-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
φιλε, αν εκανες λαθος σε αυτα που εγραψες πες το, δε δαγκωνουμε.
Τωρα, αν θες να με κανεις να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελαφαντας, νταξ, δικιο εχεις.Λάθος? γιατί επειδή εβάλα 2-3 συγκριτικά πολύ ενδιαφέροντα τα οποία επειδή έχουν μετρήσεις για την GTA με άλλα 3λίτρα σε ενόχλησε?
Βρες κι εσύ από 5 και βάλε αντι να κάθεσαι να ψάχνεις για λάθη....δε με ενοχλησε τ ι π ο τ ε!
απλα ειπα οτι η συγκριση δεν στεκει!απο εκει και περα, ουτε να σε σκοτωσουμε προκειτε, ουτε να σε παραδωσουμε στους Αμερικανους.
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Λάθος? γιατί επειδή εβάλα 2-3 συγκριτικά πολύ ενδιαφέροντα τα οποία επειδή έχουν μετρήσεις για την GTA με άλλα 3λίτρα σε ενόχλησε?
Βρες κι εσύ από 5 και βάλε αντι να κάθεσαι να ψάχνεις για λάθη....ναι οκ δεν έκανες λάθος (ούτε το V R32 μπορείς να παραγγείλεις )
-
Αναφέρεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ συγκρίσεις με προγενέστερο μοντέλο
-
Ακριβώς επειδή είναι καινούριο, δεν υπάρχουν πλήρεις δοκιμές/μετρήσεις/συγκριτικά. Λίγη υπομονή και θα βγουν, ήδη υπάρχει το video με την 130
-
-
Golf R32 250 cv 250 km/h 6,2 seg. 9,7 l/100 km.. 34.500
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δηλαδή όταν δοκιμαστεί η 159 GTA κι αρχίσω να βάζω μετρήσεις της 156 GTA θα είναι απόλυτα φυσιολογικό ε; (γιατί ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό κάνεις)
αν θέλεις να συγκρίνεις 4lt 400ps (τόσο θα έιναι η 159gta) με 3.2lt και 250ps κάντο...θα είσαι ο πρώτος παγκόσμια....
επίσης μπορείς να την συγκρίνεις και με μια julia GTA αν θέλεις....
μια σύγκριση σε ενα αμάξι που κάθεται στην ίδια καρότσα, και έχει το ίδιο μηχανικό σύνολο μέχρι τελευταίο cc και μια διαφορα 9 ίππων και πλεόνασμα ροπής του προηγούμενου μοντέλου δεν είναι και φοβερή απόκληση...
απο κιβώτιο δεν ξέρω τι είχε το IV...
-
Ο χρήστης face έγραψε:
αν θέλεις να συγκρίνεις 4lt 400ps (τόσο θα έιναι η 159gta) με 3.2lt και 250ps κάντο...θα είσαι ο πρώτος παγκόσμια....
μια σύγκριση σε ενα αμάξι που κάθεται [b]στην ίδια καρότσα[b], και έχει το ίδιο μηχανικό σύνολο μέχρι τελευταίο cc και μια διαφορα 9 ίππων και πλεόνασμα ροπής του προηγούμενου μοντέλου δεν είναι και φοβερή απόκληση...
καλώς τον...
Προφανώς και δεν πρόκειται να συγκρίνω την παλιά με την καινούρια. Άλλων 'κατόρθωμα' είναι αυτό, αλλά αμέσως τσίμπησες
ίδια καρότσα το IV με το V ε;
εκτός από κιβώτιο δεν ξέρεις και άλλες διαφορές, οπότε δεν τίθεται θέμα περαιτέρω σχολιασμού
ναι, είναι ίδια το IV με το V. Κι ο γάιδαρος μπορεί να πετάξει (όχι με agean)
-
Ενά βιντεακί στα Γερμανικά GTA Vs 130
-
καλώς τον...
καλώς σας βρήκα..
Προφανώς και δεν πρόκειται να συγκρίνω την παλιά με την καινούρια. Άλλων 'κατόρθωμα' είναι αυτό, αλλά αμέσως τσίμπησες
ίδια καρότσα το IV με το V ε;
με ρωτάς..??
εκτός από κιβώτιο δεν ξέρεις και άλλες διαφορές, οπότε δεν τίθεται θέμα περαιτέρω σχολιασμού
προσθέστε μεντιουμ
ναι, είναι ίδια το IV με το V. Κι ο γάιδαρος μπορεί να πετάξει (όχι με agean)
αξια στέκεται η κουβέντα στο ύψος της...
απο Top Gear
-
Ο χρήστης face έγραψε:
απο Top Gear
θες πραγματικά να σου αναφέρω τις διαφορές και τα τεχνικά στοιχεία; 5-10 λεπτά ψάξιμο είναι
αυτοί οι χρόνοι που παράθεσες τι σημαίνουν;
-
θες πραγματικά να σου αναφέρω τις διαφορές και τα τεχνικά στοιχεία; 5-10 λεπτά ψάξιμο είναι
ρώτησα εγώ κάτι τέτοιο....?
αυτοί οι χρόνοι που παράθεσες τι σημαίνουν
γύρος πίστας είναι, που χρησιμοποιεί ο clarckson (παρουσιαστής του top gear), να να αναδείξει το πιο γρήγορο αυτοκίνητο....
-
Ο χρήστης face έγραψε:
γύρος πίστας είναι, που χρησιμοποιεί ο clarckson (παρουσιαστής του top gear), να να αναδείξει το πιο γρήγορο αυτοκίνητο....
Ωραία, αφού βρήκαμε το πιο γρήγορο (R32) ας κλείσουμε το τοπικ..
-
Ο χρήστης face έγραψε:
δεν ρώτησες, αλλά προφανώς δεν ξέρεις (απλώς τα θεωρείς 'ίδια' επειδή έχουν ίδιο κινητήρα)
Οκ, το λύσαμε, αφού το R32 είναι 2,4 δλ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ από την GTA
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
δεν ρώτησες, αλλά προφανώς δεν ξέρεις (απλώς τα θεωρείς 'ίδια' επειδή έχουν ίδιο κινητήρα)
Οκ, το λύσαμε, αφού το R32 είναι 2,4 δλ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ από την GTA
**ναι αλλα μπορεί να είναι απο IV R32....γιατι δεν έχουμε απορίες τώρα...? **
-
Γιατί έχουμε δει το video και ξέρουμε ότι το R32 IV είναι 2.4 sec γρηγορότερο από την GTA και το R32 V είναι 5.2 sec γρηγορότερο από την GTA.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
τι μέντιουμ...εδώ μιλάμε για το νοστράδαμο μετενσαρκωμένο...
είπα εγώ τι θεωρώ και τι όχι..?..έχουμε ξεφύγει εντελώς..??
-
Ο χρήστης face έγραψε:
**ναι αλλα μπορεί να είναι απο IV R32....γιατι δεν έχουμε απορίες τώρα...? **
μα από το IV είναι
http://www.bbc.co.uk/topgear/powerlaps/page_2.shtml
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=315
μπορείς να δεις και το κατατοπιστικό βιντεάκι
-
Αυτοί που πήραν κομπρέσσορες έτσι κι αλλιώς ήθελαν straightline boulevardiers... Οχήματα για να κάνουν αργό drive-by και να τους χαζεύουν οι εκπρόσωποι του άλλου φύλου (ενίοτε και του ίδιου τους του φύλου).
-
φιλε Face, με εχεις μπερδεψεις εντελως μιλαμε!
τι προσπαθεις να πεις?
δε σου κανω πλακα, ισως ειμαι πολυ κουρασμενος αλλα, πες μου σε παρακαλω ποια ειναι η θεση σου στο θεμα.
-
Ο χρήστης face έγραψε:
τι μέντιουμ...εδώ μιλάμε για το νοστράδαμο μετενσαρκωμένο...
είπα εγώ τι θεωρώ και τι όχι..?..έχουμε ξεφύγει εντελώς..??
όχι δεν είπες:
μια σύγκριση σε ενα αμάξι που κάθεται στην ίδια καρότσα, και έχει το ίδιο μηχανικό σύνολο μέχρι τελευταίο cc και μια διαφορα 9 ίππων και πλεόνασμα ροπής του προηγούμενου μοντέλου δεν είναι και φοβερή απόκληση...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αυτοί που πήραν κομπρέσσορες έτσι κι αλλιώς ήθελαν straightline boulevardiers... Οχήματα για να κάνουν αργό drive-by και να τους χαζεύουν οι εκπρόσωποι του άλλου φύλου (ενίοτε και του ίδιου τους του φύλου).δοξα το θεο που κανενα απο τα 3 μοντελα δεν εχει κομπρεσορα, θα ειχε γινει πολεμος!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γιατί έχουμε δει το video και ξέρουμε ότι το R32 IV είναι 2.4 sec γρηγορότερο από την GTA και το R32 V είναι 5.2 sec γρηγορότερο από την GTA.και περιμένατε (πλυθηντικό εσύ χρησιμοποίησες) να ποστάρω εγώ φωτο για να το γράψετε καμια 40αρια σελίδες, μη αξιοποιόντας τέτοια πληροφορία....???
3λιτρες ανησυχίες: R32, 147GTA, 130i