-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ψάχνω τηλεόραση με τα παρακάτω:- fullHD
- 37'+
- μέχρι 500Ε
- 60Hz+
Υπάρχει κάτι;
Δεν υπάρχει τίποτα καλό;;;
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... =gr&slg=el
http://www.skroutz.gr/s/74884/Philips-3 ... 37PFL5604H
-
Mε το full HD μην ψαρωνετε πολυ...δεν θα δουμε ποτε κατι τετοιο στην Ελληνικη τηλεοραση.
Μπορεις να δεις HD μονο με Blue Ray και πρεπει να βλεπεις απο κοντα για να καταλαβεις την διαφορα. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Mε το full HD μην ψαρωνετε πολυ...δεν θα δουμε ποτε κατι τετοιο στην Ελληνικη τηλεοραση.
Μπορεις να δεις HD μονο με Blue Ray και πρεπει να βλεπεις απο κοντα για να καταλαβεις την διαφορα.Προσωπικά αδιαφορώ για την Ελληνική τηλεόραση.
Θέλω FullHD γιατί θα βάλω τον υπολογιστή πάνω, το PS3 και το Χ360.
Επίσης η απόσταση που θα είμαι είναι γύρω στο 1.5 μέτρο.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μπορεις να δεις HD μονο με Blue Ray και πρεπει να βλεπεις απο κοντα για να καταλαβεις την διαφορα.ναι το ακουσαμε και αυτο..
dvix ειναι ιδιο με ματροσκες -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μπορεις να δεις HD μονο με Blue Ray και πρεπει να βλεπεις απο κοντα για να καταλαβεις την διαφορα.Η διαφορα της FULL HD 1.920 x 1.080 με την HD READY 1366 X 768, ειναι τεραστια...η μερα με την νυχτα!
Εννοειται οτι τα ''αθανατα'' Ελληνικα καναλια ειναι χιλιομετρα πισω απο την τεχνολογια που αγοραζουμε εμεις στα σπιτια μας,και ακολουθουν κατα'ι'δρωμενα τις εξελιξεις ( καβουρια στις τσεπες ).
Το FULL HD το απολαμβανεις ,φυσικα με Blue Ray, και η αποδοση του ανεξαρτητως αποστασης θεασης,ειναι ΤΕΛΕΙΑ !!!!
Μετα το FULL HD με Blue Ray το μονο που μπορει να εντυπωσιασει ειναι το 3D,και οχι για την ποιοτητα αλλα για την εξτρα διασταση. -
Μπορεις να δεις HD μονο με Blue Ray και πρεπει να βλεπεις απο κοντα για να καταλαβεις την διαφορα.Προσωπικά αδιαφορώ για την Ελληνική τηλεόραση.
μηπως ειναι σχετικα μικρη αποσταση το 1.5 μετρο?
απο προσωπικη εμπειρια στα 3-4 μετρα και 47αρα το 720p δεν πολυαρεσει θα ηθελες full hd
το sd απλα δεν αντεχεται.. ενω σε 32αρα απο την ιδια αποσταση ειναι οκ..
βεβαια τωρα θυμηθηκα εναν αλλο φιλο μου που εχει 37αρα led στα 2 το πολυ μετρα και στο pc τουλαχιστον ειναι τελεια
αλλα xbox/ps3 δεν εχω δει απλα φοβαμαι μηπως σου φαινονται σκατα σε τοσο μεγαλη οθονη και τοσο μικρη αποσταση, εκει θελω να καταληξω, στο pc αν το σηκωνει η καρτα σου εισαι αρχοντας
θυμαμαι το bad company στη συγκεκριμενη τηλεοραση
-
Επίσης η απόσταση που θα είμαι είναι γύρω στο 1.5 μέτρο.Στον κινηματογράφο να φανταστώ πιάνεις πάντα πρώτη σειρά, ε;
-
αμα δεν εχεις χωρο στο δωματιο σου τι να κανεις ρε συ?
αμα η 37αρα παιζει τερμα αναλυση οχι μονο δε θα χει προβλημα, αλλα θα ειναι και απολαυστικη
η 23αρα στο μισο μετρο (γραφειο) εχει ηδη αρχισει να μου φαινεται μικρη στα 2 μετρα οταν βλεπω καμια ταινια ή σειρα μου φαινεται απλα ανεκτη.. με 37αρα εισαι πολυ καλα για δωματιο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αμα δεν εχεις χωρο στο δωματιο σου τι να κανεις ρε συ?αμα η 37αρα παιζει τερμα αναλυση οχι μονο δε θα χει προβλημα, αλλα θα ειναι και απολαυστικη
η 23αρα στο μισο μετρο (γραφειο) εχει ηδη αρχισει να μου φαινεται μικρη στα 2 μετρα οταν βλεπω καμια ταινια ή σειρα μου φαινεται απλα ανεκτη.. με 37αρα εισαι πολυ καλα για δωματιο
προσπαθησε να φτιαξεις καλυτερα το ηχοσυστημα να δεις διαφορα
-
η 23αρα σεχει ηδη αρχισει να μου φαινεται μικρη
με 37αρα εισαι πολυ καλαΒασικά πρόβλημα με τις ηλικιακές προτιμήσεις έχεις
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
προσπαθησε να φτιαξεις καλυτερα το ηχοσυστημα να δεις διαφορα
που κολλαει το ηχοσυστημα?
απο ηχο ειμαι οκ.. δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις παντως
εχω αυτες τις ξεφτιλες απο το '06 που τις ειχα παρει 60 ευρω και μαλλον θα τις κρατησω για παντα
http://www.atk-keskus.fi/kuvat/logitech_x530.jpgαφου κανουν τα ντουλαπια και τα τζαμια να τρεμουν οταν παιζω, ειναι καλα
Βασικά πρόβλημα με τις ηλικιακές προτιμήσεις έχεις
σε αυτο το τομεα και οι 23αρες μου φαινονται μεγαλες
-
η ταινια ειναι απλα ενα ερεθισμα στο μυαλο αμα βαλεις και τον σωστο ηχο τοτε μπορεις να δεις την ταινια ετσι οπως πρεπει
εγω ειχα παλια ενα 2.1 της yamaha κατι οτι να ναι ηχεια και μου φανηκαν σαν τα καλυτερα(λογο του μπασου που ειχε)μεχρι που εβαλα 5.1
ειναι διαφορετικα να τα ακους απο μπροστα μονο και διαφορετικα να ακους τους ηχους απο την μερια που πρεπει να ακουγονται -
ναι συμφωνοι, το 5.1 ειναι αλλη φαση, αν και οπως τα χω δω ειναι μανουρα να τα τοποθετω σωστα , οποτε πολλες φορες τα αφηνω ολα μπροστα
ακομα και στα παιχνιδια παντως προσδιδουν αλλη ατμοσφαιρα γιατι πολλα σε παιχνιδια γινεται πολυ καλη δουλεια πανω στον ηχο (βλεπε dead space)
για τα λεφτα που εκαναν τοτε (γιατι μετα νομιζω περασαν και τα 100 ευρω) η ποιοτητα τους ειναι θεικη
για ενα τυπο σαν κι εμενα και σε τοσο μικρο χωρο ειναι υπεραρκετα
-
ναι συμφωνοι, το 5.1 ειναι αλλη φαση, αν και οπως τα χω δω ειναι μανουρα να τα τοποθετω σωστα , οποτε πολλες φορες τα αφηνω ολα μπροσταακομα και στα παιχνιδια παντως προσδιδουν αλλη ατμοσφαιρα γιατι πολλα σε παιχνιδια γινεται πολυ καλη δουλεια πανω στον ηχο (βλεπε dead space)
καλα κακο παραδειγμα εδωσες αλλα τεσπα
τρανο παραδειγμα ηχου ηταν και θα ειναι μονο η σειρα fear με το μπασο εκει που πρεπει ανατριχιαζες -
ναι και το fear.. το αλλο μπορει να μην εχει επιτηδευμενα κολπα, ομως σε τρομαζει εκει που πρεπει, σωστα
-
μηπως ειναι σχετικα μικρη αποσταση το 1.5 μετρο?
Σκέψου ότι όταν παίζω με τις SD κονσόλες στην 32αρα CRT κάθομαι στο 1 μέτρο.
Δε νομίζω να μην έχουν καλή εικόνα τα X360/PS3. Δεν είναι και τόσο μεγάλη η 37άρα και όταν παίζω δεν κοιτάω και τόσο τέτοιες λεπτομέρειες.
Στον κινηματογράφο να φανταστώ πιάνεις πάντα πρώτη σειρά, ε;
Το έχω κάνει και αυτό μια φορά.
Δεν προλάβαινα να διαβάζω τους υπότιτλους και στο τέλος της ταινίας βγήκα με πιασμένο λαιμό... -
παιζεις wii στο 1 μετρο σε 32αρα? εισαι πολυ γενναιος
-
παιζεις wii στο 1 μετρο σε 32αρα? εισαι πολυ γενναιοςΔε χρειάζονται ρε συ όλα τα παιχνίδια να είσαι όρθιος.
Όταν παίζω Wii Sports κάθομαι λιγο πιο πέρα. Αν καθόμουν στο 1 μέτρο δε θα είσα τώρα τηλεόραση και θα με πόναγε πολύ το δεξί μου χέρι.
-
μαλλον δεν θα εβλεπες πολυ πιο πριν τοσο κοντα που καθεσαι..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μαλλον δεν θα εβλεπες πολυ πιο πριν τοσο κοντα που καθεσαι..Προς το παρόν στα 23 και μετά από αρκετά χρόνια παιχνιδιού βλέπω μια χαρά.
help! τηλεορασεις hdtv !!