-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Να μιλάνε και οι Ολυμπιακοπαναθηναϊκοί για 'στρατούς' ε πάει πολύΑπαράδεκτοι φυσικά και οι 'γριές' στην Πράγα greo εσύ ήσουν ?
Πως κατάφερε ο Ηρακλής να το φέρει το ματς στο παρατσάκ εναντίον μιας τόσο εμφανώς καλύτερης ομάδας (μπλοκ, πάσα, απόδοση διαγώνιων, ο Ηρακλής με ένα τεσσάρι), μόνο με υποδοχή-σερβίς, απορώ. Μπράβο τους! Αμαν όμως ρε παιδί μου, Μπαρτσελόνα του βόλει κατάντησε
Μπα, δεν πηγα φετος. Καλυτερα κιολας, εχω χειροκροτησει αλλες 4 ομαδες να το σηκωνουν, βαρεθηκα. Θα παω οταν θα ειναι να χειροκροτησω μονο εμας.
Παντως σιγουρα Μπαρτσελονα του βόλλεϋ δεν ειμαστε Ειμαστε μια ομαδα που οπως μαθαμε το Σαββατο δεν ειμαστε μεσα στις 2 καλυτερες της χωρας (δια στοματος ολων των 'ειδικων' του 2μηνου τελικου), αλλα ειμαστε 3 φορες τα 5 χρονια στις 2 καλυτερες της Ηπειρου. Λιακό ζεις, ποια Ευρωπη, εδω μιλαμε για Ελλαδα
Οπως και να εχει, απορω (πλην του Τισερ) ποιος αλλος παικτης μας θα ειχε θεση σε καποια απο τις αλλες 3, αρα μιλαμε για τρελλη υπερβαση.ΥΓ Κι εγω το βαριεμαι το βόλλεϋ αλλα τι εναλλακτικες εχω; Να ασχολουμαι με το ντερμπι παραμονης με το Θρασυβουλα ή με την Α2;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
απορω (πλην του Τισερ) ποιος αλλος παικτης μας θα ειχε θεση σε καποια απο τις αλλες 3, αρα μιλαμε για τρελλη υπερβαση.+Κραβαρικ
Δεν ειναι δικαιολογια, αλλα η ομαδα εφτασε πολυ ψηλοτερα απο εκει που -θεωρητικα- μπορουσε. Και για αυτο τους αξιζουν συγχαρητηρια.
Αν οι Νιλσον-Κονσταντινοφ ηταν στοιχειωδως καλοι στην επιθεση, πιστευω θα το σηκωναμε.
Απο την αλλη, το 0/5 FF και 0/3 τελικοι, οσο να'ναι αφηνει πικρη γευση.
Και κατι ακομα: Σετ οπως το 3ο και το 4ο, οπου η ομαδα εφτανε στους 20-22 ποντους ισοπαλη, παλιοτερα σπανια τα εχανε.
ΥΓ: Πολυ ωραιο ματσακι επαιξαν και οι πελατες, ελπιζω να μη μου κουραστηκαν τα καημενουλια...
Για το βολει:
Εμενα ακριβως μου αρεσει η ελλειψη σωματικης επαφης και η συνεπαγομενη απουσια της αμφισβητησης του τι ειναι φαουλ.
Μου αρεσει επισης (οπως και στο τενις) οτι καθε σετ ξεκιναει απο την αρχη και μπορει να γινει η ανατροπη πιο ευκολα απο 0-2 σε 3-2 παρα ας πουμε αν χανεις 3-0 στη μπαλα ή 20 ποντους στο μπασκετ.
Τελος ειναι πολυ θεαματικο στην TV, αν και πιστευω οτι live 'χανει' σε σχεση με το μπασκετ. -
Μετά το Κύπελλο με τον πελάτη, ήρθε και το ξεβράκωμα μέσα στην Γλυφάδα με 3-0 σετ..
Πως φαίνεται οτι πιάνει Μάης...όλες οι κούπες κατηφορίζουν στον Περαία..
-
Nα ευχαριστησουμε τον Λαγο για το ομορφο απογευμα που μας προσεφερε. Και να μην ξεχασει ο μιλκοβιτς να σκασει κι ενα 50ευρω στον καροτακια γιατις σημερινες του υπηρεσιες. Ουρτ αμπαλοι μια ζωη.
-
Ρε Ακαλυπτος με πορωσε πολυ η χειρονομια του αγκαμεζ με το δαχτυλο και το στομα.. Τον εκανε...μαυρο στο 'ξυλο' η ομαδα σημερα..
Ειναι αμπαλοι τελικα ΠΑΝΤΟΥ.Δεν κανουν.Α μην ξεχασει ο μιλκοβιτς παρακαλω να σκασει 90 ευρω στον λαγο.Ηταν σπεσιαλ προγραμμα τελικα..
-
Full υπηρεσία ήταν σήμερα..
-
Μετά από το πρώτο πάρτυ
Ξεκίνησε και το δεύτερο
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε Ακαλυπτος με πορωσε πολυ η χειρονομια του αγκαμεζ με το δαχτυλο και το στομα.. Τον εκανε...μαυρο στο 'ξυλο' η ομαδα σημερα..
Ειναι αμπαλοι τελικα ΠΑΝΤΟΥ.Δεν κανουν.Ας προσέχουμε τα λόγια μας για τον Αγκάμεζ γιατί του χρόνου θα παίζει σε εμάς. Ιβαν από την μια, αγκάμεζ από την άλλη να κοπανανε αμφότεροι.
-
εσυ μπαγερν δν εισαι?
-
E η καλή εργαζόμενη ξέρει πώς είναι η φουλ υπηρεσία και όταν της παρέχεται μία στις 5 το απολαμβάνει...
Άντε απο αύριο πάλι στην δουλειά όμως, ε, μην ξεχνιέστε!
-
Τώρα το θυμηθήκατε το βόλει ρε σεις ? Αν έχετε να πείτε κάτι για το άθλημα, πείτε το, διαφορετικά ό,τι σχετίζεται με κόντρα αιωνίων στο ποδόσφαιρο (α, ξέχασα, το κλειδώσαμε αυτό και εκτονώνεστε εδώ... )
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
E η καλή εργαζόμενη ξέρει πώς είναι η φουλ υπηρεσία και όταν της παρέχεται μία στις 5 το απολαμβάνει...Άντε απο αύριο πάλι στην δουλειά όμως, ε, μην ξεχνιέστε!
WTF?? Wake up mister!!!!!!
-
Ο χρήστης scirocco123 έγραψε:
εσυ μπαγερν δν εισαι?Ειμαι αυτός δίπλα στον scholes.
-
3-0 σετ και αυτο το παιχνιδι και 2-0 η σειρα των τελικων για τον Ολυμπιακο.
-
Και ξανά 3-0 με τον αιώνιο πελάτη και πάμε για την δεύτερη φετινή κούπα...Είπαμε, όπου σας βρίσκουμε θα ανοίγουν τρύπες τα καρφιά μας...
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Άντε απο αύριο πάλι στην δουλειά όμως, ε, μην ξεχνιέστε!Eτσι οπως τα λες...ειδες οτι σε προτιμησα και δευτερη φορα σε μια βδομαδα.. Οι υπηρεσιες σου ειναι ανευ συγκρισεως γι αυτο και θα σε προτιμησω ΠΑΛΙ,αλλα θα ναι η τελευταια φορα..δε θα σου κανουμε συνεχεια και τη χαρη.. Αλατι τωρα και σε καλη μερια το 50ευρο του μιλκοβιτς...
-
rε ταλάκες, μην το μαμάτε!!!
-
Ρε αφήστε τους να πάρουν και ένα σετ....
Για τον φουκαριάρη τον Λεώνη.
-
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ !!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
-
ΜΕΤΑΝΟΗΤΕ...
ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΑΝΑΧΑ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ Α1 ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ...
ΕΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ