσω Paypal. Ο δε κωδικός είναι εμφανέστατος στο extrait.Μιλάμε για τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει extrait.
-
Ακόμα κι αν δεν υπάρχει είναι πανεύκολο να το βρεις, με ένα τηλεφώνημα στην Τράπεζα πχ. Ωστόσο, καθώς δεν χάνεται το ποσό, μου κάνει εντύπωση η πρεμούρα για την επιστροφή του.
-
Σοβαρο προβλημα. ( )
Εχω εδω και πολυυυυ καιρο 9.3 ευρω στο paypal balance.
Οταν παιρνω κατι απο το ebay και πληρωνω, τα χρηματα αφαιρουνται απο τη καρτα μου κατευθειαν.
Επισης, δεν γινεται να μεταφερω αυτα τα 9.3 απο το paypal στη τραπεζα γιατι το minimum ποσο για withdraw ειναι τα 10 ευρω.
Αγορες των 10 ευρω δεν κανω ποτε απο το ebay γιατι αν μιλαμε για τετοια μικρα ποσα συμφερει συνηθως να το παρω απο Ελλαδα.
Επισης, δεν ξερω αν γινεται να πληρωσω ενα ποσο πχ 40 ευρω χρησιμοποιωντας τα 9.3 και τα υπολοιπα κανονικα μεσω paypal απο τη καρτα μου.
Δεν εχω βρει τετοια επιλογη.
Το μονο που εχω βρει ειναι να παρω χρηματα απο τη τραπεζα μου, να τα βαλω στο paypal balance ωστε να περασω τα 10 ευρω του οριου και μετα να τα ξαναβαλω ολα πισω στη τραπεζα.
Και παλι ετσι ο Διας θα κανει παρτυ νομιζω στις κρατησεις.
Δεν ειναι το μεγαλο ποσο αλλα θα μπορουσα να το χρησιμοποιησω αντι να το εχω να καθεται εκει.
Μηπως ξερετε καμια πατεντα να τα ξεκολλησω απο εκει? -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Σοβαρο προβλημα. ( )
Εχω εδω και πολυυυυ καιρο 9.3 ευρω στο paypal balance.
Οταν παιρνω κατι απο το ebay και πληρωνω, τα χρηματα αφαιρουνται απο τη καρτα μου κατευθειαν.
Επισης, δεν γινεται να μεταφερω αυτα τα 9.3 απο το paypal στη τραπεζα γιατι το minimum ποσο για withdraw ειναι τα 10 ευρω.
Αγορες των 10 ευρω δεν κανω ποτε απο το ebay γιατι αν μιλαμε για τετοια μικρα ποσα συμφερει συνηθως να το παρω απο Ελλαδα.
Επισης, δεν ξερω αν γινεται να πληρωσω ενα ποσο πχ 40 ευρω χρησιμοποιωντας τα 9.3 και τα υπολοιπα κανονικα μεσω paypal απο τη καρτα μου.
Δεν εχω βρει τετοια επιλογη.
Το μονο που εχω βρει ειναι να παρω χρηματα απο τη τραπεζα μου, να τα βαλω στο paypal balance ωστε να περασω τα 10 ευρω του οριου και μετα να τα ξαναβαλω ολα πισω στη τραπεζα.
Και παλι ετσι ο Διας θα κανει παρτυ νομιζω στις κρατησεις.
Δεν ειναι το μεγαλο ποσο αλλα θα μπορουσα να το χρησιμοποιησω αντι να το εχω να καθεται εκει.
Μηπως ξερετε καμια πατεντα να τα ξεκολλησω απο εκει?Η μονη παντεντα ειναι να αγορασεις καποια παπαρίτσα στο e-bay που θα εχει συνολικο κοστος 9.3
Εναλλακτικα τα αφηνεις εκει μεσα και καποτε θα τα χρειαστεις -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Δεν εχω βρει τετοια επιλογη.Να υποθέσω αγοράζεις πολύ με $ και £ ;
Ο συμψηφισμός με το υπόλοιπο του paypal πριν χρεωθεί η κάρτα γίνεται εξορισμού, αρκεί το υπόλοιπό σου να είναι στο ίδιο νόμισμα με το νόμισμα της πληρωμής.
Όταν κάνεις την επόμενή σου αγορά λοιπόν, μετέτρεψε αυτά τα 9,30€ στο νόμισμα που θα γίνει η πληρωμή και θα γίνουν καπνός. Πρόβλημα τέλος. -
Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Ναι αγοραζω συνεχεια με pound.
Αυτο ηταν μια απο τις κινησεις μου, αλλα δυστυχως δεν γινεται μετατροπη, μενουν ευρω.
Αν μπορουσα να τα κανω λιρες Αγγλιας, θα μπορουσα να τα βαλω στο λογαριασμο μου, γιατι για τις λιρες το οριο ειναι 7 και το περναω.
Αλλα οπως ειπα δεν... -
Προσωπικά δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα τις 2 ή 3 φορές που χρειάστηκε να το κάνω.. όσο και να ήταν το ποσό μετατρεπόταν.
-
Aν εχεις το χρονο και την ορεξη, μου λες τι ακριβως εκανες στο site μηπως δεν το εκανα σωστα?
Aκυρο, το βρηκα, εβαλα και τα χρηματα στο λογαριασμο μου επιτελους.
-
Από το Account overview ανοίγεις το Currency converter.
Στο πλαίσιο δεξιά γράφεις το ποσό στο πεδίο From, επιλέγεις το νόμισμα που είναι το υπόλοιπο, το νόμισμα που θέλεις να γίνει η μετατροπή, Review Exchange, done.EDIT: Πρέπει να έχεις balance σε εκείνο το νόμισμα για να δουλέψει. αν δεν έχεις, προσέθεσε το στη λίστα αριστερά πρώτα.
-
Ευχαριστω πολυ, μολις το εκανα, τα μετεφερα μαλιστα.
-
http://www.tsiamita.gr/index.php?gclid= ... 4Qod026gYw
Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο το καταστημα???Ειναι αξιοπιστο???
-
Αφού στέλνει με αντικαταβολή δεν έχεις κάτι να χάσεις.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
http://www.tsiamita.gr/index.php?gclid=COmI6-OKuqUCFZBO4Qod026gYwΞερει κανεις τιποτα γι αυτο το καταστημα???Ειναι αξιοπιστο???
απ'τις πιο άθλιες εφαρμογές του osc. πανάσχημο
-
Royal Mail versus Balkanian Mail
2 πακετάκια από ebay
από αγγλία στάλθηκε Πέμπτη το είχα Δευτέρα πρωί (4 ημέρες οι 2 ΣΚ)
από Βουλγαρία στάλθηκε Πέμπτη το παρέλαβα μετά από 17 ημέρες. (πεζοπορία ήρθε?)
-
χαχα
-
μία απορία:
ψωνίζοντας από ebay παρατηρώ ότι τα ταχυδρομικά είναι πολύ μικρά (από 1.5 έως και 5-6 ευρώ) για μικρά δεματάκια.
αν ψωνίσω τα ίδια ακριβώς από eshop εξωτερικού της ίδιας χώρας (πχ Γερμανία) θα με χρεώσει 12 έως και 15 ευρώ.
γιατί γίνεται αυτό;
πώς μπορεί να έχει τόσο μικρό κόστος αποστολής ένας ebay seller ;
-
To eshop σου στέλνει με απλό ταχυδρομείο όπως ο ebayάς;
Βασικά στο ebay η αποστολή είναι προετοιμασία-πακετάρισμα-αποστολή.
Τώρα αν θέλεις ο πωλητής μοιράζει το κόστος και στο προϊόν. Μπερδεμένη ιστορία.Επίσης συμβαίνει το εξής περίεργο. Απο το eshop όσα και να πάρεις τα μεταφορικά είναι ίδια.
Στο ebay κάθε επιπλέον προϊόν χρεώνουν και μεταφορικά. -
κάθε eshop έχει τα δικά του κόστη αποστολής
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μία απορία:ψωνίζοντας από ebay παρατηρώ ότι τα ταχυδρομικά είναι πολύ μικρά (από 1.5 έως και 5-6 ευρώ) για μικρά δεματάκια.
αν ψωνίσω τα ίδια ακριβώς από eshop εξωτερικού της ίδιας χώρας (πχ Γερμανία) θα με χρεώσει 12 έως και 15 ευρώ.
γιατί γίνεται αυτό;
πώς μπορεί να έχει τόσο μικρό κόστος αποστολής ένας ebay seller ;
Εγω παλι στο ebay βλεπω αναίτια μεγαλα μεταφορικά.
Συνηθως πανε να βγαλουν και απο εκει κερδος.
Τα καταστηματα που εχουν ακριβα μεταφορικα χρησιμοποιουν courier αντι απλου ταχυδρομειου,αντιθετα στο ebay σχεδον ολοι εχουν Royal Mail κτλ
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)