-
'Αφοβα.Εκεί στη Θήβα γίνετε μόνο η απολύτως απαραίτητη χρήση φυτοφαρμάκων.
Ασε που όλα ελέγχονται! -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Εγω τρωω σαλατα απο το lidl , συσκευασμενη , πλυμμενη ,ελληνικης παραγωγης , οπως ακριβως την εχει ο Σκλαβενιτης κ οι αλλοι..θα πεθανω doctor?
Να τρως και τα ληγμενα και τα ελαφρώς μουχλιασμενα.. ........ούτε με αυτά θα πεθανεις, αν αυτό είναι για εσένα το ζητούμενο
Όσο για τη σαλάτα να είσαι σίγουρος οτι είναι ελληνικής παραγωγής και προπαντων ΠΛΥΜΜΕΝΗΟύτε αυτοί που εφηύραν τις σαλάτες στα ΣΜ δεν φαντάζονταν ότι θα υπήρχε κόσμος που θα τις αγόραζε .
Ή ξέρω γω το τριμμένο τυρί...
Αν τύχει και μιλήσετε για τέτοια θέματα με εργαζόμενο σε ΣΜ, δεν θα τα ξαναπλησιάσετε.Τι μου θύμησες... 1997, φοιτητής στην Αγγλία, δούλευα σε εργοστάσιο συσκευασίας τροφίμων. Βάζαμε διάφορα τρόφιμα, από κομμένα φρούτα, σαλάτες (τυροσαλάτες, ρώσικες, κτλ) σε συσκευασίες, σε κούτες κτλ. Όσο άψογοι ήταν οι άγγλοι εργαζόμενοι, τόσο μαλάκες αποδείχτηκαν οι έλληνες (και συμφοιτητές μου). Χλέπες στις σαλάτες, τρίχες, κτλ κτλ. Σιχάθηκα τα έτοιμα από τα σούπερ μάρκετ΄...
-
Απο τον Γεναρη που τις ανακαλυψα εχω φαει τοσες σαλατες απο το lidl που αν υπηρχε καποιο σοβαρο θεμα θα ημουνα τωρα μακαριτης.
Επισης δεν εχω δει το παραμικρο απο τριχες ή ασχετα υπολειμματα.
Πιστευω οτι καπως αυτοματοποιημενα θα γινεται η διαδικασια, με ζεστο νερο υπο πίεση ή κατι τετοιο. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Απο τον Γεναρη που τις ανακαλυψα εχω φαει τοσες σαλατες απο το lidl που αν υπηρχε καποιο σοβαρο θεμα θα ημουνα τωρα μακαριτης.
Επισης δεν εχω δει το παραμικρο απο τριχες ή ασχετα υπολειμματα.
Πιστευω οτι καπως αυτοματοποιημενα θα γινεται η διαδικασια, με ζεστο νερο υπο πίεση ή κατι τετοιο.Λόγω επαγγέλματος πρίν λίγα χρόνια είχα μπεί στην Πάρνηθα σε μια βιοτεχνία που έφτιαχνε σαλάτες και προμήθευε και σπανάκι βιοτεχνίες που έφτιαχναν καταψυγμένες σπανακόπιττες και διάφορες άλλες πίττες.
Τα χορταρικά περνούσαν από πολλά μέτρα ανοξείδωτα τούνελ που έτρεχαν περιμετρικά του χώρου, και ξεπλένονταν συνεχώς με καταιονισμό νερού, και έβγαιναν πεντακάθαρα.Τα μαγαζιά αυτά που ασχολούνται με την επεξεργασία τροφίμων για να πάρουν άδεια λειτουργίας πρέπει να έχουν HASSP ΚΑΙ ISO, ο χώρος πρέπει να καλύπτεται μέχρι ένα ύψος με πλακάκια χωρίς αρμούς, ( στους αρμούς βάζουν εποξειδικά υλικά που είναι ειδικά για αυτή τη χρήση ) και το δάπεδο πρέπει να είναι βιομηχανικό χωρίς πόρους, το ίδιο και τα μηχανήματα, όλα ανοξείδωτα 316L γυαλισμένο στις κολλήσεις χωρίς πόρους, αν δεν είναι έτσι δεν μπορεί να λειτουργήσει γιατόι δεν πέρνει άδεια, το προσωπικό φοράει λευκές μπλούζες, σκουφάκια, ειδικά υποδήματα, και στην είσοδο του χώρου εργασίας υπάρχει αυτόματο μηχάνημα που αν δεν βάλεις μέσα και τα δύο χέρια να σου τα απολυμάνει δεν ανοίγει το τουρνικέ για να περάσεις, ταυτόχρονα μια βούρτσα στο σημείο που πατάς απολυμαίνει τα υποδήματα, και εκεί αλλά και στην Torre στο Κιλκίς και στην Ιωνική Σφολιάτα στη Νεοχωρούδα Θεσ/νίκης που τους έχω φτιάξει μηχανήματα, καθημερινά που μπαινόβγαινα στο χώρο εργασίας περνούσα από αυτή την διαδικασία, θέλω να πω ότι η κριτική είναι εύκολη εκ του μακρόθεν και όταν κανείς δεν γνωρίζει τον χώρο.
Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά το τρόφιμο στην Ελλάδα από ότι έχω δεί εγώ έχει προδιαγραφές που τηρούνται, ανέφερα χαρακτηριστικά 2 εργοστάσια, έχω μπεί και εργαστεί σε πολλά που επεξεργάζονται τρόφιμα, παντού υπάρχει σεβασμός στη δουλειά τους και επικρατεί τάξη και καθαριότητα, στο τέλος της βάρδιας υπάρχει συνεργείο καθαρισμού από τους εργαζόμενους που πλένουν τα πάντα σε μεγάλες βούτες τα σκεύη και το πάτωμα το πλένουν με μάνικες και πιεστικά μηχανήματα, όταν αποχωρούν από τον χώρο τα πάντα ε΄ναι καθαρά και στη θέση τους για την επόμενη μέρα, αυτά έχω δεί και αυτά λέω.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
.................. ο χώρος πρέπει να καλύπτεται μέχρι ένα ύψος με πλακάκια χωρίς αρμούς, ( στους αρμούς βάζουν εποξειδικά υλικά που είναι ειδικά για αυτή τη χρήση ) και το δάπεδο πρέπει να είναι βιομηχανικό χωρίς πόρους, το ίδιο και τα μηχανήματα, όλα ανοξείδωτα 316L γυαλισμένο στις κολλήσεις χωρίς πόρους, αν δεν είναι έτσι δεν μπορεί να λειτουργήσει γιατόι δεν πέρνει άδεια, το προσωπικό φοράει λευκές μπλούζες, σκουφάκια, ειδικά υποδήματα, και στην είσοδο του χώρου εργασίας υπάρχει αυτόματο μηχάνημα που αν δεν βάλεις μέσα και τα δύο χέρια να σου τα απολυμάνει δεν ανοίγει το τουρνικέ για να περάσεις, ταυτόχρονα μια βούρτσα στο σημείο που πατάς απολυμαίνει τα υποδήματα.................ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι ήταν το εργοστάσιο που δούλεψα το 1997, στο UK
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Εγω τρωω σαλατα απο το lidl , συσκευασμενη , πλυμμενη ,ελληνικης παραγωγης , οπως ακριβως την εχει ο Σκλαβενιτης κ οι αλλοι..θα πεθανω doctor?
Να τρως και τα ληγμενα και τα ελαφρώς μουχλιασμενα.. ........ούτε με αυτά θα πεθανεις, αν αυτό είναι για εσένα το ζητούμενο
Όσο για τη σαλάτα να είσαι σίγουρος οτι είναι ελληνικής παραγωγής και προπαντων ΠΛΥΜΜΕΝΗΒοιωτιας να τρωμε πατατες;:?:
εσύ άφοβα........α,και κρομμύδια!!!
το νου σου μη φωσφορίζεις μετά το σούρουπο.....
πλάκα κάνω και εντελώς φιλικά τα γραφόμμενα μου -
προς πληροφόρηση σας. lidl γερμανίας , σε συγκριση με lidl hellas , προδιαγραφες τεχνικές και ποιοτικές απέχουν παρασάγγας
-
Προς πληροφορηση σου,σε καταγγελια καταναλωτη για προμηθευτη της lidl, εσταλει κλιμακιο TUV με εξοδα της lidl
Επισης τα ιδια προιοντα κανουν βολτες στις αποθηκες της ανα την Ευρωπη,περιπου ανα 6 μηνες θα δειτε τα ιδια πραγματα στην ιδια χωρα -
Λύσσα κακιά με τα Lidl. Μην ψωνίζετε όσοι δεν θέλετε. Ζήστε τον μύθο σας περι ελληνικού uber alles σουπερ μάρκετ.
-
Έχω ψωνίσει μια (1) φορά από τα Lidl. Προσωπικά, και τζάμπα να μου τα δίνανε, από τη στιγμή που είδα τον ίδιο (έναν - ολογράφως '1') υπάλληλο να τρέχει από τα ράφια στα οποία φόρτωνε πράγματα, να έρθει στο ταμείο για να με εξυπηρετήσει, να με συγχωρέσετε αλλά δεν θα ξαναπάρω. Τουλάχιστον ο Σκλαβενίτης (τοπ για εμένα και σε ποιότητα προϊόντων δικής του ετικέτας αλλά και σε συμπεριφορά προς εργαζομένους) δίνει δουλειά και σε 20 άτομα εκεί που το Lidl δίνει δουλειά (?) σε 5.
Συνεχίστε εσείς στα Lidl και όταν φτάσουμε σε μισθούς Κίνας να αναρωτιέστε τι έφταιξε (ναι πάντα οι 'άλλοι' ...)
-
Για τον Γαλαξια τι γνωμη εχετε??
-
Ναι η επανάσταση ξεκινά από το μπαναρισμα των λιντλ χαχαχα
-
Απο το Λιντλ δεν παιρνω συγκεκριμενα πραγματα οπως π.χ συσκευασμενο τυρι σε φετα η γαλοπουλα κ.λ.π τα οποια (συσκευασμενα) δεν παιρνω ουτε απ τον Σκλαβενιτη που μονιμα ψωνιζω.τυρια κ αλλαντικα ζητω να κοπουν εκεινη την ωρα.
Το lidl απεναντιας εχει ωραια κετσαπ , πολυ ωραια μουσταρδα , σακουλες τροφιμων για καταψυξη , φρυγανια τριμμενη , ενω οσες φορες πηγαινω στο μεγαλο της Γλυφαδας που εχει κ φουρνο μεσα εχει ωραια ψωμακια με κολοκυθοσπορο εξωτερικα η λιναροσπορο..
Γενικα οταν παω θα παω στοχευμενα για 2-3 πραγματα. -
Γιατι οχι συσκευασμενα τυρια & αλλαντικα; Τα 'κεφαλια' προς κοπη μενουν περισσοτερο χρονο ανοιχτα στο ψυγειο...
Στάλθηκε από το XT1032 μου
-
Δεν εχεις κ αδικο ομως τα τυρια κ αλλαντικα που παιρνω 'φευγουν' πολυ οποτε δεν προλαβαινουν να μεινουν κ πολυ στο ψυγειο..
Ενδεικτικα για να καταλαβεις , απο υλικα τοστ παιρνω : τυρι milner και γαλοπουλα εν ελλαδι ψητη , ενω απο αλλα τυρια γραβιερα Ναξου κ κατικι.. -
σε προσφατη γιορτη με μπουφε , μεταξυ αλλων υπηρχαν k κεφτεδακια κατεψ/να (μαλλον γερμανικα) από τα lidl , μιλαμε ηταν πεντανοστιμα εγιναν ανάρπαστα , υπηρχαν κ ελληνικα κεφτεδακια της βικη ... μιλαμε ΔΕΝ τρωγόντουσαν .... τελειως ανοστα - αγευστα - ευτυχως ηταν κατι γατες εκει κ τα εφαγαν ...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η ανιψιά μου,πολλα χρόνια σε Γερμανία και Ελβετία,ηθελε φετα.Οταν δοκίμασε ντοπια Τραχιας της μύριζε. Το λευκό τυρί που ειχε μαθει τοσα χρονια της ήταν τέλειο. Αντε βγαλε άκρη με συνηθειες και γουστα.Send from outer space ★
εν τω μεταξυ, σιγουρα το ροκφορ 'ή η αλλη ποδαριλα το καμαμπερ δεν της μυριζει
-
Με το 100%!!!
-
Δεν ξερω γιατί τετοιες γκουρμεδιες δεν αγοραζουμε .λολ
Send from outer space ★
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ξερω γιατί τετοιες γκουρμεδιες δεν αγοραζουμε .λολSend from outer space ★
για την ανηψια λεω
δε μπορει να μην εχει φαει τετοια στην ξενιτια
Σούπερμαρκετ