-
Χμ... λες ε; Απλά να είναι full HD γιατί θα την έχουν (εχουμε) για αρκετά χρόνια... δηλαδή δεν θα αλλαχτεί μέχρι να τα κακαρώσει...
εν το μεταξύ δεν βλέπω τεράστιες διαφορες στις τιμες 42 με 46 ιτσες...
-
Τελικά πήραμε σήμερα την LG 42LH5000 στα 699€
-
Εγώ τον χαβά μου: το best buy στις τηλεοράσεις είναι οι 42' plasma της Panasonic.
-
Τι κάνει η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με την εξέλιξη της τεχνολογίας & τον ανταγωνισμό...
Η SAMSUNG η 55άρα LED που είχα δει πριν από ενάμισι περίπου μήνα στο Πλαίσιο με τιμή κοντά στα 3 χιλιάρικα (και λίγο πάνω από 2,5Κ στο Skroutz.gr) πλέον έχει πέσει στα 2 και κάτι ψηλά, και με λιγότερο από 1800 Ευρώ μπορεί να βρει κανείς, εφόσον θέλει να ξοδέψει τόσα λεφτά σε τηλεόραση και θέλει πολλές ίντσες, τη νέα 55άρα LED της LG (LE8500).
-
υπαρχει τηλεοραση lcd με ενσωματωμενο dvd?
μπηκα στο σαιτ του πλαισιου αλλα δεν βρισκω κατι τετοιο.
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
υπαρχει τηλεοραση lcd με ενσωματωμενο dvd?μπηκα στο σαιτ του πλαισιου αλλα δεν βρισκω κατι τετοιο.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168920
Δεν φαινεται να εχει αποκωδικοποιητη παντως -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Τι κάνει η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με την εξέλιξη της τεχνολογίας & τον ανταγωνισμό...Η SAMSUNG η 55άρα LED που είχα δει πριν από ενάμισι περίπου μήνα στο Πλαίσιο με τιμή κοντά στα 3 χιλιάρικα (και λίγο πάνω από 2,5Κ στο Skroutz.gr) πλέον έχει πέσει στα 2 και κάτι ψηλά, και με λιγότερο από 1800 Ευρώ μπορεί να βρει κανείς, εφόσον θέλει να ξοδέψει τόσα λεφτά σε τηλεόραση και θέλει πολλές ίντσες, τη νέα 55άρα LED της LG (LE8500).
Οσο θα περνάει ο καιρός και πωλήσεις δεν θα γίνονται, τόσο θα πεφτουν οι τιμές για να φύγει το απόθεμα και να γίνει μετρητό, ωστε να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα. Οταν πια ρευστοποιηθεί το απόθεμα, θα αρχίσουν να κλείνουν ενα-ενα τα καταστήματα των αλυσιδων που είναι ζημιογόνα (γιατί υπάρχουν και τέτοια και μεχρι τώρα δουλεύανε με τις πλάτες αλλων, κερδοφόρων ή των τραπεζών... ).
-
Ερώτηση.
Οι LG και οι Samsung επί του παρόντος σε αναγκάζουν να έχεις μία λίστα για τα ψηφιακά σου και μία για τα αναλογικά σου κανάλια.
Π.χ. κανάλια υπ' αριθ. 1, 2, 3, 4 ψηφιακά και μετά ξανά 1, 2, 3, 4 αναλογικά.
Προτιμώ να βάζω σε όποιον αριθμό θέλω, όποιο κανάλι θέλω.
Π.χ. στο 1 αναλογική ΕΡΤ1, στο 2 ΝΕΤ, στο 3 ΕΡΤ3, στο 4 ψηφιακό MEGA, στο 5 ξανά αναλογικό και τα λοιπά.
Ξέρει κανείς αν είναι εφικτό αυτό με κάποια άλλη μάρκα, και ειδικότερα Sony ή Philips;
Άσχετα από τα παραπάνω, είμαι ανάμεσα στη Sony Bravia KDL-37EX500 και τη (LED) Philips 40PFL5605H/12
Η γνώμη σας; Η διαφορά τιμής (~10 €) και μεγέθους (~5 cm στο πλάτος) είναι αμελητέα, οπότε πάω καθαρά για το καλύτερο μηχάνημα.
-
Η Β&Ο διαφημίζει την ΒV 10-40 στα 4.900 όταν η αρχική τιμή ήταν 6.500 και στο εξωτερικό πωλείται γύρω στα 7.000....Είναι από τις πρώτες full-LED που βγήκαν στην αγορά...όσοι πιστοί της μάρκας προσέλθετε...
-
πιστοί της B&O είμαστε, αλλού κολλάμε
-
Κάποτε (δηλ. στα μέσα της δεκαετίας του '80) η B&O ήταν κορυφή στις τηλεοράσεις. Και ήταν οι ακριβότερες της εποχής. Τα μοντέλα της ήταν περίπου 10% ακριβότερα από τις ακριβότερες Sony.
Τώρα το έχουν ρίξει στο design. Άμα ξαναφέρουν τις τιμές στο 10% ακριβότερα από τις ακροβότερες Sony, το συζητάμε. -
Ειμαι πελατης της B&O απο το 1965 περιπου με στερεοφωνικο τοτε, που δουλευει ακομα, ενταξει οχι το πικαπ (Beogram 1000) μετα πηρα μια τηλεωραση, που τωρα δεν αξιζει να την επισκευασεις πλεον αλλα δεν την πεταξαμε, και την χρησιμοποιουν τα παιδια για ακουμπηστηρι ποδιων!! στο γραφειο.
Παντα ηταν ακριβη φιρμα αλλα πληρωνες και την ποιοτητα και τον σχεδιασμο, τωρα ομως με την απαξιωση και την αλλαγη της τεχνολογιας σε ρυθμους dt ισως δεν αξιζει να την πληρωσεις αν δεν ειναι μερος ολου του ντεκορ του σπιτιου, που θα μεινει ετσι για χρονια. -
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Η Β&Ο διαφημίζει την ΒV 10-40 στα 4.900 όταν η αρχική τιμή ήταν 6.500 και στο εξωτερικό πωλείται γύρω στα 7.000....Είναι από τις πρώτες full-LED που βγήκαν στην αγορά...όσοι πιστοί της μάρκας προσέλθετε...Τ' άντερα της B&O είπαμε είναι της Philips εε?
Ευχαριστώ δε θα πάρω -
αυτό που το διάβασες;
Για τα ηχοσυστήματά της πάντως, σίγουρα δεν ισχύει.
Αν πετύχεις τον εργαστηριακό εξοπλισμό και τις μεθόδους παραγωγής θα πάθεις πλάκα... Τουλάχιστον εγώ είχα πάθει. -
Ναι ανηκει στην philips πλεον, και οι οθωνες ηταν της philips αλλα ισως με αυστηρες δικες της προδιαγραφες..
-
Απ'οτι ξερω ολες οι μαρκες φορανε οθονες LG και samsung,και ας εχουν την φιρμα τους επανω.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Απ'οτι ξερω ολες οι μαρκες φορανε οθωνες LG και samsung,και ασ εχουν τη φιρμα τους επανωΟι Plasma της Panasonic ειναι δικης της παραγωγης.... μεχρι 103', παλια εφτιχνε και η Toshiba για αλλους δεν ξερω αν ακομα φτιαχνει...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Απ'οτι ξερω ολες οι μαρκες φορανε οθονες LG και samsung,και ασ εχουν τη φιρμα τους επανω
Οι Plasma της Panasonic ειναι δικης της παραγωγης.... μεχρι 103', παλια εφτιχνε και η Toshiba για αλλους δεν ξερω αν ακομα φτιαχνει...
Παντως νομιζω οτι οι 2 αυτες εταιριες φτιαχνουν σημερα οθονες και τις δινουν στους αλλους που εχουν επιδοθει στην αναπτυξη των υπολο'ι'πων μερων της τηλεορασης.
-
Ψάχνω τηλεόραση με τα παρακάτω:
- fullHD
- 37'+
- μέχρι 500Ε
- 60Hz+
Υπάρχει κάτι;
Δεν υπάρχει τίποτα καλό;;;
-
θελω βοηθεια παιδια...
φιλος μου εχει παρει μια samsung led 6000.
η συγκεκριμενη τηλεοραση αρχικα ενω βλεπει τα αρχεια απο το usb (.avi και τα σχετικα) δεν τα παιζει. Με μια επιλογη στο μενου επιλεγεις 7000 και πλεον η τηλεοραση συμπεριφερεται σαν την samsung led 7000.
Με αυτη τη κινηση η τηλεοραση πλεον γινετε και media player και τα παιζει ολα τα αρχεια κανονικοτατα.
Το προβλημα ειναι ενω στο φακελο υπαρχει αρχειο srt και το βλεπει η τηλεοραση οταν παιζει τη ταινεια βγαζει 'κινεζικους' χαρακτηρες γιατι προφανως δεν υποστηριζει ελληνικους χαρακτηρες.Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο firmware που να διορθωνει το προβλημα;
Εν τω μεταξυ καπου διαβασα οτι το firmware 3.15 της LG ειναι συμβατο και με τις samsung αλλα οσο να ναι φοβαμαι λιγο να του συστησω να το βαλει...
help! τηλεορασεις hdtv !!