-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ξέρω κάτι άλλα private label που δεν θα τα ακουμπούσα ούτε με χειρουργικά γάντια!
Για πες πιο συγκεκριμένα ποια προϊόντα εννοείς να μαθαίνουμε κι εμείς.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
ξέρω κάτι άλλα private label που δεν θα τα ακουμπούσα ούτε με χειρουργικά γάντια!
Για πες πιο συγκεκριμένα ποια προϊόντα εννοείς να μαθαίνουμε κι εμείς.
Κρεμοσάπουνα, από αλυσίδα χαμηλού κόστους αλλά όχι σούπερ μάρκετ. Κατά βάση η αλυσίδα έχει άλλα προϊόντα, απλά πουλάει και είδη για το σπίτι...
-
Πες τις μάρκες, δεν νομίζω να απαγορεύεται να πει κάποιος τη γνώμη του για κάποιο προϊόν.
Νομίζω γι αυτό υπάρχει το φόρουμ, για να λέμε τις απόψεις μας για τα προϊόντα που λέγονται αυτοκίνητα.
Και για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα. -
Δεν ξερω αν εχει σχεση αλλ αθα συγκρινω τιμες απο ενα προιον μεταξυ Praktiker και Leroy Merlin
WD40 στο Praktiker -> 6,40ακριβως το ιδιο στα ιδια ml το Leroy Merlin -> 3,20€
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Πες τις μάρκες, δεν νομίζω να απαγορεύεται να πει κάποιος τη γνώμη του για κάποιο προϊόν.
Νομίζω γι αυτό υπάρχει το φόρουμ, για να λέμε τις απόψεις μας για τα προϊόντα που λέγονται αυτοκίνητα.
Και για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα.Δεν είναι γνώμη, είναι γνώση.
Επαναλαμβάνω, είναι κρεμοσάπουνα και λοιπά σχετικά προϊόντα από αλυσίδα καταστημάτων με καταστήματα και στα Βαλκάνια (Ελληνική εταιρεία), όχι στο χώρο της διατροφής (δηλαδή δεν είναι σούπερ μάρκετ), που διαφημίζει το πολύ χαμηλό κόστος των προϊόντων της. Πολύ κόσμο μπορεί να μην τον πειράζουν, αλλά γνωρίζοντας πως φτιάχνονται και με τι υλικά όταν πηγαίνω στο μαγαζί αυτό (και πηγαίνω συχνά) από τα συγκεκριμένα ράφια απομακρύνομαι λες και είναι ραδιενεργά....
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Και για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα.Δεν είναι γνώμη, είναι γνώση.
Επαναλαμβάνω, είναι κρεμοσάπουνα και λοιπά σχετικά προϊόντα από αλυσίδα καταστημάτων με καταστήματα και στα Βαλκάνια (Ελληνική εταιρεία), όχι στο χώρο της διατροφής (δηλαδή δεν είναι σούπερ μάρκετ), που διαφημίζει το πολύ χαμηλό κόστος των προϊόντων της. Πολύ κόσμο μπορεί να μην τον πειράζουν, αλλά γνωρίζοντας πως φτιάχνονται και με τι υλικά όταν πηγαίνω στο μαγαζί αυτό (και πηγαίνω συχνά) από τα συγκεκριμένα ράφια απομακρύνομαι λες και είναι ραδιενεργά....
E, πες ντε και πως φτιάχνονται! Μη μας κρατάς σε αγωνία!
Σχετικά με τα γάλατα είχα δει παλαιότερα εκπομπή στην τηλεόραση σχετικά (Ευαγγελάτος?) που έλεγε ότι υπάρχει διαλογή σε επίπεδο παραγωγού ανάλογα με τη περιεκτικότητα σε πρωτείνες και το μικροβιακό φορτίο. Οπότε οι παραγωγοί πληρώνονταν ανάλογα και το 'καλύτερο' γάλα έμπαινε στην επώνυμη συσκευασία. Στην πράξη βέβαια οι διαφορές πρέπει να είναι ελάχιστες.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
E, πες ντε και πως φτιάχνονται! Μη μας κρατάς σε αγωνία!
Πως φτιάχνονται δεν ξέρω. Ξέρω όμως τι λέει άνθρωπος που τα έφτιαχνε...
Σχετικά με τα γάλατα είχα δει παλαιότερα εκπομπή στην τηλεόραση σχετικά (Ευαγγελάτος?) που έλεγε ότι υπάρχει διαλογή σε επίπεδο παραγωγού ανάλογα με τη περιεκτικότητα σε πρωτείνες και το μικροβιακό φορτίο. Οπότε οι παραγωγοί πληρώνονταν ανάλογα και το 'καλύτερο' γάλα έμπαινε στην επώνυμη συσκευασία. Στην πράξη βέβαια οι διαφορές πρέπει να είναι ελάχιστες.
Τι να σου πω... ότι μου είπανε λέω. Απλά δεν μου το είπανε άσχετοι άνθρωποι, ούτε άνθρωποι που είχαν λόγο να μου πουν ψέμματα. Όποιος θέλει το πιστεύει.
-
-
Ρε ο έλληνας είναι λαρτζ, δεν θέλει φθήνεια.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Σχετικά με τα γάλατα είχα δει παλαιότερα εκπομπή στην τηλεόραση σχετικά (Ευαγγελάτος?) που έλεγε ότι υπάρχει διαλογή σε επίπεδο παραγωγού ανάλογα με τη περιεκτικότητα σε πρωτείνες και το μικροβιακό φορτίο. Οπότε οι παραγωγοί πληρώνονταν ανάλογα και το 'καλύτερο' γάλα έμπαινε στην επώνυμη συσκευασία. Στην πράξη βέβαια οι διαφορές πρέπει να είναι ελάχιστες.+1. Όχι Εισαγγελάτος, οι Φάκελλοι ήταν.
-
μπυρα μισολιτρη μπουκαλι χαινεκεν 1,32ευρω στο βασιλοπουλο και σε λιγο καιρο με την αυξηση του φπα θα παει στο 1,35.
στον θεο εχουν φτασει οι μπυρες. η αντιστοιχη αμστελ στο 1,04ευρω
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
μπυρα μισολιτρη μπουκαλι χαινεκεν 1,32ευρω στο βασιλοπουλο και σε λιγο καιρο με την αυξηση του φπα θα παει στο 1,35.στον θεο εχουν φτασει οι μπυρες. η αντιστοιχη αμστελ στο 1,04ευρω
το πράσινο μπουκάλι κοστίζει περισσότερο γιατί το πλένουν πιο πολύ από το κόκκινο....και στην ετικέτα η λέξη χαινεκεν έχει περισσότερα γράμματα (περισσότερο μελάνι) από τη λέξη αμστελ
-
Προσφέρω πολύ καλής ποιότητας κόκκινο Ελληνικό κρασί (από Ιταλική ποικιλία) βιολογικής καλλιέργειας, εννοείται εμφιαλωμένο, αντί 4 Ε την φιάλη (750 μλ).
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Προσφέρω πολύ καλής ποιότητας κόκκινο Ελληνικό κρασί (από Ιταλική ποικιλία) βιολογικής καλλιέργειας, εννοείται εμφιαλωμένο, αντί 4 Ε την φιάλη (750 μλ).Και φυσικά στα νυχτερινά κέντρα, κέτερινγκ κτλ το κρασί αυτό θα φτάσει να κοστίζει κανά 100αρι...
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
μπυρα μισολιτρη μπουκαλι χαινεκεν 1,32ευρω στο βασιλοπουλο και σε λιγο καιρο με την αυξηση του φπα θα παει στο 1,35.
στον θεο εχουν φτασει οι μπυρες. η αντιστοιχη αμστελ στο 1,04ευρω
το πράσινο μπουκάλι κοστίζει περισσότερο γιατί το πλένουν πιο πολύ από το κόκκινο....και στην ετικέτα η λέξη χαινεκεν έχει περισσότερα γράμματα (περισσότερο μελάνι) από τη λέξη αμστελ
ιδιες μπυρες ειναι απλα αλλαζει το μαρκετινγκ της καθε μπυρας και ετσι απευθυνεται σε ποιο ευρυ κοινο η ιδια εταιρια.
παντως στο περιπτερο που βρισκεται στο γκαζι κατω απο το μετρο πηγα να παρω μπυρες και ηταν αμστελ ισπανικη!!!! σκεψου κερδος που θα βγαζει.
Προσφέρω πολύ καλής ποιότητας κόκκινο Ελληνικό κρασί (από Ιταλική ποικιλία) βιολογικής καλλιέργειας, εννοείται εμφιαλωμένο, αντί 4 Ε την φιάλη (750 μλ).
αθηνα μενεις? αν εισαι κοντα μου θα ηθελα να δοκιμαζα.
απ οσο ξερω στα κρασια δεν εχει μπει ο προσφατος φορος αλκοολουχων ποτων. -
Προσφέρω πολύ καλής ποιότητας κόκκινο Ελληνικό κρασί (από Ιταλική ποικιλία) βιολογικής καλλιέργειας, εννοείται εμφιαλωμένο, αντί 4 Ε την φιάλη (750 μλ).Μμμμμ...
-
Προσφέρω πολύ καλής ποιότητας κόκκινο Ελληνικό κρασί (από Ιταλική ποικιλία) βιολογικής καλλιέργειας, εννοείται εμφιαλωμένο, αντί 4 Ε την φιάλη (750 μλ).Περισσότερες πληροφορίες;
Ποικιλία; Στιφό-ξινό-γλυκόπιοτο...; Χρονολογίας; -
Ρεφόσκο (μόνον). Του 2005, ωριμασμένο σε δρύινα βαρέλια.
http://en.wikipedia.org/wiki/Refoscoεδιτ
Ωπ, δεν είχα δει τις προηγούμενες απαντήσεις.
Αν ενδιαφέρεστε, στέλνουμε κ δείγμα δωρεάν. -
Προσφέρω πολύ καλής ποιότητας κόκκινο Ελληνικό κρασί (από Ιταλική ποικιλία) βιολογικής καλλιέργειας, εννοείται εμφιαλωμένο, αντί 4 Ε την φιάλη (750 μλ).Φορτωσε το αγροτικο σου και δωσε μας σημειο συναντησης στην Αθήνα
-
Ρε μη μου κάνετε πλάκα, έχω πρόγραμμα ν' ανέβω Αθήνα αύριο. Το ζαφίρα χωράει κάμποσα κιβώτια...
Σούπερμαρκετ