-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Κι όμως...δίπλα δίπλα οι τηλεοράσεις, ίδια settings, full ανοιχτές οι αντίστοιχες ευκολίες, ίδιο BluRay (007Εμ...
Τέσπα, εφόσον εσύ είσαι ευχαριστημένος, καλή Τζούλια μπορώ να πω μόνο! -
Aπορία: Εχω παραγγειλει τη Samsung 650, κυριως λογω του media@TV που ειχε. Ευτυχως ακομα δεν εχει ερθει και απο οτι πηρε το αφτί μου οι φετινες θα εχουν Ιnternet@TV ατο οποιο δεν θα μπορουν να αναβαθμιστουν τα 2009 μοντελα. Ξερει κανεις ποτε βγαινουν συνηθως τα μοντελα της νεας χρονιας ή τι παιζει με το μοντουλακι αυτό;
-
InternetTV έχει κι η δική μου...αλλά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι γιατί ακόμα δεν το έχω συνδέσει. Θέλω ένα μεγαλύτερο καλώδιο.
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κι όμως...δίπλα δίπλα οι τηλεοράσεις, ίδια settings, full ανοιχτές οι αντίστοιχες ευκολίες, ίδιο BluRay (007
Εμ...
Τέσπα, εφόσον εσύ είσαι ευχαριστημένος, καλή Τζούλια μπορώ να πω μόνο!Κοίτα...μια ώρα τις παλεύαμε και συνέχεια παίζαμε με τις ρυθμίσεις τους για να βρούμε τη σωστή εικόνα/ποιότητα γιατί του έλεγα πως είναι δυνατόν η Philips να έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας και πιο καθαρή με περισσότερη λεπτομέρεια από τη Bravia και την LG που έχουν καλύτερα specs? Και μου είπε ότι η Philips κάνει όντως τα καλύτερα πάνελ κλπ και ότι τα 200hz είναι περισσότερο marketing παρά πραγματικότητα. Δε ξέρω αν ισχύει...το θέμα είναι ότι και οι 3 μας είδαμε το ίδιο πράγμα
Άρα ποτέ μην εμπιστεύεστε τα specs όπως εγώ πήγα να κάνω...πάντα να πηγαίνετε να τις βλέπετε από κοντά.
-
Και μου είπε ότι η Philips κάνει όντως τα καλύτερα πάνελ κλπ και ότι τα 200hz είναι περισσότερο marketing παρά πραγματικότητα.εεε αφου σου ειπε ετσι
Αυτοι οι πωληταραδες τελικα θα πουνε τα παντα προκειμενου να πουλησουν...Για την ακριβεια μεχρι πριν 2 χρονακια κατασκευαζε σε συνεργασια με την LG panels... πλεον προμηθευεται απο την LG
-
InternetTV έχει κι η δική μου...αλλά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι γιατί ακόμα δεν το έχω συνδέσει. Θέλω ένα μεγαλύτερο καλώδιο.Κι όμως...δίπλα δίπλα οι τηλεοράσεις, ίδια settings, full ανοιχτές οι αντίστοιχες ευκολίες, ίδιο BluRay (007
Εμ...
Τέσπα, εφόσον εσύ είσαι ευχαριστημένος, καλή Τζούλια μπορώ να πω μόνο!Κοίτα...μια ώρα τις παλεύαμε και συνέχεια παίζαμε με τις ρυθμίσεις τους για να βρούμε τη σωστή εικόνα/ποιότητα γιατί του έλεγα πως είναι δυνατόν η Philips να έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας και πιο καθαρή με περισσότερη λεπτομέρεια από τη Bravia και την LG που έχουν καλύτερα specs? Και μου είπε ότι η Philips κάνει όντως τα καλύτερα πάνελ κλπ και ότι τα 200hz είναι περισσότερο marketing παρά πραγματικότητα. Δε ξέρω αν ισχύει...το θέμα είναι ότι και οι 3 μας είδαμε το ίδιο πράγμα
Άρα ποτέ μην εμπιστεύεστε τα specs όπως εγώ πήγα να κάνω...πάντα να πηγαίνετε να τις βλέπετε από κοντά.
λογικα δεν θελει απαραιτητα καλωδιο, πρεπει να συνδεεται ασυρματα με τον ρουτερ σου.
πρεπει να ξερεις οτι μπορει μια τηλεοραση να εχει πολυ καλη απεικονιση σε HD περιεχομενο, αλλα μετρια σε απλο αναλογικο ή ψηφιακο σημα.
επισης, οι ρυθμισεις παιζουν μεγαλο ρολο. Συνηθως στα καταστηματα δεν τις αλλαζουν, αλλα ειναι ειναι οπως βγαινουν απο το κουτι. Αυτο μπορει να δημιουργησει σημαντικες διαφορες στην απεικονιση.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
InternetTV έχει κι η δική μου...αλλά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι γιατί ακόμα δεν το έχω συνδέσει. Θέλω ένα μεγαλύτερο καλώδιο.
Κι όμως...δίπλα δίπλα οι τηλεοράσεις, ίδια settings, full ανοιχτές οι αντίστοιχες ευκολίες, ίδιο BluRay (007
Εμ...
λογικα δεν θελει απαραιτητα καλωδιο, πρεπει να συνδεεται ασυρματα με τον ρουτερ σου.
πρεπει να ξερεις οτι μπορει μια τηλεοραση να εχει πολυ καλη απεικονιση σε HD περιεχομενο, αλλα μετρια σε απλο αναλογικο ή ψηφιακο σημα.
επισης, οι ρυθμισεις παιζουν μεγαλο ρολο. Συνηθως στα καταστηματα δεν τις αλλαζουν, αλλα ειναι ειναι οπως βγαινουν απο το κουτι. Αυτο μπορει να δημιουργησει σημαντικες διαφορες στην απεικονιση.
Ισχύει...έτσι ακριβώς είναι γιαυτό έπαιζα μια ώρα με τις ρυθμίσεις στην LG, Bravia και Philips που ήταν και στο price range μου...όλες 46-47. Οποιαδήποτε ρύθμιση κι αν έκανα το γεγονός είναι ότι ενώ οι υπόλοιπες παρέμειναν πιο φωτεινές, πράγμα που κουράζει λίγο, η Philips είχε πιο καθαρή και ποιοτική οθόνη. Πραγματικά δε το πίστευα γιατί πήγαινα καρφί για τη Bravia ή για την LG. Τελικά όταν πας κοντά, τις ρυθμίσεις, παίξεις λίγο μαζί τους κλπ τότε αλλάζει το πράγμα και τα θεωρητικά specs με τη πρακτική απόδοση έχουν διαφορά.
Σε αναλογικό σήμα όλες πάνω-κάτω τα ίδια χάλια είναι...οπότε εξαρτάται τι χρήση θα τους κάνεις. Έρχεται λένε τώρα και το ψηφιακό σήμα, οπότε εκεί θα δούμε τι ψάρια πιάνουν.
Σε PS3 πάντως η ποιότητα είναι εκπληκτική. Στο δε bluray είναι επίσης απίστευτη.
Δε ξέρω...δε με κέρδισε καθόλου η Bravia γιατί η LG ήταν εντελώς χάλια. Πέρα από το γεγονός ότι έχει γυαλί και όχι ματ οθόνη άρα αντανακλάει τα πάντα, το μαύρο από το πλάι δεν είναι μαύρο...αλλά μπλε
Η δε Bravia είχε ναι μεν κι αυτή γυαλιστερή οθόνη, αλλά δεν ήταν τόσο άσχημη όσο της LG. Το μαύρο εκεί ήταν καλύτερο, αλλά έχανε στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια με οποιαδήποτε ρύθμιση.
Και μου είπε ότι η Philips κάνει όντως τα καλύτερα πάνελ κλπ και ότι τα 200hz είναι περισσότερο marketing παρά πραγματικότητα.
εεε αφου σου ειπε ετσι
Αυτοι οι πωληταραδες τελικα θα πουνε τα παντα προκειμενου να πουλησουν...Για την ακριβεια μεχρι πριν 2 χρονακια κατασκευαζε σε συνεργασια με την LG panels... πλεον προμηθευεται απο την LG
Δε ξέρω από που τα προμηθεύεται...αλλά αυτό που είδα στη πράξη είναι ότι το μαύρο στην LG είναι πρακτικά μπλε σκούρο αν τη δεις λίγο από το πλάι και η ποιότητα της εικόνας είναι ΣΑΦΩΣ χαμηλότερη από της Philips.
Σχετικά με το internetTV...δεν έχει wireless, αλλά με καλώδιο, έχει πίσω ethernet port. Οπότε θα τη συνδέσω επάνω το απόγευμα να δω τι κάνει κι αυτό.
Επίσης εντυπωσιακό είναι το ambilight. Αν βλέπεις ταινία το βράδυ είναι πολύ ξεκούραστο.
Πάντως corsair αν ισχύει αυτό που λες γιατί τότε η ποιότητα της εικόνας και κυρίως των χρωμάτων (κόκκινου και μαύρου) είναι διαφορετική μεταξύ LG και Philips?
-
Πάντως corsair αν ισχύει αυτό που λες γιατί τότε η ποιότητα της εικόνας και κυρίως των χρωμάτων (κόκκινου και μαύρου) είναι διαφορετική μεταξύ LG και Philips?
Εικασια μονο μπορω να κανω:
- Δεν κοιτουσες ιδια κλασσεις τηλεορασεων
- ρυθμισεις
- προμηθευτηκε απλα καλυτερα Panels, απο αυτα που βαζει η LG στα δικα της
- ιδεα σου?
- διαφορετικα chip επεξεργασιας εικονας = διαφορετικο αποτελεσμα
-
Θεωρητικά οι 200αρες δεν είναι και έτοιμες για 3D;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
- ρυθμισεις
- ιδεα σου?
- διαφορετικα chip επεξεργασιας εικονας = διαφορετικο αποτελεσμα
Ρε συ corsair δεν είμαι κανένα παιδάκι 15 χρονών! Προφανώς όλα τα παραπάνω έγιναν. Μιλάμε για τηλεοράσεις που είναι στο budget των 1300-1600 ευρώ. Εσύ τι λες? Δε κοιτούσα ίδιας κλάσεως τηλεοράσεις? Για τις ρυθμίσεις μίλησα...ήμουν μια ώρα και έκανα οποιοδήποτε συνδυασμό μπορούσα. Δεν ήταν μόνο ιδέα μου, αλλά του πωλητή ΚΑΙ ενός φίλου (που έχει εμπειρία με τέτοια).
Δεν με ενδιαφέρουν τα chip...το αποτέλεσμα με ενδιαφέρει.
-
http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/tel ... 0PK950.jsp
αποψη??
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
- ρυθμισεις
- ιδεα σου?
5) διαφορετικα chip επεξεργασιας εικονας = διαφορετικο αποτελεσμα
Εκεί είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης και οι διαφορά στις τιμές...
Τα ίδια πάνελ μπορεί να έχει LG και Philips αλλα η Philips να έχει καλύτερους επεξεργαστές εικόνας.Το τί βλέπουμε στις εκθέσεις είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι... η ίδια τηλεόραση μπορεί απο μαγαζί σε μαγαζί να δείχνει διαφορετικά.
Η εικόνα είναι λίγο σαν τον ήχο, πας με τα cd σου, ακούς δεν ρωτάς ποσο κάνει και αν σου αρεσει το πέρνεις και μπορεί να διαλέξεις και το κατα πολύ φθηνότερο χωρίς να το ξέρεις και να αναρωριέσαι πως γίνεται αυτό...όπως του αρέσει του καθένα να βλέπει και να ακούει...σε άλλον μπορεί να αρέσει να έχει την ευκρίνια στο 100% και να βλέπει ακόμα και το pixel που λεει ο λόγος...και σε άλλον να το έχει στο 0% για να μην έχει ορατά Pixel και να έχει συμπαγή εικόνα. Αλλίως αντιλαμβάνεσαι εσύ το μαύρο και αλλιώς ένας άλλος κλπ κλπΆσε που παρασειρόμαστε και απο τον ειδικό τύπο που είναι λίγο πολύ όπως με την αγορά αυτοκινήτων...
Πάντως η Philips δεν φημίζεται για τα πάνελ της... Όσο έβγαζε CRT ήταν leader, ακόμα και τώρα η 36αρα μου 16:9, το τοπ μοντέλο που είχε βγάλει πριν εγκαταλειφθεί η εξέλιξη των CRT, είναι χάρμα οφθαλμών μετά και την ρύθμιση που κάνανε από το service.
@__greo__ πήρα την SAMSUNG 620 40'' 100Hz πριν λίγο καιρό σε συνδυασμό με ένα PS3 κυρίως για το Blue Ray του...η εικόνα της τέλεια. Στο αναλογικό σήμα είναι άστα να πάνε αλλά είναι και ασθενές το σήμα μου γιατί έχω και '800μ' καλώδιο όχι και της καλύτερης ποιότητας και χωρίς ενισχυτή.
Θα μείνεις περισσότερο από ευχαριστημένος με την 650. -
Ξεφεύγω λίγο από το θέμα των HDTV τηλεοράσεων, αλλά έχω μία απορία και θα ήθελα τη γνώμη σας. Στο εξοχικό μας που πηγαίνω πρακτικά κάθε Σ/Κ έχω μία τηλεόραση συνδεδεμένη πάνω σε πολύμπριζο. Επειδή έχω ένα φόβο μη πάθει καμιά ζημιά η τηλεόραση, τις ημέρες που δεν είμαι εκεί, από καμιά υπερτάση της ΔΕΗ ή κανέναν κεραυνό κλείνω κάθε φορά τον διακόπτη του πολύμπριζου και αποσυνδέω το καλώδιο της κεραίας από την πρίζα του τοίχου. Έχει βάση η ανησυχία μου ή τζάμπα κάθομαι και παιδεύομαι κάθε φορά;
-
Και μονο το ρευμα που γλυτωνεις απο το standby καλα κανεις.
-
-
UPS δε το βλέπω να αγοράζει. Η διαδικασία με το διακοπτάκι δε με πολυχαλάει σε αντίθεση με το βάλε/βγάλε της κεραίας. Με βλέπω να το κόβω Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
@__greo__ πήρα την SAMSUNG 620 40'' 100Hz πριν λίγο καιρό σε συνδυασμό με ένα PS3 κυρίως για το Blue Ray του...η εικόνα της τέλεια. Στο αναλογικό σήμα είναι άστα να πάνε αλλά είναι και ασθενές το σήμα μου γιατί έχω και '800μ' καλώδιο όχι και της καλύτερης ποιότητας και χωρίς ενισχυτή.
Θα μείνεις περισσότερο από ευχαριστημένος με την 650.Μολις παρελαβα την C650, η οποια ειναι το μοντελο 2010 με internet@TV και οχι media@TV οπως οι Β650. Χωρις να εχω συνδεσει ακομα το internet απο την ΤV μεχρι στιγμης ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος. Και μονο που εχω δει μεχρι στιγμης 3 HD ταινιες απο εξωτερικο σκληρο δισκο με εξαιρετικη ποιοτητα, μου φτανει Ο αναλογικος δεκτης ειναι οντως για τα σκυλια, επλιζω μεχρι το Μουντιαλ να εχει γυρισει σε ψηφιακο η ΕΡΤ εδω στη Θεσσαλονικη, αλλιως we drinked him
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Θα μείνεις περισσότερο από ευχαριστημένος με την 650.Μολις παρελαβα την C650, η οποια ειναι το μοντελο 2010 με internet@TV και οχι media@TV οπως οι Β650. Χωρις να εχω συνδεσει ακομα το internet απο την ΤV μεχρι στιγμης ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος. Και μονο που εχω δει μεχρι στιγμης 3 HD ταινιες απο εξωτερικο σκληρο δισκο με εξαιρετικη ποιοτητα, μου φτανει Ο αναλογικος δεκτης ειναι οντως για τα σκυλια, επλιζω μεχρι το Μουντιαλ να εχει γυρισει σε ψηφιακο η ΕΡΤ εδω στη Θεσσαλονικη, αλλιως we drinked him
Πώς βλέπεις ταινίες απο εξωτερικό σκληρό δίσκο? Τον συνδέεις απλά στην USB της τηλεόρασης?
-
Ναι, εχει ενσωματωμενο media player και θυρες USB
-
Παιζει και hd; Υποτιτλους;
-
εφεραν εδω συσκευες με οθονη LED!!! Samsung.... εξαιρετικα λεπτες...... και ωραια εικονα.. τι πρεπει να προσεξω αν θελησω μια τετοια η ειναι νωρις ακομα.....???
help! τηλεορασεις hdtv !!