-
.
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πρόταση.
Πήγαινε από ΕΟ μέχρι πριν την ευθεία της Θήβας και βγες από εκει δεξιά.
Ακολούθησε τον δρόμο που θα σε βγάλει στον τερματισμό.
Παρκάρισε, περπάτησε περίπου 2 χιλιόμετρα και διάλεξε μέρος.
Είναι εύκολο να φύγεις από εκει αν βαρεθείς ή αν αρχίσουν οι καθυστερήσεις!Υπάρχει κάποια ταμπέλα για την έξοδο που προτείνεις;
Δυστυχώς η περιοχή της ανάβασης δεν καλύπτεται από λεπτομερή φωτογραφία. Σταματάει στον χώρο των pit και μέχρι την εκκίνηση.
38.26.57.13 Ν 23.33.09.77 ΕΕυχαριστώ!
.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τελικά ξέρει κανείς εάν ισχύει το κλείσιμο ότι του δρόμου θα γίνει δύο ώρες πρίν κι όχι μια;To Δελτίο Τύπου της ΑΛΑ ανφέρει ότι:
Ετοιμαστείτε λοιπόν για μάχες, Σάββατο και Κυριακή, φροντίστε όμως να βρεθείτε εγκαίρως στη Ριτσώνα γιατί η κυκλοφορία στη διαδρομή θα διακοπεί στις 8:00 το πρωί.
Άρα εφόσων ο αγώνας ξεκινάει στις 10:00 ο δρόμος θα κλείσει 2 ώρες νωρίτερα...
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
tazio,ουτως η αλλως με τα ποδια θα ανεβεις,οποτε και μια ωρα πριν να κλεισει ο δρομος,απλως θα παρκαρεις το αυτοκινητο 500 μετρα πιο μακρια περιπου.Σωστός. Αν και δε ρώτητησα για εμένα (έτσι κι αλλοιώς θα είμαι εκεί αξημέρωτα) απλά για φίλους που θέλουν να έρθουν μετά ήταν η ερώτηση.
-
Η ταλαιπωρία των δοκιμών τελείωσε. Η λέσχη απλά δε τα κατάφερε να είναι έτοιμη στα προβλήματα που προέκυψαν από τα πολλά αυτοκίνητα και ότι αυτό συνεπάγεται.
Οι χρόνοι δεν έχουν καμμία σημασία μια και ότι γίνει στον αγώνα μετράει, αλλά έχει σημασία ο εκνευρισμός των οδηγών που τους έμεινε σήμερα.Αύριο μακάρι να τα καταφέρει (έκανε κι αυτή τις 'δοκιμές' της σήμερα) γιατί διαφορετικά μάλλον πρέπει να διαγράψει τη λέξη 'οργάνωση' από το λεξιλόγιό της.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Η ταλαιπωρία των δοκιμών τελείωσε. Η λέσχη απλά δε τα κατάφερε να είναι έτοιμη στα προβλήματα που προέκυψαν από τα πολλά αυτοκίνητα και ότι αυτό συνεπάγεται.
Οι χρόνοι δεν έχουν καμμία σημασία μια και ότι γίνει στον αγώνα μετράει, αλλά έχει σημασία ο εκνευρισμός των οδηγών που τους έμεινε σήμερα.Αύριο μακάρι να τα καταφέρει (έκανε κι αυτή τις 'δοκιμές' της σήμερα) γιατί διαφορετικά μάλλον πρέπει να διαγράψει τη λέξη 'οργάνωση' από το λεξιλόγιό της.
SIMERA BAXALO
AYRIO DIS BAXALO
METHAYRIO O DHMOSIOGRAFIZWN EKPROSWPOS TYPOY KAI MEGAS ODHGARAS THA DHMOSIEFSEI GIA THN KALITERI ANAVASH APO THN EPOXH TOY KOLOKOTRONH.
O SOAA THA KANEI THN ANAFORA TOY POY THA BEI SE KAPOIO VATHY DOULAPI THS ELPA GIA ANALYSH APO TON SKORO.
H LESXH THA KSANAPAREI OLOYS TOYS AGWNES POY THELEI LOGW IDIAITERWN SXESEWN ME THN EKSOYSIA TOY ATHLHMATOS.
OI AGWNIZOMENOI ME THN MNHMH XRYSOPSAROY POY DIATHETOYN THA KSANATREKSOYN.
KAI EMEIS -KALA NAMASTE- PALI TA IDIA PANTELAKH MOY TA IDIA PANTELH MOY. -
Ο χρήστης Jackdaws έγραψε:
SIMERA BAXALO
AYRIO DIS BAXALO
METHAYRIO O DHMOSIOGRAFIZWN EKPROSWPOS TYPOY KAI MEGAS ODHGARAS THA DHMOSIEFSEI GIA THN KALITERI ANAVASH APO THN EPOXH TOY KOLOKOTRONH.
O SOAA THA KANEI THN ANAFORA TOY POY THA BEI SE KAPOIO VATHY DOULAPI THS ELPA GIA ANALYSH APO TON SKORO.
H LESXH THA KSANAPAREI OLOYS TOYS AGWNES POY THELEI LOGW IDIAITERWN SXESEWN ME THN EKSOYSIA TOY ATHLHMATOS.
OI AGWNIZOMENOI ME THN MNHMH XRYSOPSAROY POY DIATHETOYN THA KSANATREKSOYN.
KAI EMEIS -KALA NAMASTE- PALI TA IDIA PANTELAKH MOY TA IDIA PANTELH MOY.Υπομονή. Το κράξιμο πρίν το λάθος (στον αγώνα) σε αδικεί ενώ έχεις δίκιο.
(Άλλα θα μου πείς ότι και να γίνει από κάτω θα είσαι* οπότε καλά κάνεις και ρίχνεις τα 'προσεχώς')- (Δεν είναι προσωπικό το 'είσαι' απλά είναι κουβέντα που λέγετε)
-
Ο χρήστης Jackdaws έγραψε:
...PALI TA IDIA PANTELAKH MOY TA IDIA PANTELH MOY.Ποιος από τους δύο ? Με το Clio ή με τη Μ3 ?
-
Poly glistrima sto prwto skelos, ligotero sto deytero alla kai pali pagodromio.....
Ante na doyme ayrio....
Kalh epityxia se oloys toys agwnizomenoys. -
Einai ligo off topic alla 8a h8ela na eyxarhsthsw toys aderfoys Deglerh poy mas boh8hsan sto servis ths ritswnas.... Paidia sas eimai ypoxreos
Kai pali eyxaristw -
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ΑΠΟ ΤΟ motorsport.ert.gr
Συγκεκριμένα τρεις οδηγοί τέθηκαν εκτός, μετά την συνεδρίαση των αγωνοδικών, οι οποίοι έλαβαν υπόψην τους την έκθεση των τεχνικών εφόρων και αυτοί είναι ο 'Delis' για διαφορά ύψους, ο Θεοφάνης Μιχαλόπουλος για διαφορά ύψους και για διάμετρο πιστονιού, ο οποίος μάλιστα χάνει έτσι την πρώτη θέση στην Ν2 και ο Μανώλης Κοραλλής γιατί δεν βρέθηκε πνίχτης κυκλώματος αέρος.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΚΟΚΟΡΕΥΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ PEUGEOT TOY.......
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ TURBO ΣΕ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ.....
-
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ RALLY.GR ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΠ'ΕΞΩ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ !!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ???
-
Πάει και η Ριτσώνα ….!!!!
Είχε πολλά κακά για σχολιασμό και επειδή ξέρω ότι θα τα πουν κι άλλοι να πω εγώ μερικά καλά!!!
Μόλις τερματίζαμε κατεβαίναμε στο εσάκι πριν την στροφή των οδηγών και βλέπαμε όσα αμάξια προλαβαίναμε.
Πολλοί καλοί οι
• Αρβανιτάκης Ρ
• Λυκουρέσης
• Ζάγαρης
• Παπαδιώτης
• Κατσαρέλιας
• Τσάδαρης
• Σωτήρχος
• Βασιλειάδης
και τις 4 φορές που είδα περάσαν ακριβώς στο ίδιο πέρασμα και τέρμα γκάζι!!!επίσης θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους τους θεατές που στο κατέβασμα με χειροκροτούσαν και μου έλαγαν 'τα καλύτερα' (μου έκανε πολύ εντύπωση~ σε σημείο που κοκκίνιζα ) !!!
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ΑΠΟ ΤΟ motorsport.ert.gr
Συγκεκριμένα τρεις οδηγοί τέθηκαν εκτός, μετά την συνεδρίαση των αγωνοδικών, οι οποίοι έλαβαν υπόψην τους την έκθεση των τεχνικών εφόρων και αυτοί είναι ο 'Delis' για διαφορά ύψους, ο Θεοφάνης Μιχαλόπουλος για διαφορά ύψους και για διάμετρο πιστονιού, ο οποίος μάλιστα χάνει έτσι την πρώτη θέση στην Ν2 και ο Μανώλης Κοραλλής γιατί δεν βρέθηκε πνίχτης κυκλώματος αέρος.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΚΟΚΟΡΕΥΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ PEUGEOT TOY.......
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ TURBO ΣΕ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ.....[quote][/quote]
καλημέρα σε όλους,
μιας και ειμαι στον χώρο,
για εξηγησε μας ρε φίλε 1) βάσει ποιας απόφασης ξέρεις ε σ υ οτι ο μιχαλόπουλος δεν είχε φίλτρο στην αιγείρα??
- βασει πιου μηχανήματος η εξαρτήματος μετρήθηκε η διαμετρος των εμβόλων χωρίς να ανοιχτεί το καπάκι?? Και αν υπαρχει ποια είναι η ομολογκασιόν του απο τη FIA??
(δεν είμαι ο ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, απλά ειμαι μηχανικός, ασχολούμαι χρονια με τους αγώνες και με αγωνιστικά και δεν μπορω να ακουω πράγματα που δεν ισχύουν.)
-
Καλημερα παιδια, θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις που φτιαχνει ο Σωτηρχος το saxo του;
Πολυ καλο το saxo kit-car, αλλα και το παιδι γραφει χρονους τρελους. -
Jiko_21,
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ....
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΡΩΤΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ Ν2 ΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ.....ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΘΑ ΣΤΟ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ.......ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ......ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο Nass
ΦΙΛΙΚΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΩΤΟΣ -
Ο χρήστης Jiko_21 έγραψε:
2) βασει πιου μηχανήματος η εξαρτήματος μετρήθηκε η διαμετρος των εμβόλων χωρίς να ανοιχτεί το καπάκι?? Και αν υπαρχει ποια είναι η ομολογκασιόν του απο τη FIA??Βάσει ενός μετρητικού οργάνου ακριβούς αντιγράφου αυτού που χρησιμοποιεί η FIA
Το οποίο όργανο μέτρησε 2 άλλους Ν/2 ακριβώς στα προβλεπόμενα
Για το πως λειτουργεί, πρέπει να το δεις live.
Πάντως, αν δεν κάνω λάθος, ο ίδιος ο αγωνιζόμενος δεν έκανε έφεση, που σημαίνει πως αποδέχεται το αποτέλεσμα της μέτρησης. Και όταν ο τεχνικός έφορος του είπε 'αν θέλεις μπορούμε να ανοίξουμε το καπάκι', αυτός απάντησε 'όχι δεν θέλω'
-
Με κάλυψαν απόλυτα οι προλαλήσαντες JTGANG,nass.......
Μηχανικός είσαι είπαμε;.....
-
το οτι ειμαι φίλος του δεν σημαίνει οτι δεν βλέπω αντικειμενικα τα πραγματα
και εσυ σιγουρα πρεπει να εισαι φιλος η γνωστος καποιου αγωνιζομενου της ιδιας κλασης....
στην αιγειρα ναι δεν φοραγε φιλτρο, αλλα 1) δεν ελεγχθηκε, το ανεφερε μονος του, δεν βγηκε αποφαση που να τον εβγαζε εκτος αγωνα, 2) δεν επηρεασε αποτελεσμα γτ απλα δεν ετρεξε....
οσο για το μηχανηματακι αυτο, αλλο FIA approved και αλλο χειροποιητο απο ελληνα που εχει αποκλιση απο μετρηση σε μετρηση +-5 δεκατα?? όπως το συγκεγκριμένο
αν ησουν μπροστα στην μετρηση που κανονικα δεν επιτρεπεται (επιτρεπεται μονο ο τεχνικος εφορος , ο οδηγος , και ο μηχανικος του οχηματος) ειδες και τις μετρησεις των αλλων, επειδη τις ειδα ολες ειχαν αποκλιση!!!!!!
για το μονο που θα μπορουσε να τεθει εκτος το αμαξι ειναι το 1 χιλιοστο που ηταν πιο χαμηλο πισω
-
SPO+
δεν καταλαβα την αμφισβητηση σου φιλε?????
γνωριζόμαστε προσωπικα η ειπα κατι που δεν ισχυει?? -
Ο χρήστης Jiko_21 έγραψε:
SPO+δεν καταλαβα την αμφισβητηση σου φιλε?????
γνωριζόμαστε προσωπικα η ειπα κατι που δεν ισχυει??Φίλε ασε καλύτερα γιατί θα με αναγκάσεις να ανοίξω το στόμα μου.... ...
Αναβαση ΡΙΤΣΩΝΑΣ 12/05