-
εγω εχω βγαλει μια επικυρωμένη φωτοτυπία της ταυτότητας μου κ μια επικυρωμένη πάλη υπεύθυνη δήλωση στην κοπελα μου οτι μπορει να παραλαμβάνει την συστημένη αλληλογραφία μου και δεν είχαμε ποτε πρόβλημα!
-
Kαλως..
Θα αφησω τη ταυτοτητα μου και θα παω να κανω μια εξουσιοδοτηση σε κοντινο τμημα. -
Μια ερώτηση: υπάρχει κάποιος τρόπος στο amazon.co.uk ή .de να περιορίζει τους third-party sellers και να μην εμφανίζονται αποτελέσματά τους;
Αγορά των ~60€ μου βγήκε με κάτι απίθανα μεταφορικά στα 140€. 2 Καλώδια που αγοράστηκαν προς 7€ είχαν μεταφορικά 17€ από κάποιον third party seller!
-
Αριστερά κάπου στη μέση λέει FREE super saver delivery.
-
Θεεεενξ
Αυτό κόβει όλους τους τρίτους (άρα μένει από το amazon μόνο) ή περιλαμβάνει και τρίτους που υποστηρίζουν (αν) το free super saver delivery;
-
Κρατάει μόνο του amazon και όσα είναι fulfilled by amazon.
Αν κάποιος τρίτος πουλάει με δωρεάν μεταφορικά (δε μου έχει τύχει), δεν τον περιλαμβάνει. -
Επίσμης, με λίγη προσοχή στη σελίδα της αγοράς, βλέπεις αν είναι από Αμαζον ή όχι.
-
Αυτό το βλέπεις, τα μεταφορικά δεν βλέπεις.
-
Αμα δεν είναι από το Amazon, προσπερνάς.
Ή δε στέλνουν Ελλάδα, ή πρέπει να πουλήσεις νεφρό. -
Αγόρασα κάτι από Λιθουανία το οποίο το έστειλε στις 13 Σεπτεμβρη,αλλά μέχρι σήμερα δεν εχει φθάσει...Το γράμμα ήταν απλό και όχι συστημένο και αν πιστέψω στα λεγόμενά της ότι πράγματι το έστειλε τότε προφανώς μια τέτοια καθυστέρηση δεν δικαιολογήται και μάλλον θα έχει χαθεί...
Τί να κάνω?Ν α ζητήσω τα χρήματα πίσω?Να βάλω αρνητική αξιολόγηση? -
κατι παιζει με τα ταχυδρομεια τελευταια, κ εμενα χαθηκαν δυο παραγγελιες προσφατα!
Αν πληρωσες με Paypal για δες αν ξεπερασες τις 45 μερες, αν οχι μπορεις να το δηλωσεις στο ebay η paypal οτι δεν ηρθε κ λογικα θα παρεις τα λεφτα πίσω!
-
Αν μιλάς για ebay, πρώτα επικοινωνείς με την πωλήτρια μέσω της φόρμας που δίνει η σελίδα.
Το να βάλεις αρνητική αξιολόγηση, ενώ πιθανότατα δε φταίει σε κάτι δεν είναι σωστό.Δεν ξέρω τι ήταν το αντικείμενο, αλλά αν είναι σωστή πιθανότατα θα σου το αντικαταστήσει ή θα κάνει κάποια διαδικασία για refund.
Αν δεν βγάλεις άρη μαζί της, τότε το καταγγέλεις στο ebay/paypal και βάζεις αρνητική αξιολόγηση.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
κατι παιζει με τα ταχυδρομεια τελευταια, κ εμενα χαθηκαν δυο παραγγελιες προσφατα!Αν πληρωσες με Paypal για δες αν ξεπερασες τις 45 μερες, αν οχι μπορεις να το δηλωσεις στο ebay η paypal οτι δεν ηρθε κ λογικα θα παρεις τα λεφτα πίσω!
Μια απο τα ιδια... εδω και 25 μερες περιμένω εναν φορτιστη απο UK.... εντος βδομαδος τον δηλωνω χαμένο και τελος. Προφανώς οι ταχυδρομικοί κωλυσιεργούν...
-
Πήρα κάτι ανταλλακτικά από ebay. Πάω να πληρώσω με PayPal και μου βγάζει> PayPal account is unable to accept your payment at this time.
Contact the seller to assist you with completing the order at this time.
If you encounter this message more than once, please contact PayPal customer support for further assistance.Στέλνω μήνυμα στον πωλητή, μου απαντά ότι ο λογαριασμός του στο PayPal έχει πρόβλημα, μου προτείνει να ακυρώσουμε τη συναλλαγή και με στέλνει να αγοράσω τα αντικείμενα από άλλο δικό του κατάστημα στο ebay. Όντως έκανα την αγορά από εκεί (ίδια προϊόντα, ίδια τιμή) και του έστειλα μήνυμα ότι έγινε και ότι συμφωνώ για την ακύρωση. Μου έρχεται μήνυμα από ebay ότι ο άλλος θέλει να ακυρώσουμε τη συναλλαγή επειδή εγώ δεν θέλω να αγοράσω τα αντικείμενα . Του ξαναστέλνω μήνυμα ότι δεν είναι αυτός ο λόγος της ακύρωσης της συναλλαγής, ότι θα έπρεπε ήδη να τον είχα αναφέρει στο ebay και του ζητώ να επιλέξει άλλο λόγο ακύρωσης. Εν τω μεταξύ, τα αντικείμενα στην άλλη συναλλαγή τα έχω εξοφλήσει από χτες αλλά δεν φαίνεται να τα έχει αποστείλει. Βέβαια, δηλώνει ότι αποστέλλει εντός 3 ημερών από την εξόφληση. Τι παίζει;
-
Απλά δε θέλει να χαλάσει το δικό του rating και ρίχνει το φταίξιμο σε σένα για την 1η συναλλαγή
Αμα θες να το τραβήξεις λίγο, ακυρώνεις τη δεύτερη αγορά και του κάνεις αναφορά (σημειώνοντας κιόλας ότι και στους 2 λογαριασμούς φαίνεται να είναι ο ίδιος διαχειριστής),
Το πολύ πολύ να ανοίξει άλλο κατ/μα (αν δεν έχει ήδη...)
-
Είχα αγοράσει 4 μπαταρίες για κινητά και λαπτοπ από Κίνα, Χονγκ Κονγκ, κλπ (διαφορετικοί πωλητές).
Οι 2 μπαταρίες ήρθαν. Οι άλλες 2 δεν ήρθαν και οι πωλητές μου επέστρεψαν τα λεφτά λέγοντάς μου ότι το τελωνείο της χώρας μου τις γύρισε πίσω. Ο ένας δεν ξαναστέλνει ενώ ο άλλος ρωτάει αν θέλω να την ξαναστείλει.
Περιμένω κι ένα μετρητή υγρασίας για ξύλα κι αυτός έχει αργήσει και μάλλον θα τον γύρισε πίσω το τελωνείο.
Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό.
-
Πράγματι παράξενο....Όσες φορές παράγγειλα από Κινα και Χονγκ Κονγκ ή δεν πλήρωσα τελωνείο ή πλήρωσα τελωνειο 3€...
-
Για πουκάμισα tailor made:
Επιλέγει κανείς στυλ, χρώμα, διάφορες λεπτομέρειες & φυσικά, έχοντας μετρήσει διαστάσεις παντού. Καλή ποιότητα υφάσματος. Οι τιμές πολύ καλές για ραμμένα στα μέτρα μας. Έχω ήδη ράψει 2.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Περιμένω κι ένα μετρητή υγρασίας για ξύλα κι αυτός έχει αργήσει και μάλλον θα τον γύρισε πίσω το τελωνείο.
για δωσε κανένα λινκ, οχι οτι το χρειάζομαι αλλα αν ειναι αρκετά φθηνο εχω περιέργεια να δω κατι ξυλα στο χωριό!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
για δωσε κανένα λινκ, οχι οτι το χρειάζομαι αλλα αν ειναι αρκετά φθηνο εχω περιέργεια να δω κατι ξυλα στο χωριό!
Εγώ έχω αυτό. Ήρθε πολύ γρήγορα και πρέπει να δουλεύει σωστά.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)