-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
:lol:
Σιγα μην εδινε 400 για να μου παρει παπουτσια!!Για την κουτσουνα δεν λες?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Όχι, για την υπάλληλο του Μικέλ
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Όχι, για την υπάλληλο του Μικέλ
Λες και το ξερες!!!
1η μερα στην δουλεια σημερα μετα απο 2μιση εβδομαδες και σε λιγο θα παω απο κει..!!!!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τα παπουτσια τα πηρε τελικα μια κοπελα που ηθελε να τα κανει δωρο στο αγορι της. Μου το ειπε ο πωλητης.
Ξυπνησα 5 λεπτα πριν ληξει και το ποσο ηταν στα 202 δολλαρια. Ανεβαζω λιγο και αυτοματα ανεβαζε και εκεινη...Τελικα σαν highest bid ειχε βαλει 400$Ε χαλαλι της!!!
Lyoness και μλκιες.....
-
Δεν σε καταλαβα βρε g μου
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Σύνδεσα μια κάρτα στο paypal και αντί για 1,5 ευρώ μου κράτησαν 2,24. Έκανα κάτι λάθος ή συμβαίνει;
Ούτως ή άλλως μετά την επιβεβαίωση της Κάρτας σου, το ποσό θα σου επιστραφεί. Το πιθανότερο είναι να σου το κράτησαν σε άλλο νόμισμα, μάλλον δολάριο και όχι ευρώ για να είναι 2,24 αντί για 1,5, οπότε δες τη ρύθμιση στο νόμισμα συναλλαγών στο λογαριασμό του paypal.
Ευχαριστώ, κι εγώ κάτι τέτοιο φαντάστηκα. Θα περιμένω να το δω και στο e-banking γιατί ακόμα δεν φάνηκε ο κωδικός.
-
Τι παίζει με τα μεταφορικά από το αγγλικό Amazon; Πάνω από τα 35 είναι ακόμη δωρεάν;
Έχω επιλογή να τα βάλω όλα τα πράγματα που θέλω να αγοράσω σε μία παραγγελία και να σταλθούν όλα μαζί; -
Σε γενικες γραμμες η απαντηση ειναι οχι σε ολα
-
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχει αγοράσει κανείς laptop από ebay.com (Αμερική);
Έρχονται στην Ελλάδα αυτά ή τα σταματάνε στο τελωνείο; Ξέρει κανείς;Δυστυχώς έχω φάει όλη την Ελληνική αγορά να βρω ένα 17άρι λάπτοπ, που να είναι όπως το θέλω αλλά δεν έχω βρει τίποτα απολύτως. Και βρίσκω μόνο στο ebay.com...
Το τελωνειο το χεις στο τσεπάκι!
Μα τι διαολο θες και δεν βρίσκεις τπτ? Δισκέτα 5 1/4 η μοντεμ 56κ?
-
Δισκέτα; Μόντεμ; Όχι βρε συ...
Δεν είναι θέμα hardware ....
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχει αγοράσει κανείς laptop από ebay.com (Αμερική);
Έρχονται στην Ελλάδα αυτά ή τα σταματάνε στο τελωνείο; Ξέρει κανείς;Δυστυχώς έχω φάει όλη την Ελληνική αγορά να βρω ένα 17άρι λάπτοπ, που να είναι όπως το θέλω αλλά δεν έχω βρει τίποτα απολύτως. Και βρίσκω μόνο στο ebay.com...
Εχε υπόψιν σου ότι δεν θα ισχύει η εγγύηση του εις τας Ευρώπας.
-
Ο χρήστης fotismt έγραψε:
Τι παίζει με τα μεταφορικά από το αγγλικό Amazon; Πάνω από τα 35 είναι ακόμη δωρεάν;'Ακόμη'; Όχι, έχει σταματήσει εδώ και ένα χρόνο αυτό.
Έχω επιλογή να τα βάλω όλα τα πράγματα που θέλω να αγοράσω σε μία παραγγελία και να σταλθούν όλα μαζί;
Φυσικά. Όσο πιο πολλά είναι τα αντικείμενα, τα μεταφορικά αυξάνονται. Αν βάλεις και από τρίτους πωλητές που δεν είναι fulfilled by amazon, θα σταλθούν ξεχωριστά οπότε θα έχεις περισσότερα μεταφορικά. Γενικά στο καλάθι οποιαδήποτε στιγμή πατάς δεξιά στο Estimate VAT & packaging και έτσι ξέρεις τι πληρώνεις.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχε υπόψιν σου ότι δεν θα ισχύει η εγγύηση του εις τας Ευρώπας.Δεν θα πάρω από Αμερική. Και δεν νομίζω να τολμήσω να πάρω και από Ευρώπη.
Θα το ψάξω Ελλάδα αν και χλωμό το κόβω να βρω αυτό που ψάχνω. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν θα πάρω από Αμερική. Και δεν νομίζω να τολμήσω να πάρω και από Ευρώπη.
Θα το ψάξω Ελλάδα αν και χλωμό το κόβω να βρω αυτό που ψάχνω.Τι τοσο τρομερο ψαχνεις?
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Δεν θα πάρω από Αμερική. Και δεν νομίζω να τολμήσω να πάρω και από Ευρώπη.
Θα το ψάξω Ελλάδα αν και χλωμό το κόβω να βρω αυτό που ψάχνω.Τι τοσο τρομερο ψαχνεις?
Δεν ψάχνω κάτι το τρομερό.
Σε μεταχειρισμένα ψάχνω κάποια συγκεκριμένα μοντέλα, αλλά τζίφος. -
Κοιτάς για κατι που να εχει static ip ;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Κοιτάς για κατι που να εχει static ip ;Τη στατική ip τη δίνει ο πάροχος, όχι το μηχάνημα, αν εννοείς αυτό.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Κοιτάς για κατι που να εχει static ip ;
Τη στατική ip τη δίνει ο πάροχος, όχι το μηχάνημα, αν εννοείς αυτό.
Μην δίνεις σημασία. Άλλο εννοεί.
Μάλλον δεν είχε τι να κάνει για να περάσει την ώρα του και σκέφτηκε να με 'προκαλέσει' κάνοντας αναφορά σε ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα με ένα κινητό της ΝΟΚΙΑ που δεν είχε δυνατότητα για static ip σε wireless περιβάλλον.
-
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)