-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειπα εγω οτι ειναι λαθος η ερωτηση;Απλα εβαλα σε παραθεση την υπογραφη του kostis20 .φαινεται απο την υπογραφη αν ειναι 180 η 211;
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Ειπα εγω οτι ειναι λαθος η ερωτηση;Απλα εβαλα σε παραθεση την υπογραφη του kostis20 .
φαινεται απο την υπογραφη αν ειναι 180 η 211;
Φαινεται οτι ειναι το 2.0T .Που κολλησες εσυ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειπα εγω οτι ειναι λαθος η ερωτηση;Απλα εβαλα σε παραθεση την υπογραφη του kostis20 .
φαινεται απο την υπογραφη αν ειναι 180 η 211;
Φαινεται οτι ειναι το 2.0T .Που κολλησες εσυ;
η ερωτηση ηταν αν προκειται για το διλιτρο με τα 180
η πρωτη σου απαντηση οτι προκειται για το 2,0Τ
με ποσα;
-
-
Μπράβο ρε συ papatza με γλύτωσες απ' τον κόπο να τα.. στον Μπιλ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:roll:τι σημαινει αυτο για να το βαζω κι εγω;
-
Το οτι φαγαμε μια σελιδα με offtopic .Καλα να παθω
τελος -
Συγνωμη για την αναστατωση ρε παιδια ,αλλα ημουνα στη δουλεια...
Ναι το διλιτρο με τα 180 ειναι. FWD. -
Το ΣΚ ,εκανα mini εξορμηση ....200κμ
Στο πηγαινε ,101 km,με πολυ εθνικη και λιγοτερο επαρχιακο ειχα μεση ταχυτητα 104 km/h και μεση καταναλωση 7,6 lt/100km.
Στην επιστροφη η μεση ταχυτητα ανεβηκε στα 118 Κm/h και η καταναλωση πηγε στα 8.0 lt/100km.
Με ενα ρεζερβουαρ με χρηση μεσα στην Αθηνα και την διαδρομη που προανεφερα εκανα 548 km,πριν αναψει το λαμπακι. -
http://www.a5oc.com/forums/showthread.p ... index.html
-
Mια ενδιαφερουσα αναλυση των ανρτησεων του S5...
http://blogs.insideline.com/roadtests/2 ... round.html -
γεια χαρα παιδια σκεφτομαι την αγορα ενοσ Α5 ΤQ 211 HP coupe κ θα ηθελα να μαθω αν αξιζει απο οσουσ το εχουν??
ποιο ειναι καλυτερο το quattro η FWD κ τι πρεπει να προσεξω στην αγορα τετοιου αυτοκινητου?ευχαριστω
-
έχεις q7 , θέλεις να πάρεις a5 , είναι η πρώτη σου δημοσίευση , και ρώτας 'ποίο είναι to καλυτερο ?'
μιλάς με γρίφους γέροντα ! -
-
ναι ρε φιλε το Α5 το θελω για παρτη μου κ το Q7 το εχω αλλα το κυκλοφορει ο αδερφοσ μου πιοπολυ..
εξαλου δεν ζητησα συγκριση μεταξυ των δυο αλλα quattro k fwd -
το quattro λογικα θα κανει τα πραγματα πιο ευκολα στις δυσκολες συνθηκες , απο την αλλη θα σου ανεβασει την καταναλωση
σε αυτη την ιπποδυναμη πιστευω οτι το αυτοκινητο μπορει να τα βγαλει περα χωρις τη 4κινηση , ομως εγω προσωπικα ειμαι υπερ αυτης σε καθε περιπτωση
αμα παρεις audi στη τελικη παρτο quattro , αυτο ειναι αλλωστε που το ξεχωριζει απο τις υπολοιπες αντιστοιχες εταιρειες
-
ενταξει την καταναλωση ποσο να την ανεβασει?δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλεσ οι διαφορες αλλα κ εγω πιο πολυ για quattro καταληγω γιατι οι δρομοι τησ Ελλαδασ μονο για πειραματα δεν ειναι..το s-tronic ειναι το dsg η μαλακια ρωταω?κ περα απο αυτο απο κανα προγραμμα που να αξιζει ξερεισ τιποτα??
-
απο προγραμματα δεν το χω ψαξει το θεμα, αλλα γενικα τα 'μεγαλα ονοματα' ειναι ασφαλεις λυσεις
το stronic ειναι dsg και μαλιστα στη πλατφορμα αυτη (a4, a5 q5 ), το dsg ειναι διαφορετικο απο αυτο των golf/a3/tt , ειναι 7αρι (αλλα οχι το 'μικρο' 7αρι που υπαρχει στα golf 122 πχ) και το βασικοτερο ειναι οτι αντεχει πολλη περισσοτερη ροπη απο τα 6αρια dsg που μπαινουν στα μικροτερα πατωματα
οποτε απο κει που σε ενα tts θα βελτιωνες και θα εφτανες τα ορια του το 6αρι dsg , σε ενα Α5 βελτιωνεις ανενοχλητα χωρις εννοια
(δες ποση ροπη εχει η ντιζελ εκδοση με dsg για να καταλαβεις)
-
ωραια μαγκια αυτο δεν το ηξερα..αρα σε περιπτωση προγραμματοσ δεν υπαρχει προβλημα..
για παραλληλους εκεφαλουσ ξερεισ τιποτα? -
δε νομιζω οτι υπαρχει λογος για παραλληλο εγκεφαλο σε tfsi, δεν το χω ακουσει να σου πω την αληθεια
το προγραμμα ειναι η πιο συνηθης λυση και δουλευει μια χαρα σε οσους το χω δει (γιατι εγω ειμαι στοκ)
Audi A5 & S5