-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ακριβώς AsimovΦίλε greo, με τους Αμερικανούς το ματς (μιλάω για εκείνο το τραγικό 4ο σετ που χάσαμε ενώ ήμασταν μπροστά 12-21 μιλάμε ήθελα να δαγκώσω την καρέκλα μου (αν είχα καπέλο θα το είχα φάει αλα-Ρόμπαξ ))...
Εγω εσπασα ενα ντουλάπι (δε βγαζω λάδι τον Προσαλίκα, το αντιθετο)!
greo
Αμα κανεις ενα γκαλοπ στη μικρη κοινωνια του αθληματος, τον Γκιουρδα τον συζητανε με χειροτερα λογια απ' αυτα που γραφουμε εδω... Ειναι παροιμιωδης η ανικανοτητα του σε σημαντικα κομματια του παιχνιδιου. Εχει καλο μανατζερ μαλλον, αλλιώς δεν εξηγειται τετοια μεταγραφικη επιτυχια.
Κι εναν εφηβο να ρωτησεις, που τωρα ξεκιναει, δυο φεγγαρια να εχει παιξει βολλευ (τοσα προλαβα να παιξω κι εγω πασαδορος, πριν με φαει να με φαει η μαρμαγκα λογω αταλαντοσυνης - μεγαλύτερης του Γκιουρδα ), οι τριχες του πεφτουν με τα απιστευτα που μπορει να δει από εναν 15 χρονια επαγγελματια και αναριθμητες φορες διεθνη... -
Φαντασου δηλαδη να επαληθευτουν κατι που συνελαβαν οι κεραιες μου τι θα λες
Ισαακ εισαι υπερβολικος και φανταζομαι οτι το ξερεις
-
Ντεν είκα ντουλάπια καρντιά μου ήμουν στο ΣΕΦ και μόνο καρέκλες θα έτρωγα ή το διπλανό μου (που και αυτός ήθελε να φάει εμένα οπότε... )
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Φαντασου δηλαδη να επαληθευτουν κατι που συνελαβαν οι κεραιες μου τι θα λεςΙσαακ εισαι υπερβολικος και φανταζομαι οτι το ξερεις
Τί ότι θα γυρίσει στο Θρύλο; Ούτε να το συζητάμε. I cross my fingers!
Ε, όχι και υπερβολικός! Θυμασαι την άλλη φορά που εβγαζες τη μεγαλύτερη ομαδα της Ελλάδας απατεώνες;
(σε συγχωρώ γιατί εισαι πικραμενος με το μπασκετακι και τα 'χω περάσει κι εγώ, αλλά και γιατί περιμενω το κονε μ' εκεινα τα κοριτσακια )Θα πας σημερα στον Εύοσμο;
-
Χλωμο, λογω δουλειας και αποστασης.
Του χρονου αν βολεψει στην Α1 μπορει να κατεβω με την αποστολη στην Αθηνα, οποτε μην απελπιζεσαι.
-
Πωπω ησυχια! Τι εγινε ρε παιδια;
Κορυφαιο χθεσινο συνθημα:
'Βαλτε μεσα τον Τσιγγιδη, να γυρι- να γυρισει το παιχνιδι'Εμαθα και ενα μεταγραφικο νεο για το καλοκαιρι που αν επαληθευτει, το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να μην κατεβαινετε τα επομενα χρονια
-
Εσκασε το χειλάκι του greo Αντε βρε, να χαρεις κι εσυ λιγάκι
Μας το κρατάς κρυφό το μεταγραφικό νεο; Ριξ' τα βρε... Μια ψυχη που 'ναι να βγει ας βγει
Να ξερω να τρεμω από τωρα -
Θα δεις εν καιρω...
Σου ειπα παντως οτι το παμε για αλλους λογους στα 5 και δε με πιστευες...
-
Αντε ρε Ηρα , κερδίσατε και εσείς , βρήκατε μια κουρασμένη ομάδα , μετα απο δυο θριάμβους και , προκριθήκατε ....
Του χρόνου να σας δώ που θα χάνεται συνέχεια από τον θρύλο!!!!!!!!!!Αν θες να πανηγύρια , δεν πάς και κατα το Ηβανόφειο μεριά ...
-
Μ' αρεσει που αποκλειστηκε μια ομαδα που εκανε μια ηττα μετα απο δυο θριαμβους (με 2-1 δεν θα επρεπε να περασει; )
Οπως επισης μ'αρεσει που στους δυο αυτους θριαμβους κουραστηκε μονο η μια ομαδαΤου χρονου εδω θα'μαι (να'μαστε καλα πρωτα). Το ιδιο επιθυμω και δι εσας
-
Ναι , θα τα πούμε του χρόνου στον Τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ !!!!!!!
Αφού απο φέτος βγαίνει και ο τρίτος !!!! -
Ο Προσαλίκας μας κουνησε μαντίλι και μιλάμε με τον Μονταλι
Βρε λες; -
Πολυ πλάκα εχουν οι σταθμοι στην Θεσσαλονικη..με τα δυο πρωτα σετ να τελειωνουν στους 13 και 15 ποντους τους εφατιγε η διατησια στο 4ο σετ..
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο Προσαλίκας μας κουνησε μαντίλι και μιλάμε με τον Μονταλι
Βρε λες;Μαλλον του κουνησατε...
Οσο για τον Μονταλι: Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου... -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Πολυ πλάκα εχουν οι σταθμοι στην Θεσσαλονικη..με τα δυο πρωτα σετ να τελειωνουν στους 13 και 15 ποντους τους εφατιγε η διατησια στο 4ο σετ..Αυτα ειναι οι γνωστες φαιδροτητες. Ο Ηρα φαινεται οτι φορμαριστηκε για το final4 της Ιταλιας και ετσι πηρε η μπαλα τον βαζελο και στο κυπελο Ελλαδας. Η ομαδα φαινεται ντεφορμε, ακεφη και κουρασμενη ψυχολογικα.
Τα περι σωματικης κοπωσης τα θεωρω δικαιολογιες. Το οτι οι αμερικανοι ειναι 'αλλου', επισης. Μπορει να ειναι αληθεια, αλλα ειναι δουλεια του προπονητη και των ιδιων να συγκεντρωθουν και να παιξουν.
Πιστευω οτι θα παρουμε τα ματς στη Θεσσαλονικη, αλλα το break φαινεται δυσκολο. Ελπιζω ωστοσο, διοτι ο βαζελος δεν ειναι ακομα ωριμος σαν ομαδα. Η χαλαρωση στο 3ο σετ και ο τροπος που πανηγυριζαν, σαν τρελλοι, δειχνει οτι δεν ειναι ετοιμοι να διαχειριστουν τη δυναμικοτητα και το ταλεντο τους σαν ομαδα. Το ταλεντο, ο ενθουσιασμος και η διψα για τιτλο λογω στερησης, που ειναι το οπλο τους, μπορει τελικα να τους κανουν τη ζημια, απεναντι σε μια ομαδα εμπειρη, που ξερει να παιρνει το αποτελεσμα οποτε χρειαζεται.Οι σχολιαστες απαραδεκτοι:
'Ο Μπολ πρεπει να καταλαβει οτι ο Τζελατι δεν ειναι Στανλει'
Σωπα ρε μεγαλε, ειδες πρωτη φορα στη ζωη σου τον Τζελατι και θα πεις στον Μπολ, που τον εχει καθε μερα στην προπονηση, τι να κανει.'Ο Νταντε ειναι ο πολυτιμοτερος παικτης του αγωνα και ολης της σειρας των τελικων νομιζω'
Ατσα, και μαντης Καλχας ο δικος σου.'Ο Βεμπερ αποσυντονιζει την ομαδα με τις διπλες αλλαγες που συνηθιζει'
'Αφου ο ανθρωπος εχει καλο jump σερβις, κακως δεν τον αφηνει ο Βεμπερ να σερβιρει και του επιβαλλει σερβις τακτικης'
Ποιος Μονταλι και μαλακιες, τον σχολιαστη να παρει ο Ολυμπιακος για κοουτς.Πραγματι ο βαζελος ηταν καταιγιστικος, αλλα ουτε και ο Γοντικας με τον Καζαζη δεν θα μετεδιδαν με τοσο ενθουσιασμο... Θελει η πουτανα να κρυφτει κι η χαρα δεν την αφηνει...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
'Ο Βεμπερ αποσυντονιζει την ομαδα με τις διπλες αλλαγες που συνηθιζει'
'Αφου ο ανθρωπος εχει καλο jump σερβις, κακως δεν τον αφηνει ο Βεμπερ να σερβιρει και του επιβαλλει σερβις τακτικης'
Ποιος Μονταλι και μαλακιες, τον σχολιαστη να παρει ο Ολυμπιακος για κοουτς.ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
-
Δυστυχως η φανελα του Ηρακλη δεν εχει την δυναμη να νικησει την βρωμια της φανελας του Παο. Το απολυτο κακο (Παο) το αντιμετωπιζεις με το απολυτο καλο (Ολυμπιακος).
Ακομα και με τον Ιωαννη Ναγκα νικησαμε 0-3 μεσα στην εδρα τους και στην εδρα μας με ακομα περισσοτερες απουσιες χασαμε 3-2 στις λεπτομερειες. Αν περναγε ο Ολυμπιακος θα νικαγε για πλακα τον Παο. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Το απολυτο κακο (Παο) το αντιμετωπιζεις με το απολυτο καλο (Ολυμπιακος).May the Force be with you, Legend of Pireaus.
Amen. -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Το απολυτο κακο (Παο) το αντιμετωπιζεις με το απολυτο καλο (Ολυμπιακος).
May the Force be with you, Legend of Pireaus.
Amen. -
To oτι το γηπεδο στο 4ο σετ απο παραλληλογραμμο εγινε τριγωνο με τις 2 κορυφες στην πλευρα μας και τη μια στου βαζελου, ειναι γεγονος.
Αυτο δε σημαινει οτι η ομαδα επαιξε.Φυσικα og2002gr το επιχειρημα σου ειναι λιγο αστειο γιατι το 2-0 σετ ειναι 2-0 σετ ειτε τα σετ ειναι στους 40 ποντους ειτε ειναι παρθενες. Εφοσον ο Ηρακλης ανεβασε την αποδοση του και τσιμπησε ενα σετακι, εχει την απαιτηση να εχουν τα 2 μισα του γηπεδου τις ιδιες διαστασεις. 2 μεσα που τα δινει αουτ ειναι 4 ποντοι. Και αλλιως πας στις τελευταιες φασεις με 18-16 και αλλιως με 20-14 σωστα;
Παντως για τον Λιωλη κυκλοφορει και αποσπασμα 'μεταδοσης' στο bluefans. Ο ανθρωπος ειναι σουπερ-καραγκιοζης.
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ