-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Το πακέτο δεν έχει έρθει ακόμα.Ερχεται με κανονικό ταχυδρομείο και ζυγίζει 4 κιλά. Ειναι δικαιολογημένη η αργοπορία (τωρα που πλησιάζουν κι οι γιορτές ίσως);
Συνήθως απο Αγγλία και Γερμανία οτι έχω πάρει κάνει 5-6μέρες να φτάσει. Σας έχει αργήσει ποτέ πακέτο και αν ναι, πόσο καιρό;
Έχω παραγγείλει αρκετές φορές και από Γερμανία και από Αγγλία. Συνήθως από Αγγλία τα πράγματα έρχονται σε 8-10 εργάσιμες το πολύ. Από Γερμανία, μου έχει τύχει να παραλάβω παραγγελία και μετά από ενάμιση μήνα. Μία φορά μάλιστα η παραγγελία μου δεν έφτασε ποτέ σε μένα, παρ' όλα αυτά ο πωλητής δεν είχε καμία αντίρρηση να μου επιστρέψει όλο το ποσό. Από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου, πάντως, θα έλεγα ότι οι Άγγλοι είναι πολύ πιο γρήγοροι και τυπικοί.
Αφού το έχεις κάνει track στο parcelforce, θα έλεγα να μην ανησυχείς.
-
φιλε δυστυχως η περιοδος ειναι απο τις χειροτερες του ετους. το 6 μερες ειναι παρα πολυ αισιοδοξο για δεμα ακομα και σε πιο χαλαρη περιοδο. ποσο μαλλον μεσα στις γιορτες
το προβλημα- οπως ειναι αναμενομενο- το δημιουργουν τα ελληνικα ταχυδρομεια και οχι τα ξενα. ειδικα οι αγγλοι ειναι πολυ γρηγοροι. μπορει ομως το δεμα σου να ερθει σε 6 μηρες και ο ταχυδρομος να σου φερει το ειδοποιητιριο μετα απο αλλες 10 (και λιγες λεω). επισης αν δεν εχεις το χαρτακι δεν στο δινουν ακομα και αν ξερεις οτι εχει ερθει.
υπομονη!!! -
Σας ευχαριστώ παίδες, με καθησυχάσατε κάπως!
Αντε να δούμε πότε θα έρθει...
-
Σας ευχαριστώ παίδες, με καθησυχάσατε κάπως!Αντε να δούμε πότε θα έρθει...
Tα ταχυδρομεία ανοίγουν ξανά Παρασκευή απότι έμαθα....
-
Και το κουφό:
Ο φορητός ήρθε σήμερα!
Μου τον έφερε στην πόρτα μου ενας της ACS! Τελικά η Parcelforce δεν τα στέλνει στα ΕΛΤΑ αλλα σε τοπικές εταιρίες κούρριερ!
Όλα ειναι τέλεια!
Εννοείται πως του άφησα θετικό feedback...
Εν αναμονή του κινητού λοιπόν, το οποίο απ' όσο κατάλαβα έγινε shipped σήμερα... (2 Δεκεμβρίου αγοράστηκε...)
-
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=5925
11 σελίδες!
-
Αφού απαγοητεύτηκα από το on-line store της Ιντερ , δεν έβρισκα τίποτα που να μου αρέσει, είπα να παραγγείλω από αυτό της Μιλαν.
Όλα καλά, τους έσταξα 245€ και τα πράγματα ήρθαν μέσα σε 5 μέρες με DHL.
Τα λαμόγια δεν έστειλαν απόδειξη
ΑπαιχτοιΥΓ άντε τωρα να 'σβήσω' εκείνο το λογότυπο της OPEL από το τζάκετ
-
Προτείνω να γίνει merge αυτό το θρεντ με αυτό το οποίο υπέδειξε ο SirGus προς διευκόλυνση όλων μας...
-
Back on topic:
Ζαχαρώνω εδω και καιρό ενα Sony PSP.
Εχει έρθει εδώ και καιρό Ελλάδα αλλα ειναι πολύ πιο φτηνό αν το πάρεις μέσω Ιντερνετ.
Έχω βρει κορυφαίες προσφορές για το Ιαπωνικό Region 2 μοντέλο (που έχει καλύτερη απ' όσο λένε ποιότητα κατασκευής και οθόνη της Sharp μεγαλύτερης φωτεινότητας) στο eBay, αλλα το πρόβλημα ειναι οτι γίνεται shipped κατευθείαν απο Hong Kong.
Ξέρει κανείς τι παίζει με δασμούς στο τελωνείο; Αν ζητήσω να γράψει ο αποστολέας διευκρίνιση οτι το πακέτο ειναι 'sample' ή 'gift' (ή όπως ζήτησε ενας φίλος μου 'damaged parts' και δεν πλήρωσε τίποτα για πακέτο αξίας 350 ευρώ) λέτε να τη γλυτώσω;
-
Ξέρει κανείς τι παίζει με δασμούς στο τελωνείο; Αν ζητήσω να γράψει ο αποστολέας διευκρίνιση οτι το πακέτο ειναι 'sample' ή 'gift' (ή όπως ζήτησε ενας φίλος μου 'damaged parts' και δεν πλήρωσε τίποτα για πακέτο αξίας 350 ευρώ) λέτε να τη γλυτώσω;
Συνήθης τακτική που τις περισσότερες φορές πιάνει. Εχω φίλους που δεν πλήρωσαν ούτε cent στο ελληνικό τελωνείο αλλά και φίλους που έπεσαν σε υποψιασμένους τελώνες και τους τίναξαν τα μπούνια.
Είναι να είσαι τυχερός!
To PSP το είχα ζαχαρώσει κι εγώ ένα διάστημα αλλά έχοντας το PS2 είδα ότι δεν μου είναι απαραίτητο πόσο μάλλον για τα 270
-
Πριν λίγο καιρό αγόρασα από το eXPANSYS ένα επιστημονικό κομπιουτεράκι της TI. Το αντικείμενο δεν υπήρχε στο στοκ και το πλάνο έλεγε σε 9 ( 7 στην αποθήκη + 2 για μεταφορά ) μέρες θα έρθει σπίτι μου. Τελικά ήρθε σε 7 μέρες συνολικά άψογα συσκευασμένο ( καθότι ιδιαίτερα ευαίσθητο ) με DHL ( full tracking της παραγγελιάς ) στο σπίτι μου. Απλά άψογοι.
Μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις από τα e-shop.gr, amazon.co.uk, eXPANSYS.gr είναι θετικότατες. Σκέφτομαι να μπώ και εγώ σύντομα στον κόσμο του e-bay. -
Προτείνω να γίνει merge αυτό το θρεντ με αυτό το οποίο υπέδειξε ο SirGus προς διευκόλυνση όλων μας...ναι....συμφωνώ για να ξέρουμε που γράφουμε...
-
Βρήκα το PSP Giga Pack (μαζί με USB cable, 1GB MemoryStick, θήκη κ.λ.π.) στα 320 ευρώ μαζί με μεταφορικά απο Αγγλία.
Τι λέτε;
-
Βρήκα το PSP Giga Pack (μαζί με USB cable, 1GB MemoryStick, θήκη κ.λ.π.) στα 320 ευρώ μαζί με μεταφορικά απο Αγγλία.Τι λέτε;
Δελεαστική τιμή αλλά εγώ δεν θα τα έδινα. Εάν δεν έχεις PS2 τότε go fo it.
-
Γενικά αντιπαθώ τις κονσόλες αλλα το PSP έχει κάτι πολύ geek-ικο που μου αρέσει.
Κονσόλα έχω να αγοράσω απ' το Sega Mega Drive!
-
Γιατί δεν συνεχίζουμε στο παλιό topic?
-
Γενικά αντιπαθώ τις κονσόλες αλλα το PSP έχει κάτι πολύ geek-ικο που μου αρέσει.Κονσόλα έχω να αγοράσω απ' το Sega Mega Drive!
Ε ;;
-
Γιατί σου φαίνεται τόσο παράξενο;
Απαρχαιωμένο hardware, θολά γραφικά, χαμηλές αναλύσεις, αδυναμία επέκτασης και τροποποίησης παιχνιδιών...
Ειλικρινά ότι και να μου έχουν δείξει φίλοι μου κονσολάδες δεν με εχει εντυπωσιάσει όσο π.χ. το Half Life 2 ή το Doom 3 στο PC!
I'll take my PC any day of the week!
Παρ' όλα αυτά το PSP με το χακιασμένο homebrew firmware (που μπορείς να παίζεις παιχνίδια απο το memory stick περασμένα ως .iso αρχεία) ακούγεται πολύ ενδιαφέρον... Όπως επίσης και η αναπαραγωγή αρχείων DivX...
-
Γιατί σου φαίνεται τόσο παράξενο;Απαρχαιωμένο hardware, θολά γραφικά, χαμηλές αναλύσεις, αδυναμία επέκτασης και τροποποίησης παιχνιδιών...
Ειλικρινά ότι και να μου έχουν δείξει φίλοι μου κονσολάδες δεν με εχει εντυπωσιάσει όσο π.χ. το Half Life 2 ή το Doom 3 στο PC!
Παρ' όλα αυτά το PSP με το χακιασμένο homebrew firmware (που μπορείς να παίζεις παιχνίδια απο το memory stick περασμένα ως .iso αρχεία) ακούγεται πολύ ενδιαφέρον... Όπως επίσης και η αναπαραγωγή αρχείων DivX...
Gran Turismo 4 @PS2
Project Gotham Racing 3 @Xbox 360Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο σε pc.
Plus
ότι δεν χρειάζεσαι μια περιουσία σε αναβαθμίσεις (το ps2 το έχω 4 χρόνια χωρίς να δώσω μια δεκάρα παραπάνω).
ότι βάζεις το dvd και παίζεις χωρίς να σπας το κεφάλι σου γιατί δεν τρέχει το τάδε game στο pc σου.
ότι το παίρνεις παντού (πάντα θα υπάρχει μια tv όπου κι αν πας).
ότι το συνδέεις σε μία 29άρα plasma με 7.1 dts ήχο και τελείωσες.....και και και...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί σου φαίνεται τόσο παράξενο;
Απαρχαιωμένο hardware, θολά γραφικά, χαμηλές αναλύσεις, αδυναμία επέκτασης και τροποποίησης παιχνιδιών...
Gran Turismo 4 @PS2
Project Gotham Racing 3 @Xbox 360Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο σε pc.
Plus
ότι δεν χρειάζεσαι μια περιουσία σε αναβαθμίσεις (το ps2 το έχω 4 χρόνια χωρίς να δώσω μια δεκάρα παραπάνω).
ότι βάζεις το dvd και παίζεις χωρίς να σπας το κεφάλι σου γιατί δεν τρέχει το τάδε game στο pc σου.
ότι το παίρνεις παντού (πάντα θα υπάρχει μια tv όπου κι αν πας).
ότι το συνδέεις σε μία 29άρα plasma με 7.1 dts ήχο και τελείωσες.....και και και...
Καλα βρες μου την 29αρα plasma πρωτα και μετα πες μου
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)