-
Τεχνικές προδιαγραφές αναμένονται, μεταξύ άλλων, για το DVD νέας γενιάς Blu-ray και για τις εξόδους βίντεο και ήχου.
«Θα τις περιμένουμε έως την τελευταία στιγμή, αλλά η κυκλοφορία θα μπορούσε να αναβληθεί αν δεν υπάρξει απόφαση σύντομα» παραδέχτηκε τη Δευτέρα εκπρόσωπος της Sony.
Στο μεταξύ, αναλυτές της Merrill Lynch στο Σαν Φρανσίσκο εκτιμούν ότι το κόστος παραγωγής για τη νέα γενιά Playstation θα μπορούσε αρχικά να φτάσει τα 900 δολάρια ανά μονάδα και να χρειαστεί τρία χρόνια να πέσει στα 320 δολάρια. Τιμή για την κονσόλα δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, εκτιμάται όμως γύρω στα 420 δολάρια.
Οι κατασκευαστές συνήθως πωλούν τις νέες κονσόλες αρχικά με ζημία, ώστε να αυξήσουν το μερίδιό τους στην αγορά και να εισπράξουν αργότερα υψηλότερα κέρδη από τις πωλήσεις λογισμικού.
Η Sony κατέχει σήμερα το 70% της αγοράς παιχνιδομηχανών, ωστόσο ορισμένοι αναλυτές εκτιμούν ότι το ποσοστό αυτό θα μπορούσε να πέσει έως και 20 μονάδες, καθώς η Microsoft κινείται επιθετικά για να αυξήσει το δικό της μερίδιο, σήμερα 15%.
αρα η εκτιμηση οτι το 50-50 στην αγορα θα ερθει με το xbox3 δεν ειναι και πολυ μακρια απο τη πραγματικοτητα...αυτο το blue ray θα μας καταστρεψει! αντε να σπασεις παιχνιδι...
-
*Άκρως ενδιαφέροντα μοιάζουν να είναι τα νέα που έρχονται από την Aμερική και το νέο τεύχος του Official Xbox Magazine. Μετά από διαρροές (μιας και το τεύχος Μαρτίου δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει), έχει αναφερθεί πως στο νέο τεύχος του περιοδικού θα υπάρχει ένα άρθρο σχετικά με τη δυνατότητα DirecTV που θα προστεθεί στο Xbox 360. Τι ακριβώς είναι το DirecTV; Όπως αναφέρεται στις φήμες, μέσα από μια on line αναβάθμιση, το κεντρικό μενού (ή αλλιώς dashboard) της κονσόλας θα αποκτήσει ένα ακόμη blade, που θα προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα Xbox Live, Games, Media και System.
Μέσω αυτού του νέου blade, που θα ονομάζεται DirecTV, οι κάτοχοι της κονσόλας θα μπορούν να κατεβάζουν τηλεοπτικά επεισόδια και ταινίες σε υψηλή ή χαμηλή ανάλυση ή ακόμη και να παρακολουθούν ταινίες υπό μορφή streaming, ακριβώς όπως συμβαίνει με τις συσκευές DVR. Αυτά τα νέα έρχονται μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση πως το PlayStation 3 θα διαθέτει σωρεία multimedia λειτουργειών, με μια εξ αυτών να είναι η παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων και ταινιών. Όπως διαφαίνεται, ο πόλεμος της νέας γενιάς μόλις αρχίζει.*
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
@bmwsedan
οσο για το ps3 φιλε bmw, δεν νομιζω (απο οτι φαινεται) να κυκλοφορησει πριν απο τα επομενα χριστουγεννα, οποτε αν ψηνεσαι για κονσολα,
μια ειναι η επιλογη...
παρεπιπτοντως ο,τι βιντεο κι αν εχεις δει απο metal gear 4, ειναι ΨΕΥΤΙΚΟ.
το resident evil 5 παντως ηδη φτιαχνεται για το 360...η m$ αυτη τη φορα κυνηγαει οσο μπορει τους developers απο την ασια γενικα.
οποτε στο μελλον ειμαι σιγουρος οτι θα βγουνε και αλλοι τιτλοι απο εκει περα..[>>> ΕΔΩ > ΕΔΩ
-
Εγώ θα έπαιρνα το XBOX ή το PS3 μόνο αφού τα έσπαγαν και τσιπάριζαν. Οι περισσότεροι που τα έχουν πάρει παίζουν ακόμα μόνο το παιχνίδι της συσκευασίας.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ θα έπαιρνα το XBOX ή το PS3 μόνο αφού τα έσπαγαν και τσιπάριζαν. Οι περισσότεροι που τα έχουν πάρει παίζουν ακόμα μόνο το παιχνίδι της συσκευασίας.αυτο ρουφαει! ( that sucks )
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ θα έπαιρνα το XBOX ή το PS3 μόνο αφού τα έσπαγαν και τσιπάριζαν. Οι περισσότεροι που τα έχουν πάρει παίζουν ακόμα μόνο το παιχνίδι της συσκευασίας.Α,δηλαδη δεν εχει βγει τσιπακι ακομα? ετσι λοιπον.....
-
1ον) το 360 ΔΕΝ περιεχει κανενα game στη συσκευασια
κοστιζει 299 στην βασικη εκδοση και 399 στην premium (αυτη παρτε)
εγω εχω 7-8 games και νομιζω οτι αξιζουνε τα λεφτα τους.
στο μελλον η m$ (αλλα και η sony) εχουνε σχεδια να κατεβαζεις το game απευθειας απο αυτους μεσω live σε τιμη πολυ χαμηλoτερη απο οτι retail στα μαγαζια.2ον) τσιπακια θα βγουνε αλλα παιδες, κοπιες και live, δεν πανε μαζι..
αυτο σημαινει οτι οποιο game σας αρεσει πολυ ετσι κι αλλιως θα το παιρνετε original.
βεβαια στο ps3 οταν τα games θα βγαινουνε σε blue ray, εκει ολοι οι πειρατες κλαινε..
ενα αδειο blue ray disk (χαμηλης περιεκτηκοτητας) θα κανει περιπου 20ε.
και αντε και μεχρι να βγει το ps3 και μεχρι να το σπασουνε κι'ολας (και το μηχανημα και το blue ray)3ον) με μπατσους υπαρχει τωρα το NFSU το τελευταιο, το οποιο βασικα υπαρχει και σε ολα τα αλlα format eκτος του 360. δεν λεει και πολλα.
περιμενε το APB.4ο) το ΧΙΙΙ ειναι εκεινο το cell-shaded fps? που ξεκινουσε που εχανες τις αισθησεις σου?
οκ τετοια games υπαρχουνε ενα σωρο και πολυ καλυτερα. dont worry.
και το 'to be continued' σημαινει οτι καποια στιγμη θα βγει επομενο XIII (XIV? ) -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
1ον) το 360 ΔΕΝ περιεχει κανενα game στη συσκευασια
κοστιζει 299 στην βασικη εκδοση και 399 στην premium (αυτη παρτε)
εγω εχω 7-8 games και νομιζω οτι αξιζουνε τα λεφτα τους.
στο μελλον η m$ (αλλα και η sony) εχουνε σχεδια να κατεβαζεις το game απευθειας απο αυτους μεσω live σε τιμη πολυ χαμηλoτερη απο οτι retail στα μαγαζια.2ον) τσιπακια θα βγουνε αλλα παιδες, κοπιες και live, δεν πανε μαζι..
αυτο σημαινει οτι οποιο game σας αρεσει πολυ ετσι κι αλλιως θα το παιρνετε original.
βεβαια στο ps3 οταν τα games θα βγαινουνε σε blue ray, εκει ολοι οι πειρατες κλαινε..
ενα αδειο blue ray disk (χαμηλης περιεκτηκοτητας) θα κανει περιπου 20ε.
και αντε και μεχρι να βγει το ps3 και μεχρι να το σπασουνε κι'ολας (και το μηχανημα και το blue ray)3ον) με μπατσους υπαρχει τωρα το NFSU το τελευταιο, το οποιο βασικα υπαρχει και σε ολα τα αλlα format eκτος του 360. δεν λεει και πολλα.
περιμενε το APB.4ο) το ΧΙΙΙ ειναι εκεινο το cell-shaded fps? που ξεκινουσε που εχανες τις αισθησεις σου?
οκ τετοια games υπαρχουνε ενα σωρο και πολυ καλυτερα. dont worry.
και το 'to be continued' σημαινει οτι καποια στιγμη θα βγει επομενο XIII (XIV? )Ευχαριστω για τις απαντησεις
Παντως δεν ξερω τι να κανω μπορει να περιμενω και το ps3, δεν ξερω....
εξαλλου ειμαι μεγαλος τωρα για games αλλα να σου πω και την αληθεια
εχω δει και 40νταρη να παιζει αρα.....δηλαδη αυτο το blue cd που λες θα κανει 20 ευρω συν 10 παραπανω που θα το πουλαει ο πειρατης θα πηγενει 30 ευρω? ε τοτε δεν το παιρνω
αυθεντικο.... -
με 300 και 400 ευρω τιμη σιγουρα οι παιχνιδομηχανες δεν απευθυνονται μονο στα μικρα...αλλωστε, οι ανδρες δε μεγαλωνουν ποτε!
αν και οταν σπασει το νεο συστημα της σονυ, καπου εκει θα ναι η τιμη της κοπιας...τοσο εκανε και η κοπια dvd στην αρχη!
-
@mig,έβγαλα κάποιες φωτογραφίες αλλά έχουνε γραμμές και η εικόνα δεν είναι καλή λόγω τηλεόρασης..
Απο κοντά τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα..http://users.otenet.gr/~shendry/gp1.jpg
http://users.otenet.gr/~shendry/gp2.jpgΕίναι απο 14άρα τηλεόραση Sony.
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
@mig,έβγαλα κάποιες φωτογραφίες αλλά έχουνε γραμμές και η εικόνα δεν είναι καλή λόγω τηλεόρασης..
Απο κοντά τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα..http://users.otenet.gr/~shendry/gp1.jpg
http://users.otenet.gr/~shendry/gp2.jpgΕίναι απο 14άρα τηλεόραση Sony.
Πάλι καλα, τα περίμενα πολύ χειρότερα. Πάντως ένα μόνιτορ ή μια μεγάλη TV το χρειάζεσαι νομίζω.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πάλι καλα, τα περίμενα πολύ χειρότερα. Πάντως ένα μόνιτορ ή μια μεγάλη TV το χρειάζεσαι νομίζω.Σήμερα,θα πάρω το VGA καλώδιο και θα συνδεσω την οθόνη του υπολογιστή(17' TFT Sony).
Αν δεν είναι καλό το αποτέλεσμα σκέφτομαι μήπως αγοράσω καμιά 19άρα Wide TFT οθόνη..Όπως αυτή εδώ..
http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDE2/VA1912w.htm#specs
Έχει 350 ευρώ.. -
wide αξιζει.
παρε μια 25αρα να γουσταρεις. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Πάλι καλα, τα περίμενα πολύ χειρότερα. Πάντως ένα μόνιτορ ή μια μεγάλη TV το χρειάζεσαι νομίζω.
Σήμερα,θα πάρω το VGA καλώδιο και θα συνδεσω την οθόνη του υπολογιστή(17' TFT Sony).
Αν δεν είναι καλό το αποτέλεσμα σκέφτομαι μήπως αγοράσω καμιά 19άρα Wide TFT οθόνη..Όπως αυτή εδώ..
http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDE2/VA1912w.htm#specs
Έχει 350 ευρώ..Δεν μπορεί να μην είναι καλό το αποτέλεσμα!
Σε ότι αφορά την 19άρα, δεν νομίζω ότι αξίζει να την πάρεις (αφού έχεις ήδη 17άρι μόνιτορ).
-
ρε pg220, για πες το gamertag σου ποιο ειναι να σε κανω add..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ρε pg220, για πες το gamertag σου ποιο ειναι να σε κανω add..Δεν έχω μπεί ακόμη στο Live...
-
!!!!!!!!!!!!
προστιμο 50ε!! jump in!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
!!!!!!!!!!!!προστιμο 50ε!! jump in!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
earlier launch προσπαθει να κανει τωρα η sony!
δεν ειναι ευκολο πραγμα να στηθουνε αξιοπιστες γραμμες παραγωγης για να φτιαχτουνε σε εκατομμυρια κομματια αυτες οι next-gen ρημαδοκονσολες..αν δεν την πιεζε ο gates, μην νομιζεις οτι θα εβγαινε και αρχες 2007.. με τιποτα!!
οταν τελικα θα ξεκινησει να πωλειται το ps3, θα δουμε και εκει πιστευω shortages και ισως και μεγαλυτερα απο αυτα του 360.παντως η m$ ακομα και στα πιο 'υποκειμενικα' projections της, υπολογιζει οτι στην καλυτερη ολων των περιπτωσεων θα παρει ισο κομματι με το ps3 στην αγορα.
ισο κομματι με το ps3??????? τους το ευχομαι αν και δε το πιστευω...
στο θεμα της ποιοτητας κατασκευης οτι και να πω ειναι λιγο...
Ουτε εγω το πιστευω, απλα τωρα η Microsoft εκμεταλευεται την -ηθελημενη- απουσια της Σονυ. Γιατι αν ηθελε θα εβγαζε ενα ps3 και θα τελειωνε. Αλλα η οποια καθυστερηση που γινεται θα βγει προς οφελος των καταναλωτων.
Για τους αγοραστες του PS & PS2 η χρονικη αποσταση που μεσολαβησε και τωρα για το PS3 μονο ως σεβασμο μπορω να το λαβω γιατι μεχρι και τωρα, μετα απο τοσα χρονια παρουσιας του PS2, υπαρχουν αρκετα δυνατα παιχνιδια που εκμεταλευονται στο επακρο τις δυνατοτητες του.
Αν ηθελε να κανει αρπαχτες θα εβγαζε νεες κονσολες καθε 2-3 χρονια και κανεις δεν θα ελεγε τιποτα, απλα θα αναγκαζοταν να αλλαζει ολη την ωρα κονσολες ---οπως ιδια φαση συμβαινει στα κινητα....... -
Απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος του X-Box 360...!
PS3 vs X-Box 360