-
μπορούμε να ψωνίσουμε απο ebay k amazon κάτι με αντικαταβολή;
-
Θελω να πάρω έναν ευρυγώνιο μετατροπέα για τη βιντεοκάμερα. Αυτός της Canon έχει ουκ ολίγα. Εψαξα λοιπόν στο ebay και βρήκα αυτόν, στο 1/8 της αξίας του πρώτου.
Φαντάζομαι ότι δε θα είναι 8 φορές χειρότερος από τον original, αλλά επειδή δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα από ebay, δεν είμαι σίγουρος...
Να το τολμησω? Ή δεν αξίζει ούτε τα λίγα ευρώπουλα που κοστίζει? -
Πριν το τολμήσεις θυμήσου ότι αυτές τις μέρες το δολάριο έχει πιάσει πάτο (σε περίπτωση που θες αυτόν της Canon - 120 ευρώ μαζί με μεταφορικά ---- ο άλλος έχει 30 ευρώ περίπου, άρα μιλάμε για 1/4 και όχι 1/8 καθώς το amazon έχει δωρεάν μεταφορικά).
Πάντως γενικά οι αγορές από το ebay είναι ασφαλείς, ποτέ δε με κρέμασε πωλητής που είχε feedback κοντά στο 100%.
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Πριν το τολμήσεις θυμήσου ότι αυτές τις μέρες το δολάριο έχει πιάσει πάτο (σε περίπτωση που θες αυτόν της Canon - 120 ευρώ μαζί με μεταφορικά ---- ο άλλος έχει 30 ευρώ περίπου, άρα μιλάμε για 1/4 και όχι 1/8 καθώς το amazon έχει δωρεάν μεταφορικά).Πάντως γενικά οι αγορές από το ebay είναι ασφαλείς, ποτέ δε με κρέμασε πωλητής που είχε feedback κοντά στο 100%.
OK, δεκτό για amazon, αλλά στέλνει Ελλάδα τέτοιου είδους προϊόντα?
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Πριν το τολμήσεις θυμήσου ότι αυτές τις μέρες το δολάριο έχει πιάσει πάτο (σε περίπτωση που θες αυτόν της Canon - 120 ευρώ μαζί με μεταφορικά ---- ο άλλος έχει 30 ευρώ περίπου, άρα μιλάμε για 1/4 και όχι 1/8 καθώς το amazon έχει δωρεάν μεταφορικά).
Πάντως γενικά οι αγορές από το ebay είναι ασφαλείς, ποτέ δε με κρέμασε πωλητής που είχε feedback κοντά στο 100%.
Όχι, το amazon δεν στέλνει ηλεκτρονικά στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Όχι, το amazon δεν στέλνει ηλεκτρονικά στην Ελλάδα.
Αυτό ήξερα -και εξακολουθεί να ισχύει, δυστυχώς.
Οπότε, με βλέπω να ψωνίζω το φτηνιάρικο από ebay, εκτός και αν έχετε να προτείνετε άλλο net-shop..
(Mόλις είδα και το pixmania.. δε με βλέπω να τη γλυτώνω τη διακοσάρα ) -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Οπότε, με βλέπω να ψωνίζω το φτηνιάρικο από ebay, εκτός και αν έχετε να προτείνετε άλλο net-shop..
(Mόλις είδα και το pixmania.. δε με βλέπω να τη γλυτώνω τη διακοσάρα )http://www.katerelos.gr/product_info.ph ... ts_id=7063 149euro και ίσως να βρεις μαι φθηνότερο δεν το έχω ψάξει διεξοδικά.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
(Mόλις είδα και το pixmania.. δε με βλέπω να τη γλυτώνω τη διακοσάρα )http://www.katerelos.gr/product_info.ph ... ts_id=7063 149euro και ίσως να βρεις μαι φθηνότερο δεν το έχω ψάξει διεξοδικά.
Καλά, έχω αποβλακωθεί πλήρως! Από εκεί πήρα την κάμερα! Και ούτε που σκέφτηκα να ψάξω (ο σκρουτζ δεν το έβγαζε). Wannabe είσαι ο μέντοράς μου στις αγορές!
-
δηλώνω αθώος για όλες τις κατηγορίες. (σε τι άλλο σε έχω παρασύρει να ξοδέψεις και δεν το θυμάμαι? )
πάντως μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου
http://cgi.ebay.de/Canon-Weitwinkelkonv ... orderzubehör_PM?hash=item4a9abfee7d&_trksid=p3286.c0.m14
για 40-50 ευρώ μαξ και άμα δεν κάτσει το προχωράς με Κατερέλο. ρώτα όμως πρώτα πόσο πάνε τα μτφ για Ελλάδα. -
.......................Να περιμένω κι αλλο το $ (καμια βδομαδούλα) ή μπα??
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
.......................
Να περιμένω κι αλλο το $ (καμια βδομαδούλα) ή μπα??
http://www.x-rates.com/d/USD/EUR/graph120.html
μπα λέω εγώ.
εξαρτάται βέβαια και τι θες να πάρεις -
.......................
Να περιμένω κι αλλο το $ (καμια βδομαδούλα) ή μπα??
http://www.x-rates.com/d/USD/EUR/graph120.html
μπα λέω εγώ.
εξαρτάται βέβαια και τι θες να πάρειςτα γνωστά :ρούχα & παπούτσια. Θα το επισπεύσω. Θενκς
-
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=984515
αυτές τις μπαταρίες τις αγόρασα στη μισή τιμή μέσω ebay.
πήρα 2 4άδες.
επίσης αγόρασα φορτιστή energizer 1 ώρας και με αντάπτορα για το αυτοκίνητο, στη μισή τιμή σε σχέση με εδώ. εδώ έκανε κοντά στα 70 ευρώ. το μόνο που χρειάστηκα ήταν έναν προσαρμογέα για την ελληνική πρίζα, καθώς τα αγόρασα από αγγλία.
κατά τα άλλα μια χαρά έως τώρα -
Αγόρασα μέσω εβαυ 2 led για να αλλάξω την πλαφονιέρα του αυτοκινήτου. Ο τύπος ίδιος (dome), τα βολτ 12, όλα οκ θεωρητικά. Με το που την έβαλα, δούλεψε 1-2' και μετά σταμάτησε να φωτίζει. Την έβγαλα και είχε ραγίσει το γυαλί που περικλύει τα λεντ σε 2-3 σημεία. Ταυτόχρονα μου έκαψε και μια ασφάλεια του αυτ. όπώς και μερικά λεπτά από την ζωή μου.
Του έστειλα του πωλητή μήνυμα με το περιστατικό και με κλάνει (έχουν περάσει 3 μέρες). Του έστειλα 2ο σήμερα. Δεν έχω αφήσει ακόμα feedback, τι να κάνω?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
help!!!αγορασα ενα λαπτοπ απο ebay-uk προχτες αλλά μή εχοντα όλο το ποσο εντος της κάρτας το κατέθεσα χτες στη τράπεζα. Κάνω και μια ενημερωση το βιβλιάριο σήμερα και όλα οκ μεχρι εδώ!
Πάω να πληρώσω όμως μέσω paypal σήμερα και δεν δέχεται τη κάρτα. Εντωμεταξυ χτες κα ισημερα πρωι έκανα δύο άλλες αγορες απο uk, μικρότερου ποσού όμως!
Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει?
Δεν ενημερώνεται το Πaypal αμεσως?
πρέπει να βάλω χειρωκίνητα το ποσο?
Μήπως έχω βάλει καταλαθος όριο στο ποσο πληρωμης ( αν υπάρχει) και δεν το θυμάμαι?ποιάs τράπεζαs είναι η κάρτα;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Αγόρασα μέσω εβαυ 2 led για να αλλάξω την πλαφονιέρα του αυτοκινήτου. Ο τύπος ίδιος (dome), τα βολτ 12, όλα οκ θεωρητικά. Με το που την έβαλα, δούλεψε 1-2' και μετά σταμάτησε να φωτίζει. Την έβγαλα και είχε ραγίσει το γυαλί που περικλύει τα λεντ σε 2-3 σημεία. Ταυτόχρονα μου έκαψε και μια ασφάλεια του αυτ. όπώς και μερικά λεπτά από την ζωή μου.Του έστειλα του πωλητή μήνυμα με το περιστατικό και με κλάνει (έχουν περάσει 3 μέρες). Του έστειλα 2ο σήμερα. Δεν έχω αφήσει ακόμα feedback, τι να κάνω?
dispute στο paypal κατ'αρχήν. αυτό θα τον ταρακουνήσει λίγο και αν δεν σου απαντήσει θα πάρεις τα λεφτά σου από εκεί.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Αγόρασα μέσω εβαυ 2 led για να αλλάξω την πλαφονιέρα του αυτοκινήτου. Ο τύπος ίδιος (dome), τα βολτ 12, όλα οκ θεωρητικά. Με το που την έβαλα, δούλεψε 1-2' και μετά σταμάτησε να φωτίζει. Την έβγαλα και είχε ραγίσει το γυαλί που περικλύει τα λεντ σε 2-3 σημεία. Ταυτόχρονα μου έκαψε και μια ασφάλεια του αυτ. όπώς και μερικά λεπτά από την ζωή μου.Του έστειλα του πωλητή μήνυμα με το περιστατικό και με κλάνει (έχουν περάσει 3 μέρες). Του έστειλα 2ο σήμερα. Δεν έχω αφήσει ακόμα feedback, τι να κάνω?
Εισαι σιγουρος πως αυτα που πηρες ηταν καταλληλο ανταλακτικο? Αν τηγανισες τα LED με ευθυνη σου... τοτε θα τους πεις και ευχαριστω! Τωρα, αν στο πουλησε για καταλληλο ανταλλακτικο, μπορεις να επικαλεστεις οτι ηταν DOA και ζητα αλλαγη... βεβαια αμα δεν ειναι καταλληλα θα ξανακαουν!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αγόρασα μέσω εβαυ 2 led για να αλλάξω την πλαφονιέρα του αυτοκινήτου. Ο τύπος ίδιος (dome), τα βολτ 12, όλα οκ θεωρητικά. Με το που την έβαλα, δούλεψε 1-2' και μετά σταμάτησε να φωτίζει. Την έβγαλα και είχε ραγίσει το γυαλί που περικλύει τα λεντ σε 2-3 σημεία. Ταυτόχρονα μου έκαψε και μια ασφάλεια του αυτ. όπώς και μερικά λεπτά από την ζωή μου.
Του έστειλα του πωλητή μήνυμα με το περιστατικό και με κλάνει (έχουν περάσει 3 μέρες). Του έστειλα 2ο σήμερα. Δεν έχω αφήσει ακόμα feedback, τι να κάνω?
Εισαι σιγουρος πως αυτα που πηρες ηταν καταλληλο ανταλακτικο? Αν τηγανισες τα LED με ευθυνη σου... τοτε θα τους πεις και ευχαριστω! Τωρα, αν στο πουλησε για καταλληλο ανταλλακτικο, μπορεις να επικαλεστεις οτι ηταν DOA και ζητα αλλαγη... βεβαια αμα δεν ειναι καταλληλα θα ξανακαουν!
Ο τύπος ήταν ίδιος (Dome light DE3175), τα volts 12, τι άλλο? Πως να τα τηγάνισα τα λεντ ακριβώς? Να τους έβαλα 220 volt και να θελα δεν μπορώ.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μου απάντησε να του στείλω φωτό με μέιλ. Για να δούμε...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Για μια αεροτομούλα συνολικής αξίας 170$, τι τελωνείο παίζει να τσιμπήσω?Ήρθε και μάλλον είναι τελωνείο. Ξέρει κανένας πόσο θα κάνω να την πάρω? Από usps μου δείχνει ότι έχει φτάσει Ελλάδα από 23/09 12:30.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)