-
Δε θυμάμαι γιατί πέρασε καιρός, μόνο την απόδειξη έχω.
-
Mates,τα πακετα που ερχονται ως δωρα και δεν εχουν αποδειξη μεσα,περνανε χωρις εκτελωνισμο και φορους αν θυμαμαι καλα,ειναι πραγματι ετσι?
-
Γιατί δεν αγοράζετε από Ευρώπη να μην μπλέκετε?
-
Γιατο μερικες φορες δεν εχουν αυτο που θελουμε,
η το εχουν σε 2πλασια τιμη? -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Mates,τα πακετα που ερχονται ως δωρα και δεν εχουν αποδειξη μεσα,περνανε χωρις εκτελωνισμο και φορους αν θυμαμαι καλα,ειναι πραγματι ετσι?Όχι πια. Η' τουλάχιστον όχι όλα. Ο αδερφός μου πήρε ένα μπάσο από ebay και όταν έφτασε Ελλάδα αν και είχε κανονιστεί να έρθει με τιμολόγιο τιμής ένεκεν ως 'gift', πήραν τηλέφωνο από το τελωνείο και ρωτούσαν τι είναι αυτό και πόσο κάνει λιανική. Τους είπα 'το στέλνει ένας φίλος δώρο, ένα φτηνό μπάσο είναι, κόντρα πλακέ, $180-$200 το πουλάνε στα μαγαζιά, υπάρχει πρόβλημα;' Τελικά βάλανε σε πεντάχορδο Tobias Classic τους φόρους για μουσικό όργανο αξίας $200 και όλα καλά.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
το http://www.play.com το χει χρησιμοποιήσει κανείς?
Ο tazz!
Και αρκετοί άλλοι, απ' ότι έχω διαβάσει στο net. Τα καλύτερα ακούω!
χεχε, μπράβο μνήμη ο charmak
Ναι, το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές. Είναι πολύ καλοί, φτηνοί (δεν πληρώνεις μεταφορικά), και μια φορά που χρειάστηκε να επιστρέψω κάτι, το δέχτηκαν αμέσως και μου επέστρεψαν κατευθείαν τα χρήματα.
-
Αυτο με δεδομενο οτι στο e-bay πουλανε αυθεντικα Tobias ετσι;
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Γιατο μερικες φορες δεν εχουν αυτο που θελουμε,
η το εχουν σε 2πλασια τιμη?εάν πληρώσεις τα 3πλάσια σε φόρους στο τελωνείο....θα βάλεις μυαλό και εσύ...
-
Mα για αυτο το πηρα απο εκει,μονο αν ειναι 250 Ε το τελωνιο θα ηταν τα ιδια χρηματα με το αν το επαιρνα απο Ευρωπη..
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
το http://www.play.com το χει χρησιμοποιήσει κανείς?
Ο tazz!
Και αρκετοί άλλοι, απ' ότι έχω διαβάσει στο net. Τα καλύτερα ακούω!
χεχε, μπράβο μνήμη ο charmak
Ναι, το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές. Είναι πολύ καλοί, φτηνοί (δεν πληρώνεις μεταφορικά), και μια φορά που χρειάστηκε να επιστρέψω κάτι, το δέχτηκαν αμέσως και μου επέστρεψαν κατευθείαν τα χρήματα.
Και εγώ αρκετές φορές... Πολύ καλό μαγαζί με πολύ καλή εξυπηρέτηση!
-
Γεια σας,
μιας και αυριο το πρωι πρεπει να εκτελωνισω ενα πακετο που μου ηρθε απο Ιαπωνια θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις την διαδικασια του εκτελωνισμου και τι θα πρεπει να προσεξω. Το πακετο εχει διαστασσεις 1,76 0,24 0,42 και γραφει τιμη 16500yen δηλαδη γυρο στα 110 ευρω.
Ευχαριστω!
-
Στο play.com πάω να κάνω register και ζητάει το Issue Number της κάρτας.. Τι είναι τούτο?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Στο play.com πάω να κάνω register και ζητάει το Issue Number της κάρτας.. Τι είναι τούτο?Δεν το εξηγεί;; Μήπως είναι το τριψήφιο νούμερο της πίσω όψης;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Στο play.com πάω να κάνω register και ζητάει το Issue Number της κάρτας.. Τι είναι τούτο?
Δεν το εξηγεί;; Μήπως είναι το τριψήφιο νούμερο της πίσω όψης;
Το μόνο που γράφει για αυτό είναι '(Switch/solo only)' και έχει μία λίστα από το 0 έως το 99 για να επιλέξω.
Δεν εννοεί το τριψήφιο, αυτό το ζητάει παρακάτω..
-
Αν δεν έχεις τέτοιο τύπο κάρτας δεν σε αφορά
-
Thnx! Registration completed, έγινε και η πρώτη παραγγελία, να δω πότε θα ρθει τώρα..
-
Tελικα 152 ευρα ο εκτελωνισμος..
και παλι δηλαδη φθηνοτερο αποτι αν το επαιρνα απο Ευρωπη αλλα παραπαει ρε παιδια.. -
Σε 2 μέρες ήρθε από Σιγκαπούρη?
-
οuch!
-
Οχι σε 2 μερες!
Σε 4,ξεκινησε 5 του μηνα,απο Σιγκαπουρη,χθες Παρισι και σημερα ΑΘηνα..
Το εβλεπα απο το tracking number!
Ναι elteo δυστυχως πολυ,και πρεπει να παω να κανω καταθεση στη τραπεζα τα χρηματα και να τους καβω φαξ την αποδειξη και τη δηλωση οτι αποδεχομαι να το εκτελωνισει αλλος για μενα..
Παει το πρωινο της Δευτερας δηλαδη..
Τα 152 ευρω αφορουν μονο την εκτελωνιστικη εταιρια και οχι τη fed-ex με την οποια συνεργαζεται..
Η fed-ex εχει φερθει αψογα ως τωρα!
Τεσπα..
Δειτε τουλαχιστον το ρολοι στο αντιστοιχο θεμα να μου πειτε!
Μαρεσε παρα πολυ!
Στην Ελλαδα το βρηκα 800 Ε,απο ebay συνολικα κοστισε 480..
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)