-
Πως να τα δοκιμάσει; Με διακτινισμό;
-
Αν είναι ρούχα που κυκλοφορούν στα καταστήματα μπορεί να πάει και να τα δοκιμάσει.
-
Αυτο εννοω
-
-
XXL οκ...
Με κάτι τέτοιο θα σε περιμένω.
-
Λοιπόν μάγκες το γράφω κι εδώ, είναι προέκταση του θέματος των φρένων για όσους το παρακολουθούν.
Είχα πάρει ένα σετ τακάκια από εδώ τα οποία όπως αποδείχθηκε δεν κάνουν για το αμάξι μου. Επειδή μαζί άλλαξα και δίσκους (επίσης αγορασμένους από εκεί) δεν ήθελα να βάλω πάνω τα παλιά τακάκια και αναγκάστηκα να ξαναγοράσω τακάκια, πρωτού επιστρέψω αυτά που δεν μου έκαναν.
Πιο είναι το πρόβλημα τώρα...έρχομαι σε επικοινωνία με το site εξηγώ την κατάσταση και ρωτάω τρόπο και διεύθυνση να κάνω την επιστροφή και να γίνει το refund. Διακρίνω όμως μια διαστακτικότητα και σε τελευταίο mail μου προτείνουν 5% discount στην επόμενη αγορά μου (το κάνουν ακόμα κι αν επικοινωνήσεις με το online chat τους ). Απαντάω ότι το refund δεν είναι negotiable και αν το 5% είναι additional στο refund και ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση. Υπόψιν τα τακάκια έγιναν παραγγελία μετά από επικοινωνία με εκπρόσωπό τους. Επίσης μου είπαν ότι όταν πρόκειται για τακάκια οι εκπρόσωποί τους ρωτάνε πάντα ακριβείς διαστάσεις ενώ εγώ του έδωσα μόνο μοντέλο και έτος χωρίς να με ρωτήσει κάτι άλλο.
Επειδή μυρίζομαι ότι πάνε να την κάνουν γυριστή έχουμε κάποιο τρόπο πέραν των email να πιέσω παραπάνω? Ακόμα είμαι πολύ ευγενικός και το πάω λάου λάου αλλά δεν θέλω να τους τα χαρίσω τα 70€. Πληροφοριακά το site είναι αγγλικό αλλά τα πράγματα έρχονται από Γερμανία.
-
http://europa.eu/youreurope/citizens/sh ... dex_el.htm
-
Ναι ωραία εγώ να τα στειλώ από εκεί που μου ήρθαν. Αλλά να το κάνω χωρίς να έχω έστω μια γραπτή επιβεβαίωση ότι θα γίνει refund?
-
Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, πρέπει να ενημερώσετε ρητά τον έμπορο για τη σχετική απόφασή σας. Αυτό μπορεί να γίνει, για παράδειγμα, με την προσθήκη μιας γραπτής δήλωσης στα εμπορεύματα που επιστρέφετε ταχυδρομικώς ή με αποστολή φαξ ή ηλεκτρονικού μηνύματος. Δεν αρκεί να επιστρέψετε απλώς τα εμπορεύματα.
-
Ναι φχαριστώ πολύ. Το διάβασα το λινκ. Εγώ έχω εκδηλώσει γραπτώς με email τις προθέσεις μου. να στείλω χωρίς να μου έχει πει ο άλλος αν θα κάνει refund?
Κι αν τα στείλω και μου γυρίσει πίσω τα @@ μου? Και κερατάς και δαρμένος? Όσο τα χω στα χέρια μου τουλάχιστον δεν είναι χαμένα λεφτά. Μπορώ να προσπαθήσω να τα πουλήσω.
-
Δεν εχει επιλογη να μην σου κανει refund
Αλλα μην τα στειλεις χωρις tracking -
Προς τιμην τους δέχτηκαν εν τέλει να γίνει επιστροφή και refund παρόλο που μου ανέφεραν οτι έχουν περάσει οι 14 μέρες. Τώρα το ερώτημα είναι αν τα μεταφορικά τα χρεώνομαι εγώ ή εκείνοι?
-
Συνηθως εσυ,και εφοσον εχουν περασει και οι 14 μερες...
-
Εφόσον δέχτηκαν την επιστροφή δέχτηκα κι εγώ να αναλάβω το κόστος αποστολής. Επειδή δεν έχω ξαναστείλει κάτι, έχουμε καμιά καλή πρόταση για courier? Θέλω ότι πιο οικονομικό κι ας αργήσει. Αυτά μου ήρθαν με DHL, να δοκιμάσω πάλι με αυτούς?
Το δέμα είναι γύρω στα 3 κιλά και πάει από Αθήνα προς Βερολίνο.
-
ΕΛΤΑ συστημενο γραμμα
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εφόσον δέχτηκαν την επιστροφή δέχτηκα κι εγώ να αναλάβω το κόστος αποστολής. Επειδή δεν έχω ξαναστείλει κάτι, έχουμε καμιά καλή πρόταση για courier? Θέλω ότι πιο οικονομικό κι ας αργήσει. Αυτά μου ήρθαν με DHL, να δοκιμάσω πάλι με αυτούς?Το δέμα είναι γύρω στα 3 κιλά και πάει από Αθήνα προς Βερολίνο.
Απο τις πιο ακριβες. Η πιο φτηνη λυση ειναι ΕΛ.ΤΑ...
-
Αυτό βλέπω στα site τους. Είναι μόνο ταχυμεταφορά βέβαια που σημαίνει σε δύο μέρες είναι εκεί αλλά αυτό μου είναι εντελώς αδιάφορο στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Απ' την άλλη και τα ΕΛΤΑ θέλουν κοντά 30€ για αντικείμενο αξίας 70€ και το σκέφτομαι αν αξίζει όλη αυτή η ιστορία για 40€ και όταν τα μεταφορικά στην παραγγελία ήταν μόλις 12 λίρες. Ίσως να αξίζει καλύτερα να βάλω μια αγγελία στο car μπας και τα πάρει κανείς.
-
Δεν εχεις κανα φιλο συνεργειατζη;
Υ.Γ
Ο κυρ Αντωνης Τeam θα σε εξυπηρετουσε παντως.Να τα λεμε αυτα.. -
δλδ πήρες λάθος ανταλλακτικό, έκανες μανούρα να στο πάρουν πίσω και τώρα δεν θες να το στείλεις γιατι είναι πολλά τα 30€ ;
τι σε κάνει να πιστεύεις οτι αυτά τα τακάκια θα τα πουλήσεις πάνω απο 40€ εδω; -
ΕΛΤΑ γραμμα συστημενο (αν εχει χαμηλο βαρος) ειναι μαλλον απιθανο να ειναι 30 ευρω
Προφανως 30 ειναι ΕΛΤΑ Courrier δεμα
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)