-
Iσχύει. Παίρνουν περισσότερα από ιδ. υπαλλήλους γραφείου ας πούμε. Σε σημείο που να βάζουν κάποιοι μέσο βουλευτές για να προσληφθούν εκεί.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Iσχύει. Παίρνουν περισσότερα από ιδ. υπαλλήλους γραφείου ας πούμε. **Σε σημείο που να βάζουν κάποιοι μέσο βουλευτές για να προσληφθούν εκεί.**
Τωρα εξηγειται γιατι δεν ειναι εμφανισιμες οι υπαλληλοι
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Iσχύει. Παίρνουν περισσότερα από ιδ. υπαλλήλους γραφείου ας πούμε. **Σε σημείο που να βάζουν κάποιοι μέσο βουλευτές για να προσληφθούν εκεί.
**
Τωρα εξηγειται γιατι δεν ειναι εμφανισιμες οι υπαλληλοι
Δεν ισχύει για όλα τα καταστήματα αυτό
-
Εγω παντως που ειμαι μονος μου στο σπιτι, μονο μια φορα χρειαστηκε να παω με λιστα στο sm κι αυτο γιατι μερικες φορες που πηγαινα ξεχναγα σημαντικα πραγματα
Παντως εγω δεν κανω λιστα αλλα αγοραζω στανταρ πραγματα καθε Σαββατο (Πολυ σπανια ξεπερναω τα 20 €)
Παντα μου αρεσε να πηγαινω στα sm και τωρα που ειμαι φοιτητης μου αρεσει ακομα περισσοτερο!! -
Ελεγαν σημερα στο ραδιφωνο οτι ο Σκλαβενιτης αγορασε 8 καταστηματα Ατλαντικ, κρατησε τους υπαλληλους τους ιδιους και μαλιστα τους πληρωσε τα δεδουλευμενα 4 μηνων...Επισης καποια αλλα καταστηματα Ατλαντικ σ ολη την Ελλαδα αγοραστηκαν απο καποιες αλλες αλυσιδες.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ελεγαν σημερα στο ραδιφωνο οτι ο Σκλαβενιτης αγορασε 8 καταστηματα Ατλαντικ, κρατησε τους υπαλληλους τους ιδιους και μαλιστα τους πληρωσε τα δεδουλευμενα 4 μηνων...Επισης καποια αλλα καταστηματα Ατλαντικ σ ολη την Ελλαδα αγοραστηκαν απο καποιες αλλες αλυσιδες.Πιθανως η Lidl αγορασε καποια απο αυτα.
Εμεις ως Ελληνες ας στηριζουμε Σκλαβενιτη,Μασουτη,Γαλαξια,οσο φυσικα μας στηριζουν και αυτοι με ελληνικα προϊοντα (οπου ειναι δυνατον) και καλες τιμες (κατι το οποιο τα ελληνικα supermarket το εχουν καταλαβει πολυ καλα).
-
Δεν ακουσα για Lidl, ακουσα για Σκλαβενιτη, Μασουτη και καποια αλλα ελληνικα ονοματα που εχουν αλυσιδες στην επαρχια και στα νησια.
-
Και η Lidl αγορασε κάποια καταστήματα και ο Σκλαβενίτης, από τα Ατλάντικ. Αυτό που έκανε ο Σκλαβενίτης, να πληρώσει δεδουλευμένα 4 μηνών συν το δώρο Χριστουγέννων σε καταστήματα που δεν ήταν δικά του, ε όσο να'ναι είναι σπάνιο από Έλληνα. Γιατί τα ΣΜ Σκλαβενίτης είναι καθαρά ελληνική επιχείρηση.
-
Ισχυει αυτο οτι οι μισθοι ειναι λιγο καλυτεροι στον Σκλαβενιτη.
Παντως τελευταια εχει αρχισει κι αυτος να προσλαμβανει 4ωρους (οταν προσλαμβανει), ενω παλιοτερα ολοι οι υπαλληλοι του ηταν πληρους απασχολησης με υπερωριες κλπ -
Κι εγώ έχω παρατηρήσει ότι γενικά ο Σκλαβενίτης είναι φτηνότερος από ΑΒ και Carrefour. Ο ΑΒ πλέον μου μοιάζει να είναι φτηνότερος από το Carrefour. Ο Σκλαβενίτης όμως υστερεί σε ποικιλία (και άπλα λόγω μεγέθους, ίσως να μου έτυχε μικρός), σε προσφορές όπου οι άλλοι μπορεί να είναι φτηνότεροι και σε κάποια προϊόντα που πάλι μπορεί να είναι φτηνότεροι.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
...και άπλα λόγω μεγέθους, ίσως να μου έτυχε μικρός... -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
...και άπλα λόγω μεγέθους, ίσως να μου έτυχε μικρός...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ελεγαν σημερα στο ραδιφωνο οτι ο Σκλαβενιτης αγορασε 8 καταστηματα Ατλαντικ, κρατησε τους υπαλληλους τους ιδιους και μαλιστα τους πληρωσε τα δεδουλευμενα 4 μηνων...Επισης καποια αλλα καταστηματα Ατλαντικ σ ολη την Ελλαδα αγοραστηκαν απο καποιες αλλες αλυσιδες.
Πιθανως η Lidl αγορασε καποια απο αυτα.
Εμεις ως Ελληνες ας στηριζουμε Σκλαβενιτη,Μασουτη,Γαλαξια,οσο φυσικα μας στηριζουν και αυτοι με ελληνικα προϊοντα (οπου ειναι δυνατον) και καλες τιμες (κατι το οποιο τα ελληνικα supermarket το εχουν καταλαβει πολυ καλα).
+1 για Γαλαξία. Ψωνίζω το 80% αυτών που θέλω από κει. (το υπόλοιπο 20% Lidl)
Πολύ καλές τιμές ο Γαλαξίας και ποικιλία.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Κι εγώ έχω παρατηρήσει ότι γενικά ο Σκλαβενίτης είναι φτηνότερος από ΑΒ και Carrefour. Ο ΑΒ πλέον μου μοιάζει να είναι φτηνότερος από το Carrefour. Ο Σκλαβενίτης όμως υστερεί σε ποικιλία (και άπλα λόγω μεγέθους, ίσως να μου έτυχε μικρός), σε προσφορές όπου οι άλλοι μπορεί να είναι φτηνότεροι και σε κάποια προϊόντα που πάλι μπορεί να είναι φτηνότεροι.Οι προσφορές που έχουν τα υπόλοιπα ΣΜ λειτουργούν απλά ως κράχτες. Όταν φτάσεις στο ταμείο συνολικά για όλα τα ψώνια (προσφορές και μη) πάλι ακριβότερα θα πληρώσεις σε σχέση πχ με τον Σκλαβενίτη.
Μόνο λύση αν ψωνίζεις από κάθε ΣM αυτά που έχει πιο φθηνά (πχ τις μπύρες από το ένα, κάτι άλλο σε προσφορά από άλλο, τα περισσότερα από αυτό που έχει τις πιο συμφέρουσες τιμές κτλ), αλλά δεν νομίζω να έχουν όλοι το χρόνο και τη διάθεση να το κάνουν αυτό.
Και ένα σχετικό παράδειγμα είναι αυτό του Carrefour που όποτε έβγαζε προσφορά τις πάνες για τα μωρά, όσους γνωστούς έχω με μικρά παιδιά έτρεχαν να φορτώσουν.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κι εγώ έχω παρατηρήσει ότι γενικά ο Σκλαβενίτης είναι φτηνότερος από ΑΒ και Carrefour. Ο ΑΒ πλέον μου μοιάζει να είναι φτηνότερος από το Carrefour. Ο Σκλαβενίτης όμως υστερεί σε ποικιλία (και άπλα λόγω μεγέθους, ίσως να μου έτυχε μικρός), σε προσφορές όπου οι άλλοι μπορεί να είναι φτηνότεροι και σε κάποια προϊόντα που πάλι μπορεί να είναι φτηνότεροι.
Οι προσφορές που έχουν τα υπόλοιπα ΣΜ λειτουργούν απλά ως κράχτες. Όταν φτάσεις στο ταμείο συνολικά για όλα τα ψώνια (προσφορές και μη) πάλι ακριβότερα θα πληρώσεις σε σχέση πχ με τον Σκλαβενίτη.
Μόνο λύση αν ψωνίζεις από κάθε ΣM αυτά που έχει πιο φθηνά (πχ τις μπύρες από το ένα, κάτι άλλο σε προσφορά από άλλο, τα περισσότερα από αυτό που έχει τις πιο συμφέρουσες τιμές κτλ), αλλά δεν νομίζω να έχουν όλοι το χρόνο και τη διάθεση να το κάνουν αυτό.
Και ένα σχετικό παράδειγμα είναι αυτό του Carrefour που όποτε έβγαζε προσφορά τις πάνες για τα μωρά, όσους γνωστούς έχω με μικρά παιδιά έτρεχαν να φορτώσουν.
Οι πανες ειναι μεγαλη πληγη για το οικογενειακο εισοδημα
Επι του παροντος Το Carrefour εχει 30% στα pampers ενω ο Σκλαβενιτης εχει -6€ στις οικονομικες συσκευασιες αυτών,η προσφορά του Σκλαβενιτη ειναι ελαφρως καλυτερη -
Έχουμε γράψει στο νήμα για τα φθηνά πράγματα που να αξίζουν, για πάνες και μωρομάντηλα ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ από Lidl σε τιμές κάτω από το 50% των κανονικών.
-
Ο Σκλαβενιτης οχι μονο ειναι φτηνο σουπερμαρκετ με καλα προιοντα και φρεσκα(φρουτα, λαχανικα κ.τ.λ) ,ΑΛΛΑ ειναι και απιστευτα καθαρο σουπερμαρκετ. Πηγαιντε στον Σκλαβενιτη που ειναι κοντα στα βλαχικα και μετα πηγαιντε και στον ΑΒ. Εγω μενω Κορωπι και εχω διπλα μου Μαρινοπουλο ,αλλα ειναι απιστευτα βρωμικο μεσα και σιχαινεσαι να ψωνισεις και γι'αυτο πηγαινω Σκλαβενιτη.
Για χαρτια(κωλοχαρτα,χαρτοπετσετες), σαπουνακια για τα χερια και υγρα πλυντηριου πηγαινω lidl και για τα υπολοιπα Σκλαβενιτη
-
Μακαρι να ειχαμε Σκλαβενιτη εδω πανω γιατι μου αρεσουν τρελα τα ετοιμα φαγητα που εχει και θα με εσωναν απο τα σουβλακια και τις πιτσες...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Μακαρι να ειχαμε Σκλαβενιτη εδω πανω γιατι μου αρεσουν τρελα τα ετοιμα φαγητα που εχει και θα με εσωναν απο τα σουβλακια και τις πιτσες...Υπάρχει και αυτό ξέρεις.
-
καλά ο Σκλαβενίτης αν άνοιγε σε φοιτητουπόλεις θα έκανε απανωτά sold out. αλλά έχει αρκετά περιορισμένο (γεωγραφικά) δίκτυο.
Σούπερμαρκετ