-
Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά σύντομα κιόλας πρόκειται να αλλάξει παντελώς η μορφή των καρνέ στα ράλλυ, μάλλον στο πιο απλό θα έλεγα.
Συγκεκριμένα το καρνέ θα αποτελείται στην ουσία από μια καρτέλα-σελίδα και δύο καρμπονιζέ από πάνω της, το πρώτο από τα οποία θα έχει περφορέ για να κόβεται το αντιστοιχο κομμάτι στο αντίστοιχο ΣΕΧ και να κρατιέται εκεί, το δεύτερο θα είναι για χρήση της γραμματειας και η καρτέλα θα κρατείται από τον αγωνιζόμενο. Το 'καρνε' αυτό μπορεί να έχει μέσα 2-3 συνεχόμενες ειδικές και θα αλλάζεται σε συγκεκριμένο ΣΕΧ του κάθε αγώνα. Τα ΣΕΧ και οι ειδικές θα αναγράφονται με κατακόρυφη φορά στην ίδια σελίδα και αυτό θα είναι πιο βολικό στο να μη μπερδευτεί καμιά σελίδα (πράγμα που πολύ εύκολα μπορεί να γίνει στα ήδη υπάρχοντα καρνέ). Επιπλέον είναι σημαντική η εξοικονόμηση χαρτιού, όχι και άσχημο για όσους έχουν οικολογική ανησυχία.
Το νέο 'καρνέ' θα αρχίσει να χρησιμοποιείται από του χρόνου στο Παγκόσμιο και στο Ελληνικό πρωταθλημα και για λόγους εξοικίωσης θα χρησιμοποιηθεί και στο Παλλάδιο.
Όταν βρω χρόνο θα σκανάρω και ένα δείγμα για να πάρετε μια ιδέα.
-
Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά σύντομα κιόλας πρόκειται να αλλάξει παντελώς η μορφή των καρνέ στα ράλλυ, μάλλον στο πιο απλό θα έλεγα.
Συγκεκριμένα το καρνέ θα αποτελείται στην ουσία από μια καρτέλα-σελίδα και δύο καρμπονιζέ από πάνω της, το πρώτο από τα οποία θα έχει περφορέ για να κόβεται το αντιστοιχο κομμάτι στο αντίστοιχο ΣΕΧ και να κρατιέται εκεί, το δεύτερο θα είναι για χρήση της γραμματειας και η καρτέλα θα κρατείται από τον αγωνιζόμενο. Το 'καρνε' αυτό μπορεί να έχει μέσα 2-3 συνεχόμενες ειδικές και θα αλλάζεται σε συγκεκριμένο ΣΕΧ του κάθε αγώνα. Τα ΣΕΧ και οι ειδικές θα αναγράφονται με κατακόρυφη φορά στην ίδια σελίδα και αυτό θα είναι πιο βολικό στο να μη μπερδευτεί καμιά σελίδα (πράγμα που πολύ εύκολα μπορεί να γίνει στα ήδη υπάρχοντα καρνέ). Επιπλέον είναι σημαντική η εξοικονόμηση χαρτιού, όχι και άσχημο για όσους έχουν οικολογική ανησυχία.
Το νέο 'καρνέ' θα αρχίσει να χρησιμοποιείται από του χρόνου στο Παγκόσμιο και στο Ελληνικό πρωταθλημα και για λόγους εξοικίωσης θα χρησιμοποιηθεί και στο Παλλάδιο.
-
-
Για ρίξτο Κώστα
-
Kαλό θα ήταν Κώστα να πάρουμε μια ιδέα για το τι θα συναντήσουμε στο Παλλάδιο έστω και δοκιμαστικά
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Kαλό θα ήταν Κώστα να πάρουμε μια ιδέα για το τι θα συναντήσουμε στο Παλλάδιο έστω και δοκιμαστικάΑυτο ειναι το καινουργιο καρνε.
http://putfile.com/pic.php?pic=11/33313283258.jpg&s=x12
Δινουν υποδειγμα μαζι με το road book του αγωνα το οποιο εχει και αναλυτικες οδηγιες στο πισω μερος.
-
Γιατί με μια πρώτη ματιά εμένα μου φαίνεται πιο εύκολο για τους συνοδηγούς και πιο δύσκολο για τους κριτές?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τώρα που συζητάτε για κανονισμούς και ενημέρωση , ποιοί γνωρίζουν και τί για το νέο καρνέ?
Εχει σε μία σελίδα Α5 όλες τις ειδικές ενός σκέλους.
Πολύ πρακτικό (ΙΜΗΟ) εκτός του ό,τι δεν είναι εύκολο για τους κριτές να γράφουν σε αυτό χωρίς να ακουμπούν σε τραπεζάκι.Άκουσα δε ότι θα εφαρμοστεί στο Παλάδιο!
Αν γίνει αυτό φαντάζομαι πως θα ενημερωθούν σχετικά τα πληρώματα.
Όλα αυτά στο http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... &start=105
Ένα μήνα και 10 μέρες για να δούμε , μέσα από το φόρουμ το καινούργιο καρνέ (ευχαριστούμε Κυριάκο)!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Τώρα που συζητάτε για κανονισμούς και ενημέρωση , ποιοί γνωρίζουν και τί για το νέο καρνέ?
Εχει σε μία σελίδα Α5 όλες τις ειδικές ενός σκέλους.
Πολύ πρακτικό (ΙΜΗΟ) εκτός του ό,τι δεν είναι εύκολο για τους κριτές να γράφουν σε αυτό χωρίς να ακουμπούν σε τραπεζάκι.Άκουσα δε ότι θα εφαρμοστεί στο Παλάδιο!
Αν γίνει αυτό φαντάζομαι πως θα ενημερωθούν σχετικά τα πληρώματα.
Όλα αυτά στο http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... &start=105
Ένα μήνα και 10 μέρες για να δούμε , μέσα από το φόρουμ το καινούργιο καρνέ (ευχαριστούμε Κυριάκο)!
Δινουν υποδειγμα μαζι με το road book του αγωνα το οποιο εχει και αναλυτικες οδηγιες στο πισω μερος.
Τι περισσότερο θα ήθελες Castor (εγώ πάντως αυτό εννοούσα όταν έλεγα πως θα ενημερωθούν τα πληρώματα) ?
-
Να θυμίσω ότι , υπεύθυνος για την σωστή συμπλήρωση του Καρνέ είναι το πλήρωμα.
Με αυτήν την αρχή , θα περίμενα αν μη τι άλλο να είχε βγεί ένα υπόδειγμα , ακόμη και μία εκδήλωση παρουσίασης του νέου καρνέ λίγο πιο νωρίς.
Δεν μιλάω προσωπικά για μένα ή για τον συνοδηγό μου , πιστεύω ότι με συνολική εμπειρία γύρω στα 50 χρόνια και καμμιά 600αριά αγώνες μάλλον δεν έχουμε πρόβλημα. Για να δούμε όμως παιδιά που κάνουν ένα-δυο αγώνες τον χρόνο , και αυτούς στην Αττική. Εδώ κάποιοι κάνανε λάθη στα παλιά καρνέ.
Ελπίζω τουλάχιστον να γίνει ιδιαίτερη ενημέρωση στους κριτές.
-
Αρκετά καλύτερο απο πρίν.
Οτι κάναμε πριν σε μια φόρμα φτιαγμένη σε Excel τώρα θα είναι πάνω στο καρνέ.Μόνον το ότι σε περίπτωση καθυστερημένης εκκίνησης δεν έχει καμμία διαβεβαίωση το πλήρωμα στα χέρια του ίσως αποδειχτεί πρόβλημα σε μη σωστή η έγκαιρη επικοινωνία του κριτή με το κέντρο του αγώνα.
Γιατί να μην βάζει οκ η υπογραφη δίπλα ??
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Ελπίζω τουλάχιστον να γίνει ιδιαίτερη ενημέρωση στους κριτές.Eννοείται ότι θα γίνει, έχει ήδη προγραμματιστεί.
Με πρόλαβε ο PINATSIS KYRIAKOS και το έβαλε, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το βάλω και εγώ...
Η μόνη δυσκολία του, απ' ότι μπορώ να διακρίνω εγώ είναι για το Στοπ της ειδικής, όπου ο κριτής θα πρέπει να κάνει την αφαίρεση ανάποδα απ' ότι ως τώρα, πράγμα που στην τελική συνηθίζεται εύκολα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Eννοείται ότι θα γίνει, έχει ήδη προγραμματιστεί.
Με πρόλαβε ο PINATSIS KYRIAKOS και το έβαλε, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το βάλω και εγώ...
Η μόνη δυσκολία του, απ' ότι μπορώ να διακρίνω εγώ είναι για το Στοπ της ειδικής, όπου ο κριτής θα πρέπει να κάνει την αφαίρεση ανάποδα απ' ότι ως τώρα, πράγμα που στην τελική συνηθίζεται εύκολα...
26ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ - 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005
114 είναι οι συμμετοχές του 26ου Ράλλυ Παλάδιο που θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου 2005 από την Ακτή Βάρκιζας.
Η START LINE, στην προσπάθειά της για ολοένα αρτιότερες διοργανώσεις, ξεκίνησε από σήμερα Πέμπτη 1/12/2005, ενημέρωση των κριτών που θα δραστηριοποιηθούν στον αγώνα ξεκινώντας από τις αναγνωρίσεις που θα γίνουν το επόμενο Σαββατοκύριακο, ενώ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση κριτών για την ερχόμενη Τετάρτη στα γραφεία της, όπου μπορούν φυσικά να παραστούν και όσοι αγωνιζόμενοι το επιθυμούν. Θέλοντας δε να δώσει την ευκαιρία στους κριτές αλλά και στους αγωνιζόμενους να 'εξοικειωθούν' με το νέο καρνέ που θα ισχύσει από το 2006 σε όλους τους αγώνες Ράλλυ, έχει ήδη μοιράσει το σχετικό ενημερωτικό υλικό, ενώ τα μέλη της είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για περισσότερες διευκρινίσεις ή πληροφορίες.
Τηλέφωνα επικοινωνίας, 210 9812341, 210 9821069, 6973 030125 & 6945 483477.
Εγώ αυτό εννοούσα Νάσο , και ειλικρινά Μπράβο στην Start Line !
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Eννοείται ότι θα γίνει, έχει ήδη προγραμματιστεί.
114 είναι οι συμμετοχές του 26ου Ράλλυ Παλάδιο που θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου 2005 από την Ακτή Βάρκιζας.
Η START LINE, στην προσπάθειά της για ολοένα αρτιότερες διοργανώσεις, ξεκίνησε από σήμερα Πέμπτη 1/12/2005, ενημέρωση των κριτών που θα δραστηριοποιηθούν στον αγώνα ξεκινώντας από τις αναγνωρίσεις που θα γίνουν το επόμενο Σαββατοκύριακο, ενώ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση κριτών για την ερχόμενη Τετάρτη στα γραφεία της, όπου μπορούν φυσικά να παραστούν και όσοι αγωνιζόμενοι το επιθυμούν. Θέλοντας δε να δώσει την ευκαιρία στους κριτές αλλά και στους αγωνιζόμενους να 'εξοικειωθούν' με το νέο καρνέ που θα ισχύσει από το 2006 σε όλους τους αγώνες Ράλλυ, έχει ήδη μοιράσει το σχετικό ενημερωτικό υλικό, ενώ τα μέλη της είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για περισσότερες διευκρινίσεις ή πληροφορίες.
Mα και εγώ για αυτό μίλαγα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mα και εγώ για αυτό μίλαγα.Μόνο που εγώ μίλαγα για ενημέρωση των **αγωνιζομένων **που είναι βάση κανονισμών οι μόνοι υπεύθυνοι για την καλή τήρηση/χρήση του καρνέ!
-
OK τότε, λάθος κατάλαβα...
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Nα κάνω τώρα και εγώ με τη σειρά μου τα παράπονά μου? Εμείς σαν κριτές είμασταν εκεί, κύριοι αγωνιζόμενοι, και όχι μόνο αυτοί που θα είναι σε τραπεζάκια, ενδιαφέρθηκαν και άλλοι να μάθουν. Εσείς πού είσασταν? 4-5 μέτρησα με το ζόρι... Κατά τα άλλα οι αγωνιζόμενοι είναι υπεύθυνοι για την σωστή τήρηση του καρνέ. Θέλετε, έτσι από περιέργεια, να έρθετε σε κάποιο ΣΕΧ να δείτε τι έχει να γίνει? Και στο κάτω-κάτω το καρνέ αυτο δεν είναι μια παραξενιά της Start Line και πάει-τέλειωσε. Από εδώ και πέρα είναι το επίσημο καρνέ σε αγώνες παγκοσμιου και πανελληνιου πρωταθλήματος...
-
Εγώ έλειπα μόνο και μόνο επειδή λείπω από τη χώρα. Αλλιώς εύκολο-δυσκολο (είτε μιλάμε για τον διαθέσιμο χρόνο μου, είτε για τη δυσκολία συμπλήρωσης του νέου καρνέ) πιστέψτε με, θα ήμουν εκεί.
Καλύτερα να χάσω μισό απόγευμα, παρά 5 λεπτά στην πρώτη απλή και να αρχίσω τον αγώνα με περιττό άγχος.
-
Τελικά πως σας φάνηκε το νέο καρνέ?
Εμάς δεν μπορώ να πώ ότι μας δυσκόλεψε, φαίνεται μάλον πιο πρακτικό όντας μια μόνο σελίδα....
Η πλευρά της οργάνωσης (taurus ) πως το είδε? -
Απλό, εύκολο, ότι πρέπει!
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Τελικά πως σας φάνηκε το νέο καρνέ?
Εμάς δεν μπορώ να πώ ότι μας δυσκόλεψε, φαίνεται μάλον πιο πρακτικό όντας μια μόνο σελίδα....
Η πλευρά της οργάνωσης (taurus ) πως το είδε?Για το ΣΕΧ και την αφετηρία είναι όσο πιο απλό γίνεται. Για το Stop είναι λίγο πιο ζόρι, αλλά όχι κάτι τραγικό. Πάντως πρόκειται να βελτιωθεί σε κάποιες λεπτομέρειες, εξάλλου πιλοτική ήταν η χρήση του σε αυτόν τον αγώνα.
NEA KAΡΝΕ ΣΤΑ ΡΑΛΛΥ