-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
dimsabas ακόμα και το Ζ είναι πολύ λίγο απέναντι στο εν λόγω μεταχειρισμένο
Έννοια σου και παλιότερα είχα ανοίξει θέμα καινούριο 350 vs μεταχειρισμένη Μ3...
Πάντως, δεν είναι και τόσο υποδεέστερο όσο λες...Δεν ξέρω για το Ζ πολλά, αλλά ο pad το είχε για μια μέρα (ενός φίλου του) και δεν το συζητά όσον αφορά τα δύο. Μ3 μακράν.
Βέβαια περιμένουμε τα δικά του σχόλια μιας και τα έχει οδηγήσει και τα δύο.
Επειδή δεν βρίσκω το θέμα που άνοιξες και επειδή είμαστε off topic, παρακαλώ τον pad να γράψει τις εντυπώσεις του εκεί. -
Έννοια σου και παλιότερα είχα ανοίξει θέμα καινούριο 350 vs μεταχειρισμένη Μ3...
Πάντως, δεν είναι και τόσο υποδεέστερο όσο λες...Πολυ καλο το Ζ...το εχω ξαναπει!
Η Μ3 ειναι ενα λιγο καλυτερη αλλα και πιο ακριβη..
Με 43000€(μετρητα)....παιρνεις πολυ καλη Μ3.....αρα δεν υπηρχε λογος να ψηφισω γιατι κανενα δεν με εντυπωσιαζει,ας ειναι και καινουργια.....
Αν επρεπε με το ζορι να μου χαρισουν ενα απο τα τρια θα επαιρνα 130i. -
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Πάντως, δεν είναι και τόσο υποδεέστερο όσο λες...Δεν ξέρω για το Ζ πολλά, αλλά ο pad το είχε για μια μέρα (ενός φίλου του) και δεν το συζητά όσον αφορά τα δύο. Μ3 μακράν.
Βέβαια περιμένουμε τα δικά του σχόλια μιας και τα έχει οδηγήσει και τα δύο.
Επειδή δεν βρίσκω το θέμα που άνοιξες και επειδή είμαστε off topic, παρακαλώ τον pad να γράψει τις εντυπώσεις του εκεί.Mια μερα μονο????Και τωρα με το Ζ ημουν!!!!!
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Πάντως, δεν είναι και τόσο υποδεέστερο όσο λες...Πολυ καλο το Ζ...το εχω ξαναπει!
Η Μ3 ειναι ενα λιγο καλυτερη αλλα και πιο ακριβη..
Με 43000€(μετρητα)....παιρνεις πολυ καλη Μ3.....αρα δεν υπηρχε λογος να ψηφισω γιατι κανενα δεν με εντυπωσιαζει,ας ειναι και καινουργια.....
Αν επρεπε με το ζορι να μου χαρισουν ενα απο τα τρια θα επαιρνα 130i.Πορωμένε BMW άκια
-
Ωχχχχχ τι εγινε??????Η 147 εφυγε μπροστα!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Ωχχχχχ τι εγινε??????Η 147 εφυγε μπροστα!!!!!!!!!Αφου είναι η πιο γρήγορη
-
megali maxi gia mia akrws epityximeni dimoskopisi...
-
apo auta ta 3 amaksia fysika proteinw tin 130.....
kalyteri odigika , ena pragmatiko paixnidiariko thirio....Καλά, για κόψε κάτι, ούτε μπλοκέ δεν έχει.
το χρειαζεται στο εξωτερικο????
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Αφου είναι η πιο γρήγορη
Γρήγορα έπεσε το σήμα.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
kalyteri odigika , ena pragmatiko paixnidiariko thirio....Καλά, για κόψε κάτι, ούτε μπλοκέ δεν έχει.
το χρειαζεται στο εξωτερικο????
Δε γίναμε ακόμα Ευρώπη
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αφου είναι η πιο γρήγορη
Γρήγορα έπεσε το σήμα.
Δεν έχει πέσει ακόμα
Φαντάσου να πέσει!!! -
Το οτι δεν εχει μπλοκε δεν σημαινει κατι το τρομερο.....μην νομιζεις οτι θα σου δωσει κατι πολυ πιο παραπανω...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ù÷÷÷÷÷ ôé åãéíå??????Ç 147 åöõãå ìðñïóôá!!!!!!!!!
Áöïõ åßíáé ç ðéï ãñÞãïñç
ÃñÞãïñá Ýðåóå ôï óÞìá.
Ισοφάρησαν...
Όντως έπεσε σήμα αλλά από αλλού... -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
êïéôáîôå ìåñéêåò ôéìåò áðï éôáëéá (åõñùðç äëä...)GTA 35.700 ìå selespeed (ôåëåõôáéï ôåõ÷ïò EVO, äå ãíùñéæù áí áíáöåñåôáé óå ðáëéá)
M sport 130 37.800
R32 34.400 ìå DSG
S2000 39.700
350Z 39.700
EVO VIII 39.800
êáé ãéá íá ôåëåéùóïõìå åõ÷áñéóôá RS4 75.000
(äåí îåñù ôé åéíáé ìåóá óôéò ôéìåò áõôåò. ï,ôé âëåðù ôï åãñáøá...)
Τι σημαίνει αυτό?
-
Φίλε δεν ξέρω που είσαι αλλά σου λεώ οτί εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε οικονομικό πρόβλημα.
Κάτσε σε ένα τυχαίο φανάρι 5 λεπτά και μέτρα Cayenne και Boxster.Και δεν μιλάω για Β.Π. ή Γλυφάδα.Μιλάω για Αιγάλεω κλπ. -
Δεν στράβωσα μεγάλε!
-
εαν μου περισσευαν 300.000 ευρω, την 147GTA... γιατι ειναι κουκλαρα και σε φτιαχνει και σταματημενη, εκπεμπει παθος, εχει κα@λα ηχο... ειναι Ιταλιδα...
σε κοκκινο...
-
Ο χρήστης kostase39 έγραψε:
Το οτι δεν εχει μπλοκε δεν σημαινει κατι το τρομερο.....μην νομιζεις οτι θα σου δωσει κατι πολυ πιο παραπανω...
Θα μου δώσει κάτι πολύ πιο παραπάνω, όπως λες. Θα μου δώσει πλαγιολίσθηση. Λίγο το έχεις; Μπλοκέ και στα ποδήλατα...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
ενας φιλος μου (στην αθηνα) αγορασε το 350Z 52 χιλαιρικα σχεδον! και επαθα πλακα. μιλαμε για 12 χιλιαρικα διαφορα. μου φαινεται πολυ κριμα παντως. γι'αυτο και το εγραψα.αν αρχισω και λεω και τιμες απο μεταχειρισμενα... εκει να δειτε κλαμα. τεσπα. αντε ακομα λιγο εμεινε κι ερχομαι κι εγω ελλαδα επιτελους! υπομονη μεχρι να ανοιξουν τα συνορα να κατεβασω κανενα κτηνος...
Ποιός είναι ο συνάδελφος?
Γρήγορα στο Nissan Club αφού βέβαια περάσει και απο δώ.
-
Θα μου δώσει κάτι πολύ πιο παραπάνω, όπως λες. Θα μου δώσει πλαγιολίσθηση. Λίγο το έχεις; Μπλοκέ και στα ποδήλατα...
αα....ετσι παω πασο.!!!!
3λιτρες ανησυχίες: R32, 147GTA, 130i