-
Ο χρήστης p_george έγραψε:
Μια χαρά επιλογή. ** Τουλάχιστον δεν θα έχεις πρόβλημα με τους υπότιτλους όπως θα είχες με τις Sony! **
Ποιο ειναι το προβλημα με τους υποτιτλους στις SONY ?
Έλα ντε
-
Ο .pik έπεσε...θύμα μιας. Ας μιλήσει!
Μην μου πείτε πως το ακούτε πρώτη φορά;Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παντως και την ΛΓ δεν τη βλεπω προθυμη με τους υποτιτλους.
Ενας απλος srt ο υποτιτλος υποψιν...
Κατα τα αλλα ΣΚΟ-ΤΩ-ΝΕΙ!
Self five to me για την επιλογη!
-
Άλλαξε το encoding και θα παίξει κανονικα...
Sent from a mobile device
-
Το ξερω οτι κατι τετοιο ειναι απλα δεν το χω βρει ακομα που πεφτει στο μενου
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το ξερω οτι κατι τετοιο ειναι απλα δεν το χω βρει ακομα που πεφτει στο μενουΜπορείς να δοκιμάσεις ν'αλλάξεις και το encoding του srt.
Ανοίγεις το srt με notepad, save as, utf-8. -
Δεν χρειάζεται. Πας στην επιλογή των υποτίτλων του player, σου βγάζει 'εσωτερικός ή εξωτερικός υπότιτλος' και ενώ δεν του φαίνεται, αν πατήσεις πάνω σε πάει σε άλλο μενού όπου διαλέγεις γραμματοσειρά, θέση, χρώμα και γλώσσα υπότιτλων. Βάζεις τη γλώσσα ελληνικά γιατί δεν είναι default (παρόλο που στις γενικες ρυθμίσεις έχεις επιλέξεις ως πρωτεύοντες υπότιτλους τους Ελληνικούς) και παίζει κανονικότατα.
-
Άρα που το πρόβλημα ?
-
Κανένα πρόβλημα ακόμα. Μόνο το αδύναμο wifi. Αλλά είμαι ακόμα στο ψάξιμο...όλο και κάτι θα βρεθεί να γκρινιάξω.
-
Κατα τα αλλα ΣΚΟ-ΤΩ-ΝΕΙ!
Self five to me για την επιλογη!
Το γρασίδι εννοείς;
-
Και το γρασίδι ύστερα από λίγο καλιμπράρισμα που της έκανα αλλά κυρίως εντυπωσιάστηκα από το 3D της και την ομαλότητα στις κινήσεις. Ούτε σπασίματα, ούτε στιγμιαίες θολούρες, ούτε clouding και γενικώς μια πολύ ωραία εμπειρία θέασης. Νομίζω δεν ότι θα της έδινε πολύ και ένα led από πίσω γιατι στο απόλυτο σκοτάδι χάνει λίγο.
Το πρόβλημα που έχω τώρα είναι ότι δεν έχει βρει τρόπο να κάνω screen mirroring με το PC. Παρόλο που είμαι με Win 8.1 και ολοκαίνουριο υπολογιστή, φαίνεται να μην υποστηρίζει Miracast και μάλιστα στο Device Manager μου τη βγάζει Not Windows Certified την tv.
-
Επειδή καθώς φαίνεται έχω θέμα με την καλωδίωση της κεραίας στο σαλόνι έχουμε σουπερ καλή δοκιμασμένη κεραία εσωτερικού χώρου να προτείνουμε πριν αρχίσω τις τρύπες και περικυκλώσω όλη την πολυκατοικία με καλώδια?Χθες δοκίμασα πρόχειρα μία που έχω (απλό σύρμα στην ουσία, δεν παίρνει ρεύμα) και το ΝΕΡΙΤ HD ας πούμε δεν έπιανε.
Είχα δοκιμάσει μια πατέντα που είχα βρει σε αναζήτηση σε ένα γερμανικό site : http://www.cnet.de/41001557/die-beste-eigenbau-dvb-t-antenne-doppelquad-fuer-5-euro-basteln/
Χρησιμοποιώντας μετάφραση φυσικά, γιατί δεν γνωρίζω τη γλώσσα. Η ουσία είναι πως φτιάχνει αυτό το σχήμα που είναι σαν 2 τετράγωνα περίπου από καλώδιο, των οποίων η πλευρά είναι υπολογισμένη με κάποιον μαθηματικό τύπο που λαμβάνει υπόψιν τη μέγιστη και ελάχιστη συχνότητα εκπομπής των ψηφιακών καναλιών. Χρειάστηκε να ψάξω να δω στην Αττική για παράδειγμα σε τι συχνότητες παίζουν, τα έβαλα στην φόρμα που έχει στην 3η σελίδα και μου έβγαλε η πλευρά πόσα cm πρέπει να είναι. Είπα να το δοκιμάσω για πλάκα, χωρίς να περιμένω να δουλέψει καλά κάτι τέτοιο. Καλώδιο σαν και αυτό που απεικονίζει δεν είχα, και πήρα καλώδιο κεραίας το οποίο με (αρκετό) κόπο το έγδυσα και έγινε η δουλειά. Στις άκρες κόλλησα κανονικό καλώδιο κεραίας που κατέληγε σε βύσμα. Η πλάκα ήταν όταν το συνέδεσα στην τηλεόραση ότι έπαιζε αρκετά καλά. Αν βρεθεί ένα σημείο που θα μείνει αυτή η κατασκευή χωρίς να κουνιέται δουλεύει πολύ ικανοποιητικά, ακόμα και στo HD κανάλι. Είχα φτιάξει και ένα 2ο με μήκος καλωδίου μόλις 10-15 εκατοστά και το έβαζα σε μια 22άρα που έχω και την έβγαζα στο μπαλκόνι τα καλοκαίρια και έδειχνε τζάμι...
-
(Y)
-
Αν το σήμα είναι πολύ αδύνατο τότε μη ενισχυμένη μπορεί να μην κάνει πολλά. Αλλά ακόμα και ενισχυμένη (που μπαίνει στη μπρίζα) μπορεί να έχει πρόβλημα. Έχει σημασία η ποιότητα κατασκευής της και όχι τόσο τα dB που λέει ότι μπορεί να ενισχύσει.
-
-
για να βλεπεις ειδησεις καλη ειναι.
για σινεμα κατασταση No way.
εχω την 32F5500 και ομολογω οτι ο media player αλλα και το wifi δουλευουν φανταστικα.
-
Από ποιαν άποψη δεν κάνει για ταινίες;
-
το πανελ ειναι βασικό και το μεγεθος μικρο.
-
Δε ξέρω που θα τη κοτσαρεις αλλά και εγώ θα έλεγα για πιο πολλές ίντσες...σε αυτά που λέει ο ποπ για τη τβ του +1
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Σαλόνι θα μπει, απέναντι από τον καναπέ, περίπου στο 1,5 μέτρο. 42αρα; Δεν μπορώ να πω ότι καίγομαι ιδιαίτερα για το μέγεθος βέβαια. Το πάνελ τι θέμα έχει;
help! τηλεορασεις hdtv !!