-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Eίναι κολοσσός στο εξωτερικό. Έχω παραλάβει από αυτούς πολλές φορές απροβλημάτιστα. Πάντα όμως υπήρχε άνθρωπος στη διεύθυνση παραλαβής.
Από που έχεις παραλάβει; Αφού δεν έχουν τοπικά γραφεία...
Tου το παρεδωσαν στην διευθυνση που ειχε δωσει;Λεει 'Πάντα όμως υπήρχε άνθρωπος στη διεύθυνση παραλαβής. '
ουπς! συγνώμη, λάθος...
εγώ δεν έχω κανένα να παραλάβει...!... Και αν βάλω διεύθυνση παραλαβής την εργασία μου, θα γίνω ρόμπα...!...
Έτσι και δουν οι άλλοι εδώ δίπλα μου ένα υποβραχιόνιο θα αρχίσουν τις ειρωνείες και την πλάκα...Οπότε αυτά. Την ξεχνάμε την UPS...
Υποβραχιονιο θα παραλαβεις και οχι τα απαντα τις SIRINA PRODUCTIONS
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οι συνάδελφοί σου είναι 5-6 ετών και θα σε κοροϊδεύουν ρε συ επειδή παρέλαβες ένα πακέτο;Άστο. Μπερδεμένη ιστορία...
Θα το ψάξω διαφορετικά...
-
Η UPS όταν παίρνεις πακέτο εκτός Ε.Ένωσης, σημαίνει σχεδόν πάντα πως θα περάσει από τελωνείο. Οπότε έχε κι αυτό υπόψιν σου...
-
Όποτε έχεις αποστολή εκτός ΕΕ, περνάει από τελωνείο.Η διαδικασία γίνεται από τον μεταφορέα. Αν το δέμα κατατάσσεται στα small packets, τότε συνήθως δεν περνάει από το τελωνείο.
-
Απο Ιταλία είναι το πακέτο.
Storm δώσε διεύθυνση δουλειάς και παρέλαβε το εκεί και αν οι συνάδελφοι σε ρωτάνε τι και πως πες είναι δώρο για το ανηψάκι σου και τέλος ή δώσε διεύθυνση απο το σπίτι των γονιών σου ή κάποιου άλλου συγγενικού προσώπου που θα είναι σπίτι -
... Ευτυχώς είναι από Ιταλία οπότε δεν το κόβει το τελωνείο. Οπότε παραγγελία και παράδοση στην εργασία ή σε κάποιο συγγενικό μου πρόσωπο... Παίζει και αυτό!...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εγω παλι στο ebay βλεπω αναίτια μεγαλα μεταφορικά.+1.
Το κάνουν γιατί -εξ'όσων γνωρίζω- η προμήθεια του η-μπέι υπολογίζεται μόνο από τη τιμή αγοράς και όχι τα 'ταχυδρομικά', επίσης σε επιστροφές σου πιστώνουν μόνο την τιμή αγοράς. -
Ξέρει κανένας κάποια άλλη εταιρία που εκτελωνίζει προϊόντα από Αμερική εκτός byserv;
Μπορώ να εμπιστευτώ την εταιρία αυτή; Έχει παραγγείλει κανένας από αυτήν;
Τους ρώτησα για μια μπλούζα που κάνει 52 δολάρια πόσο θα στοιχίσει συνολικά με τα μεταφορικά και μου είπαν οτι θα στοιχίσει 65 ευρώ.Τα μεταφορικα μου είπαν είναι εφάπαξ (είτε πάρεις ένα είτε παραπάνω προϊόντα) 15 ευρώ.
Συμφέρει να παραγγείλω; -
Ο χρήστης tarantules έγραψε:
Ξέρει κανένας κάποια άλλη εταιρία που εκτελωνίζει προϊόντα από Αμερική εκτός byserv;
Μπορώ να εμπιστευτώ την εταιρία αυτή; Έχει παραγγείλει κανένας από αυτήν;
Τους ρώτησα για μια μπλούζα που κάνει 52 δολάρια πόσο θα στοιχίσει συνολικά με τα μεταφορικά και μου είπαν οτι θα στοιχίσει 65 ευρώ.Τα μεταφορικα μου είπαν είναι εφάπαξ (είτε πάρεις ένα είτε παραπάνω προϊόντα) 15 ευρώ.
Συμφέρει να παραγγείλω;Η εταιρεια που πουλαει την μπλουζα στελνει Ελλαδα;Αν ναι τοτε δεν χρειαζεσαι κανεναν αλλον.
Δεν χρειαζεται εκτελωνισμος για μια μπλούζα.Εγω παιρνω παπουτσια και τρωω 2-3 ευρω ως τελωνειακα κερατιάτικα που πληρωνω με την παραλαβη στα ΕΛΤΑ.
Παντως 15 ευρω για πολλα προϊοντα ειναι καλη τιμη. -
Η εταιρία είναι η http://www.zappos.com και δεν γνωρίσω αν στέλνει Ελλάδα.Δεν το έψαξα.
Πάντως για να παραγγείλω από Αμερική χωρίς να μου εξασφαλίζει κάποιος από πριν πόσο θα κυμανθούν τα εκτελωνιστικά έξοδα,το φοβάμαι μιας και δεν το έχω ξανακάνει και εαν μου χρεώσουν πολύ ακριβά δεν ξέρω τι να κάνω -
Ο χρήστης tarantules έγραψε:
Η εταιρία είναι η http://www.zappos.com και δεν γνωρίσω αν στέλνει Ελλάδα.Δεν το έψαξα.
Πάντως για να παραγγείλω από Αμερική χωρίς να μου εξασφαλίζει κάποιος από πριν πόσο θα κυμανθούν τα εκτελωνιστικά έξοδα,το φοβάμαι μιας και δεν το έχω ξανακάνει και εαν μου χρεώσουν πολύ ακριβά δεν ξέρω τι να κάνωΔεν παραγγελνεις αυτοκινητο φιλε μου,ουτε εμπορευματα προς πωληση,μια μπλουζα θα παρεις,δια νομου δεν υπαρχουν δασμοί για αυτό.
Παντως το Zappos δεν στελνει Ελλαδα απο οτι λεει.
Υπηρεσιες σαν την byserv υπαρχουν πολλες,αλλα δεν ξερω ποιες ειναι αξιοπιστες. -
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Τις διαφορές στην τιμή μεταξύ του Basket και της τελικής σελίδας του Order Placement πως τις εξηγείτε? Πουστιά?Μια υπόθεση κάνω, ότι έβαλαν τον Ελληνικό ΦΠΑ αφού αφαίρεσαν τον Αγγλικό:
VAT on Goods Sold by Amazon.co.uk
VAT stands for value added tax, which is charged on goods sold by Amazon.co.uk within the European Union (EU). In accordance with the laws governing members of the European Union, Amazon.co.uk is obliged to charge VAT on all orders delivered to destinations in member countries of the EU. In general, VAT is charged in accordance with the local legislation in each member state.The 'Our Price' amounts displayed for goods sold by Amazon.co.uk are inclusive of UK VAT. However, your final price may differ depending on the actual VAT rate that applies to your order. You will be able to see your final price inclusive of applicable VAT before you confirm your order, when you have completed your order information (including your delivery address).
The 'Our Price' displayed by goods sold for dispatch to the UK by Amazon's preferred Merchant, Indigostarfish.com, do not include VAT. If such an item is ordered for dispatch to another EU country it will be sold by Amazon.co.uk. The 'Our price' amounts displayed for goods sold by Amazon.co.uk are inclusive of UK VAT. This VAT will be deducted and the applicable VAT rate in the ship to country used to apply the correct VAT amount. This will then be added to show your 'final price'. You will be able to see your final price inclusive of applicable VAT before you confirm your order, when you have completed your order information (including your delivery address).
http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=502576
Άρα οι τιμές είναι σωστές. Παράδειγμα, scorpions 5 λίρες μαζί με Αγγλικό ΦΠΑ 17.5%. Αν η τιμή του προιόντος χωρίς ΦΠΑ είναι χ, τότε θα προκύψει από την εξίσωση 5 = χ + 0.175χ -> χ = 4.26 λίρες. Επομένως η ελληνική τιμή θα είναι 4.26 + 0.23*4.26=5.24 λίρες.
Great albums.
-
Θα μπορούσαν όμως αυτό να το εμφανίζουν και στο καλάθι αγορών, όχι μόνο στην τελική παραγγελία. Anywayz...
-
Τουλάχιστον σε εσένα το λέει κάπου. Εμένα μου έκαναν χειρότερο, 'έσπασαν' παραγγελία σε 2 διαφορετικούς couriers, ο ένας είναι κλασσικά η UPS και ο άλλος η chronopost . Μάντεψε ποιό κομμάτι θα έρθει πρώτο.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Τουλάχιστον σε εσένα το λέει κάπου. Εμένα μου έκαναν χειρότερο, 'έσπασαν' παραγγελία σε 2 διαφορετικούς couriers, ο ένας είναι κλασσικά η UPS και ο άλλος η chronopost . Μάντεψε ποιό κομμάτι θα έρθει πρώτο.Μήπως είχες επιλέξει την συντομότερη παράδοση (η οποία στα στέλνει ένα ένα, ανάλογα με το πότε γίνονται διαθέσιμα) και όχι την συνολική παράδοση (στην οποία περιμένουν μέχρι να γίνουν όλα διαθέσιμα, και να στα στείλουν σε ένα πακέτο)??
-
Τουλάχιστον σε εσένα το λέει κάπου. Εμένα μου έκαναν χειρότερο, 'έσπασαν' παραγγελία σε 2 διαφορετικούς couriers, ο ένας είναι κλασσικά η UPS και ο άλλος η chronopost . Μάντεψε ποιό κομμάτι θα έρθει πρώτο.
Μήπως είχες επιλέξει την συντομότερη παράδοση (η οποία στα στέλνει ένα ένα, ανάλογα με το πότε γίνονται διαθέσιμα) και όχι την συνολική παράδοση (στην οποία περιμένουν μέχρι να γίνουν όλα διαθέσιμα, και να στα στείλουν σε ένα πακέτο)??
Ναι, αλλά δεν λέει πουθενά για chronopost, μόνο τη UPS έχει ως επιλογή.
Θα σου πω μόνο ότι το κομμάτι της UPS είναι καθ'οδόν, ενώ το άλλο κάθεται και περιμένει να φυσήξει ούριος άνεμος.
-
Θα μπορούσαν όμως αυτό να το εμφανίζουν και στο καλάθι αγορών, όχι μόνο στην τελική παραγγελία. Anywayz...μπα στα περισσότερα eshop τα περισσότερα γίνονται στο checkout (υπολογισμός shipping βάσει βάρους/περιοχής αποστολής, έξοδα πληρωμής πχ αντικαταβολή και ΦΠΑ) γι'αυτό μην ανησυχείς
-
Το ξέσκισα το amazon.uk τις τελευταιες μερες
Δωρεαν αποστολη και πραγματα 2-3 φορες πιο φτηνα απο Ελλαδα
Εκανα ολη την προικα του μωρου ετσι
Αντε να βαλει και φρεσκο γαλα να τελειωνουμε... -
Στέλνει ο,τιδήποτε πέραν βιβλίων, cd και κάποιων ηλεκτρονικών/ηλεκτρικών; Όταν το είχα κοιτάξει, είχε πολλούς περιορισμούς για αποστολή στην Ελλάδα, μόνο μικροπράγματα μπορούσες να παραγγείλεις.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)