-
Είχε χρήματα μέσα - τελικά μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών της Πειραιώς και μου είπαν ότι αν και η κάρτα είχε εκδοθεί χθες και ήταν ήδη ενεργή στα ΑΤΜ, έπρεπε να περάσει η 7η απογευματινή προτού ενεργοποιηθεί και για online συναλλαγές.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Παω να πουλήσω στο Ebay και το PayPal (που το χρησιμοποιώ για αγορές και αποστολές χρημάτων 3 χρόνια τώρα) μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:
The country that your PayPal account is registered under is not supported by PayPal's bank confirmation process. You can log in with a different account or create a new one registered in one of the following countries: Australia, Austria, Belgium, Canada, China, France, Germany, Hong Kong, India, Indonesia, Ireland, Italy, Japan, Netherlands, Philippines, Poland, Singapore, South Korea, Spain, Switzerland, Taiwan, Thailand, United Kingdom and United States.Τι στο καλό;!
Aν θυμάμαι καλά για να μπορείς να πουλήσεις πρέπει να είσαι verified status στο paypal, είσαι;
-
Αν κ δεν είναι το κατάλληλο θέμα για να ρωτήσω, γράφω την απορία μου εδώ μήπως ξέρει κάποιος.
Υπάρχει κάποιος οικονομικός τρόπος (άντε μέχρι 10ευρώ) να στείλω από την Ελλάδα μικρά δέματα 100-200 γραμμαρίων κ διαστάσεων 20χ20χ5, το πολύ, στο εξωτερικό (με ενδιαφέρει η ΕΕ αλλά κ εκτός αυτής). Παρατηρώ ότι ακόμα κ το απλό ταχυδρομείο έχει τρελό κόστος, τύπου 40 ευρώ ανα δέμα, παρόμοιες τιμές δηλαδή με τις κούριερ. Δεν με ενδιαφέρει πόσο καιρό θα κάνει να φτάσει αρκεί να είναι οικονομικό.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει όταν λαμβάνω το ίδιο δέμα το πολύ με 10ευρώ...Sent from HTC Desire X
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Παω να πουλήσω στο Ebay και το PayPal (που το χρησιμοποιώ για αγορές και αποστολές χρημάτων 3 χρόνια τώρα) μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:
The country that your PayPal account is registered under is not supported by PayPal's bank confirmation process. You can log in with a different account or create a new one registered in one of the following countries: Australia, Austria, Belgium, Canada, China, France, Germany, Hong Kong, India, Indonesia, Ireland, Italy, Japan, Netherlands, Philippines, Poland, Singapore, South Korea, Spain, Switzerland, Taiwan, Thailand, United Kingdom and United States.Τι στο καλό;!
Aν θυμάμαι καλά για να μπορείς να πουλήσεις πρέπει να είσαι verified status στο paypal, είσαι;
Μετά από 2000€ έσοδα στο paypal, θα ζητήσουν αποδείξεις(proof of ID).
Αν κ δεν είναι το κατάλληλο θέμα για να ρωτήσω, γράφω την απορία μου εδώ μήπως ξέρει κάποιος.
Υπάρχει κάποιος οικονομικός τρόπος (άντε μέχρι 10ευρώ) να στείλω από την Ελλάδα μικρά δέματα 100-200 γραμμαρίων κ διαστάσεων 20χ20χ5, το πολύ, στο εξωτερικό (με ενδιαφέρει η ΕΕ αλλά κ εκτός αυτής). Παρατηρώ ότι ακόμα κ το απλό ταχυδρομείο έχει τρελό κόστος, τύπου 40 ευρώ ανα δέμα, παρόμοιες τιμές δηλαδή με τις κούριερ. Δεν με ενδιαφέρει πόσο καιρό θα κάνει να φτάσει αρκεί να είναι οικονομικό.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει όταν λαμβάνω το ίδιο δέμα το πολύ με 10ευρώ...Sent from HTC Desire X
Σε τέτοια μεγέθη και βάρη, μπορείς να τα στέλνεις σαν επιστολές και όχι σαν δέματα.
http://www.elta.gr/el-gr/υπ%C ... CF%82.aspx
πατάς στο ''μέγεθος'' στο μπλε εικονίδιο για να δεις τις κατηγορίες. -
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Μετά από 2000€ έσοδα στο paypal, θα ζητήσουν αποδείξεις(proof of ID).
Σε τέτοια μεγέθη και βάρη, μπορείς να τα στέλνεις σαν επιστολές και όχι σαν δέματα.
http://www.elta.gr/el-gr/υπ%C ... CF%82.aspx
πατάς στο ''μέγεθος'' στο μπλε εικονίδιο για να δεις τις κατηγορίες.Ευχαριστώ. Είναι αυτό που θέλω γιατί οντως τώρα συστημένη αποστολή δεν ξεπερνά τα 8-9 ευρώ.
Πάντως αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση δεκτή.Sent from HTC Desire X
-
Ειχα στειλει παπουτσια τις προάλλες (χωρις το κουτι) στις ΗΠΑ, και πηγαν ως επιστολή κατοπιν συμβουλης της υπαλληλου.
-
Παράγγειλα ένα μηχάνημα αξίας 350€ απο Ισπανία, κατευθείαν απο το e-shop του κατασκευαστή.
Για να προχωρήσει η παραγγελία ζητούσε υποχρεωτικά ΑΦΜ. Καινούρια κόλπα?
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Aν θυμάμαι καλά για να μπορείς να πουλήσεις πρέπει να είσαι verified status στο paypal, είσαι;Για να αγοράζω και να μετάφερω χρήματα δεν πρέπει να είμαι ήδη;
Και αν είμαι ή οχι, πως το βλέπουμε αυτό;Μετά από 2000€ έσοδα στο paypal, θα ζητήσουν αποδείξεις(proof of ID).
Δεν έχω πρόβλημα, επαγγελματίας είμαι
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Για να αγοράζω και να μετάφερω χρήματα δεν πρέπει να είμαι ήδη;
Και αν είμαι ή οχι, πως το βλέπουμε αυτό; -
Ok είμαι!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Για να αγοράζω και να μετάφερω χρήματα δεν πρέπει να είμαι ήδη;
Και αν είμαι ή οχι, πως το βλέπουμε αυτό;Nομίζω, αν θυμάμαι καλά από τον πρώτο καιρό που είχα ανοίξει τον λογαριασμό, ότι για αγορές δεν χρειαζεται να είναι κανείς verified, αρκούσε να είχε πιστοποιηθεί η εγκυρότητα της πιστωτικής κάρτας μέσω ενός κωδικού που έβρισκες στο statement της πιστωτικής τον επόμενο μήνα. Επίσης θυμάμαι ότι παλιότερα (γύρω στο 2005), δεν μπορούσε κάποιος να συνδέσει απευθείας τραπεζικό λογαριασμό Ελληνικής τράπεζας με το paypal. Δεν γνωρίζω αν αυτό έχει αλλάξει.
Πάντως εφόσον είσαι verified κάπου αλλού είναι το πρόβλημα. Μήπως έχεις συνδέσει το Paypal με χρεωστική κάρτα και δεν δέχονται ακόμη Ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς; Από το μήνυμα που σου βγάζει κάτι τέτοιο μου φαίνεται.
-
Το εχω συνδέσει με προπληρωμένη της Κύπρου, λες αυτο να είναι το πρόβλημα;
Edit:
Δεν πρέπει να είναι αυτό, γιατί σύνδεσα και τον κανονικό λογαριασμό μου και πάλι τα ίδια μου λέει. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Το εχω συνδέσει με προπληρωμένη της Κύπρου, λες αυτο να είναι το πρόβλημα;Edit:
Δεν πρέπει να είναι αυτό, γιατί σύνδεσα και τον κανονικό λογαριασμό μου και πάλι τα ίδια μου λέει.Αυτό πρέπει να είναι! Άσε που η Κύπρου δεν υπάρχει, αλλά και για τον τραπεζικό λογαριασμό, μετά τη χρεωκοπία μας δεν πιστεύω ότι εμπιστεύονται οι ξένοι τις ελληνικές τράπεζες! Τα παραδείγματα είναι πολλά. Αν έχεις κανονική πιστωτική σύνδεσέ το με αυτή.
-
Δεν έχω
-
Φλασιά!
Παλιότερα είχα βάλει κανονικά αγγελία με την υπάρχουσα προπληρομένη κάρτα! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Φλασιά!
Παλιότερα είχα βάλει κανονικά αγγελία με την υπάρχουσα προπληρομένη κάρτα!Nαι αλλά παλιότερα η Κύπρος δεν είχε χρεωκοπήσει και η Τράπεζα Κύπρου δεν είχε σχεδόν διαλυθεί! Λογικό είναι να μην δέχονται σύνδεση με τράπεζα που έχει υποστεί κούρεμα καταθέσεων! Η τράπεζα Κύπρου στην Ελλάδα δεν ήταν αυτόνομο νομικό πρόσωπο αδειοδοτημένο από την Τράπεζα Ελλάδος, αλλά απλώς υποκατάστημα της Κυπριακής Τράπεζας. Τo γεγονός ότι τα καταστήματά της και οι δραστηριότητά της στην Ελλάδα πέρασαν στην Πειραιώς δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το Paypal την έβγαλε από την blacklist!!!!
-
Eκανα bid σε μια δημοπρασία στο ebay που τελικά κέρδισα. Δεν είδα όμως οτι ειναι απο Αμερική . Ειναι μια θήκη κινητού με κόστος 4.99 δολλάρια. Λέτε να υπαρξει πρόβλημα με τελωνειο?
-
όχι
-
Ωραιος και γρήγορος!
-
Γενικα μεχρι κανα 50αρι $ μη φοβασαι
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)