-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Είμαι σίγουρος ότι οι καταναλωτές των lidl.. .....ψωνιζουν τα προϊόντα του νομίζοντας ότι κάνουν οικονομία και κατά βάθος ξέρουν ότι θυσιαζουν την ποιότητα
Αν δεν είχαμε την κρίση, αναθεμα αν θα παταγε πόδι εκεί μέσα και όπως προαναφέρθηκε, ο διευθυντής, ο ταμιας και ο αποθηκαριος είναι το ίδιο πρόσωπο! !!!!!!!!επική εξυπηρέτηση.. ......ρε συ κανείς δεν μίλησε για καλή εξυπηρέτηση..
εννοείτε ότι λόγω κρίσης έχουν ανέβει τα Lidl ..
Τόσα χρόνια θυμάμαι ψώνιζα κωλόχαρτο μάρκα οπωσδήποτε softex το ίδιο και χαρτοπετσέτες..
Τα τελευταία 3-4 χρόνια μόνο ΓΛΑΡΟ από τον Σκλαβενίτη που έχει μισή τιμή από το softex..Πολύ καλή ποιότητα χαρτιού στην μισή τιμή (ήμουν μαλάκας τόσα χρόνια.. ).
Η κρίση σε κάνει να υπολογίζεις ακόμα και την διαφορά 1 ευρώ στην τιμή ενός προιόντος , όχι ότι θα σε σώσει το ένα ευρώ , αλλά στο ότι δεν πιάνεσαι πλέον κορόιδο.
Συγγενικό μου πρόσωπο δουλεύει σε πολυεθνική εταιρεία τροφίμων (δημητριακά , μπάρες κ.λ.π)
Μου έλεγε λοιπόν ότι από την ίδια γραμμή παραγωγής βγαίνει η επώνυμη μπάρα από την ίδια και η discount... απλά αλλάζει η ετικέτα..
Μην πας μακρυά , αν πας στον Σκλαβενίτη και ζητήσεις την γαλοπούλα για τοστ που έχει την δική του , είναι της ΒΙΚΥ , απλά πάνω λέει Σκλαβενίτης.. -
Μα τι σημασία έχει αν κλείσουν τα Λιντλ; Το θέμα είναι η κατανάλωση.
Αυτή δημιουργεί η αφαιρεί δουλειές.
Αν παραμείνει σταθερή, απλά οι πελάτες κι οι εργαζόμενοι θα μεταφερθούν στα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ.
Αν μειωθεί, τότε έχεις πραγματικό πρόβλημα με τις θέσεις εργασίας. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Είμαι σίγουρος ότι οι καταναλωτές των lidl.. .....ψωνιζουν τα προϊόντα του νομίζοντας ότι κάνουν οικονομία και κατά βάθος ξέρουν ότι θυσιαζουν την ποιότητα
Αν δεν είχαμε την κρίση, αναθεμα αν θα παταγε πόδι εκεί μέσα και όπως προαναφέρθηκε, ο διευθυντής, ο ταμιας και ο αποθηκαριος είναι το ίδιο πρόσωπο! !!!!!!!!επική εξυπηρέτηση.. ......τα Lidl είχαν πελατεία και προ κρίσης άσχετα αν τα αγνοούσες.
στο υποκατάστημα που πάω εγώ δεν συμβαίνει αυτό που λες. (=τέλεια τα Lidl , λογική 4ΤΦ )
Στην χώρα που το *90% εισάγεται συζητάμε αν θα κάνουμε σαμποτάζ στα κακά γερμανικά Lidl? Ημαρτον τα ακούω από νοικοκυρές μην τα διαβάζω και εδώ μέσα από υποτίθεται μορφωμένους ανθρώπους.
- (δεν έχω στοιχεία, αναφέρω τον αριθμό ενδεικτικά για να δείξω την υπερβολή)
Εισάγουμε το 90%, άρα δεν έχει νόημα να μποικοτάρουμε τα Λιντλ (να μειώσουμε τις εισαγωγές και να τις υποκαταστήσουμε με εγχώρια παραγωγή)...
Δηλαδή αν εισαγάγαμε μόνο το 10% (και επομένως δεν θα θέλαμε να μειώσουμε εισαγωγές), τότε θα μπορούσαμε να συζητάμε για σαμποτάζ στα Λιντλ...
Κι είμαστε και μορφωμένο φόρουμ υποτίθεται κι όχι νοικοκυρές...(btw το 90% που λες δεν ισχύει, υποτίθεται ότι έχουμε ισοσκελίσει εισαγωγές - εξαγωγές, τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι Ιούλιο '13)
Οι ελληνικές εταιρείες που συνεργάζονται μαζί τους γιατί δεν έχει μόνο λουκάνικα Βρυξελλών διαφωνούν μαζί σου στο κλείσιμο των Lidl. Πόσο κοντόφθαλμος είναι ο έλληνας. Τα γερμανικά φταίνε για το χάλι μας. Το λύσαμε το οικονομικό μας πρόβλημα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν δεν είχαμε την κρίση, αναθεμα αν θα παταγε πόδι εκεί μέσα και όπως προαναφέρθηκε, ο διευθυντής, ο ταμιας και ο αποθηκαριος είναι το ίδιο πρόσωπο! !!!!!!!!επική εξυπηρέτηση.. ......τα Lidl είχαν πελατεία και προ κρίσης άσχετα αν τα αγνοούσες.
Σωστός! +1
στο υποκατάστημα που πάω εγώ δεν συμβαίνει αυτό που λες. (=τέλεια τα Lidl , λογική 4ΤΦ )
Στην χώρα που το *90% εισάγεται συζητάμε αν θα κάνουμε σαμποτάζ στα κακά γερμανικά Lidl? Ημαρτον τα ακούω από νοικοκυρές μην τα διαβάζω και εδώ μέσα από υποτίθεται μορφωμένους ανθρώπους.
- (δεν έχω στοιχεία, αναφέρω τον αριθμό ενδεικτικά για να δείξω την υπερβολή)
Εισάγουμε το 90%, άρα δεν έχει νόημα να μποικοτάρουμε τα Λιντλ (να μειώσουμε τις εισαγωγές και να τις υποκαταστήσουμε με εγχώρια παραγωγή)...
Δηλαδή αν εισαγάγαμε μόνο το 10% (και επομένως δεν θα θέλαμε να μειώσουμε εισαγωγές), τότε θα μπορούσαμε να συζητάμε για σαμποτάζ στα Λιντλ...
Κι είμαστε και μορφωμένο φόρουμ υποτίθεται κι όχι νοικοκυρές...(btw το 90% που λες δεν ισχύει, υποτίθεται ότι έχουμε ισοσκελίσει εισαγωγές - εξαγωγές, τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι Ιούλιο '13)
Οι ελληνικές εταιρείες που συνεργάζονται μαζί τους γιατί δεν έχει μόνο λουκάνικα Βρυξελλών διαφωνούν μαζί σου στο κλείσιμο των Lidl. Πόσο κοντόφθαλμος είναι ο έλληνας. Τα γερμανικά φταίνε για το χάλι μας. Το λύσαμε το οικονομικό μας πρόβλημα.
Οι ελληνικές εταιρείες που συνεργάζονται με τα Λιντλ όντως θα διαφωνούσαν μαζί μου.
Επειδή τα ελληνικά σούπερ μάρκετ τις έχουν γραμμένες στα @@ τους.
Αυτό είναι πρόβλημα μιας 'στημένης' καρτελοποιημένης αγοράς.
Δεν είπα ότι φταίνε τα γερμανικά για το χάλι μας.
Ίσα - ίσα βρίσκω, εν μέρει, θετική την παρουσία τους γιατί έχουν συμβάλλει στην όξυνση του ανταγωνισμού.
Κι έχουν βγάλει στην αγορά ελληνικές μικρές επιχειρήσεις. -
Παντως επειδη ειμαστε στην Ελλαδα και το εχουμε δει το εργο, οταν κλεινει οποιοδηποτε μαγαζι δεν μεταφερονται οι θεσεις εργασιας αλλου, αλλα πηδιουνται περισσοτερο οι εναπομειναντες εργαζομενοι... Φυσικα δεν λεω να στηριζουμε μαγαζια που δεν σεβονται τους υπαλληλους!
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Φίλε giannik1977 τώρα εθεσες το θέμα στη σωστή βάση.. .....και στο θέμα εξυπηρέτηση δεν νομίζεις οτι και αυτή παίζει ρόλο στο πώς νιωθεις ότι σε βλέπει ο καταστηματαρχης; ;;;
-
Εννοειται..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Παντως επειδη ειμαστε στην Ελλαδα και το εχουμε δει το εργο, οταν κλεινει οποιοδηποτε μαγαζι δεν μεταφερονται οι θεσεις εργασιας αλλου, αλλα πηδιουνται περισσοτερο οι εναπομειναντες εργαζομενοι... Φυσικα δεν λεω να στηριζουμε μαγαζια που δεν σεβονται τους υπαλληλους!Sent from my MT27i using Tapatalk 2
Δηλαδή όταν κλείσανε τα Aldi, το 'κενό' που άφησαν δεν το καλύψανε τα υπόλοιπα ΣΜ;
Π.χ κάποια κτίρια του δεν τα πήρε το Λιντλ; Δεν έβαλε εκεί καινούριους εργαζόμενους; -
Tα Aldi δεν είχαν προλάβει να αναπτυχθούν. Στην αγορά ήταν αμελητέα ποσότητα.
-
Δηλαδή; Δεν είχαν εργαζόμενους;
-
Δηλαδη άμα κλείσουν τα LIDL θα παει ας πουμε ο Βασιλοπουλος να αγοράσει-νοικιασει όλα τα καταστηματα lidl και να τα λειτουργήσει ως ΑΒ?
-
Κωστή, να σου κάνω μια ερώτηση; Αν θες απαντάς.
Μήπως είσαι δυ; -
Τι είναι το δυ?
-
Ψηλοατερμονη η γκουβεντα......
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Δηλαδή; Δεν είχαν εργαζόμενους;Aλλο να κλείνει επιχείρηση ΣΜ με 20 καταστήματα άλλο με 200. Αλλωστε εσείς είπατε πιο πριν:
Αμα κλείσουν τα LIDL και μείνει τόσος κόσμος χωρίς δουλειά να δούμε τις αντιδράσεις μετά.
Άσχημο πράγμα η απόλυση αλλά δεν θα είναι πολλοί.. ....2-3/κατάστημα
Δεν θα ήταν πολλοί.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Παντως επειδη ειμαστε στην Ελλαδα και το εχουμε δει το εργο, οταν κλεινει οποιοδηποτε μαγαζι δεν μεταφερονται οι θεσεις εργασιας αλλου, αλλα πηδιουνται περισσοτερο οι εναπομειναντες εργαζομενοι... Φυσικα δεν λεω να στηριζουμε μαγαζια που δεν σεβονται τους υπαλληλους!
Δηλαδή όταν κλείσανε τα Aldi, το 'κενό' που άφησαν δεν το καλύψανε τα υπόλοιπα ΣΜ;
Π.χ κάποια κτίρια του δεν τα πήρε το Λιντλ; Δεν έβαλε εκεί καινούριους εργαζόμενους;Εδω διπλα στη δουλεια ειχα και Λιντλ και Αλντι. Εκλεισε το Αλντι και το Λιντλ συνεχισε οπως πριν. Καμια αλλαγη.,
-
Σε ποιο σουπερ μαρκετ ο ταμιας δεν ειναι και αποθηκαριος; Σε ποια ελληνικη επιχειρηση δεν εφαρμοζεται το δογμα να τα κανουν ολοι ολα (φυσικα παραλληλα με το δογμα της εξειδικευσης του καθενος); δεν νομιζω οτι αυτο ειναι κριτηριο ποιοτητας για εναν καταναλωτη. Οσον αφορα τα προιοντα ιδιωτικης ετικετας (καρφουρ, σκλαβενιτης κτλ) μπορει να βγαινουν απο την ιδια γραμμη παραγωγης αλλα δε σημαινει οτι η ποιοτητα ειναι ιδια (γνωριζω πχ οτι η algida στελνει δικες της πρωτες υλες στα εργοστασια, ή για προιοντα low budget χρησιμοποιουν αλλο μιγμα).
Στάλθηκε από το eSTAR Beauty μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δηλαδή; Δεν είχαν εργαζόμενους;
Aλλο να κλείνει επιχείρηση ΣΜ με 20 καταστήματα άλλο με 200. Αλλωστε εσείς είπατε πιο πριν:
Αμα κλείσουν τα LIDL και μείνει τόσος κόσμος χωρίς δουλειά να δούμε τις αντιδράσεις μετά.
Άσχημο πράγμα η απόλυση αλλά δεν θα είναι πολλοί.. ....2-3/κατάστημα
Δεν θα ήταν πολλοί.
Ωχ! !!!προφητικο; ;;;και οι σαλατες, τα ψωμακια; ;;;;;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Π.χ κάποια κτίρια του δεν τα πήρε το Λιντλ; Δεν έβαλε εκεί καινούριους εργαζόμενους;Εδω διπλα στη διυλεια ειχα και Λιντλ και Αλντι. Εκλεισε το Αλντι και το Λιντλ συνεχισε οπως πριν.
'Όπως πριν'. Δηλαδή ούτε ένα πελάτης των Άλντι δεν μετέφερε την κατανάλωσή του στα Λιντλ...
Ψηλοατερμονη η γκουβεντα......
Σωστά...κι είμαστε κι εκτός θέματος.
Έκκληση προς Λιντλ: κλείστε να δούμε ποιος έχει δίκιο... -
Πανοςςς, αλλαγες στο προσωπικο δεν ειδα. Οι ιδιοι 5 νοματαιοι...
Σούπερμαρκετ