-
Γεια σας,
Δυστυχώς ξύπνησα μια 'ωραία πρωία' και είδα το αμάξι μου rover 416 διαλυμένο από πίσω και ανεβασμένο στο πεζοδρόμιο(στραβωμένη ρόδα. Το μόνο που είδανε(ξημερώματα) ήταν ένα τζιπ σκούρο(γυναίκα οδηγός) να κάνει όπισθεν και να φεύγει, χωρίς να αφήσει κάποιο σημείωμα ή να πάρει κάποιος τον αριθμό κυκλοφορίας.
Δράμα η κατάσταση, μια πρώτη ματιά από το φανοποιό και μου άφησε να εννοηθεί ότι το κόστος με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά πάει 5000+ Αν όντως βγει τόσο το κόστος με δεδομένο ότι μεταχειρισμένο το ίδιο αμάξι κάνει 7000 δεν νομίζω ότι αξίζει να το φτιάξω...Σκέφτομαι να το πουλήσω ως ανταλλακτικά αλλά δεν ξέρω και πόσο πιάνει...ο φανοποιός μου είπε πολύ λίγα να πιάσει...κάτω από 500 -
Γεια σας,
Δυστυχώς ξύπνησα μια 'ωραία πρωία' και είδα το αμάξι μου rover 416 διαλυμένο από πίσω και ανεβασμένο στο πεζοδρόμιο(στραβωμένη ρόδα. Το μόνο που είδανε(ξημερώματα) ήταν ένα τζιπ σκούρο(γυναίκα οδηγός) να κάνει όπισθεν και να φεύγει, χωρίς να αφήσει κάποιο σημείωμα ή να πάρει κάποιος τον αριθμό κυκλοφορίας.
Δράμα η κατάσταση, μια πρώτη ματιά από το φανοποιό και μου άφησε να εννοηθεί ότι το κόστος με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά πάει 5000+ Αν όντως βγει τόσο το κόστος με δεδομένο ότι μεταχειρισμένο το ίδιο αμάξι κάνει 7000 δεν νομίζω ότι αξίζει να το φτιάξω...Σκέφτομαι να το πουλήσω ως ανταλλακτικά αλλά δεν ξέρω και πόσο πιάνει...ο φανοποιός μου είπε πολύ λίγα να πιάσει...κάτω από 500 -
Γεια σας,
Κόλλα μερικά χαρτιά με αριθμό κινητού μιας χρήσης στην περιοχή. Ίσως κάποιος γνωρίζει.
-
Αφου σου εκανε τοση ζημια κατι θα εχει στραβωσει και στην αλλη!Αν μενεις σε μικρη σχετικα πολη δεν θα ειναι και πολλα τα φρεσκοτρακαρισμενα τζιπ.... Αλλα παλι δυστυχως λιγες πιθανοτητες εχεις..
-
Ψάξτο τι μπορεί να γίνει με αυτό το έρημο το επικουρικό.
Πρέπει να έχεις βάσιμα στοιχεία οτι το άλλο αυτοκίνητο είναι άγνωστο και όχι ανασφάλιστο, και θα περιμένεις κι εσύ στην ουρά για να πάρεις κάτι... -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Ψάξτο τι μπορεί να γίνει με αυτό το έρημο το επικουρικό.
Πρέπει να έχεις βάσιμα στοιχεία οτι το άλλο αυτοκίνητο είναι άγνωστο και όχι ανασφάλιστο, και θα περιμένεις κι εσύ στην ουρά για να πάρεις κάτι...Το Επικουρικό Κεφάλαιο καλύπτει μόνο τις σωματικές βλάβες όταν πρόκειται για ατύχημα από άγνωστο αυτοκίνητο
-
Δεν το ήξερα, αν είναι έτσι κρίμα...
-
Για τέτοια συμβάντα πληρώνεις τα διπλά για μικτή ασφάλεια....
Νομίζω ότι έχεις εντελώς εσφαλμένη εντύπωση για το κόστος των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών από μαντράδες κλπ που πρέπει να βγάλουν και κέρδος. Δεν κάνουν 1200 οι δύο πόρτες, ούτε από την αντιπροσωπεία καινούργιες να τις έπαιρνες.... -
Μίλησα με το επικουρικό και όντως μόνο σωματικές βλάβες καλύπτει όταν σε τρακάρει άγνωστο αυτοκίνητο.
1200 ευρώ εννοούσα και για τις 4 πόρτες!
Τεσπα, έυχομαι παιδιά να μην το περάσει κανένας αυτό το δράμα να ξυπνάς ένα πρωινό και να βλέπεις το αμάξι σου να έχει γυρίσει σχεδόν κάθετα στο δρόμο και άσχημα τρακαρισμένο....Εδώ ένα καθρέφτη σου σπάνε και συγχίζεσαι... -
Το αμαξι σου οπως ειναι τωρα, πιανει στην χειρότερη των περιπτωσεων 1500Ε,αφου μιλαμε για αθικτο μπροστινο μερος με μηχανη.
Φιλος ειχε πουλησει ενα ματσο παλιοσίδερα σε αυτη την τιμή,πολυ κολοφαρδος όμως. -
Κατ'αρχάς εύχομαι περαστικά πρώτον σ'εσένα για το σοκ και τον πόνο που περνάς και κατά δεύτερον στο αμαξάκι σου
Αν οπως προείπε ο Tiger έχει χτυπήσει πίσω μέρος, το λιγότερο 1500 πιάνει. Κ άσε το κοράκι τον φαναρτζή-ανταλακτικατζή να λέει τα δικά του. Μη τυχόν το δώσεις σε κάναν κύριο απίθανο χάρισμα. Εγώ έδωσα seicento abarth πίσω τροπέτο με σπασμένο μοτέρ 1500 ευρώ (ζημιά 6,300 κ τιμή αγοράς 5,800) ενώ ένας ανταλακτικατζής γνωστός (λαμόγιο) στα μεσόγεια το έπαιρνε για 300 λέει!!! Μιλάμε για θράσος δλδ. Που μόνο οι ζάντες του abarth έφευγαν 200 ευρώ χαλαρά.
Στη χειρότερη (αν μπορείς-ελπίζω και εύχομαι) πάρε ένα ίδιο και κράτα το τροπέτο για ανταλακτικά μακροπρόθεσμα ίσως φανεί συμφέρουσα κίνηση!!!
Καλό κουράγιο
Aν σε τρακάρει άγνωστο αμάξι?