-
Ναι, δεν έχεις πρόβλημα. Το είχα δοκιμάσει παλιά με prepaid της Εurobank.
-
Τhanks ernani!
-
Να 'σαι καλά.
Η προσωπική μου εμπειρία από την κάρτα της Εurobank (το 2007) δεν είναι πολύ καλή. Δεν έγραφε το όνομα μου πάνω με αποτέλεσμα κάποιες αγορές εκτός paypal να μην μπορούν να ολοκληρωθούν (όταν π.χ. είχα αγοράσει το vmware fusion), δεν έστελνε αναλυτικό λογαριασμό στο σπίτι και είχε μικρό όριο στο ποσό μέχρι το οποίο μπορούσες να την φορτώσεις. Ίσως τώρα να έχουν αλλάξει τα πράγματα, βέβαια.
Θα σου πρότεινα να δεις την κάρτα που δίνει η Τράπεζα Αττικής. Την έχει ο αδερφός μου και είναι άψογη.
Για της Κύπρου δεν γνωρίζω.
-
Στο site που έβαλα πάνω λέει για τα όρια..
Attica bank εννοείς..?Αύριο το πρωί θα πάω για να δω στις τράπεζες αλλα είπα να το ψάξω
-
της Eurobank η prepaid όντως δεν έχει όνομα ακόμα και σήμερα πάνω, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις αγορές σε καταστήματα και επίσης δεν λειτουργεί σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα όπως είπε ο Ernani παραπάνω
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Στο site που έβαλα πάνω λέει για τα όρια..
Attica bank εννοείς..?Αύριο το πρωί θα πάω για να δω στις τράπεζες αλλα είπα να το ψάξω
Ναι, Attica bank.
http://www.attica-giftcard.gr/
http://www.attica-giftcard.gr/catalogue/flyer.pdf -
Aνοιξτε βρε παιδια ενα **απλο **λογαριασμο ταμιευτηριου, π.χ στην Alpha Bank ή στην Marfin , βγάλτε μια χρεωστική cash card VISA που μπορειτε να την χρησιμοποιείτε παντου χωρις προβλημα. Βαζετε στο λογαριασμο οσα χρήματα χρειαζεται για τις αγορες σας και ειστε κυριοι. Κανετε την αγορά και το ποσό κρατειται κατευθειαν από το λογαριασμο σας. Γιατι να δινετε λεφτα για επαναφορτισεις και γεμισματα προπληρωμενων καρτών ;
Εγω χρησιμοποιώ την Alpha Electrοn VISA , εδώ και 6 χρονια, εχω κανει εκατοντάδες (πραγματικά) αγορες από το διαδικτυο χωρις κανενα προβλημα. Ειναι αρκετά ασφαλης μεθοδος και ανεξοδη..
-
Θα δω τι θα κάνω αύριο! Ευχαριστώ ernani & babakos!
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Mόνο 3 prepaid υπάρχουν? (Πειραιώς,Κύπρου,Εurobank)http://www.moneyexpert.gr/gr/Χ�% ... %B5%CF%82/
Tο paypal δέχεται κανονικά prepaid κάρτες?
Nαι. Πλέον με την ανανέωση μετά από 2 έτη της Κύπρου, έχω και όνομα επάνω στην κάρτα!!
Αψογη καρτούλα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mόνο 3 prepaid υπάρχουν? (Πειραιώς,Κύπρου,Εurobank)
http://www.moneyexpert.gr/gr/Χ�% ... %B5%CF%82/
Tο paypal δέχεται κανονικά prepaid κάρτες?
Nαι. Πλέον με την ανανέωση μετά από 2 έτη της Κύπρου, έχω και όνομα επάνω στην κάρτα!!
Αψογη καρτούλα.
και εγω με prepaid της eurobank κανενα προβλημα εδω και 4 χρονια
-
Μετά από 1,5 χρόνο το PayPal εδέησε και χρέωσε τα 3 ευρώ της εγγραφής για μια αγορά, οπότε δεν τράβηξε από την κάρτα. Μάλλον είχε να κάνει με το ότι οι αγορές μέχρι τώρα ήταν μεγαλύτερες από 3 ευρώ...
-
Ο χρήστης babakos έγραψε:
Aνοιξτε βρε παιδια ενα **απλο **λογαριασμο ταμιευτηριου, π.χ στην Alpha Bank ή στην Marfin , βγάλτε μια χρεωστική cash card VISA που μπορειτε να την χρησιμοποιείτε παντου χωρις προβλημα. Βαζετε στο λογαριασμο οσα χρήματα χρειαζεται για τις αγορες σας και ειστε κυριοι. Κανετε την αγορά και το ποσό κρατειται κατευθειαν από το λογαριασμο σας. Γιατι να δινετε λεφτα για επαναφορτισεις και γεμισματα προπληρωμενων καρτών ;Εγω χρησιμοποιώ την Alpha Electrοn VISA , εδώ και 6 χρονια, εχω κανει εκατοντάδες (πραγματικά) αγορες από το διαδικτυο χωρις κανενα προβλημα. Ειναι αρκετά ασφαλης μεθοδος και ανεξοδη..
Το αυτό έχω κάνει με Πειραώς και μάλιστα 2 λογαριασμούς. Ο πρώτος με τον οποίο ''δουλεύει'' η κάρτα ως χρεωστική δεν έχει ποτέ παραπάνω από 5 ευρώ. Κάθε φορά που κάνω ηλεκτρονικές συναλλαγές μεταφέρω χρήματα άμεσα μέσω webanking από τον δεύτερο στον πρώτο και κάνω τη δουλεία μου χρόνια τώρα.
-
αγορά 5/7 από Σιγκαπούρη χωρίς tracking code, παραλαβή χθες.
αγορά 6/7 από USA με tracking code, USPS First Class, παραλαβή άγνωστη. Το tracking code ακόμα δεν υπάρχει στη βάση των ΕΛΤΑ -
έχεις θείο στα ΕΛΤΑ;
αγορά 27/6 από Hong Kong παραλαβή 12/7.
-
πραγματικά όχι, απλώς μου κάνει εντύπωση ότι οι τελευταίες παραγγελίες από μακρυνά μέρη έρχονται γρήγορα, σε σχέση με παλιότερα που έκαναν και 1μήνα+
-
A! 1 μήνα ποτέ δεν μου έκαναν. Γύρω στις 2 εβδομάδες πάντα. (Κίνα, ΗΠΑ, Αυστραλία)
-
Εϊναι μαλλον θέμα δρομολογίου. Παραγγελία απο Αυστραλία , το πακετο δρομολογήθηκε μέσω Σιγκαπουρης και εισοδος Ευρώπη από Σουηδία και παράδοση Ελλάδα. Συνολική διάρκεια παράδοσης 10 μέρες μαζι με τα ΣΚ. Αντίστοιχα ιδια ημεριμηνια αγορά απο Αγγλία περιπου ίδιου μεγέθους αντικέιμενο έκανε πάνω απο 15 μέρες να παραδοθεί.
Ξαναδοκίμασα την ίδια αγορά απο Αυστραλία , ίδια διαδρομή , νταν σε 10 μέρες είχε παραδοθει. Μάλιστα έχω κρατησει και τα αποκόμματα γιατί έχει πάνω γραμμένη όλη την διαδρομη .....
-
απο τελωνείο τι έπαιξε στην αγορά απο Αυστραλία?
-
Eγώ δεν πλήρωσα τίποτα από Αυστραλία. Ετυχε μάλλον....
Από Αγγλία έρχονται συνήθως μέσα σε μία εβδομάδα.
-
Ουτε εγώ και ήταν Casio ωρολόγια με κόστος κοντά στα 60 ευρα....
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)