-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Οποτε απο θεμα ποικιλιας το καλητερο ειναι Xbox ή PS3,ε?
Γμτ 500 € μονο για την κονσολα του σονυ πολλα δεν ειναι....?
Γιατί 500 μόνο για κονσόλα; Στο πλαίσιο με 509 ευρώ παίρνεις κονσόλα, HDMI καλώδιο, FIFA2008 και GT5 prologue.
+το blue-ray player
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Η γυναικα του κολητου μου του πηρε ενα Wii....ε μιας και ειχε την γιορτη του ειπα να παω να του παρω 2 παιχνιδακια να εχουμε να παιζουμε κατι εκτος απο κατι αθλητικα παιχνιδια κα ιενα αλλο με πιστολιδια....ρε παιδια....η το πλαισιο εινα ιγια τον φουτσο και ειχα καμια 15ρια τιτλους ή ξ κονσολα δεν εχει μεγαλη ποικιλια....Είναι και ανάλογα τι είδους παιχνίδια ψάχνεις.
-
Αφού το Blue Ray επικράτησε ως φορμάτ υψηλής ανάλυσης σε σχέση με το HD, το PS3 έχει πλέον προβάδισμα σε σχέση με το ΧΒΟΧ 360.
-
γραφω μπας και σωσω κανεναν απ'το λαθος να παρει XBOX 360...
πηρα το ΧΒΟΧ μου σχεδον μολις πρωτοβγηκαν.. το καλοκαιρι αυτο χτυπησε hardware failure, το λεγομενο red ring of death (google it γιατι βαριεμαι... ).
ειναι απιστευτο σε τι ποσοστα βαρανε hardware failure τα XBOX (ξανα google it γιατι δε θυμαμαι..). προσωπικα απογοητευτηκα απιστευτα. ναι θα το φτιαξω το προβλημα καθως ειναι στην εγγυηση αλλα δεν παυει να ειναι μουφα το ολο σκηνικο. αλλωστε δε σημαινει οτι δεν θα ξαναεχω σε καποια φαση ενα χαλασμενο ΧΒΟΧ. στο ιντερνετ υπαρχουν ιστοριες ατομων που εστειλαν μεχρι και 11 xbox χαλασμενα στη μαμα microsoft... και σε τεστ περιοδικων το hardware failure rate δεν εχει καμια σχεση με τα ποσοστα που δηλωνε η M$ (σε ενα εφτασε και το 90% ).
οι καινουργιες εκδοσεις του ΧΒΟΧ, λεει η M$, ειναι καλυτερες. βαρανε μονο 10% hardware failure. τους πιστευει κανεις ομως; για το δικο μου, οταν πρωτοβγηκε και πριν φανουν τα... αποτελεσματα, εδιναν 3-4%. επισης οι ιδιοι δηλωνουν οτι ειναι λογικο να εχουν προβληματα, καθως ειναι εταιρια software και δεν εχουν πειρα απο παιχνιδομηχανες
τελος στο φορουμ τους διαγραφουν φασιστικα ολα τα σχολια του τυπου, που βλαπτουν το Image της εταιριας... μην κανετε τη βλακεια! εγω την εκανα και ειχα δικαιολογια καθως τοτε ηταν καινουργια η κονσολα και δεν υπηρχαν αυτα τα στοιχεια. εσεις μπορειτε να το αποφυγετε.και μη νομιζετε. δεν ειμαι βαρυς gamer. τοσον καιρο εχω μονο 4 παιχνιδια, απ'τα οποια καπως βαρυ ειναι μονο το gta4. τα αλλα θα μπορουσα να τα παιζω και στο κινητο μου που λεει ο λογος (pes6 κλπ)
γι'αυτο συντροφοι, μακρια
υπαρχει λυση:
-
ρε σκαι εχεις ακουσει ποτε βγαινει το gta4 στο pc; Γιατι με το san andreas στο ps2 δε βολευτηκα και το παρατησα ενω τωρα το 4 το περιμενω πως και πως.. Ω ρε φιλε,ασε βαριμουν να ψαξω παλι,αλλα τελικα εκανα την καρδια μου πετρα και εψαξα...
18 νοεμβρη οποτε καπου στις 10 θα το εχω...
-
Εχω XBOX εδω κ 2 χρονια.
Μου εχει «χαλασει» 3 φορες
Την πρωτη παγωνε η εικονα
την δευτερη ειχε προβλημα ο σκληρος(ετσι ειπαν τουλαχιστον)
την τριτη(λιγες μερες μετα την 2η φορα!) ring of death.Πολυ θετικη η εξυπηρετηση πελατων της Microsoft.
Ταχυτατη αντιμετωπιση του προβληματος κ τις 3 φορες,χωρις καμμια χρεωση δικη μου.
Την δευτερη φορα μου εστειλαν νεο σκληρο.
Την τριτη φορα παραπονεθηκα για το προϊον κ μου αντικατεστησαν το μηχανημα(κ μου εδωσαν εκ νεου 3 χρονια εγγυηση)
Και τις 3 φορες μου εστειλαν gold pass για το X-box live για 1 μηνα. -
α ρε αθάνατη Sony ....ακόμα έχω το 1 και 2 και δουλεύουν άψογα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
α ρε αθάνατη Sony ....ακόμα έχω το 1 και 2 και δουλεύουν άψογα.το 1 ποτε το πηρες?θυμασαι?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το 1 ποτε το πηρες?θυμασαι?
1999
-
δεν εχω κονσολα.Οταν βγει αυτο
τοτε προβλεπονται ξενυχτια πολλα -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πολυ θετικη η εξυπηρετηση πελατων της Microsoft.
Ταχυτατη αντιμετωπιση του προβληματος κ τις 3 φορες,χωρις καμμια χρεωση δικη μου.
Την τριτη φορα παραπονεθηκα για το προϊον κ μου αντικατεστησαν το μηχανημα(κ μου εδωσαν εκ νεου 3 χρονια εγγυηση)
Και τις 3 φορες μου εστειλαν gold pass για το X-box live για 1 μηνα.αυτο ελειπε ρε συ βαγγο να σε χρεωσουν κιολας εφοσον ειναι στην εγγυηση
η μαμα microsoft δινει 3 χρονια για rrodη ουσια ειναι οτι δινουμε τοσα λεφτα και ειναι απαραδεκτο να υπαρχουν τετοια ποσοστα hardware failure στο made in china xbox, με αποπειρες να κουκουλωθει η εκταση του προβληματος και δικαιολογιες της εταιριας...
δεν μιλαμε για ενα ποσοστο προβληματικων ΧΒΟΧ που να ειναι λογικο. πιστεψε με δεν θα ειχα τετοια αντιμετωπιση απεναντι του. οταν ομως παιρνεις κατι και ξερεις οτι κατα πασα πιθανοτητα θα χαλασει....να στο θεσω αλλιως: εσυ θα προτεινες τωρα σε καποιον να παρει ΧΒΟΧ αντι για ps3; εγω παντως, μετα απο αυτο, οχι. και πιστεψε με τη μισω τη sony.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το 1 ποτε το πηρες?θυμασαι?
1999
νταξ πηρες το λιφτινγκ..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Πολυ θετικη η εξυπηρετηση πελατων της Microsoft.
Και τις 3 φορες μου εστειλαν gold pass για το X-box live για 1 μηνα.αυτο ελειπε ρε συ βαγγο να σε χρεωσουν κιολας εφοσον ειναι στην εγγυηση
η μαμα microsoft δινει 3 χρονια για rrodη ουσια ειναι οτι δινουμε τοσα λεφτα και ειναι απαραδεκτο να υπαρχουν τετοια ποσοστα hardware failure στο made in china xbox, με αποπειρες να κουκουλωθει η εκταση του προβληματος και δικαιολογιες της εταιριας...
δεν μιλαμε για ενα ποσοστο προβληματικων ΧΒΟΧ που να ειναι λογικο. πιστεψε με δεν θα ειχα τετοια αντιμετωπιση απεναντι του. οταν ομως παιρνεις κατι και ξερεις οτι κατα πασα πιθανοτητα θα χαλασει....να στο θεσω αλλιως: εσυ θα προτεινες τωρα σε καποιον να παρει ΧΒΟΧ αντι για ps3; εγω παντως, μετα απο αυτο, οχι. και πιστεψε με τη μισω τη sony.
Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες.
Απλα ηθελα να τονισω το οτι παρα τις μ@λ@κιες του 360,η υποστηριξη πελατων τους παιρνει υψηλοτατο βαθμο.Τη sony δεν την μισω(ισα ισα που ειχα ps1,ps2) κ ισως στο μελλον να αποκτησω κ ενα ps3.
-
299e το ps3....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
299e το ps3....Ποιος που ποτε ρε?
-
electro και media...
-
To 40ari ε?
Το 80 ποσο εχει? -
299e αποτι βλεπω στο φυλλαδιο...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
To 40ari ε?
Το 80 ποσο εχει?Συγνωμη φιλε αλλα το avatar το εχω copyright, οποτε αλλαξε το!!!!
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
To 40ari ε?
Το 80 ποσο εχει?Συγνωμη φιλε αλλα το avatar το εχω copyright, οποτε αλλαξε το!!!!
To avatar απο μενα το πηρες...
Oταν το εβαλα ακομη ποστ δεν ειχες κανει
PS3 vs X-Box 360