-
Τελικα ηρθε και ειναι πολυ καλη, δεν εχω παρατηρησει προβληματα σε καποια τεστ που της εκανα
η εικονα σε DVD ειναι απιστευτη στα καναλια μετρια, δεν εχω προχωρησει σε ρυθμισεις, ειμαι ακομα χαμενος στο μενου, μονο καναλια εχω βαλει. -
Ο χρήστης p_george έγραψε:
Τελικα ηρθε και ειναι πολυ καλη, δεν εχω παρατηρησει προβληματα σε καποια τεστ που της εκανα
η εικονα σε DVD ειναι απιστευτη στα καναλια μετρια, δεν εχω προχωρησει σε ρυθμισεις, ειμαι ακομα χαμενος στο μενου, μονο καναλια εχω βαλει.Καλορίζικη! Αλλά ποιο μοντέλο τελικά ήρθε;
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
η εικονα σε DVD ειναι απιστευτη στα καναλια μετρια, δεν εχω προχωρησει σε ρυθμισεις, ειμαι ακομα χαμενος στο μενου, μονο καναλια εχω βαλει.Καλορίζικη! Αλλά ποιο μοντέλο τελικά ήρθε;
Αυτην που ειχα παραγγειλει, 48h6400
-
Οι γονείς θέλουν τηλεόραση οπότε έχω καταλήξει σε μια LG 32αρα https://www.skroutz.gr/s/12388305/LG-32LJ500V.html. Λίγο που διάβασα πλέον πρέπει να είναι DVB-T2 H.265 και όχι Η.264 μιας και θα ξανα αλλάξει το σήμα αλλά στη συγκεκριμένη δε διευκρινίζεται κάπου. Γενικά δε θέλω μετά από 2-3 χρόνια να θέλει εξωτερικό αποκωδικοποιητή. Γνωρίζετε κάτι επί του θέματος; Και φυσικά προτάσεις ευπρόσδεκτες για 32αρα FUll HD με budget max 250€ καθαρά για τηλεοπτικά κανάλια. Δε μας ενδιαφέρει smart TV και προβολή ταινιών από USB.
help! τηλεορασεις hdtv !!