-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν μπορει ο Ολυμπιακός να ειναι δευτεροτρίτοςμια χαρα ειναι...
-
Asimov βάλε κάτι παραπάνω. Έγω μόλις διάβασα για τη μεταγραφή του Ενό έπεσα από την καρέκλα. Στη συνέχεια έψαχνα που μπορώ να ποντάρω για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του χρόνου από τον ΟΣΦΠ.
Ο τύπος είναι τρεις κλάσεις πάνω από οποιονδήποτε άλλο στη θέση του. -
Καθόλου άσχημα για 'δευτερότριτοι'.
-
Τελικά η φανέλα αυτης της ομάδας ειναι πολύ βαριά
Τον Ηρα παντως δεν τον βλέπω καλά. Αφου κατάφερε να πάει σε 5ο ματς με ΑΥΤΟΝ τον Ολυμπιακό....
-
Αλέκος Λεώνης: «Επανήλθαμε στις παλιές εποχές. Ευτυχώς το ματς ήταν τηλεοπτικό και όλη η Ελλάδα είδε πως τελείωσαν τα σετ. Όλη η Ελλάδα, δυστυχώς για αυτούς είδε πως οι δύο διαιτητές τελείωσαν το τρίτο σετ δείχνοντας σε μένα κόκκινη κάρτα για τις εύλογες διαμαρτυρίες αφού η επίθεση του Τσέρνιτς ήταν μισό μέτρο μέσα. Όλη η Ελλάδα είδε πως τελείωσε το πρώτο σετ με άουτ επίθεση του Πάμπελ και τον Χριστοφιδέλη να πατάει γραμμή στο σέρβις. Όλη η Ελλάδα είδε πως ο προπονητής του Ολυμπιακού Στέλιος Προσαλίκας ήταν πάντα μέσα από τρία μέτρα και όμως δεν δέχτηκε ούτε μία παρατήρηση. Τα ίδια και στο τάι μπρέικ»
Προφανω καραγκιοζη Λεωνη δεν θυμασαι γυρω στις 150 φασεις που εχει ευννοηθει ο Ηρακλης στις 15 συνεχομενες νικες. Τι διαβολο ρε παιδια δεν πρεπει να κερδιζει ποτε ο Ολυμπιακος? Οντως ηταν μεσα το καρφι του Τσερνιτς αλλα θα γινοταν το 24-23. Και παλι θα χανατε λοιπον.
Τι εννοεις γυρισαμε στις παλιες εποχες? Τα πρωταθληματα του Ολυμπιακου ηταν στημενα ε? Εμ βεβαια πρεπει να ριξεις καπου τις ευθυνες. Οι κομπλεξικοι οπαδοι σας θα σου ριξουν τις ευθυνες. Απο του χρονου ομως που θα φυγουν καποιοι παικτες θα νοιωσεις καλυτερα τις παλιες εποχες. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Προφανω καραγκιοζη Λεωνη.... ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ....Μπραβο θαρος και αντρισμος, φτου, φτου. Θες να κανονισω να του τα πεις απο κοντα αυτα τα γεναια;
-
Φιλε μου μη συγχιζεσαι! Τα ξαδερφια σου θελουν κατι τετοια τυπακια 10 για πρωινο.
Παντως δεν περιμενα να γινουν οσα εγιναν σε ψιλοαδιαφορη σειρα...
Ισαακ τον Ηρακλη (επειδη εχει μειονεκτημα εδρας) τον συμφερει να παει σε 5ο ματς. Σκεψου... Οχι πως εγινε επιτηδες, αλλα εν τελει μας συμφερει
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ισαακ τον Ηρακλη (επειδη εχει μειονεκτημα εδρας) τον συμφερει να παει σε 5ο ματς. Σκεψου... Οχι πως εγινε επιτηδες, αλλα εν τελει μας συμφερειΚανεναν δεν συμφερει να τα παιξει ΟΛΑ σε ενα ματς. Και αν;
Περαν της συγκεκριμενης σειρας αγωνων, η ομαδα σου δε μου φαινεται σε καλό δρόμο... -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Προφανω καραγκιοζη Λεωνη.... ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ....
Μπραβο θαρος και αντρισμος, φτου, φτου. Θες να κανονισω να του τα πεις απο κοντα αυτα τα γεναια;
Ετσι μπαβο φτυσε με να μην με ματιασεις. Φυσικα θα τα ελεγα και μπροστα του και μπορει να του τα εχω φωναξει και στο γηπεδο (ποτε δεν ξερεις).
Μπορει να σου φαινομαι ψευτομαγκας μεσω ενος pc να βριζω αλλα θα πεις το ιδιο και για τον Λεωνη,γιατι λεει τις βλακεις του ενω ξερει οτι τον προστατευει η αστυνομια. Ειμαι σιγουρος οτι θα γινει πολεμος στην Θεσσαλονικη. Γνωριζω ποσο κομπλεξικοι ειναι εκει πανω. Τωρα που το σκεφτομαι δεν φταει ο Λεωνης. Μπορει να κανει και αλλιως ο ανθρωπος? Αν εχεις τους ζουλου και τους κομπλεξικους να απαιτουν με καθε τροπο την νικη κατα του Ολυμπιακου τι να κανεις? Ενα ανθρωπακι ειναι.Μαλλον δεν καταλαβες καλα. Μπορει ο red_army7 ο greo και ο καθε οπαδος να λεει οτι του κατεβει γιατι στην τελικη μπορει να ειναι και τρελοι.
Ο προπονητης μιας ομαδας δεν εχει το δικαιωμα να πεταει λασπη σε μια ομαδα. Εχεις ακουσει ποτε τον Καζλαουσκας να βριζει? Τον Σολιντ? Τον Προσαλικα? Ολοι οι προπονητες του Ολυμπιακου σεβονται τις αλλες ομαδες και δεν κανουν υποτιμητικα σχολια.
Οταν λεει βλακειες ο ΛΕΩΝΗΣ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Φιλε μου μη συγχιζεσαι! Τα ξαδερφια σου θελουν κατι τετοια τυπακια 10 για πρωινο.Παντως δεν περιμενα να γινουν οσα εγιναν σε ψιλοαδιαφορη σειρα...
Ισαακ τον Ηρακλη (επειδη εχει μειονεκτημα εδρας) τον συμφερει να παει σε 5ο ματς. Σκεψου... Οχι πως εγινε επιτηδες, αλλα εν τελει μας συμφερει
Για να πάρετε κανά φράγκο;
Εμένα δε με ανησυχεί που χάσατε. Με ανυσηχεί που χάσατε κι είχατε το Γκιουρδα κορυφαίο.Υ.Γ Μια γνώμη:μην ασχολείσαι με άμπαλους. Ρίχτου κανά μπινελικι όταν η καφρίλα χτυπάει κόφτη, να ρχεται στα ίσα του Λέγειν έχεις!
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Μπορει να σου φαινομαι ψευτομαγκας μεσω ενος pc να βριζω ...Εεεεεελα, σοβαρα;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κανεναν δεν συμφερει να τα παιξει ΟΛΑ σε ενα ματς. Και αν;
Περαν της συγκεκριμενης σειρας αγωνων, η ομαδα σου δε μου φαινεται σε καλό δρόμο...Εχεις δικιο.
Μην ξεχνας ομως 2 δεδομενα:- Η σειρα εφτασε εδω, κυριως λογω υπερβολικης υποτιμησης που εδειξε ο Ηρακλης απεναντι σε σας
- Ο Ηρακλης (αν παει) θα παει τελικο με μειονεκτημα εδρας
Δηλαδη τα 5 παιχνιδια, σε συνδυασμο με τη μια αναβολη, εχουν κατα μεγαλη πιθανοτητα βγαλει εκτος αγωνιστικου ρυθμου το βαζελο σε μια περιοδο που οι παικτες ειναι ηδη βεβαρημενοι. Η ομαδα δηλαδη που θα παει τελικο απο το δικο μας ζευγαρι θα παει ζεστη στον τελικο, σε αντιθεση με το βαζελο που συντηρειται με διπλα.
Οσο για την ομαδα μου, τα εχω πει και μετα το κυπελλο με το οποιο εξασφαλισαμε την εξοδο στο CL. Οι βασικοι μας παικτες δεν εχουν την παραμικρη διαθεση να παιξουν (Μπολ, Κλει και Τσερνιτς) και κανεις δεν τους αδικει γι'αυτο. Φτανει παντως να σοβαρευτουνε στον Ευοσμο και να τελειωσουν τη σειρα.
TRAV οσο και να ειναι αχωνευτος ο Μαριο, αλλο τοσο ειναι μεγαλος παικτης. Για τετοια παιχνιδια ζει.
-
greo συμφωνω για τους αγωνες αλλα για τον Γκιουρδα διαφωνω οριζοντιως και καθέτως
Ο τυπος ειναι ο πιο υπερτιμημενος ελληνας βολλευμπολιστας ever! (τα ιδια ελεγα κι οταν ηταν στον Ολυμπιακο ) -
+1 Asimov!
Μόνος του έχασε τον προημιτελικό με τους Αμερικανούς στην Ολυμπιάδα
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
+1 Asimov!Μόνος του έχασε τον προημιτελικό με τους Αμερικανούς στην Ολυμπιάδα
Μη μου το θυμίζεις, ήμουνα στο γήπεδο.......
(Μετα από 15 χρονια επαγγελματικης σταδιοδρομιας ΔΕΝ εχει - ακόμα! - καταφερει να μαθει πως σηκωνονται για μπλοκ ) -
Μερδευετε τον καλο παικτη, με τον μεγαλο παικτη. Ο Μαριο ειναι μεγαλος παικτης, γεννημενος νικητης, πως το λενε.
Επισης τα ιδια ελεγα και οταν ηταν στο γαβρο. Το αντιθετο του Ρουμελιωτη δηλαδη (οχι του Μενιου).
nass οταν ενας παικτης που παιζει ακραιος 'χανει' το παιχνιδι μονος του, πριν απ' αυτον φταινε τοσο ο προπονητης (αυτος και αν ειναι υπερτιμημενος) που τον παιζει και υστερα ο πασαδορος που τον βγαζει στα συστηματα. -
Greo ο Γκιουρδας δεν ειναι ουτε καλός παικτης, ουτε μεγαλος παικτης. Ο Αλβερτης του βολλευ ειναι (στην καλύτερη περιπτωση). Μετριοτατος τεχνικα, τραγικος αμυντικος (ΔΕ χαμηλωνει με την καμμία, από μπλοκ δε σκαμπαζει...), ασταθης επιθετικα (και συχνα καταδικαστικος για την ομαδα του). Στην Ιταλία που πηγε ενα φεγγαρι, γελασανε, ειπανε 'μπα σε καλό μας' και τον εστειλαν πισω με το πρωτο αεροπλανο... Ειχε την τυχη να παιξει ΜΟΝΟ σε πολύ καλες ομαδες (οπου, αντιθετα με τα οσα λες, οι συμπαικτες του πασαδοροι τον αβανταραν υπερ το δεον) κι εχτισε εικονα ηγετη χωρις να τ' αξιζει.... Έιναι και κωλοπαιδο αλλά αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
(οπου, αντιθετα με τα οσα λες, οι συμπαικτες του πασαδοροι τον αβανταραν υπερ το δεον)Αντιθετως, λεω αυτο που λες κι εσυ! Αλλα οταν ο πασαδορος εχει σε καλη υποδοχη (ειδικα οταν παιζει πισω γραμμη) 4 επιλογες για επιθεση και διαλεγει μονιμως τον κακο Μαριο (ισως γιατι δεν τον κυνηγαει το αντιπαλο μπλοκ) τοτε ΚΥΡΙΩΣ φταιει η πασα. Γι'αυτο και φετος στον Ηρακλη θα του βγαλει 2-3 φορες μονό ο LB, αν δει οτι δεν τραβαει παει πάγκο να μπει ο Μπρουκς, να εχουμε σουπερ υποδοχη τουλαχιστον.
Παντως ειναι καλυτερος απο οτι λες επιθετικα. Καρφωνει μεσα (αν και δεν εχει καλη ευθεια) και γρηγορα οποτε με καλες 2 πρωτες μπαλιες ειναι αξιοπιστη λυση απο την μπροστινη γραμμη.
-
Ακριβώς Asimov
Φίλε greo, με τους Αμερικανούς το ματς (μιλάω για εκείνο το τραγικό 4ο σετ που χάσαμε ενώ ήμασταν μπροστά 12-21 μιλάμε ήθελα να δαγκώσω την καρέκλα μου (αν είχα καπέλο θα το είχα φάει αλα-Ρόμπαξ )) δεν το έχασε τόσο από επίθεση (όπου τον περιποιήθηκε δεόντως ο νυν συμπαίκτης του Hoff) αλλά κυρίως από πρώτη μπαλιά (δεν είναι τυχαίο ότι τον σημαδεύουν συνέχεια στα σερβις).
Τον ακραίο δεν τον θέλεις μόνο για την επίθεση αλλά για την πρώτη μπαλιά και, κυρίως, για την σταθερότητα στην απόδοση (να παίζει σε όλα τα ματς στο 80% των δυνατοτήτων του, όχι σε ένα στο 100% και σε δύο στο 30% διότι πάνω του στηρίζεται όλη η ομάδα και αυτά τα δύο ματς μπορεί να στα χάσει μόνος του, αν δεν υπάρχει ανάλογο βάθος στον πάγκο), κάτι που ο 'Mario' σίγουρα δε διαθέτει.
Ψυχή μπορεί να έχει, αλλά πέραν τούτου τίποτα.
Αν είναι καλό παιδί ή όχι δεν το ξέρω... -
nass στο συγκεκριμενο παιχνιδι ημουν στους Οθωνούς (πανω απο την Κερκυρα) και δεν το ειδα. Η διαφορα ομως που λες, αντιστοιχει σε 9 ποντους του αντιπαλου σε ΔΙΚΟ ΤΟΥ σερβις, εναντι μολις 4 (παλιών) αλλαγων που πρεπει να παρεις εσυ.
Αν τις 4 αυτες υποδοχες δεν μπορει να τις παρει ο Γκιουρδας, εχεις 8 ολοκληρους ποντους για να το καταλαβεις (ως προπονητης) και να το αλλαξεις. Ο Μπαεφ εχει 80%, ο Δημητρακο και ο Λαππας απο 70%, δεν τον χρειαζεσαι τον Γκιουρδα μεσα!Αντιθετως, εφοσον τον κρατας μεσα σε θεση ακραιου ειναι υποχρεωμενος να παει στην υποδοχη. Χωρις να το εχω δει η φαση ειναι 90% ευθυνη του παγκου και 10% του Μαριου. Αλλα ο παντα καλος στις δημοσιες σχεσεις Προσαλικας τα εφερε ετσι ωστε να βγει αυτος λαδι...
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ