-
εχει με 280 ευρω
-
Ξερω ξερω,βρηκα 2-3
-
Και με λιγακι πιο φτηνα.
Πχ:
http://www.public.gr/prod/sound-and-vis ... 1421192pp/Καθολου ασχημη και καλη μαρκα.
Και εγω ψιλο ψαχνω και δεν θεωρουσα οτι αξιζει τιποτα παραπανω απο 26-27 ιντζες αλλα για 20-40 ευρω ισως να αξιζει...
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Και με λιγακι πιο φτηνα.Πχ:
http://www.public.gr/prod/sound-and-vis ... 1421192pp/Καθολου ασχημη και καλη μαρκα.
Και εγω ψιλο ψαχνω και δεν θεωρουσα οτι αξιζει τιποτα παραπανω απο 26-27 ιντζες αλλα για 20-40 ευρω ισως να αξιζει...
Νικος
Εχει τετοιες τιμες το public???EMEINA
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Και με λιγακι πιο φτηνα.Πχ:
Νικος
κοιτα προς μεντια μαρκτ για καλες προσφορες ενιοτε. νομιζω και ο κωτσοβολος ειχε 40αρα με 399. ακομα και για εξοχικο ειναι ωραια η 40αρα!
-
Πηρα αυτη του titsataki και ευτυχως την πετυχα σε κανονικη διαθεσιμοτητα και μου βγαζει οτι η παραγγελια μου καταχωρηθηκε,τωρα περιμενω το κλασσικο μειλ οτι λογω ελλειψης αποθεματων θα αργησει
-
Νέο σπίτι, νέα τηλεόραση...
Samsung 40' LED 100hz 479€...Για την ακρίβεια αγοράστηκε μία grundig 37' στα 449€. Παραδόθηκε 1 εβδομάδα αργότερα, οι τεχνικοί την εγκατέστησαν κ πήραν όλα τα χαρτόνια για πέταμα. Την επομένη της παράδοσης πάω βόλτα στο κατάστημα κ την βλέπω στα 379€. Κατευθείαν πιάνω τον πωλητή κ του εξηγώ τί συνέβη κ πως ενώ παραδόθηκε χθες, εγώ χρεώθηκα +70€. μου κόβει επιστροφή χρημάτων. Κάνω μία βόλτα στο κατάστημα κ βλέπω 4 κομμάτια από τη νέα προσφορά της Samsung. Είχαν πωληθεί ως το μεσημέρι γύρω στα 30. Του εξηγώ πως θέλω να την αλλάξω κ δέχεται να επιστρέψω την τηλεόραση, να δώσω τη διαφορά(30€) κ να την πάρω. Επιστρέφω την grundig χωρίς χαρτόνια, μόνο με το τηλεχειριστήριο κ το βιβλιαράκι κ παραλαμβάνω τη Samsung. Αρχική τιμή είχε 599€, αγοράστηκε 479€.
Κ γ@μώ τα δικαιώματα έχει τελικά ο πελάτης...!!!
-
Στο εξωτερικό όλα αυτά; Γιατί στην Ελλάδα μπορεί και να σου δώσουν τηλεόραση βιτρίνας για καινούργια.
Κάπως άσχετο, αλλά εξηγεί την εδώ κατάσταση. Φίλος αγόρασε iMac 27'' πριν 10 ημέρες και την 4η ημέρα του κάηκε η μητρική (και δεν είναι ο μόνος που το παθαίνει). Φυσικά σε ερώτηση αν μπορούν να του το αντικαστήσουν με καινούργιο, αρνήθηκαν.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Samsung 40' LED 100hz 479€...Για την ακρίβεια αγοράστηκε μία grundig 37' στα 449€. Παραδόθηκε 1 εβδομάδα αργότερα, οι τεχνικοί την εγκατέστησαν κ πήραν όλα τα χαρτόνια για πέταμα. Την επομένη της παράδοσης πάω βόλτα στο κατάστημα κ την βλέπω στα 379€. Κατευθείαν πιάνω τον πωλητή κ του εξηγώ τί συνέβη κ πως ενώ παραδόθηκε χθες, εγώ χρεώθηκα +70€. μου κόβει επιστροφή χρημάτων. Κάνω μία βόλτα στο κατάστημα κ βλέπω 4 κομμάτια από τη νέα προσφορά της Samsung. Είχαν πωληθεί ως το μεσημέρι γύρω στα 30. Του εξηγώ πως θέλω να την αλλάξω κ δέχεται να επιστρέψω την τηλεόραση, να δώσω τη διαφορά(30€) κ να την πάρω. Επιστρέφω την grundig χωρίς χαρτόνια, μόνο με το τηλεχειριστήριο κ το βιβλιαράκι κ παραλαμβάνω τη Samsung. Αρχική τιμή είχε 599€, αγοράστηκε 479€.
Πιο μοντελο πηρες;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Πιο μοντελο πηρες;
Την Samsung UE40D5000 LED TV 40'. 479€ από 599€...
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Στο εξωτερικό όλα αυτά; Γιατί στην Ελλάδα μπορεί και να σου δώσουν τηλεόραση βιτρίνας για καινούργια.Κάπως άσχετο, αλλά εξηγεί την εδώ κατάσταση. Φίλος αγόρασε iMac 27'' πριν 10 ημέρες και την 4η ημέρα του κάηκε η μητρική (και δεν είναι ο μόνος που το παθαίνει). Φυσικά σε ερώτηση αν μπορούν να του το αντικαστήσουν με καινούργιο, αρνήθηκαν.
ναι, στη Γερμανία αυτά... στην Ελλάδα δύσκολα θα τη δέχονταν φαντάζομαι... εδώ την πήραν έτσι όπως ήταν ανοιχτή με το τηλεκοντρόλ κ τα προσπέκτους σε μια σακούλα starbucks!!!
-
Στην Ελλαδα παραγγελνεις τηλεοραση σε κανονικη διαθεσιμοτητα στο Public και σου ακυρωνουν την παραγγελια λογω ελλειψης αποθεματος
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Τότε η ελάχιστη είναι 32''. Δεν μπορώ να σκεφτώ μοντέλο τώρα, αλλά σε κάποιο Media Markt ίσως βρεις κάτι. Προσωπικά θα κοίταζα για 37''.+1
Αν βλέπεις 1080, 37 και πάνω. Και 50 δε θα σου φανει μεγάλη δηλαδή .
Σίγουρα όμως είναι 4 μέτρα; -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Στην Ελλαδα παραγγελνεις τηλεοραση σε κανονικη διαθεσιμοτητα στο Public και σου ακυρωνουν την παραγγελια λογω ελλειψης αποθεματοςΤο απόθεμα μια χαρά είναι,απλά βάζουν μια τιμή να ψαρώσει ο κόσμος κι όταν πας εκεί ή παραγγήλεις μέσω net σου λένε τάχα μου τελείωσε,αναδουλειές έχουν να τραβήξουν κόσμο θέλουν εε κάτι άλλο θα πάρεις......ελληνικές πουστιές
Γι αυτό λέω μακριά απ τα κ@λομάγαζα. -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Τότε η ελάχιστη είναι 32''. Δεν μπορώ να σκεφτώ μοντέλο τώρα, αλλά σε κάποιο Media Markt ίσως βρεις κάτι. Προσωπικά θα κοίταζα για 37''.
+1
Αν βλέπεις 1080, 37 και πάνω. Και 50 δε θα σου φανει μεγάλη δηλαδή .
Σίγουρα όμως είναι 4 μέτρα;Mε τον τροπο που προσάρμοσα τα επιπλα στο σαλονι καθως και το επιπλο της ΤV βγαινει τελικα στα 2.5 μετρα η αποσταση(φιλος εχει 50αρα στα δυο μετρα) αλλα για φοιτιτικο σπιτι πιστευω η 32αρα ειναι μια χαρα ανεξαρτητως αποστασης
Το απόθεμα μια χαρά είναι,απλά βάζουν μια τιμή να ψαρώσει ο κόσμος κι όταν πας εκεί ή παραγγήλεις μέσω net σου λένε τάχα μου τελείωσε,αναδουλειές έχουν να τραβήξουν κόσμο θέλουν εε κάτι άλλο θα πάρεις......ελληνικές πουστιές
Γι αυτό λέω μακριά απ τα κ@λομάγαζα.Ξερω,αν και διαβασα οτι ειχαν 6 τεμαχια προς πωληση και πανω απο 70 παραγγελιες αλλα εμενα ως πελατη δε με αφορα αυτο.Βγαζεις μια τιμη κυριε?Τελειωνει το αποθεμα ή τελικα θεωρεις οτι στην ταδε τιμη δεν εχεις κερδος?Αποσυρε την προσφορα και κατεβασε την απο το site.Μη την κρατας ενα σ/κ online και την Τριτη με παιρνεις τηλεφωνο και μου λες οτι τελειωσαν και μου προτεινεις μια τοσιμπα με 100 ευρω υψηλοτερη τιμη..
Στο '''μακρια απο τα κωλομαγαζα συμφωνω χιλιες φορες και το χω πει και εγω αλλες τοσες αλλα ρε συ g60 εχω ενα budget 240-250 ευρω το οποιο δε θελω να υπερβω για ψυχολογικους κυριως λογους,ε δε βρισκω κατι αξιολογο σε μικρα μαγαζια ενω απο εξωτερικο φοβαμαι τελωνεια αν ειναι εκτος ευρωπης και γενικα δε ψηνομαι με πιστωτικες.Αρα....αναμενω.. -
Υπό κανονικές συνθήκες κι αν ήμασταν λαός της προκοπής, θα μπορούσες να τους πεις 'Παλικάρια, φέρτε μου άλλη μάρκα με ίδια Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ χαρακτηριστικά στην ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ' κι εκείνοι θα το έκαναν. Βέβαια, αν το καταλαβαίνω καλά, ενημέρωναν ότι δεν είχαν διαθέσιμα κομμάτια, αφού είχαν ήδη υπερκαλύψει την προσφορά οι παραγγελίες...
Βέβαια συνηθίζεται να γράφουν στις προσφορές 'Μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων'.
Δεν πειράζει, υπάρχουν κάμποσες προσφορές στις 32'. Μείον ένας πελάτης γι' αυτούς.
-
Τους εστειλα ενα mail στο οποιο ακριβως αυτο που ειπες περιμενα.Και μου απαντανε καλεστε μας στο ταδε νουμερο ειμαστε στη διαθεση σας να σας εξυπηρετησουμε.Φυσικα και δε πηρα.Εστειλα mail με πληρη στοιχεια για τις ωρες που το προιον ηταν διαθεσιμο και για την ωρα της παραγγελιας..Το λογικο θα ηταν αυτο που λες ή εστω μια δωροεπιταγη 50-100 ευρω για οποια tv θελω πανω απο 250 ευρω και πρωτος θα βγαινα να πω μπραβο στο Public αλλα ΠΟΥ
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Τους εστειλα ενα mail στο οποιο ακριβως αυτο που ειπες περιμενα.Και μου απαντανε καλεστε μας στο ταδε νουμερο ειμαστε στη διαθεση σας να σας εξυπηρετησουμε.Φυσικα και δε πηρα.Εστειλα mail με πληρη στοιχεια για τις ωρες που το προιον ηταν διαθεσιμο και για την ωρα της παραγγελιας..Το λογικο θα ηταν αυτο που λες ή εστω μια δωροεπιταγη 50-100 ευρω για οποια tv θελω πανω απο 250 ευρω και πρωτος θα βγαινα να πω μπραβο στο Public αλλα ΠΟΥαυτό με τη δωροεπιταγή έπρεπε να σου το προσφέρουν...
πήρα τηλέφωνο σε ένα κατάστημα ποδηλάτων να ρωτήσω για τη διαθεσιμότητα ενός ποδηλάτου 700€. Μου είπαν ότι το είχαν στο μέγεθος κ στο χρώμα που ήθελα. Περνάω από το κατάστημα κ τελικά δεν υπάρχει καθώς έγινε λάθος. Ο υπάλληλος, πολύ σωστός, χωρίς να ρωτήσει αριστερά κ δεξιά, μου προτείνει το επόμενο μοντέλο που είχε το χρώμα που ήθελα στα 750€ από 800€. Και φυσικά ως καλύτερο μοντέλο το επέλεξα. Έδωσα λίγο παραπάνω εγώ, έχασε κάτι λίγο το κατάστημα, το θέμα είναι ότι μείναμε κ οι 2 ικανοποιημένοι εν τέλει. Αυτό είναι το ζητούμενο στην αγοροπωλησία... Όχι να σου πιει το αίμα ο έμπορος... -
Μου προτειναν μια toshiba σε τιμη κοστους και καλα στα 350 ευρω.Ειναι γραφικοι
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Τους εστειλα ενα mail στο οποιο ακριβως αυτο που ειπες περιμενα.Και μου απαντανε καλεστε μας στο ταδε νουμερο ειμαστε στη διαθεση σας να σας εξυπηρετησουμε.Φυσικα και δε πηρα.Εστειλα mail με πληρη στοιχεια για τις ωρες που το προιον ηταν διαθεσιμο και για την ωρα της παραγγελιας..Το λογικο θα ηταν αυτο που λες ή εστω μια δωροεπιταγη 50-100 ευρω για οποια tv θελω πανω απο 250 ευρω και πρωτος θα βγαινα να πω μπραβο στο Public αλλα ΠΟΥ
αυτό με τη δωροεπιταγή έπρεπε να σου το προσφέρουν...
πήρα τηλέφωνο σε ένα κατάστημα ποδηλάτων να ρωτήσω για τη διαθεσιμότητα ενός ποδηλάτου 700€. Μου είπαν ότι το είχαν στο μέγεθος κ στο χρώμα που ήθελα. Περνάω από το κατάστημα κ τελικά δεν υπάρχει καθώς έγινε λάθος. Ο υπάλληλος, πολύ σωστός, χωρίς να ρωτήσει αριστερά κ δεξιά, μου προτείνει το επόμενο μοντέλο που είχε το χρώμα που ήθελα στα 750€ από 800€. Και φυσικά ως καλύτερο μοντέλο το επέλεξα. Έδωσα λίγο παραπάνω εγώ, έχασε κάτι λίγο το κατάστημα, το θέμα είναι ότι μείναμε κ οι 2 ικανοποιημένοι εν τέλει. Αυτό είναι το ζητούμενο στην αγοροπωλησία... Όχι να σου πιει το αίμα ο έμπορος...φαναζομαι οτι δε μιλας για Ελλαδα
help! τηλεορασεις hdtv !!