-
Κοιτα, για τις χορηγιες το ελεγχουμε. Ας βρεθουνε πρωτα και μετα βαζουμε ορο 'τρεχεις - παιρνεις'. Για τα λαστιχα δεν νομιζω να μας πειραζει.
Anyway, εγω απλως δεν θελω να κλειδωσει ενα budget του στυλ 'κοστος 6 αγωνων υποχρεωτικα', γιατι αν βαλεις οτι καποιοι αγωνες θα ειναι αρκετα μακρυα, ισως μερικοι (πολυ πιθανον και εγω) να μην το αντεχουν. -
Κατά την άποψή θα έπρεπε να μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας που έχει τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, απλά αν δεν θέλει να ακολουθήσει όλο το πρωτάθλημα, να μην έχει το δικαίωμα εκπτώσεων σε ανταλλακτικά κλπ....
Αν είναι καλύτερος, ας κερδίσει, ακόμα κι αν είναι 'αλεξιπτωτιστής'...(σιχαίνομαι αυτή τη λέξη γιατί είναι χαζό να αποκλείουμε αυτοκίνητα με τέτοια δικαιολογία....)
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Κατά την άποψή θα έπρεπε να μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας που έχει τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, απλά αν δεν θέλει να ακολουθήσει όλο το πρωτάθλημα, να μην έχει το δικαίωμα εκπτώσεων σε ανταλλακτικά κλπ....Αν είναι καλύτερος, ας κερδίσει, ακόμα κι αν είναι 'αλεξιπτωτιστής'...(σιχαίνομαι αυτή τη λέξη γιατί είναι χαζό να αποκλείουμε αυτοκίνητα με τέτοια δικαιολογία....)
Συμφωνω απολυτως...!!!
Στο κατω κατω, μαζευουμε κι αλλες συμμετοχες ετσι.... -
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Κατά την άποψή θα έπρεπε να μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας που έχει τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, απλά αν δεν θέλει να ακολουθήσει όλο το πρωτάθλημα, να μην έχει το δικαίωμα εκπτώσεων σε ανταλλακτικά κλπ....
Αν είναι καλύτερος, ας κερδίσει, ακόμα κι αν είναι 'αλεξιπτωτιστής'...(σιχαίνομαι αυτή τη λέξη γιατί είναι χαζό να αποκλείουμε αυτοκίνητα με τέτοια δικαιολογία....)
Συμφωνω απολυτως...!!!
Στο κατω κατω, μαζευουμε κι αλλες συμμετοχες ετσι....Για θυμίστε μου κάτι...
Στα 106Cup, MicraCup & CitroEnergyCup που έγιναν σχετικά πρόσφατα, οποιοσδήποτε είχε 106, Micra ή Saxo έμπαινε ΜΕΣΑ στο Cup και έτρεχε ??
-
Δεν ξερω. Υπηρχε καποιος κανονισμος, που εμποδιζε καποιον να συμμετασχει αν ηθελε να τρεξει τους μισους αγωνες ?
Το αν εχανε ή οχι καποιες παροχες, ειναι αλλο θεμα... -
Όχι, αλλά σίγουρα δεν έκαναν ΟΛΟΙ, ΟΛΟΥΣ τους αγώνες.......Εξ' άλλου είναι πολύ ατυχής η σύγκριση του συγκεκριμένου καπ με αυτά των αντιπροσωπειών, και φαντάζομαι καταλαβαίνεις το γιατί.....
Ανταπαντώ και στο emoticon ....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Όχι, αλλά σίγουρα δεν έκαναν ΟΛΟΙ, ΟΛΟΥΣ τους αγώνες.......Εξ' άλλου είναι πολύ ατυχής η σύγκριση του συγκεκριμένου καπ με αυτά των αντιπροσωπειών, και φαντάζομαι καταλαβαίνεις το γιατί.....Ανταπαντώ και στο emoticon ....
Σπύρο, στη ζωή δεν υπάρχει 'ολίγον έγκυος'... ή είσαι ή δεν είσαι. Το ίδιο ακριβώς ισχύει για τα Cup.
Όταν με το καλό πάρουμε το Cup, oι συμμετοχές θα είναι κλειστές και συγκεκριμένες σε αριθμό.
Από κει και πέρα ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ που θα τρέχει το Cup, θα μπορεί να τρέξει και οποιοσδήποτε άλλος εάν τον δέχεται ο οργανωτής του αγώνα (όπως δηλαδή γίνεται σήμερα). Μετά τον αγώνα θα παίρνει όλα τα αποτελέσματα και θα βλέπει από ποιούς είναι γρηγορότερος και από ποιούς αργότερος. Αλλά ΜΕΣΑ στο Cup 'αλεπιπτωτιστής' ΔΕΝ θα τρέχει.
Για τους αγώνες τα έχουμε πει.
8 αγώνες με 6 να μετράνε στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.
Σίγουρα θα υπάρξει και ένας ελάχιστος αριθμός αγώνων που θα πρέπει κάποιος οδηγός να τρέξει υποχρεωτικά, ίσως (δεν έχει αποφασιστεί ακόμα) να είναι 4 αγώνες. -
ΟΚ Χρηστο, εστω ετσι. Νομιζω οτι πρεπει να υπαρχει μια ελαστικοτητα, γιατι 6 ή 8 αγωνες το χρονο, δεν ειναι λιγοι. 4 αγωνες κατ' ελαχιστο ειναι καλη σκεψη και στο κατω κατω, αν καποιος θελει να κανει λιγοτερους, ας τρεξει Ν/Α/Ε...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Κατά την άποψή θα έπρεπε να μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας που έχει τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, απλά αν δεν θέλει να ακολουθήσει όλο το πρωτάθλημα, να μην έχει το δικαίωμα εκπτώσεων σε ανταλλακτικά κλπ....Αν είναι καλύτερος, ας κερδίσει, ακόμα κι αν είναι 'αλεξιπτωτιστής'...(σιχαίνομαι αυτή τη λέξη γιατί είναι χαζό να αποκλείουμε αυτοκίνητα με τέτοια δικαιολογία....)
Αυτό ακριβώς είχα πει και εγώ και στην συνάντηση που κάναμε και εκεί συμφωνήσαμε και μείναμε νομίζω.
Οποιοσδήποτε θελει να τρέξει μπορεί, απλά δεν θα απολαμβάνει των εκπτώσεων (όλων ή μέρους αυτών) που δικαιούνται όσοι ακολουθουν όλο το πρωτάθλημα.
Αλλά ΜΕΣΑ στο Cup 'αλεπιπτωτιστής' ΔΕΝ θα τρέχει
Χρήστο μου, συμφωνήσαμε κάτι τέτοιο?
Απλά δεν θα μπορεί να πάρει ούτε εκπτώσεις κλπ, και φυσικά δεν θα έχει καμία σημασία για το πρωτάθλημα.Τώρα αυτό που πρέπει να εξετάσσουμε και είναι 'υποπερίπτωση' του παραπάνω, είναι η περίπτωση που κάποιος δεν συμφωνήσει απο την αρχή να ακολουθήσει τους min αγώνες (π.χ. 4 ή 6) του cup (πχ δεν υπογράφει καποιο ανάλογο συμφωνητικό) αλά στην πορεία επειδή έχει την δυνατότητα θέλει να συμμετάσχει (χωρίς να παίρνει κπτώσεις κλπ)
Τι κάνεις τότε? Του λες 'ωπα.. ξεπέρασες τους 1-2 αγώνες που θα έκαες ως 'αλεξιπτωτιστής' -όπως αναφέρατε- και δεν δικαιούσαι άλλους? ή το επιτρέπεις χωρίς απλά να έχει δικαίωμα όπως είπα σε χορηγίες, εκπτώσεις, προσφορές της οργάνωσης κλπ?
(κατά την γνώμη μου φυσικά το 2ο, αφου και αυτός στο cup θέλει συμμετέχει, όπως όλοι μας) -
Επισης, πρέπει να εξεταστεί η περίπτωση που κάποιος, έστω και μη αλεξιπτωτιστής, παθαίνει κάποια σοβαρή βλάβη ή (χτύπα ξύλο) το λιώνει κάπου, και ενώ έχει κάνει 3 ή 5 αγώνες, δεν μπορεί να συνεχίσει....Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Του ζητάς πίσω τα λεφτά της έκπτωσης;
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Επισης, πρέπει να εξεταστεί η περίπτωση που κάποιος, έστω και μη αλεξιπτωτιστής, παθαίνει κάποια σοβαρή βλάβη ή (χτύπα ξύλο) το λιώνει κάπου, και ενώ έχει κάνει 3 ή 5 αγώνες, δεν μπορεί να συνεχίσει....Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Του ζητάς πίσω τα λεφτά της έκπτωσης;εσυ sp0 θα τρεξεις??
-
Με ΚΛΕΙΣΤΟ τέτοιου είδους καπ, η προσέλευση και η επιτυχία είναι αμφίβολη πάντως, και μακάρι να βγώ ψεύτης......
Το θέμα είναι να βοηθηθούν νέα αλλά και μεγαλύτερα παιδιά να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα μέσα σε ένα καπ, με σαφείς όρους συναγωνισμού, με καλό και υγειές κλίμα έστω και για 2 φορές το χρόνο....
Αυτό λείπει...Τα άλλα υπάρχουν και έχουν λίγο-πολύ αποτύχει.....
Το θέμα θέλει σκέψη και, αν συμφωνείτε, θα ήθελα να περαβρεθώ κι εγώ στην επόμενη μάζωξη...
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
Επισης, πρέπει να εξεταστεί η περίπτωση που κάποιος, έστω και μη αλεξιπτωτιστής, παθαίνει κάποια σοβαρή βλάβη ή (χτύπα ξύλο) το λιώνει κάπου, και ενώ έχει κάνει 3 ή 5 αγώνες, δεν μπορεί να συνεχίσει....Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Του ζητάς πίσω τα λεφτά της έκπτωσης;
εσυ sp0 θα τρεξεις??
Είναι μια καλή ιδέα....Το δεσμευτικό είναι που με προβληματίζει όπως και τους περισσότερους, όπως αντιλαμβάνομαι.....Μακάρι να τα πούμε από κοντά....
Πάντως σε κάθε περίπτωση το αυτοκίνητο είναι και θα παραμείνει Ν2!!!!!
-
Καλημέρα.
Τι γίνεται με τους τεχνικούς κανονισμούς; -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Καλημέρα.
Τι γίνεται με τους τεχνικούς κανονισμούς;στη συναντηση θα τους ολοκληρωσουμε....
αυριο-μεθαυριο δεν ειχαμε πει οτι θα ειναι η επομενη συναντηση?
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Να γινει Τεταρτη ή Παρασκευη, να μπορω κι εγω ????Απλως υπενθυμιζω και ξαναρωταω, γινεται ?
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
...Πάντως σε κάθε περίπτωση το αυτοκίνητο είναι και θα παραμείνει Ν2!!!!!Βάλε σκούπα Σπύρο να είμαστε παρέα Εκτός και αν μου δανείζεις
κανένα μαμά φιλτροκούτι για τον αγώνα και μόνο
Πάντως παιδιά στην συνάντηση ξανασκεφτείται και το ενδεχόμενο να
'ακυρώσουμε' το Παραλληλοδρόμιο, γιατί χώμα δεν το βάζω και δεν
έχει και κανένα γαλλικό ο κ. Λάμπης να το νοικιάζαμε μόνο και μόνο
για τον αγώνα
Κάτι άλλο που θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν είναι και οι ημερομηνίες
των αγώνων... φροντίστε να είναι περίπου 1 το μήνα (2 υπό συνθήκες)
για να μας βγει και πιο οικονομικά με τα παράβολα και τα μεταφορικά. -
H Λέσχη του PSClub είναι διαθέσιμη όποια μέρα θέλετε (εκτός Πέμπτης που γίνεται πανικός). Τετάρτη είναι μια καλή μέρα για συνάντηση και θυμάμαι ότι Τέτάρτη είχαμε πει να το κάνουμε.
Για τεχνικούς κανονισμούς ήδη έχω στα χέρια μου ένα καλό προσχέδιο και θα το συζητήσουμε από κοντά. Ελπίζω να το έχω ολοκληρώσει γιατί το προτότυπο είναι Γαλλικό και εκεί υστερώ λίγο....
-
PASSAT ...κανονιζουμε για τεταρτη?
-
Ο χρήστης SAXOstudent έγραψε:
...Πάντως σε κάθε περίπτωση το αυτοκίνητο είναι και θα παραμείνει Ν2!!!!!
Βάλε σκούπα Σπύρο να είμαστε παρέα Εκτός και αν μου δανείζεις
κανένα μαμά φιλτροκούτι για τον αγώνα και μόνο
Πάντως παιδιά στην συνάντηση ξανασκεφτείται και το ενδεχόμενο να
'ακυρώσουμε' το Παραλληλοδρόμιο, γιατί χώμα δεν το βάζω και δεν
έχει και κανένα γαλλικό ο κ. Λάμπης να το νοικιάζαμε μόνο και μόνο
για τον αγώνα
Κάτι άλλο που θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν είναι και οι ημερομηνίες
των αγώνων... φροντίστε να είναι περίπου 1 το μήνα (2 υπό συνθήκες)
για να μας βγει και πιο οικονομικά με τα παράβολα και τα μεταφορικά.Γιώργο, όπως είδες στον Ομαλό, δεν χρειάζεται σκούπα....
Για φιλτροκούτι, έχω περίσευμα στο μαγαζί...Όποτε θέλεις...
FRENCH MAKERS CUP (FMC)